Két másik fog érkezni? Akkor Morata is biztosan lép,igaz? Kik lehetnek az érkezők? És minek 2 csatár,amikor egy csatáros játékot játszunk? Vagy csak vesznek két csatárt még, az új edző meg oldja meg valahogy?“Egy olyan nagy klubnál, mint a Real Madrid érthető, hogy van hely két vagy három remek “kilencesnek”. Ez Benzema és Higuaín volt. Higuaín távozni fog, Benzema marad, és két másik érkezni fog” – nyilatkozta Jose Angel Sanchez a Le 10 Sportnak.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Hierro, R. Carlos, Zizou
- Kedvenc csapatod: régiek :)
Bagót felejtsd el Kaka + pénzt írtam! miért Becks - pont ugyanúgy reklámérték miatt érkezett és talán a legfejlődőkésebb keleti piacokon az ő nevük a legmenőbb még mindig... (Leonardo és Kaka viszonyát meg tudjuk...)Mi a bánatért adná oda a PSG az egyik legtehetségesebb kpását ráadásul bagóért? Kaká mennyit ér nálad? Mert verratti biztos nem hozható 25 alatt.
Beckham hogy jön ide?
Ki az az inigo martinez?
Higunál még adnál rá pénzt? Az oké.....mert a juve max két taknyos zsepit adna rá ha csere lenne.
Inigo Martinez - talán az egyik legnagyobb spanyol khv reménység. Sociedad alapember egy jó ideje. Egy baj van nagy valszeg ő lesz a Barca védője, mert olcsón hozható ahhoz képest és szerintem máshol fogják jobban költeni a pénzüket.
Az hogy kinek lenne megtörve a fejlődése más kérdés, mivel Garay, Martinez, Varane, Ramos négyesnél nem lenne jobban rotálható sor. Plusz lenne két jolly: Nacho és Arbeo.
Nem én nem adnék. De ha reálisan megnézed egy juve nem lesz hülye hogy akár még csak Pogbát is egy az egyben odaadja!
Vidal - Higu + 20 m
Pogba - Higu + 5-10 m
valahogy így... sajnos.
ennek meg semmi értelme. ugyebár ha ez igaz lenne akkor azt jelenti hogy előszerződést kötöttek amit nem lehet vagy azt hogy már idén megveszik de csak jövőre tartanak rá igényt ami a legostobább döntés annak tudatában hogy jövőre ingyen is jöhet. újabb kamu az éterből.Realista24 írta:Újabb fejezet a Neymar sagában:
Rosell szerint Neymar a Barca játékosa lesz 42 millió euróért, de csak a Vb után, öt éves szerződést fog kapni, és közel évi 9 millát fog keresni.
A Santos és a DIS eladta volna őt már a nyáron is, de Neymar nem akar még idén Európába jönni, ezt még Pérez bomba ajánlata sem tudta megváltoztatni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Moggi meg beoltotta Higut egy kicsit:
"He's good player but he has no a champion."
"He's good player but he has no a champion."
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ha jövőre eligazol, és pénzért, akkot nagy valószinűséggel tényleg volt előszerzéodés, ami garantált egy bizonyos átigazolási összeget, mégha le is járt Neymar szerződése. Rosell Neymar apukával karoltve így érte el, hogy a Santos ne kérhessen érte túl nagy pénzeket, viszon azért mégsem ingyen igazol el.
Viszont a VB után Neymar már 22 éves lesz. Ez picit már késői kor Európába igazolni, ahogy hehe írta lejjebb.
Más: Úgy néz ki, Isco megy a Citybe Pellegrinivel. Kivásárolják a szerződéséből.
Viszont a VB után Neymar már 22 éves lesz. Ez picit már késői kor Európába igazolni, ahogy hehe írta lejjebb.
Más: Úgy néz ki, Isco megy a Citybe Pellegrinivel. Kivásárolják a szerződéséből.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2013. május 15., szerda 8:50-kor.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a jóképű Arsenal drukker úgy gondolta, hogy meglopja Mout és a családját. Elvitt egy Bulgari órát, gyűrűt, MacBookot, meg egy LV táskát. Most kapott érte 31 hónap börtönt.
Az egész Neymar ügyet nem értem, de kíváncsi vagyok a végkifejletre.
Jön a nap jóhíre
Ezt hivatalosan cáfolták.s,hogy majd a Bayernbe megy és ez már tuti...
Az egész Neymar ügyet nem értem, de kíváncsi vagyok a végkifejletre.
Jön a nap jóhíre
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ronaldo hetente elmondja neki hogy megállt a fejlődésben és nem lesz belőle semmi, ha azonnal nem igazol európába.igazából már tavaly kellett volna.Realista24 írta:Újabb fejezet a Neymar sagában:
Rosell szerint Neymar a Barca játékosa lesz 42 millió euróért, de csak a Vb után, öt éves szerződést fog kapni, és közel évi 9 millát fog keresni.
A Santos és a DIS eladta volna őt már a nyáron is, de Neymar nem akar még idén Európába jönni, ezt még Pérez bomba ajánlata sem tudta megváltoztatni.
így nézve egy átlagosnál jóval jobb játékos lesz, mert megvan hozzá a labdaérzéke, de a legjobb nem valószínű.
ő tudja.
csak ezzel a válogatottnak basz keresztbe sajnos.
De akkor a vb után már nem jár le a szerződése? Akkor minek fizetnének érte 42 milliót? Kezd eléggé érdekes lenni ez a Neymar-saga. Főleg,hogy már olvastam olyant is,hogy majd a Bayernbe megy és ez már tuti...Realista24 írta:Újabb fejezet a Neymar sagában:
Mit fogsz te ezért kapni a nagyokos szurkolóktól ScolariLuiz Felipe Scolari kihirdette keretét a Konföderációs Kupára. A Real Madridot Marcelo fogja képviselni, Kaká nem kapott meghívót.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Újabb fejezet a Neymar sagában:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
látom perec odalépett a pedálra kicsit.
A Paris-Saint Germain 4 millió eurót vár Carlo Ancelottiért cserébe a Real Madridtól arra az esetre, ha a szakember úgy dönt, hogy a spanyol csapathoz csatlakozik. Pérez azonban kijelentette a Marca szerint, hogy nem fizetik ki ezt az összeget, és 10 napot adott Ancelottinak, hogy rendezze a helyzetet.
helyes.
basszál oda nekik flo!
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mozdítható edzők közül Ancelotti a kézenfekvő 'megoldás' de a két kezem össze tenném (meg növesztenék is mellé még) ha visszatérne egyszer Del Bosque, Ő biztosan tudná kezelni a helyzetet és rendet tesz a fejekben is ami nagyon fontos.. Sok meccs ott ment el hogy teljesen máshol jártak, Özil néha mintha tengerparton sétálgatna stb stb..
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
=>R.M.C.F írta:Nem,a barcások számolnak így....vagyis hogy ha elcserélek valakit valakire akkor megspórolom a fizetését ami haszon, és ezt ki is mutatom a számadatokban,vagyis marha jól néz ki ez papíron.közgazdászok valahogy így számolnak.
oh wait....aki jön azé nem számít.
És nem mellesleg, a BME-n is hasonló módon vettek a közgazdász karon amerikai kisbuszt. Szóval nem csak Barcelonában szokás ez.Toky írta:...akkor nyernénk annyit, amennyiért eladnánk + a fizetése - az új játékos leigazolása és fizetése helyette
Nem mondtam, hogy Nacho jobb lenne. AZT MONDTAM, hogy negyedik számú védőnek itt van Nacho. Nem érdemes azért kivásárolni a srácot, hogy itt megtörjön a fejlődése, és üljön a padon. Mert azt feltételez(t)em, hogy aki előttem írt, Garay-val számolt harmadikként.Kerlon írta:Azért Nachot ne hasonlítsd már Inigo Martinezhez. A gyereknek van két éve már az első osztályban és stabil kezdő a Sociedadban. Nacho meg egy jó beugró...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ne már, az az amikor Inzaghi nem tudta hogy gól volt és a többiek szóltak neki? Mert bepattant?Nzedge írta:Ha jól rémlik, a Pool ellen Inzaghi duplájával nyertek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Ha jól rémlik, a Pool ellen Inzaghi duplájával nyertek.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Először a juvet verték tizikkel,0-0 után,2007-ben meg a pool-t 2-1re.R.M.C.F írta:Menj már,ezt ha agyon vernek se tudtam volna.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Menj már,ezt ha agyon vernek se tudtam volna.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
Milannal kétszer:2003 és 2007 :-)R.M.C.F írta:Mindig tanul az ember.......carlo 2xes Bl győztes? Ne máááár...és persze az sem elhanyagolható hogy az olasz már két BL címet is összehozott
-
Mindig tanul az ember.......carlo 2xes Bl győztes? Ne máááár...és persze az sem elhanyagolható hogy az olasz már két BL címet is összehozott
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
Nekem sem Ancelotti lenne a legfőbb célpont, de Perez mindenképpen egy nagy nevet akar a padra ültetni aki azért már dolgozott hasonló körülmények és követelmények illetve játékosok között és persze az sem elhanyagolható hogy az olasz már két BL címet is összehozott . Nem tudom van-e benne annyi hogy egy hasonló nagyot dobbantson itt Madridban is , én azt hittem hogy azért a PSG projektet vinni fogja még pár évig , de ez mindenképpen jó hogy eltökélt azért hogy itt lehessen edző. A kp-t remélem gyökeresen megreformálja, végülis nekünk ez a legnagyobb problémánk, ha ezt megoldja akkor sikeresebbek leszünk és a játékunk is jobb lesz szerintem.