Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 31., péntek 13:48

Térjünk vissza rá két év múlva, ha nagyon jó úgyis megvesszük :lol:

Lamelaval mi van? Nem igazán muzsikál, EL-ben még volt egy jó meccse, de PL-ben nagyon kevés fizikálisan ahogy elnéztem. Pedig ügyes gyerek, nagyon ütemtelenül tudja csinálni a cseleit, már a mozgása figyelemreméltó. Viszont ő se nagy lövő, se passzkirály.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 31., péntek 13:30

nmate írta:Hát nem tom. Megnéztem még amit játszott a MU ellen is. Megkapja hátul, tolja, tolja, tolja... aztán vagy felrúgták vagy előrebaszta. Buta szabálytalanság a 16-osnál, a becsúszásainak a felénél egy fineszesebb szélső visszahúzza, a román meg lyukat vág a hirdetőtáblába. Nem mondom, hogy rossz, meg, hogy nem érte meg, de komoly csapatok ellen sokat nem lehet tőle várni. Persze még fiatal, sok van neki hátra, 2-3 év alatt bőven fejlődhet eleget, pláne ha azt nézzük, hogy középhátvéd. Nem elveszett, hülyeség volt őt felhoznom, de ő se nagy szám. Eriksen meg ügyes, de inkább labdazsonglőr, mintsem focista.
Lehet, hogy a United-meccs előtti éjszakán is alkoholizált Kerekes barátunk. :lol: Egyébként meg szerintem szimplán csak rossz meccseket fogtál ki. :D Mondjuk abban egyetértek, hogy kicsit sokszor tekeredik rá feleslegesen a labdára (iscoizmus :mrgreen: ), viszont olyan helyzetekből is ki tudja hidegvérűen hozni a labdát, ahonnan a védők 99%-a már rég kivágta volna a labdát a lelátóra.
Ez eddig a kedvenc megmozdulásom tőle, még őszről: KATT
Nem szívbajos a srác. :lol:

Eriksen meg sokat fejlődött ősz óta, egyre több gólpasszt ad, nagyon érzi Adebayor fejét a beadásoknál, és már akkor sem jön zavarba, ha a kapu elé kerül és lőnie kell. Viszont fizikálisan még sokat kell fejlődnie, túl gyakran nyomják el az angolszász hátvédek.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. január 31., péntek 13:27

GT37 írta:Igaz, volt pár olyan meccse, amikor másnaposan kóválygott a pályán, de ez mindenkivel megeshet.
Foleg Tottenhamben. :mrgreen: Tanulsag: Meccs elott be kell ulni a Bricklayers-be meginni egy pintet a kemenymaggal, egybol tovaszall a masnapossag. :) En lattam mi folyik ott.... :lol:

Amugy erdekes, hogy nyaron meg milyen nagy bizakodas ment, hogy Bale arabol vettek vagy 10 szuperfasza jatekost es milyen kemeny csapatuk lesz. Aztan mar akkor is lehetett latni hogy a 10-bol egy olyan sincs aki huzoember lehet. Sajnalom azert hogy ilyen szarul alakult eddig a dolog, mert kedvelem a Spurst.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 31., péntek 13:26

Annyiban igazat adok, hogy amit itt hoz az közel sem emeli a legjobbak közé, mert itt csak pár igazán jó meccse volt és a Marcelo miatt, illetve a teljesítménye tudatában tényleg nem érte NEKÜNK 30 milliót. Lenne csapat, akinek most is megérné.
Oke de még huszat sem nagyon akarnak adni érte....az a baj...
A két arsenalos szélső meg nem tudtam hogy ennyi ideig lesz játékképtelen,de Tello nem lenne olcsó....most hogy Neymar meg maródi,Tata nem is szivesen válna meg tőle...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 31., péntek 13:13

Hát nem tom. Megnéztem még amit játszott a MU ellen is. Megkapja hátul, tolja, tolja, tolja... aztán vagy felrúgták vagy előrebaszta. Buta szabálytalanság a 16-osnál, a becsúszásainak a felénél egy fineszesebb szélső visszahúzza, a román meg lyukat vág a hirdetőtáblába. Nem mondom, hogy rossz, meg, hogy nem érte meg, de komoly csapatok ellen sokat nem lehet tőle várni. Persze még fiatal, sok van neki hátra, 2-3 év alatt bőven fejlődhet eleget, pláne ha azt nézzük, hogy középhátvéd. Nem elveszett, hülyeség volt őt felhoznom, de ő se nagy szám. Eriksen meg ügyes, de inkább labdazsonglőr, mintsem focista.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 31., péntek 13:06

Holtby mehet kölcsönbe a Fulhamhez, Berbatov iránt viszont a Monaco is érdeklődik elvileg. Konoplyankáért meg továbbra is küzdünk a Poollal.

#deadlineday
nmate írta:Két meccsen láttam, nem győzött túlságosan meg :D Aztán ha ti mondjátok, akkor róla nem szóltam semmit. De csapat maga, továbbra is kevés. Sok-sok közepes játékos.
Chiriches? Eddig úgy tűnik, Eriksen mellett ő a legjobb nyári igazolásunk. :D Technikailag tényleg kiváló, a játékintelligenciája kimagasló a középhátvédeket figyelembe véve, baromi hamar beilleszkedett, abszolút elégedett vagyok vele. (Igaz, volt pár olyan meccse, amikor másnaposan kóválygott a pályán, de ez mindenkivel megeshet. :mrgreen: )

Szerintem nem lesz ez rossz, alakulunk szépen, nyáron egy csatár viszont mindenképpen kelleni fog, és talán egy középhátvéd és egy balbekk is.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 31., péntek 12:58

Draxler állítólag csak a sajtó kreálmánya volt.
Klose és Kallström van képben állítólag, Tello kapcsán nincs infó egyelőre.
"And my heart will leave you never."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 31., péntek 12:53

Az a durva, hogy az Arsenal akármennyire is jó, de amikor jön az átigazolási időszak, akkor mindig lemaradnak a többi csapattal szemben. Hihetetlen, hogy nem képesek fizetni a játékosokért. Ez a veszte Wengernek, hogy régimódi, és nem képes haladni a korral, azaz sajnos letenni az asztalra 20-30-40 milliót is.

Most írták alá a szerződést a Pumával. 5 évre 150 millió fontot kapnak. De amikor sérülés van a csapatnál, akkor sem képesek igazolni. Miért? Mire várnak?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 31., péntek 12:47

Nem tudom, gondolom olyat akar aki a BL-ben is játszhat!
BBC, Ornstein: Källström fél évre jönne kölcsönre, a klub ezen dolgozik.
:/ Velük edz Pires is lehet jobban járnának ha őt igazolnák le! :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 31., péntek 12:21

Én nem értem Wengert. Ramsey és Flamini sérülése nélkül is gyengék a poszton, miért nem néznek normális embert, aki nem fél megoldás?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 31., péntek 12:13

Tello?De hisz ilyen tipusú szélsője van kettő is,Theo Walcott,mwg Oxlade-Chamberlain... :hmmm:
Végül is az előbbi csak egy 5-6 hónapig lesz még sérült, utóbbi meg most épült fel egy szintén komoly sérülésből! :mrgreen:

Ilyen Kallström szintűekkel meg ne bohóckodjunk már... :ike:
Wenger szerint 80% az esélye annak, hogy igazolunk ma valakit. Azt is elmondta, hogy Rosicky visszatér a keretbe a hétvégén, és megerősítette Ramsey-nek az újabb hathetes kihagyását.
Ha Kallströmre van ennyi esély akkor inkább hagyjuk... :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 31., péntek 12:00

morientes írta:
Kerlon írta:A támadó játéka se sivár. Egyszerűen nem látványos, mint Marcelo, de felérkezik támadni és többnyire jól is végzi a dolgát. Akinek sivár a támadójátéka az Arbeloa... Nem emlékszem tőle értelmes beadásra az elmúlt 2-3 évből. Coentraot meg érdemes a válogatottban megfigyelni, hogy ott milyen felszabadultan és jól szokott játszani.
Nézd,nem akarok ebbe belemenni..neked nem az,nekem az...de egy biztos.Annyit sehogy sem ér,amennyiért vettük.De befejeztem a Coentrao témát,tőlem ő lehet minden idők legnagyobb balbekkje...Ja az R.Carlos tényleg....na off vége...:)
Annyiban igazat adok, hogy amit itt hoz az közel sem emeli a legjobbak közé, mert itt csak pár igazán jó meccse volt és a Marcelo miatt, illetve a teljesítménye tudatában tényleg nem érte NEKÜNK 30 milliót. Lenne csapat, akinek most is megérné.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 31., péntek 11:59

Wenger szerint középpályásokra van szükség, a legújabb pletykák szerint Kallström (mondjuk ha négy éve vette volna...) és Tello került képbe.
Tello?De hisz ilyen tipusú szélsője van kettő is,Theo Walcott,mwg Oxlade-Chamberlain... :hmmm:

Annak a Kilikesnek vagy kinek,kétszer nem mondom hogy valamelyik felmenője nem Kerekes volt... :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 31., péntek 11:50

Toti írta:berbatov megy a tottenhambe?
Én már olvastam tegnap olyat, hogy Berbatov a Tottenhambe (Defoe pótlására), Holtby menne cserébe a Fulhambe kölcsönbe, Mitroglut már megvették az Olympiakostól (a fulham, de ő tudja, játszhatott volna a BL-ben a MU ellen), a görögök pedig megvették a világjáró Nelson Váldezt.

Zouma (St Etinne) ---> Chelsea

Southampton-os Osvaldo lehet visszatér Serie A-ba, Juve a célállomás, 400 ezer idény végéig a kölcsönért, utána 18 millióért megvehetik (neki is bejött az angliai élet...)

Mangala ügyében meg egyre biztosabb a dolog, mert Lescott le akar lépni, hogy játsszon. A kérdés már csak az hogy Mangala most vagy a nyáron jönne.

Fernando (Porto) szerződése meg a nyáron lejár, úgyhogy olcsó igazolás lenne, őt még a Napoli-Milan páros is akarja. (mostani kivásárlási ára 30 millió, 80%-a a portoé, 20% másé)

Abdul Razak (elefántcsontparti) vkp, exCity nevelés, 21 éves is elhagyja az Anzsit és visszatér a PL-be, West Ham leigazolta.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 31., péntek 10:57

Ramsey 6 hétre esik ki :(

Wenger szerint középpályásokra van szükség, a legújabb pletykák szerint Kallström (mondjuk ha négy éve vette volna...) és Tello került képbe.
"And my heart will leave you never."

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 31., péntek 10:39

Két meccsen láttam, nem győzött túlságosan meg :D Aztán ha ti mondjátok, akkor róla nem szóltam semmit. De csapat maga, továbbra is kevés. Sok-sok közepes játékos.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. január 31., péntek 10:23

Na az utolsó nap. Egy transzfer hírt várok: Konopljanka a Liverpool játékosa lett. Nagyot dobhatna a Pool szélső játékán, nagyon ügyes kis gyors játékos, már régóta várom, hogy elhagyja a Dinprot és egy komoly európai csapathoz igazoljon.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 31., péntek 9:45

nmate írta: United meg a Tottenham más szitu, ők egy darabig nem lesznek bajnokok, utóbbi 10 évig biztos nem, nincs meg a kaliber. Sok tucatjátékost vettek, román védőt aki egyeneset nem tud rúgni a labdába, meg túlsztárolt spanyol csatárt aki 11 méterről jó esetben betalál. MU: kiégtek a jobbak, pótolni kéne. Mata jó irány, csak nem itt kellett volna kezdeni.
Lehet pont egy gyengebb meccset kaptad el, de Chirichesre azert nem mondanam, hogy egy egyeneset se tud rugni a labdaba..

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 31., péntek 9:01

United meg a Tottenham más szitu, ők egy darabig nem lesznek bajnokok, utóbbi 10 évig biztos nem, nincs meg a kaliber. Sok tucatjátékost vettek, román védőt aki egyeneset nem tud rúgni a labdába
Egy román védőre gondolunk? Az a csávó a premier league egyik legtechnikásabb középhátvédje.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 31., péntek 8:33

berbatov megy a tottenhambe? :mrgreen:

a city meg rendesen rámozdult a mangala - fernando pakkra a portonál.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: