Csabi írta:Pellegrini egy jó edző. Itt is ott is bika kerete volt/van, nyilván ezzel könnyebb azért dolgozni. De a PL-ben nincs egy világverő Barca. Ha a spanyol ligában se lett volna, lehet még mindig ő lenne az edzőnk.
A bika kerettel nem igen értek egyet. Volt egy egész jó kezdőnk, de maga a keret nem volt annyira jó szerintem. Mourinho nem keveset igazolt ideérkezésekor. Bár tegyük hozzá, hogy Pellegrini az elnökválasztás miatt késve is jött, azon a nyáron már eleve sokat is költöttünk, úgyhogy a portugállal ellentétben Neki nem volt esélye "személyre szabni" a keretét.
realistahuni írta:Azért a barca mellett volt egy-egy égés a Lyontól és az Alcorcontól.
Nem bírta a nyomást itt, de azon kívűl tényleg nem rossz edző.
Az Alcorconnál látszott, hogy mennyire nem volt jó a keret. Volt egy egész jó kezdő, aztán hogy pihenjenek, a kupában játszott a pad. A pad hozta azt is össze, azon túl, hogy edzőként ez nyilván a chilei mérnökúr felelőssége. Ez vitathatatlan.
Lyon ellen meg nézzük meg az akkori kezdőt a 0-1 és 1-1-ről, meg az utána lévő Mourinho-sat az 1-1 és 3-0-ról.
Matt009 írta:...Az ár meg igazából egy számérték, amiért vettük. Ha elmegy 20-ért, akkor már csak 14 + fizuba fájt ...
És még páran a Barcát savazzák, hogy manipulálja az árakat.
Nem Matt, ha valakit 34 millióért megveszünk, és eladjuk 20 millióért, akkor az 34-be fájt.
Matt009 írta:Szóval drágának drága volt, de ő még bőven az eladható kategória. Azon felül van még egy apró tényező, ami jó igazolássá teszi. Leigazolható, minőségi balbekk nem volt akkor a piacon, csak ő. Akkor és ott a Real jó döntést hozott.
Casemiro 6 millió volt, ha jól emlékszem, és Ő iránta is sokan érdeklődnek. Ő is eladható kategória, csak olcsóbban.
Másrészt az nem teszi jó igazolássá, hogy minőségi bal bekk. Ugyanis a piaccal se Te, sem én nem vagyunk tisztában. Azzal meg pláne nem, hogy ki lett volna megszerezhető. Marcelo mögé ennyiért, alapjáraton nem sokat játszó játékost megvenni felesleges. Bár ez csak az én véleményem (de az olvasottak alapján többen is osztják), de kizártnak tartom, hogy ha akart volna, Mourinho ne találta volna valaki mást arra a posztra. Nem csak "Coentrao szint" van a világon. Van még picit gyengébb is, ami ugyanúgy elfogadható lett volna. (Nem, nem tudok példát mondani, mert nem engem fizetnek ezért.)
Matt009 írta:Ráadásul Coentrao a mintapéldája annak, hogy egy klub azt a játékost tudja leigazolni, aki az adott klubhoz csatlakozni akar. Más azon a nyáron nem akart jönni, Coentrao igen. Betömött egy lyukat Marcelo mögött, ezen felül tehermentesítette a brazilt. ... Az meg tök egyértelmű, hogy Marcelo is azért nem sérült többször, mert Coentrao szóba jön, mint opció, ha pihentetni kell.
Nem tudhatod, hogy más ne akart volna csatlakozni a kerethez. Valaki aki esetleg kevésbé tehetséges, de legalább több poszton bevethető. Aki szintén betömte volna a lukat Marcelo mögött, és tehermentesítette volna, sőt játszhatott volna máshol is. Ezen felül idén valahogy nem úgy tűnik, hogy annyira tehermentesítené a kis brazilunkat. És továbbra is, ha más játszana ott (nem, nem Drenthére gondolok), akkor meg ő tehermentesítené Marcelot. Idén ez Arbeloa volt, és ezt továbbra is el tudnám így képzelni. Én csak egy kiegészítő, de bal lábas embert képzelek oda, amire Casado nekem teljesen megfelel. (Akkoriban még más volt a keret, szóval ez a jelen állapotra utal.)
Matt009 írta:A 35 milliót nem szolgálta meg, de ha eladjuk, és valamennyi pénz visszajön belőle, akkor a redukált árat már megszolgálta.
Itt már nem számít a fizetése, meg az infláció, meg az adók? Zuschlag is valahogy így könyvelhetett. (Csak hogy ne mostani példát hozzak.)