Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 30., csütörtök 14:40

Aki már korábban is látta Bale-t, Angliában is ilyen sérülékeny volt? Vagy ennyire kiütközik a nyári alapozás hiánya nála? Modric sem tudott a csapattal készülni tavaly, de nem rémlik, hogy Ő ennyire sérülékeny lett volna. :hmmm:
Erről volt egy cikk a napokban. Megoszlanak a vélemények.
Egyesek szerint április májusban már egy masszív Bale-t láthatunk, a mások szerint pedig olyan, mint Robben, üvegből van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 30., csütörtök 14:37

Köszi! Nincs facebookom, úgyhogy azt nem szoktam nézni. :D
Nálam ez volt a második számú jelölt. Szerintem elég jól néz ki. Kíváncsi leszek, hogy 2,5-3 év alatt, hogy fogják ezt véghezvinni. Meg hogy akarják tovább bővíteni a nézőteret. Valahol azt olvastam, hogy a legutóbbi stadionbővítést bontják vissza, és ott alkotnak valamit. :hmmm:

Aki már korábban is látta Bale-t, Angliában is ilyen sérülékeny volt? Vagy ennyire kiütközik a nyári alapozás hiánya nála? Modric sem tudott a csapattal készülni tavaly, de nem rémlik, hogy Ő ennyire sérülékeny lett volna. :hmmm:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 30., csütörtök 14:12

Toky írta:
madridom írta:Az El Confidencial szerint már biztos, hogy a GPMArchitekten terve lesz a befutó a Bernabéu felújítására. A hírek szerint mindezt holnap fogja hivatalosan is közölni Florenitno Pérez. A munkálatok május végén fognak kezdődni és 2017 elejére fognak befejeződni, és mintegy 400 millió euróba fog kerülni.
Ezt meg tudná nekem mondani valaki, hogy melyik is az? Mert most rákerestem Google-lal, 4 oldalt néztem, és mind a 4 másik nevet ír a 4 stadionterv alá. :roll:
Vagy akkor ezek szerint csak azt tudni, hogy van 4 terv, és hogy a német cég (a 2 spanyollal közösen?) nyert, de csak holnap tudjuk meg, hogy melyik az ő tervük? :D
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 30., csütörtök 14:09

madridom írta:Az El Confidencial szerint már biztos, hogy a GPMArchitekten terve lesz a befutó a Bernabéu felújítására. A hírek szerint mindezt holnap fogja hivatalosan is közölni Florenitno Pérez. A munkálatok május végén fognak kezdődni és 2017 elejére fognak befejeződni, és mintegy 400 millió euróba fog kerülni.
Ezt meg tudná nekem mondani valaki, hogy melyik is az? Mert most rákerestem Google-lal, 4 oldalt néztem, és mind a 4 másik nevet ír a 4 stadionterv alá. :roll:
Vagy akkor ezek szerint csak azt tudni, hogy van 4 terv, és hogy a német cég (a 2 spanyollal közösen?) nyert, de csak holnap tudjuk meg, hogy melyik az ő tervük? :D

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 30., csütörtök 12:14

sonic írta:
Az AS beszámol arról, hogy a Betis, a Málaga és az Inter után a Porto is szeretné soraiban tudni Casemirót. A mellőzött brazil játékos ügyében a portugál klub már felvette a kapcsolatot a Real Madriddal.
30 millio euro. :mrgreen:
Az a minimum :D Ahogy szokott lenni,bárhová menne,élete formáját hozná... :mrgreen: Ellenünk meg pláne :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 30., csütörtök 10:35

Az AS beszámol arról, hogy a Betis, a Málaga és az Inter után a Porto is szeretné soraiban tudni Casemirót. A mellőzött brazil játékos ügyében a portugál klub már felvette a kapcsolatot a Real Madriddal.
30 millio euro. :mrgreen:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 30., csütörtök 9:34

Kerlon írta:Kiszivárgott a HOME kitünk.Elég retro lett, talán 2003ban volt hasonló... Az a rózsaszín/piros csík most se tudom, hogy miért olyan színű... Kár, hogy a 3 csík fekete és nem ilyen szép szürke, mint idén. Amúgy nem néz ki rosszul.
Fúj baszki mi az az idegenbeli mez? :lol: Ennél már csak egy jó öreg Palermo hazai mez tud rondább lenni. :lol:
Ezek a rózsaszín motívumok meg wtf? Perezék nekiálltak buzizni. Jó kis trollfoci alapanyag lesz ebből. :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 30., csütörtök 9:10

Jesének van önbizalma :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 29., szerda 12:49

Kiszivárgott a HOME kitünk.Elég retro lett, talán 2003ban volt hasonló... Az a rózsaszín/piros csík most se tudom, hogy miért olyan színű... Kár, hogy a 3 csík fekete és nem ilyen szép szürke, mint idén. Amúgy nem néz ki rosszul.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 17:29

jó a két spanyol oda, balosra kell valaki marcelo mögé, megjegyzem oda könnyebb is találni, több jó balhátvéd van szerintem
Csak megpróbálnám Casadot...most tényleg,de Siqueraért vagy kiért nyomjunk ki jópár milliót csak mer brazil???Nem is nagyon játszik...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 28., kedd 16:58

Reaper's Scythe írta:Pont azért, amit leírtam :) Rutinos, tapasztalt, második számú jobb bekknek simán jó lenne még. Persze, ha tényleg túl sérülékeny, akkor nem kell.
rutinos, tapasztalt..ez arbeloa

jó a két spanyol oda, balosra kell valaki marcelo mögé, megjegyzem oda könnyebb is találni, több jó balhátvéd van szerintem
Nem illik.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. január 28., kedd 16:56

CS0ki írta:
Sagna-val meg lehetne oldani a bal hátvéd problémát: Jönne a francia Carvajal cseréjének, Arbeloa meg Marcelo tartaléka lenne. Attól függetlenül, hogy Alvaro jobb lábas még le tudja hozni ugyanazt a szintet bal oldalon is, mint a jobboson.
Carvajal meg azért tanulhatna egyet s mást Sagna-tól, én örülnék neki.
Sagna 31 éves lesz nemsokára, amennyire olvastam, messze nem volt már olyan jó az Arsenalban, mint fénykorában, emellett a sérülések sem állnak távol tőle, soha nem játszott spanyolországban, ahogy Ancelotti alatt se. Franciáknál igen, és oda hívja is a két pénzes klub. Miért jönne ide? Miért akarnánk, hogy idejöjjön? Én biztos nem hoznám...
Főleg úgy, hogy úgy néz ki, végre jobb oldalon is rendbe vagyunk. Nem tökéletes felállás, de Sagnával semmivel sem lennénk előrébb, ráadásul saját nevelést szorítana ki. Szerintem kacsa a hír, és csak a jobb fizetésre hajt a játékos ügynöke. Bedobja a Real nevét, és a PSG máris hozzádob még 1-2 millát az évi fizetéséhez.
második számú jobb bekknek simán jó lenne még
Arra jó Arbeloa is. Ráadásul Sagna tuti többet is keresne, mivel az ingyen igazolt játékosok általában magasabb fizut és aláírási pénzt tudnak maguknak kialkudni.
Merci Zizou!

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. január 28., kedd 16:53

Pont azért, amit leírtam :) Rutinos, tapasztalt, második számú jobb bekknek simán jó lenne még. Persze, ha tényleg túl sérülékeny, akkor nem kell.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. január 28., kedd 16:50

Sagna-val meg lehetne oldani a bal hátvéd problémát: Jönne a francia Carvajal cseréjének, Arbeloa meg Marcelo tartaléka lenne. Attól függetlenül, hogy Alvaro jobb lábas még le tudja hozni ugyanazt a szintet bal oldalon is, mint a jobboson.
Sagna 31 éves lesz nemsokára, amennyire olvastam, messze nem volt már olyan jó az Arsenalban, mint fénykorában, emellett a sérülések sem állnak távol tőle, soha nem játszott spanyolországban, ahogy Ancelotti alatt se. Franciáknál igen, és oda hívja is a két pénzes klub. Miért jönne ide? Miért akarnánk, hogy idejöjjön? Én biztos nem hoznám...

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 16:34

Utolérte már a spanyol tudásban....:) A rutin meg jön majd,meccsről-meccsre...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. január 28., kedd 14:52

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 28., kedd 14:30

1-2 évvel ezelőtt de örültem volna Sagnának... De ő már a múlt. ingyen nagy fogás lesz bárkinek, aki elviszi, de én ide nem hoznám, mert tönkretenné Carvajal fejlődését, és elvenné a játékperceit. Mondjuk nem örülnék, ha a Barca ingyen lecsapna rá, de ezen kívül bárhova is igazol, nem zavar.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 28., kedd 13:53

Védekezést is át kellene gondolni,mert sokszor totális zűrzavar jellemzi, bár idén mintha javulna.
Mondjuk Piquenek lassan el kellene dönteni hogy center vagy center half :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. január 28., kedd 13:49

wZoLee7 írta:egy fecske nem csinál nyarat...lehet ott náluk ter stegen, ha a védelmet nem tudják összerakni akkor mind1
valóban pár évig nem lesz gondunk a kapus kérdés, de jobb lenne bebiztosítani a helyzetet
Igaz,de alapnak jó.
Védekezést is át kellene gondolni,mert sokszor totális zűrzavar jellemzi, bár idén mintha javulna.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 28., kedd 13:46

ter Stegen jol jon,de a vedelmet is meg kell erositeni.

Ahogy Kerlon is mondta, egy fecske machen keine sommer :mrgreen:

(nemvicces,nembaj)
:D )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Vissza: