Real Madrid vs. Barcelona
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Azt írják, hogy teljes az egyezség Ter Stegennel és a Gladbachhal. A német kapus 2019-ig ír(hat) alá, és 12 millió eurót fizet(het)ünk érte a Gladbachnak. Elvileg amint Valdés nyilvánosságra hozza, hol folytatja pályafutását, a Ter Stegen-üzletet is bejelentik hivatalosan.
---
Három játékos, akik szívesen láttam volna Barcelonában: Bergkamp, Zidane, Modric.
---
Három játékos, akik szívesen láttam volna Barcelonában: Bergkamp, Zidane, Modric.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Ha már ilyet játszunk, akkor én is mondok egy triót, akiket szívesen láttam volna fehérben. Ráadásul mindhármuk közel is járt ehhez: Nesta, Vieira, Ronaldinho. Persze Tottit se bántam volna.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Nekem Ronaldinho és Modric volt ilyen, hála istennek az egyik összejött A másikat meg sajnálom, hogy végül nem húzta magára a fehér mezt, de legalább így is láthattam játszani, egyik kedvencem volt, még én is megtapsoltam, mikor a Bernabeu közönsége állva tapsolta...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pelé - Tudom úgyse láttam volna, de a történelem legjobbját jó lett volna legalább képen Real mezben látni.
+ Henry, Ronaldinho (még mindig hoznám padra ), Davids.
Az elmúlt évekből: Villa, Yaya, Sagna, Ribéry,
+ Henry, Ronaldinho (még mindig hoznám padra ), Davids.
Az elmúlt évekből: Villa, Yaya, Sagna, Ribéry,
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
nem rossz sor én még hozzá csapnám Bergkampot a magam részéről, aztán úgy ennyimorientes írta: 3 játékos van,aki nem játszott a Realba de én nagyon szerettem volna:Maradona,Totti,Ronaldinho...hát ebből már nem lesz semmi
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Miatta nézek néha Atletico Mineiro mérkőzéseket... Talán nem mindig aktiv,de amikor megvillan... Mint régen....Nálam Ronaldinho az a kategória volt aki élvezte a foci
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nálam Ronaldinho az a kategória volt aki élvezte a focit azon kivül, hogy játszotta is. Annyira laza volt a pályán, hogy jó volt nézni... Nagyon sajnálom, hogy nem Real Madrid játékos volt. Ő és Totti az a kategória akikért kár, hogy nem láthattam habfeher mezbendannen írta:hát igen ronaldinho.. szerintem nagyon sok real játékos kedvelte, annak ellenére, hogy odaát játszott nekem mai napig az egyik legnagyobb kedvencem, mert amit ő tudott a labdával, amennyire érezte a focit, amennyi futball benne volt az emberben... nem sok ember születik ennyire egyértelműen focira. az már más kérdés, hogy alakulhatott volna jobban is a karrierje, de szerintem így is vitathatatlanul az egyik legnagyobb játékos a történelemben.
- Cristiano Ronaldo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Totti... ő mekkora spíler (volt) amit ő tudott mutatni abban az undorító olasz fociban az fantasztikus. Az olasz foci kevés üde színfoltjai egyike az az ember. Talán rajta és Del Pieron kívűl nem is tudok hirtelen mást mondani aki igazán szép foci képviselete volt az olasz játékosok közül. Maradonát nem volt szerencsém látni.morientes írta:Nem mondtam hogy a kedvencem volt,hanem hogy csíptem a játékukat..:)Bár...Ronaldinho lehet hogy kicsit az volt (ha nem ellenünk játszott )De nagy kedvencem ő sem volt főképp nem mikor a Realnak lőtte a gólokat. Az én nézetem szerint az, hogy szimpatikus a játéka meg az, hogy kedvenc nem ugyan az a fogalom. Persze valakinek ez összemosódik.
3 játékos van,aki nem játszott a Realba de én nagyon szerettem volna:Maradona,Totti,Ronaldinho...hát ebből már nem lesz semmi
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Még, hogy Messi nem sunyi játékos... Csak épp kézzel szerez gólt, provokálja az ellenfelet, csapkod, a nézők közé rúgja a labdát, Maicont - aki lendületből fut - nekilöki a reklámtáblának..
Ettől függetlenül jöhetne hozzánk, a mienk közül is sokat nem kell félteni. Csak valaki más öltöztesse, mint eddig.
Bale vs. Neymar? Utóbbi, ez van. Szerintem jobban illik a játékunkba. És azért Ronaldot, Benzemát elég szépen kitudná szolgálni, látszik, hogy nem az az egyénieskedő alak, akinek itt elkönyvelték Braziliában. Plusz kapnánk jó pár 11-est róla. Szerintem simán tudták volna cserélgetni a széleket Ronaldoval, de mindegy is, mert már úgysem lesz a mienk.
Mióta én nézek focit, jöhetett volna Rivaldo, Riquelme, Ronaldinho, Yaya Touré, Messi, Iniesta, Ibrahimovic (bár őt a legkevésbé sem tartom katalán vonatkozásúnak.). Kb addig tüntetne ezek ellen a fórum nagy része, míg alá nem írnak. Közben jut eszembe, volt egy hatalmas karriert befutó Saviola is nálunk .
Ettől függetlenül jöhetne hozzánk, a mienk közül is sokat nem kell félteni. Csak valaki más öltöztesse, mint eddig.
Bale vs. Neymar? Utóbbi, ez van. Szerintem jobban illik a játékunkba. És azért Ronaldot, Benzemát elég szépen kitudná szolgálni, látszik, hogy nem az az egyénieskedő alak, akinek itt elkönyvelték Braziliában. Plusz kapnánk jó pár 11-est róla. Szerintem simán tudták volna cserélgetni a széleket Ronaldoval, de mindegy is, mert már úgysem lesz a mienk.
Mióta én nézek focit, jöhetett volna Rivaldo, Riquelme, Ronaldinho, Yaya Touré, Messi, Iniesta, Ibrahimovic (bár őt a legkevésbé sem tartom katalán vonatkozásúnak.). Kb addig tüntetne ezek ellen a fórum nagy része, míg alá nem írnak. Közben jut eszembe, volt egy hatalmas karriert befutó Saviola is nálunk .
- morientes
Nem mondtam hogy a kedvencem volt,hanem hogy csíptem a játékukat..:)Bár...Ronaldinho lehet hogy kicsit az volt (ha nem ellenünk játszott )De nagy kedvencem ő sem volt főképp nem mikor a Realnak lőtte a gólokat. Az én nézetem szerint az, hogy szimpatikus a játéka meg az, hogy kedvenc nem ugyan az a fogalom. Persze valakinek ez összemosódik.
3 játékos van,aki nem játszott a Realba de én nagyon szerettem volna:Maradona,Totti,Ronaldinho...hát ebből már nem lesz semmi
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Cristiano Ronaldo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mondjuk Rivaldo játékát én is nagyon csíptem. Írtózatos nagy klasszis volt. Mikor szóba került annó, hogy esetleg nem a Milan hanem mi visszük el nagyon drukkoltam. Sajnos nem jött össze nem láthattam Real mezben.morientes írta: Csíptem a játékát.Ahogy Romario,Ronaldo,Rivaldo,Ronaldinho játékát is.Vagy manapság Iniestaet,Messiét....de ettől még nem vagyok kevésbé Real szurkoló...
Barca szurker meg nem is voltam soha...
De nagy kedvencem ő sem volt főképp nem mikor a Realnak lőtte a gólokat. Az én nézetem szerint az, hogy szimpatikus a játéka meg az, hogy kedvenc nem ugyan az a fogalom. Persze valakinek ez összemosódik.
- morientes
Csíptem a játékát.Ahogy Romario,Ronaldo,Rivaldo,Ronaldinho játékát is.Vagy manapság Iniestaet,Messiét....de ettől még nem vagyok kevésbé Real szurkoló...Ti vagy bármelyikőtök nagy kedvence volt pl. Figo a barcából már Real szurkolóként akkor komolyan bokán f*s*m magam
Barca szurker meg nem is voltam soha...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Anis írta:1 hónapot írnak Agueronál, szóval az első barca elleni meccset tuti kihagyja. (Remélem Dzeko és Negredo tudják pótolni a góllövést tekintve, de azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy egy csatárral kezdenek majd és 433 féle taktikával)
Esküszöm akartam irni korábban, hogy a city barcára egy vagy két húzóember kifog dőlni.....piszok szerencse ez,mivel a city a gyengébb,és nekik "jobban" kellenek a nagyobb kaliberek,többet próbált játékosok mint a barcának.,
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
1 hónapot írnak Agueronál, szóval az első barca elleni meccset tuti kihagyja. (Remélem Dzeko és Negredo tudják pótolni a góllövést tekintve, de azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy egy csatárral kezdenek majd és 433 féle taktikával)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A Barcelona tele van sunyi és provokatív játékosokkal, de Messi szerintem pozitívan lóg ki a abból az irritáló közegből...A pályán mindenkinek vannak meredek dolgai így Messinek is, de ő mindig emberként tisztelettel nyilatkozott a Madridról.Az őket "utálók" nem Messi-t utálják, hanem a médiát aki olyan szinten felszopja,hogy már már a fizikai fájdalom kerülget tőle, persze visszadobhatott volna 2 aranybogyót ha igazán becsületes, de szerintem ilyen hülye ember nincs a földön.Puyolon és Messin kívül szinte minden barca játékosra rá lehet aggatni a sunyi jelzőt,szerintem ők elég korrekten viselkednek.
Na mind1 énse vagyok oda Messiért, de ő tényleg nem ártott nekünk sokat azon kívül ,hogy focizott...Xaviéknak viszont ha tehetném tetrisz fogsort ütnék...
Na mind1 énse vagyok oda Messiért, de ő tényleg nem ártott nekünk sokat azon kívül ,hogy focizott...Xaviéknak viszont ha tehetném tetrisz fogsort ütnék...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Neymar vagy bale? Ha a valós eddig megismert tudást,hatékonyságot nézem akkor a walesi,ha a marketinget és triblit akkora a brazil.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Engem is egyedül az aggasztana a cserében, hogy CR-rel közös poszton játszanak, de ha ettől eltekintek, akkor simán elcserélném a kettőt. Én Bale érkezését amúgy is kétségekkel fogadtam, a kétségek nem enyhültek az elmúlt félévben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én cserélném, kérdés nélkül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Akartam is irni, hogy pont azt hagyta ki csaba, aki talan a legnagyobb erositest jelenteneGT37 írta:+ Modric.csababarca írta:na mindegy, témához is szóljak, Ramos,Varane,Marcelo,Isco,Ronaldo bármikor jöhetne hozzánk szó nélkül, még akkor is ha ebből 3-t utálok, de bazi jó játékosok és sokat segítenének.
Bale - Neymar csere? A penzugyi reszet most nem veszem figyelem, kizarolag a jatek tudast. Jo kerdes. Ha nem lenne nalunk Ronaldo, akkor azt mondanam, hogy igen. Viszont itt van Ronaldo aki ugyan azon a poszton jatszik mint Neymar. Fogalmam sincs, hogy megerne-e valamelyikuket a jobboson jatszatni vagy akar Neymart fals nine poszton. Attol hogy valaki fel evet lenyomott a barcaban meg nem kizaro ok, hogy ide jojjon. Viszont van jo par jatekos, aki tudas alapjan beferne hozzank, viszont finoman szolva sem szimpatizalok vele, barmilyen jo jatekos is mondjuk Messi, nem tudnam elkepzelni nalunk. Persze amikor eldontene par nagy meccset, valoszinuleg a velemenyem is megvaltozna rola.
-
höö..meg a többi utánna, valdez,alves és iniesta is.Busquets, Xavi, Piqué szokott rögtön rohanni a bíróhoz egy-egy kétséges, vagy szerintük rosszul megítélt esetnél.