Azt nem értem, hogy miért nem lehetett úgy csinálni, mint eddig is volt, hogy vizsgaidőszak kezdődik, és akkor egy előzetes tárgyjelentkezés, mert így a sok okos egyszerre rászabadul a Neptunra, és foglalja előlem a szerver időt.
Haverom és szaktársam (aki új itt BME-n és ez volt az első éles tárgyfelvételünk, mivel 2. félév MSc-n) rám ír 16:30-kor, hogy miért nem tud belépni. Mondom az fasza, ha már most sem... Úgy begurultam, elhúztam kosarazni, és megkértem a Neptunt még nem látott anyámat, hogy vegye fel az óráimat, ha sikerül belépnie. Egy ~15 perces telefonos segítség után "leküzdötte" a programot -meg az átszűrődött hangok alapján a macskákat is- annyira, hogy a kötelezők legalább megvoltak. (kb. 19:15-re.)
pheco írta:Legjobb erzes amikor tokeletes orarended teljesen felborul, mert atraknak egy gyak idopontot, aztan azt korrigalom es utana egy regheten teljesitett targyra epulo ket targy felvetele ismet boritja az egeszet es lesz ket lyukas ora is a heten. Neptun
Az nem a neptun hibája. Hol adminisztráció, hol gyakvez gebasz.
Én azt imádom, amikor meghirdetnek x gyakot, aztán nem találnak elég gyakvezt, és törölnek párat, és találj magadnak másik alkalmas időpontot. Vagy ami idén van nekem, hogy van 1 azaz 1 szem gyakorlatom péntekenként, semmi más órám. És bejárós vagyok. Aki már próbált pénteken távolsági buszra szállni a Petőfi hídnál, az érti mire gondolok. Többiek használják a fantáziájukat. Azt nem értem, hogy annak az egy szem töpörödött gyaknak miért nem voltak képesek más időpontot találni?!
Dupla D írta:egyébként felvettem őket a tesin kívül, és kidobott. csütörtökön 10:30-as időpontra nem tervez valaki tesit felvenni közületek?
Csütörtökön 12:30-as tesit vettem fel. Bár én kosarazom, és gondolom Te nem arra voltál kíváncsi.