Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 1., szombat 10:47

nmate írta:A legszebb benne, hogy komolyan gondolja magát :lol: Argentin, AtMa drukker... egy örök vesztes.
Ne izgassátok fel magatokat egy iskolázatlan, buta emberen. Ez a cselekedet nem a Realt minősíti, hanem Ganxstát, meg az Atma drukkereket, akik valóban így éreznek a Real iránt, pusztán kisebbségi komplexusból. Most nagy a szájuk, mert előttünk vannak a bajnokságban, de végül úgyis mögöttünk végeznek, meg nyáron úgy lerabolják azt a csapatot, hogy max az EL helyekért fog versenyezni jövőre.
wZoLee7 írta:„A brazil bíróságnak már beadtuk a keresetünket, és a spanyol jogrendszerrel is kapcsolatba lépünk – mondta az áruházlánc szóvivője. – Valami nagyon nem stimmel: ha a Barcelona nem sáros az ügyben, miért távozott az elnöke? Ez nagyon különös. A Neymar-üzletből 40 százalék minket illet meg, de becsapott minket Neymar és az apja is. Nagyot csalódtunk a játékosban. A Real Madrid sokkal jobb ajánlatot tett, mint a Barcelona, ám minket meg sem kérdeztek, mindenről a játékos apja döntött."
részlet egy NSO-s cikkből...

ők már nem vesznek Barca mezt :lol:
Ez a sztori egyre jobb. :mrgreen: Az a jobb ajánlat az annyival jobb, hogy a zsé nem apuci zsebébe, hanem a játékos játékjogának tulajdonosaihoz vándorolt volna. Legalább törvényes út. Amúgy azért sokat elmond ez az ügy a Barcáról is. Ezeket a simlis dolgokat csak azért művelték, mert féltek, hogy mi elhappoljuk az orruk elől. És azt kell, hogy mondjam jogosan féltek. Tiszta küzdelemben sanszosabb, hogy miénk lett volna a srác...

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 1., szombat 10:21

„A brazil bíróságnak már beadtuk a keresetünket, és a spanyol jogrendszerrel is kapcsolatba lépünk – mondta az áruházlánc szóvivője. – Valami nagyon nem stimmel: ha a Barcelona nem sáros az ügyben, miért távozott az elnöke? Ez nagyon különös. A Neymar-üzletből 40 százalék minket illet meg, de becsapott minket Neymar és az apja is. Nagyot csalódtunk a játékosban. A Real Madrid sokkal jobb ajánlatot tett, mint a Barcelona, ám minket meg sem kérdeztek, mindenről a játékos apja döntött."
részlet egy NSO-s cikkből...

ők már nem vesznek Barca mezt :lol:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 1., szombat 10:11

A legszebb benne, hogy komolyan gondolja magát :lol: Argentin, AtMa drukker... egy örök vesztes.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 1., szombat 10:07

Zoli még mindig azt hiszi magáról, hogy argentin drog kartel aki megállás nélkül k :cens: ázik....ideje lenne felnőnie neki is :lol: mert erről az a videó jut eszembe amin egy kisgyerek barca mezt kap a szülinapjára, földhöz vágja és kicsapja a hisztit... :lol:

Hawer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Hawer » 2014. február 1., szombat 9:32

Géci írta:Szokásos Zolika... Kevés a lóvém, mert a zenéimmel szart se keresek, így kicsit feltünősködni kéne... Szép amùgy, hogy pont a fehér mezt szedte le...
Ezért meg kéne lincselni. :box:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 1., szombat 9:23

Szokásos Zolika... Kevés a lóvém, mert a zenéimmel szart se keresek, így kicsit feltünősködni kéne... Szép amùgy, hogy pont a fehér mezt szedte le...

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. február 1., szombat 9:15

Sikerült megtalálnom a videot :

https://www.youtube.com/watch?v=zqd5fTcp64I

Egy valamit azért kiemelnék:
Amikor mondják hogy "ne mert elveszítjük a Real szurkolókat" akkor zoli a következőt mondja: "dögöljenek meg" :angry:

És akkor az ember ne legyen ideges amikor már alapból is a hülyeséget mondják erre ez még rátesz egy lappáttal!

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 1., szombat 8:53

Ne erőltessétek szerintem... Pár éve meg azt mondta, hogy Ronaldo egy köcsög. Aztán ott röhögtek nagypofával... Szánalmas az egész sport tv szakértőstől, mindenestől...

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 1., szombat 8:45

Realban akit szivesen lattam volna:
(Arsenal es Juve jatekost ugye nem irok,bar Thuram,Henry,Cesc ha mar tavoztak,inkabb a Realba tettek volna :) )

-Makelele maradjon.Tudom,hogy o nem a hoztam volna kategoria,de eppen hogy ez a lenyeg. Azert kellett volna o meg evekig.

-Ronaldinho. Barmikor elnezegetem a jatekat,kar hogy nem Realos volt hanem Barcas.

-Nesta. Amikor csucson tolta,akkor nem artott volna a Realba egy klasszis vedo.

-Yaya Toure. Nagyon elkene ide.

Aztan folytathatnam a sort azert meg: Ibra,Gerrard...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. február 1., szombat 8:41

Online nem lehet visszanézni?

sander

HozzászólásSzerző: sander » 2014. február 1., szombat 8:37

TéOeM írta:Nem rég odakapcsoltam a sport tv-re és a heti helyzet ismétlése ment. gangxsta zoli, így kis betűvel írva falról levette a Real mezeket, a földre dobta őket, majd az egyikre rá is taposott. A helyükre feltette az atletico mezeket és meg is csókolta őket. A műsorvezető hiába monda a földre dobás után,hogy Real drukkereket vesztenek, szerintem igazából nem érdekelte , valószínűleg röhögött ő is ugyanúgy magában.
Erről az esetről valaki tudna egy videot mutatni ? Illetve ilyenkor nem büntethetik meg ? Mert ez azért szerintem és függetlenül hogy milyen csapattal teszi nagyon alpári viselkedés. Ilyet egy tv műsorban nem lehet megcsinálni!

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. február 1., szombat 8:31

Nem rég odakapcsoltam a sport tv-re és a heti helyzet ismétlése ment. gangxsta zoli, így kis betűvel írva falról levette a Real mezeket, a földre dobta őket, majd az egyikre rá is taposott. A helyükre feltette az atletico mezeket és meg is csókolta őket. A műsorvezető hiába monda a földre dobás után,hogy Real drukkereket vesztenek, szerintem igazából nem érdekelte , valószínűleg röhögött ő is ugyanúgy magában.

sander

HozzászólásSzerző: sander » 2014. február 1., szombat 8:14

Akiket én szívesen láttam volna Real mezben :
-Viera Sokan mondják hogy Makalele volt az ász azon a poszton de szerintem a letisztult és könnyed játéka miatt inkább Viera (ettől függetlenül Makalele az egyik kedvencem :D )

- Nesta A Realnak mindig védekezési gondjai voltak (annak idején) és hát nagyon tetszett az az elegancia amivel ő játszott.

- Pirlo Őt még félrehúzott szájjal most is megnézném :) Mindig is szerettem azokat a játékosokat akik ésszel játszanak és nem erővel. Egyszerűen okos és pontos és ez kell a mai fociba.

-David Villa Amíg nem ment a Barcába addig nagyon szerettem volna hogy jöjjön de hát sajnos nem sikerült elhozni.

-Gerrard Megvan bent az angol keménység és az eszes játék is. Xabival annak idején jó kis párost alkottak.

- Henry Áhhh az az elegancia. Az a sok hosszúba lőtt belsős gól. A finom megmozdulások. Nagyon csíptem az Arsenalba de hát ő is a katalánokhoz ment sajnos. (Viszont a világ egyik szégyenének tartom hogy soha nem nyert aranylabdát)

Őket mindenképp megnéztem volna Real mezben de persze voltak még olyanok akiket ha leigazoltunk volna sem haragszok meg senkire mint például : Lilian Thuram; Scholes; Giggs; Totti; Deco....(és persze még sorolhatnám)

De a Barcából senkit :D (akiket írtam azokat is csak a Barca előtt). Egyszerűen nem tudom miért de itt semmi pénzért nem nézegetnék el egy Messit; Pedrot vagy akárkit! Van egy két Barca játékos akiket tisztelek amiért ilyen sokat adtak a futball világnak de valahogy nem visz rá a szívem. De aztán lehet hogy itt lenne akkor megbarátkoznék vele mint anno Figoval... :hmmm: De inkább ne jöjjön senki :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 1., szombat 7:13

én rivaldot szerettem. jöhetett volna.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 1., szombat 3:44

Hát én nem is tudom, igazából nagyon kedveltem én is Rivaldo-t Ronaldinho-t a Barcából de sosem volt hiányérzetem,hogy ott tolták, Messit is nagy játékosnak tartom örültem volna mindnek ha valahogy Madridban kötnek ki,de nem így lett ők már a Barca ikonjai ettől nem voltak álmatlan éjszakáim(meg hát voltak/vannak nálunk jobbak :shifty: )...

Viszont egyetlen 1 nagyon nagyon fontos játékos akit azóta is minden nap megsiratok az Patrick Vieira, ő volt a hiányzó láncszem a Galaktikus érából (ami a mai napig a legkedvesebb számomra)...szóval ha lenne egy időgépem visszamennék 2003ba és megkeresném Perezt egy sötét sikátorban, nem Ronaldinhoért meg Tottiért óbégatnék neki hanem Vieira-ért. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 1., szombat 3:20

csabi* írta:fura, hogy messit még nem írta senki :D
En pedig Dinho mellett pont ot mondanam.

Kivancsi lennek, hogy ha anno Messi nem a Barcaba kerul, hanem hozzank es Ronaldot a katalanok veszik meg, akkor mennyiben valtozna meg a ket tabor velemenye roluk. Mert en szinte biztos vagyok benne hogy maga a ket velemeny ugyan az lenne csak a szerepek cserelodnenek fel.

Cristiano Ronaldo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Cristiano Ronaldo » 2014. február 1., szombat 2:46

Henry ; Totti ; Ronaldinho

talán...

de nehéz 3-at mondani csak

kiki.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 1., szombat 1:05

Sokan kinéznek majd, de én Ronaldot látnám legszívesebben a Barcába. Nekem egyáltalán nem unszimpatikus, csak van egy vagány stílusa, és ha lejjebb adna az önzőségből simán betudna illeszkedni hozzánk, sőt néha az egyedi megoldások hiányoznak a játékunkból. Anno az Ibrahimovic üzlet árából még elis tudtuk volna hozni a United-ből. :D

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 1., szombat 1:04

Nesta, Ronaldinho, Bergkamp :)
Merci Zizou!

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 1., szombat 0:02

3 játékos, akit nagyon szerettem volna Real mezben látni: Henry, Vieira és talán Yaya.

Azért 2 vkp van itt, mert a Realból inkább a Vieira, Yaya vonulat hiányzott, labdazsonglőrökből sosem volt hiány.

Ha az alapján írnám le, hogy kiket vettem anno FIFA-ban, akkor a harmadik Cesc lenne, ő volt az, akit gyakorlatilag mindig megvettem Henry mellett, talán nem véletlenül. Nagyon örülnék, ha nálunk játszana. De az igazat megvallva nem tetszik az az irány, amibe a Barcába elindult, sokkal jobban tetszett az Arsenalban, direktebb, lendületesebb futballt játszott, az a játék baromira hiányzott sokáig a Realból. Az új Cesc sem rossz, de nem annyira domináns futballista, mint amilyen volt.

Ja és még Schweinit fel sem soroltam...

Vissza: