Akiket én szívesen láttam volna Real mezben :
-Viera Sokan mondják hogy Makalele volt az ász azon a poszton de szerintem a letisztult és könnyed játéka miatt inkább Viera (ettől függetlenül Makalele az egyik kedvencem
)
- Nesta A Realnak mindig védekezési gondjai voltak (annak idején) és hát nagyon tetszett az az elegancia amivel ő játszott.
- Pirlo Őt még félrehúzott szájjal most is megnézném
Mindig is szerettem azokat a játékosokat akik ésszel játszanak és nem erővel. Egyszerűen okos és pontos és ez kell a mai fociba.
-David Villa Amíg nem ment a Barcába addig nagyon szerettem volna hogy jöjjön de hát sajnos nem sikerült elhozni.
-Gerrard Megvan bent az angol keménység és az eszes játék is. Xabival annak idején jó kis párost alkottak.
- Henry Áhhh az az elegancia. Az a sok hosszúba lőtt belsős gól. A finom megmozdulások. Nagyon csíptem az Arsenalba de hát ő is a katalánokhoz ment sajnos. (Viszont a világ egyik szégyenének tartom hogy soha nem nyert aranylabdát)
Őket mindenképp megnéztem volna Real mezben de persze voltak még olyanok akiket ha leigazoltunk volna sem haragszok meg senkire mint például : Lilian Thuram; Scholes; Giggs; Totti; Deco....(és persze még sorolhatnám)
De a Barcából senkit
(akiket írtam azokat is csak a Barca előtt). Egyszerűen nem tudom miért de itt semmi pénzért nem nézegetnék el egy Messit; Pedrot vagy akárkit! Van egy két Barca játékos akiket tisztelek amiért ilyen sokat adtak a futball világnak de valahogy nem visz rá a szívem. De aztán lehet hogy itt lenne akkor megbarátkoznék vele mint anno Figoval...
De inkább ne jöjjön senki