Ez lehet nektek vicc, de egyáltalán nem az! Hatalmas nagy szégyen, ezen sírni kellene, nem nevetni, hogy egy országos nézettségű televízióban ilyen obszcén jeleneteket engednek meg. Hatalmas nagy szégyen! Most utáltam meg az egész csatornát egy életre.GT37 írta:Ez a legnagyobb vicc egyébként. Az egy dolog, hogy Zolee ilyen ember, oké, elfogadom, vannak ilyenek is (bár a linkelt videón szánalmas, amit csinál), de az, hogy több hasonló gyökérkedés után is behívják ebbe a műsorba... Nevetséges.Banán írta:És rendszeresen hívják őket a sport tv-be...
Real Madrid vs. Barcelona
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Miert hivjak be oket ujra es ujra? Azert mert az embereknek ez tetszik, nem arra kivancsiak, hogy xy komoly szakember olyan kulisszatitkokrol vagy taktikarol mesel nekik, amiket mashol nem hallhatnanak, hanem azt akarjak latni, hogy jon egy paraszt, elkezdi szidni az ellenfelet, lecibalja a mezuket, megtapossa, stb. (mondjuk azon csodalkozok, hogy meg egyszer se sz.rt oda a studio kozepere es utana meg egy Real mezzel torolte volna ki a feneket)GT37 írta:Ez a legnagyobb vicc egyébként. Az egy dolog, hogy Zolee ilyen ember, oké, elfogadom, vannak ilyenek is (bár a linkelt videón szánalmas, amit csinál), de az, hogy több hasonló gyökérkedés után is behívják ebbe a műsorba... Nevetséges.Banán írta:És rendszeresen hívják őket a sport tv-be...
szerk.: en is parszor szorakoztam azon, hogy barcas lakotarsam nem talalta a barcas bogrejet, megkerdezte tolem, hogy lattam e valahol, en meg visszakerdeztem hogy a kukaban kereste mar (persze nem raktam bele, paraszt azert nem vagyok)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. február 1., szombat 15:01-kor.
Igen ezt írtam én is lentebb. Nem tudnék ilyet tenni egy Barca mezzel, se mással, meg minek is tenném? De a TV-ben ilyet csinálni, ők meg leadják és nem is először csinált ilyet. Az a "dögöljenek meg" ... már nagyon wtf kategória. Nincs itthon még egy csapat, akit ennyit osztanának, mint minket.GT37 írta:Ez a legnagyobb vicc egyébként. Az egy dolog, hogy Zolee ilyen ember, oké, elfogadom, vannak ilyenek is (bár a linkelt videón szánalmas, amit csinál), de az, hogy több hasonló gyökérkedés után is behívják ebbe a műsorba... Nevetséges.Banán írta:És rendszeresen hívják őket a sport tv-be...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ez a legnagyobb vicc egyébként. Az egy dolog, hogy Zolee ilyen ember, oké, elfogadom, vannak ilyenek is (bár a linkelt videón szánalmas, amit csinál), de az, hogy több hasonló gyökérkedés után is behívják ebbe a műsorba... Nevetséges.Banán írta:És rendszeresen hívják őket a sport tv-be...
És rendszeresen hívják őket a sport tv-be...R.M.C.F írta:Már korábban is többször nagyon durván beszélt a madridról, úgy gondolja ő is mint sok más (antirealos) drukker, hogy ha szid,ha leszól az sikk,az menő,ezek az emberek alja, buta,tanulatlan, szerény kis képességű emberek,akik azt hiszik, hogy drukkerként utálkoznak,akkor nagyobb drukkerek,holott ezek mind csirkeszarok nem többek.morientes írta:Eldönthetné már lassan az az idióta hogy milyen szurkolo,atma,boca,Lazio vagy argentin...
Eddig birtam,meg a zenéjét is,de ez betette a kiskaput nálam...
Mondjuk aki egyszer boca,meg egyszer river mezben jelenik meg,aztán azt mondja hogy mindkét csapatot szereti,mert szereti argentinát,hát ez olyan bmeg mintha én egyszerre szurkolnék a realnak meg a barcanak...
Pedig én is szeretem spanyolországot...
Ez a ganszta,meg harsányi vagy mi a tököm a neve,igazi műcelebek....a focihoz egy épkézláb megnyilvánulásuk még nem volt.....csak a köpködés.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Már korábban is többször nagyon durván beszélt a madridról, úgy gondolja ő is mint sok más (antirealos) drukker, hogy ha szid,ha leszól az sikk,az menő,ezek az emberek alja, buta,tanulatlan, szerény kis képességű emberek,akik azt hiszik, hogy drukkerként utálkoznak,akkor nagyobb drukkerek,holott ezek mind csirkeszarok nem többek.morientes írta:Eldönthetné már lassan az az idióta hogy milyen szurkolo,atma,boca,Lazio vagy argentin...
Mondjuk aki egyszer boca,meg egyszer river mezben jelenik meg,aztán azt mondja hogy mindkét csapatot szereti,mert szereti argentinát,hát ez olyan bmeg mintha én egyszerre szurkolnék a realnak meg a barcanak...
Ez a ganszta,meg harsányi vagy mi a tököm a neve,igazi műcelebek....a focihoz egy épkézláb megnyilvánulásuk még nem volt.....csak a köpködés.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
minek írják oda...a nem barca drukker úgy is tudja hogy pár millával valakit vagy megkentek vagy csak akartak, a barca szurkoló meg egy "Leakartak fizetni 4 millióval, hogy hallgassak" mondat helyett azt látják, hogy "Perez nyomására szegény Barcelonának nem volt választása, egy 4 milliós ajánlatot kellett tenniük, hogy ne tudjak rosszat mondani Perezre és Madridra
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
nem szeretik összezavarni az olvasóközönségük faék-egyszerűségű világképét. ez van.madridronie írta: nagyjából fedi a fentebb idézett NSO cikket, azt leszámítva, hogy kedvenceink elfelejtették közölni az ügyvéd nyilatkozatának első felét, amely arról szól, hogy a Barca 4 millát ajánlott neki a hallgatásáért!
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A DIS csoport jogásza, Roberto Moreno is megszólalt az ügyben, ami nagyjából fedi a fentebb idézett NSO cikket, azt leszámítva, hogy kedvenceink elfelejtették közölni az ügyvéd nyilatkozatának első felét, amely arról szól, hogy a Barca 4 millát ajánlott neki a hallgatásáért!Roberto Moreno says Barça tried to buy his silence
"They offered me €4m to keep quiet"
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Eldönthetné már lassan az az idióta hogy milyen szurkolo,atma,boca,Lazio vagy argentin...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
2011 nyarán mikor napvilágot látott a valós és komoly érdeklődésünk a játékos iránt, Rosellnél bevillant a besz@rás jelző (egyenesen rögeszméjévé vált a srác megszerzése, agyf@szt kapott volna, ha esetleg bebukják a bizniszt a Perez vezette Real Madriddal szemben) és nyomban kihasználta az akkori impotenciánkat a piacon (bénázás Agüeroval stb.) majd meglovagolta a Barca utolsó sikeres időszakát és apuci pénzéhségét, ami sokkal korábbra datálódik már a DIS emberei szerint is! -->Amúgy azért sokat elmond ez az ügy a Barcáról is. Ezeket a simlis dolgokat csak azért művelték, mert féltek, hogy mi elhappoljuk az orruk elől. És azt kell, hogy mondjam jogosan féltek. Tiszta küzdelemben sanszosabb, hogy miénk lett volna a srác...
------------------------------------------------------------------------------------------------
Főleg, hogy már orvosin is volt, csak aztán jött a Barca féle kenőpénz...
Question: How did the relationship with Neymar start?
José Barral: In marzo 2009, DIS acquired 40% of the player's rights from his father and Santos the other 60%. We paid 5 million de 'reales' (just over €2 million at the time), plus a commission. Then, he was 15.
It is said that a lot of clubs were interested.
José Barral: Real Madrid and Wagner Ribeiro wanted him when he was 13 years old. Neymar's father was a construction worker. In Brazil five million reales makes you rich. He was a very poor man. He was in contact with Real and took the player there. Former chairman Marcelo Texeira had to pay Neymar's father two million to bring him back. The first time Neymar tried to sign for Real, Santos paid up. The kid was only 13.
2005-ben, mikor a srác majdnem a Realba igazolt 13 évesen 2 millát kapott apuci a Santos akkori elnökétől, hogy térjenek vissza Brazíliába és ne fogadják el a spanyolok ajánlatát!
Itt a teljes Marca interjú angolul a DIS első embereivel!
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Felőlem csinálhatja ezt nyugodtan, csak ne a TV-ben tegye, szánalmas.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
Huh azért kemény ez a videó, nem is a tartalma miatt, mert engem pl. semennyire nem bánt, ezzel magát járatta le, sokkal inkább az a durva, hogy ez a sport tv-n lement és a nevüket adták hozzá, ilyet nem lenne szabad.
- h3x0r
Dehogyis, ez az egesz dolog csak a penzrol szol. Ganxstara eloadokent mar nem kivancsiak az emberek, mindent elkovet hogy egy kis penzt szerezzen. Lattam mar rola egy kepet, ahol legalabb 10 kulonbozo csapat mezet viselte. Ha adnek neki egy 20-ast, eljonne ugy egy hazibuliba, hogy vegig a Real cimert csokolgatna. En az ilyen ember velemenyet el se olvasom.Matt009 írta:Ne izgassátok fel magatokat egy iskolázatlan, buta emberen. Ez a cselekedet nem a Realt minősíti, hanem Ganxstát, meg az Atma drukkereket, akik valóban így éreznek a Real iránt, pusztán kisebbségi komplexusból. Most nagy a szájuk, mert előttünk vannak a bajnokságban, de végül úgyis mögöttünk végeznek, meg nyáron úgy lerabolják azt a csapatot, hogy max az EL helyekért fog versenyezni jövőre.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Főleg, hogy már orvosin is volt, csak aztán jött a Barca féle kenőpénz...Tiszta küzdelemben sanszosabb, hogy miénk lett volna a srác...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Ne izgassátok fel magatokat egy iskolázatlan, buta emberen. Ez a cselekedet nem a Realt minősíti, hanem Ganxstát, meg az Atma drukkereket, akik valóban így éreznek a Real iránt, pusztán kisebbségi komplexusból. Most nagy a szájuk, mert előttünk vannak a bajnokságban, de végül úgyis mögöttünk végeznek, meg nyáron úgy lerabolják azt a csapatot, hogy max az EL helyekért fog versenyezni jövőre.nmate írta:A legszebb benne, hogy komolyan gondolja magát Argentin, AtMa drukker... egy örök vesztes.
Ez a sztori egyre jobb. Az a jobb ajánlat az annyival jobb, hogy a zsé nem apuci zsebébe, hanem a játékos játékjogának tulajdonosaihoz vándorolt volna. Legalább törvényes út. Amúgy azért sokat elmond ez az ügy a Barcáról is. Ezeket a simlis dolgokat csak azért művelték, mert féltek, hogy mi elhappoljuk az orruk elől. És azt kell, hogy mondjam jogosan féltek. Tiszta küzdelemben sanszosabb, hogy miénk lett volna a srác...wZoLee7 írta:„A brazil bíróságnak már beadtuk a keresetünket, és a spanyol jogrendszerrel is kapcsolatba lépünk – mondta az áruházlánc szóvivője. – Valami nagyon nem stimmel: ha a Barcelona nem sáros az ügyben, miért távozott az elnöke? Ez nagyon különös. A Neymar-üzletből 40 százalék minket illet meg, de becsapott minket Neymar és az apja is. Nagyot csalódtunk a játékosban. A Real Madrid sokkal jobb ajánlatot tett, mint a Barcelona, ám minket meg sem kérdeztek, mindenről a játékos apja döntött."
részlet egy NSO-s cikkből...
ők már nem vesznek Barca mezt
- wZoLee7
„A brazil bíróságnak már beadtuk a keresetünket, és a spanyol jogrendszerrel is kapcsolatba lépünk – mondta az áruházlánc szóvivője. – Valami nagyon nem stimmel: ha a Barcelona nem sáros az ügyben, miért távozott az elnöke? Ez nagyon különös. A Neymar-üzletből 40 százalék minket illet meg, de becsapott minket Neymar és az apja is. Nagyot csalódtunk a játékosban. A Real Madrid sokkal jobb ajánlatot tett, mint a Barcelona, ám minket meg sem kérdeztek, mindenről a játékos apja döntött."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
A legszebb benne, hogy komolyan gondolja magát Argentin, AtMa drukker... egy örök vesztes.
- wZoLee7
Zoli még mindig azt hiszi magáról, hogy argentin drog kartel aki megállás nélkül k ázik....ideje lenne felnőnie neki is mert erről az a videó jut eszembe amin egy kisgyerek barca mezt kap a szülinapjára, földhöz vágja és kicsapja a hisztit...
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezért meg kéne lincselni.Géci írta:Szokásos Zolika... Kevés a lóvém, mert a zenéimmel szart se keresek, így kicsit feltünősködni kéne... Szép amùgy, hogy pont a fehér mezt szedte le...