Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 30., csütörtök 20:54

Kerlon írta:A támadó játéka se sivár. Egyszerűen nem látványos, mint Marcelo, de felérkezik támadni és többnyire jól is végzi a dolgát. Akinek sivár a támadójátéka az Arbeloa... Nem emlékszem tőle értelmes beadásra az elmúlt 2-3 évből. Coentraot meg érdemes a válogatottban megfigyelni, hogy ott milyen felszabadultan és jól szokott játszani.
Nézd,nem akarok ebbe belemenni..neked nem az,nekem az...de egy biztos.Annyit sehogy sem ér,amennyiért vettük.De befejeztem a Coentrao témát,tőlem ő lehet minden idők legnagyobb balbekkje...Ja az R.Carlos tényleg....na off vége...:)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 30., csütörtök 20:23

A támadó játéka se sivár. Egyszerűen nem látványos, mint Marcelo, de felérkezik támadni és többnyire jól is végzi a dolgát. Akinek sivár a támadójátéka az Arbeloa... Nem emlékszem tőle értelmes beadásra az elmúlt 2-3 évből. Coentraot meg érdemes a válogatottban megfigyelni, hogy ott milyen felszabadultan és jól szokott játszani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 30., csütörtök 20:21

Pelle azt nem bírta, hogy nagy volt a nyomás. CR, Kaká, Xabi karakterekkel nem feltétlen áldás dolgozni, ha új rendszert is kell kiépítened, majd az első évedben mindjárt kupát/kupákat várnak tőled. Itt nem volt türelem
Most a Cityben Mancini után nem volt nehéz javulást elérni... az az edző egy gyökér. Nyomás nagyon nem volt, nem volt Barca, nem volt média, szép lassan elcsapkodta Pelle a kiscsapatokat, aztán rangadókon is nyert, két hónap múlva ott is kijött a tudáskülönbség. A keret sokat nem változott, a játékosok ismerték egymást, csak bele kellett őket passzírozni egy jó szisztembe. Meg is tette, most erősek. A Chelsea tudta eddig megviccelni a Cityt, ott egál volt a meccs a maga módján.

Mostani rangadón arra számítok, hogy a Chelsea nyer. Miért? Mourinho. Tudja ő is, hogy itt nyernie kell, mert a csapat sokat fog még szenvedni kisebb, fegyelmezetten bekkelő csapatok ellen. Ismeri Pellét is már, nagyon sokszor megverte, szerintem itt a szerencsében bízhatnak a City drukkerek - amennyiben a győzelemre számítanak.

City bajnok lesz azért, év elején is ezt nyomtam már ott fent. Chelsean kívül a többi csapat nem tud beleszólni, TeamSuareznek khm akarom mondani Liverpoolnak ehhez nincs elég mély és minőségi kerete, Arsenal meg a végére 5-8 ponttal kábé, de lemarad majd. Ők is relatíve magabiztosak a kicsi csapatok ellen, de Chelsea és City is jobb még. Ahhoz, hogy azt a szintet hozzák erősíteni kell. Rosickyt, Flaminit nyáron háttérbe kell szorítani, jobb ajánlat esetén akár el is lehet adni. De a cseh még annyira nem rossz, csak ne számoljanak vele kezdőben, mert ő már bőven nem szint a sérülései óta. Egy középpályás, egy csatár lehet a kulcs, meg erősített pad, főleg a védelemben.

United meg a Tottenham más szitu, ők egy darabig nem lesznek bajnokok, utóbbi 10 évig biztos nem, nincs meg a kaliber. Sok tucatjátékost vettek, román védőt aki egyeneset nem tud rúgni a labdába, meg túlsztárolt spanyol csatárt aki 11 méterről jó esetben betalál. MU: kiégtek a jobbak, pótolni kéne. Mata jó irány, csak nem itt kellett volna kezdeni.

Összecsapva ennyi, angol foci mindig jó téma. :D

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 30., csütörtök 20:11

. és nem silány minőségű védő ahogy azt "morientes" állítja.
Én ilyet nem állítottam....ha figyelmesen elolvastad volna amit írtam,nem azt hogy silány,hanem azt hogy munkás bekk,és a támadójátéka sivár....ez meg ugye nem ugyan az...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 30., csütörtök 19:53

morientes írta:Amúgy GT,tényleg,mi lett a tottenham-city??? :lol: :lol:
Erről inkább ne kérdezz. Csak 1 5let(t). :mrgreen:
BBarni írta:Inkább meghagyja Wenger nektek :lol:
Soldado után egy újabb remek fogás lenne... :mrgreen:
Nekünk nem kell, jól elvagyunk Adebayorral, Soldado meg kezdheti megszokni a padozás hangulatát. :lol:

Mondjuk egy jó Morata-Soldado páros azért ütne... :hmmm:

:lol:

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 30., csütörtök 19:51

Vucsinics :( Draxler :(
Vucinic szerintem full felesleges lett volna, max kölcsönbe mint Klose!Draxler pedig legkésőbb nyáron megy London szebbik felébe!

Szóval inkább Moratát vigyétek. :lol:
Inkább meghagyja Wenger nektek :lol:
Soldado után egy újabb remek fogás lenne... :mrgreen:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 30., csütörtök 19:45

Amúgy nem lenne rossz üzlet a német. Nem egy mai gyerek, de még mindig tud azért. :)Szóval inkább Moratát vigyétek. :lol:
Azzal mindenki jól járna,de főleg mi.... :lol:
Amúgy GT,tényleg,mi lett a tottenham-city??? :lol: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 30., csütörtök 19:42

Vucsinics :( Draxler :(
Pedig már reménykedtem. (Klose abban az esetben jön, ha Quagliarella megy a Lazioba, ami nem valószínű, mert kölcsönvették már Helder Postigát, így mégis valószínű... érti a halál...)
"And my heart will leave you never."

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 30., csütörtök 19:37

BBarni írta:Közben Wenger még mindig próbál félévre egy csatárt kölcsönözni, Klose vagy Morata a fő kiszemelt!
Előbbi fél évre nem lenne rossz... :coffee:
Mindjárt jönnek majd a szalagcímek, hogy "Arsenal Klose to signing a striker" :lol:

Amúgy nem lenne rossz üzlet a német. Nem egy mai gyerek, de még mindig tud azért. :) Szóval inkább Moratát vigyétek. :lol:

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 30., csütörtök 19:30

Közben Wenger még mindig próbál félévre egy csatárt kölcsönözni, Klose vagy Morata a fő kiszemelt!
Előbbi fél évre nem lenne rossz... :coffee:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 30., csütörtök 19:23

Ha jól tudom Pellegrininek is volt Kaká-CR-Benz-Xabi pakkja már a Lyon ellen.
Ja, csak Kaká és Benzema önmaga alatt teljesített, Xabi akkor kezdte meg találni a játékát, az első féléve elég gyengére sikeredett, szóval CR volt az akire lehetett számítani. Annyira nem voltak jó formában a játékosok, hogy Granero kényszerült a kezdőbe. Pepe kiesett több, mint félévre, Raúl Albiol stabil kezdő ember volt a Realban... Raúl akkor is már csak nehezék volt, míg a padon csücsült egy szem Guti, akire lehetett számítani, azon kívül értelmes cserénk nem volt... Ja de, Benzema...

Annyi lyuk volt azon a kereten, hogy messze nem voltunk top csapat. A nevek meg hangzatosak voltak, de mögöttük nem volt teljesítmény. Persze Pelle így is produkált 96 pontot, amit egy jobb kerettel Mou a 3 évéből egyszer tudott felülmúlni.
Jah és a kulcs, amit itt sokszor szeretnek hangoztatni: az idő. A kezdő fele új játékos volt. Így csapatot építani nagyon nehéz. Ráadásul Pellének ez volt az első top csapata, neki is alkalmazkodnia kellett a körülményekhez, a nyomáshoz.

Az Alcorcon esetben meg én abszolút felmentem Pellét. Hogy lehet az, hogy egy Real cserepadja kikap egy 4-ed osztályú csapattól 4-0-ra? Ha taktika nélkül felküldöm őket a pályára, csak a kezdőt jelölöm ki, akkor is elvárom, hogy nyerjenek. Persze hivatalosan Pelle felelőssége, de ilyen eredményre nem számíthatott.

A Lyon más kérdés. Ott Pelle is ludas. Azt a Lyont ütni kellett volna. De jól teljesítő játékosok nélkül nehéz.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 30., csütörtök 18:57

cart írta: A mai felhozatalban a posztján kis jóindulattal esetleg mondható annak, de semmi kiemelkedő képessége nincsen, erősen középszerű játékos...
a maiak közt az, de akkor mondjuk top 5-ösnek
Nem illik.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. január 30., csütörtök 18:53

ziro4vr írta:Coentrao egy klasszisnak számító balbekk, de itt nincs jövője.
A mai felhozatalban a posztján kis jóindulattal esetleg mondható annak, de semmi kiemelkedő képessége nincsen, erősen középszerű játékos...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 30., csütörtök 18:50

Kerlon írta:Szerintem Coentrao bármelyik csapatban kezdő lehetne. Én még mindig azt mondom, hogy lehetne annyira hasznos, mint Marcelo, de érthető módon itt a brazil van nyomatva. Ezenkívül talán csak Alaba meg Alba szorítaná ki. Citybe versengene, de ott is hol Clichy, hol Kolarov játszik. Unitedbe, Arsenalba, Chelseabe, Liverpoolba simán beférne, az olaszokhoz megint mindenhova, PSG dettó. Ő Mourinho és Mendes miatt kallódik itt, mert cserének túl jó, de muszáj volt idehozni egy olcsóbb alternatívával jobban jártunk volna.
Coentrao egy klasszisnak számító balbekk, de itt nincs jövője. Rá kell sózni a mu-ra, vagy valakire jó pénzért, aztán annyi. Agyilag nem százas, akkor megy neki igazán ha nyugton lehet, nem kell kűzdenie a csapatba kerülésért. Drága volt, de a portugáloktól nem könnyű minőséget venni.
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 30., csütörtök 17:16

Szerintem Coentrao bármelyik csapatban kezdő lehetne. Én még mindig azt mondom, hogy lehetne annyira hasznos, mint Marcelo, de érthető módon itt a brazil van nyomatva. Ezenkívül talán csak Alaba meg Alba szorítaná ki. Citybe versengene, de ott is hol Clichy, hol Kolarov játszik. Unitedbe, Arsenalba, Chelseabe, Liverpoolba simán beférne, az olaszokhoz megint mindenhova, PSG dettó. Ő Mourinho és Mendes miatt kallódik itt, mert cserének túl jó, de muszáj volt idehozni egy olcsóbb alternatívával jobban jártunk volna.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 30., csütörtök 17:10

Szerintem Coentrao bármelyik csapatban kezdő lehetne. Én még mindig azt mondom, hogy lehetne annyira hasznos, mint Marcelo, de érthető módon itt a brazil van nyomatva. Ezenkívül talán csak Alaba meg Alba szorítaná ki. Citybe versengene, de ott is hol Clichy, hol Kolarov játszik. Unitedbe, Arsenalba, Chelseabe, Liverpoolba simán beférne, az olaszokhoz megint mindenhova, PSG dettó. Ő Mourinho és Mendes miatt kallódik itt, mert cserének túl jó, de muszáj volt idehozni egy olcsóbb alternatívával jobban jártunk volna.
K

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 30., csütörtök 16:55

Coentrao 30 milla volt tudtommal, nem tudom honnan jön ez a 34-35.

amúgy meg lehet nézni, hogy aki Portugáliából akar igazolni, az 30-ról indul. Az alatt onnan max kiöregedő, elvágyódó, közel lejáró szerződésű játékost veszel (persze lehet van 1-2 kivétel is).

Érdekes módon Coe elég támadó szerepkörben játszik a válogatottban és sztem minőségi meccseket hoz le, Madridban valamiért nem ment neki úgy a játék, ahogy a válogatottban. és nem silány minőségű védő ahogy azt "morientes" állítja.

Ha jól tudom Pellegrininek is volt Kaká-CR-Benz-Xabi pakkja már a Lyon ellen.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 30., csütörtök 16:29

Csabi írta:Pellegrini egy jó edző. Itt is ott is bika kerete volt/van, nyilván ezzel könnyebb azért dolgozni. De a PL-ben nincs egy világverő Barca. Ha a spanyol ligában se lett volna, lehet még mindig ő lenne az edzőnk.
A bika kerettel nem igen értek egyet. Volt egy egész jó kezdőnk, de maga a keret nem volt annyira jó szerintem. Mourinho nem keveset igazolt ideérkezésekor. Bár tegyük hozzá, hogy Pellegrini az elnökválasztás miatt késve is jött, azon a nyáron már eleve sokat is költöttünk, úgyhogy a portugállal ellentétben Neki nem volt esélye "személyre szabni" a keretét.
realistahuni írta:Azért a barca mellett volt egy-egy égés a Lyontól és az Alcorcontól. :lol:
Nem bírta a nyomást itt, de azon kívűl tényleg nem rossz edző.
Az Alcorconnál látszott, hogy mennyire nem volt jó a keret. Volt egy egész jó kezdő, aztán hogy pihenjenek, a kupában játszott a pad. A pad hozta azt is össze, azon túl, hogy edzőként ez nyilván a chilei mérnökúr felelőssége. Ez vitathatatlan.
Lyon ellen meg nézzük meg az akkori kezdőt a 0-1 és 1-1-ről, meg az utána lévő Mourinho-sat az 1-1 és 3-0-ról.
Matt009 írta:...Az ár meg igazából egy számérték, amiért vettük. Ha elmegy 20-ért, akkor már csak 14 + fizuba fájt ...
És még páran a Barcát savazzák, hogy manipulálja az árakat. :lol:
Nem Matt, ha valakit 34 millióért megveszünk, és eladjuk 20 millióért, akkor az 34-be fájt.
Matt009 írta:Szóval drágának drága volt, de ő még bőven az eladható kategória. Azon felül van még egy apró tényező, ami jó igazolássá teszi. Leigazolható, minőségi balbekk nem volt akkor a piacon, csak ő. Akkor és ott a Real jó döntést hozott.
Casemiro 6 millió volt, ha jól emlékszem, és Ő iránta is sokan érdeklődnek. Ő is eladható kategória, csak olcsóbban.
Másrészt az nem teszi jó igazolássá, hogy minőségi bal bekk. Ugyanis a piaccal se Te, sem én nem vagyunk tisztában. Azzal meg pláne nem, hogy ki lett volna megszerezhető. Marcelo mögé ennyiért, alapjáraton nem sokat játszó játékost megvenni felesleges. Bár ez csak az én véleményem (de az olvasottak alapján többen is osztják), de kizártnak tartom, hogy ha akart volna, Mourinho ne találta volna valaki mást arra a posztra. Nem csak "Coentrao szint" van a világon. Van még picit gyengébb is, ami ugyanúgy elfogadható lett volna. (Nem, nem tudok példát mondani, mert nem engem fizetnek ezért.)
Matt009 írta:Ráadásul Coentrao a mintapéldája annak, hogy egy klub azt a játékost tudja leigazolni, aki az adott klubhoz csatlakozni akar. Más azon a nyáron nem akart jönni, Coentrao igen. Betömött egy lyukat Marcelo mögött, ezen felül tehermentesítette a brazilt. ... Az meg tök egyértelmű, hogy Marcelo is azért nem sérült többször, mert Coentrao szóba jön, mint opció, ha pihentetni kell.
Nem tudhatod, hogy más ne akart volna csatlakozni a kerethez. Valaki aki esetleg kevésbé tehetséges, de legalább több poszton bevethető. Aki szintén betömte volna a lukat Marcelo mögött, és tehermentesítette volna, sőt játszhatott volna máshol is. Ezen felül idén valahogy nem úgy tűnik, hogy annyira tehermentesítené a kis brazilunkat. És továbbra is, ha más játszana ott (nem, nem Drenthére gondolok), akkor meg ő tehermentesítené Marcelot. Idén ez Arbeloa volt, és ezt továbbra is el tudnám így képzelni. Én csak egy kiegészítő, de bal lábas embert képzelek oda, amire Casado nekem teljesen megfelel. (Akkoriban még más volt a keret, szóval ez a jelen állapotra utal.)
Matt009 írta:A 35 milliót nem szolgálta meg, de ha eladjuk, és valamennyi pénz visszajön belőle, akkor a redukált árat már megszolgálta.
Itt már nem számít a fizetése, meg az infláció, meg az adók? Zuschlag is valahogy így könyvelhetett. (Csak hogy ne mostani példát hozzak.) :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 30., csütörtök 16:15

Toti írta:
Nem hiszem el, beszart Lord Bendtnertől!
tavaly a Lord azért megjárta a juventust is, megnézte mi a pálya olaszba. szóval mirko ismeri, inkább marad. :lol:
Valencia vinné.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 30., csütörtök 16:09

Nem hiszem el, beszart Lord Bendtnertől!
tavaly a Lord azért megjárta a juventust is, megnézte mi a pálya olaszba. szóval mirko ismeri, inkább marad. :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: