Hát,ha a határ tényleg a csillagos ég,majd játszunk a HoldonToky írta:Én arra leszek kíváncsi, hogy miként fognak 2,5 év alatt (ha jól emlékszem 2017 elejére ígérik) végezni a bontási és építési munkálatokkal úgy, hogy közben a csapat is használni akarja a stadiont.
Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Kommentáld a híreket
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én arra leszek kíváncsi, hogy miként fognak 2,5 év alatt (ha jól emlékszem 2017 elejére ígérik) végezni a bontási és építési munkálatokkal úgy, hogy közben a csapat is használni akarja a stadiont.
Volt egy fehér változat nekem az jobban bejött, mint ez a bádog terv. Na jó, szép ez így is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Szerintem gyönyörű, legalábbis a látványtervek alapján. Egyetlen kérdésem lenne: a tető elhúzható vagy mindig lámpafénynél fognak játszani a srácok? Vagy ha nem is elhúzható, akkor legalább átereszti valamennyire a fényt a tető?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
jól néz ki, szépen megvilágítva meg pláne
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
sonic írta:Egyebkent ertem en hogy modernnek kell lennie, de miert nez ki ugy mint az intergalaktikus urflotta legujjabb terraformalo bazisa?
Semmit nem sikerult atmenteni a Bernabeu klasszikus formaibol. Helyette egy jellegtelen amorf ize lesz az uj stadion.
Ki tudja, talán tényleg egy intergalaktikus űrflotta terraformáló bázisa lesz.
Terjeszkedünk. Határ a csillagos ég
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Nyáron 50 fokba, tűző napsütésbe milyen rohadt nagy élmény lehet erre a krómozott borításra ránézni.
Lehet rá se kell nézni, mert kilométeres körzetben kisüti az ember szemét.
Lehet rá se kell nézni, mert kilométeres körzetben kisüti az ember szemét.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Egyebkent ertem en hogy modernnek kell lennie, de miert nez ki ugy mint az intergalaktikus urflotta legujjabb terraformalo bazisa?
Semmit nem sikerult atmenteni a Bernabeu klasszikus formaibol. Helyette egy jellegtelen amorf ize lesz az uj stadion.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gondolom igy nez ki amikor teljesen be van huzva a teto. Az eddigi kepeken mindig csak nyitottkent mutattak.Banán írta:RM TV-n ezt a tervet mutatják véglegesként. Nekem ez nem teljesen egyezik meg az eddigiekkel, csak én látom rosszul? Amúgy eddig ez a legjobb.
RM TV-n ezt a tervet mutatják véglegesként. Nekem ez nem teljesen egyezik meg az eddigiekkel, csak én látom rosszul? Amúgy eddig ez a legjobb.
- morientes
Egyébként igen.Ha egy kicsit arréb születik,lennénk bajbaAztán ugyebár a vébén ő nem vesz részt, úgyhogy egy hosszú előszezon segítségével, sok munkával tökéletes állapotba hozhatja magát a következő szezon elejére.
Reméljük hogy ha tavasszal még nem is,de őszre csúcson lesz.Ha akkor se.....na ezt inkább nem kommentálom
LEGIO PATRIA NOSTRA
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én is azt érzem már egy ideje valamiért, hogy majd a BL-ben, egy kiélezett szituációban fogja berakni harmincról a pipába, akkor, amikor a legnagyobb szüksége lesz erre a Madridnak. (Remélem, azért nem így lesz. )wxyz írta:Nem hiszem, hogy csak ősztől tud majd igazán jól játszani. Ha mostantól elkerülik a sérülések, akkor a BLben nagy erősítés lehet. Az olyan éles meccsek az ő igazi specialitásai. A Spursben is akkor villogott igazán, amikor kellettek a gólok, a pontot hozó megmozdulások
Aztán ugyebár a vébén ő nem vesz részt, úgyhogy egy hosszú előszezon segítségével, sok munkával tökéletes állapotba hozhatja magát a következő szezon elejére.
Nem hiszem, hogy csak ősztől tud majd igazán jól játszani. Ha mostantól elkerülik a sérülések, akkor a BLben nagy erősítés lehet. Az olyan éles meccsek az ő igazi specialitásai. A Spursben is akkor villogott igazán, amikor kellettek a gólok, a pontot hozó megmozdulások
Itt a jó példa Modric, tavaly kb ő is így volt, látszott rajta, hogy tud focizni, de nem igazán jött ki. Most meg látjuk, hogy az egyik legjobb a csapatból Pepevel és Ronaldoval.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Abszolút én is ezt gondolom, és éppen ezért én nem is számítanék rá standard kezdőként. Persze a meccsek felé kezdetném, ha jobban teljesítene, akkor többször is, de jelenleg azon a poszton elsősorban Jesét, esetleg Iscot erőltetném, hátha ők többet tudnának hozzátenni hosszú távon a játékunkhoz, mint a jelenlegi Bale.Toky írta:Köszönöm a válaszokat!
Akkor én jövő szeptember vége, október előtt nem számítok nagy áttörésre Nála.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Köszönöm a válaszokat!
2011 tavaszán esett ki több hónapra, amikor Adam rácsúszott a bokájára. Ezen kívül volt pár apró sérülése
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2014. január 30., csütörtök 16:50-kor.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Sosem volt egy vasember, de ennyire nem volt sérülékeny nálunk. Ha jól emlékszem, tavaly kétszer sérült meg összesen, mindkét alkalommal kb. két-három hetet kellett kihagynia. Úgyhogy igen, szerintem az alapozás, az előszezon hiánya tett be neki.Toky írta:Aki már korábban is látta Bale-t, Angliában is ilyen sérülékeny volt? Vagy ennyire kiütközik a nyári alapozás hiánya nála?
- morientes
Őszintén remélem hogy az első verzio lesz az igaz,nem akarok még egy Kaka' sagat....Egyesek szerint április májusban már egy masszív Bale-t láthatunk, a mások szerint pedig olyan, mint Robben, üvegből van.
LEGIO PATRIA NOSTRA