sander írta:Sikerült megtalálnom a videot :
https://www.youtube.com/watch?v=zqd5fTcp64I
Egy valamit azért kiemelnék:
Amikor mondják hogy "ne mert elveszítjük a Real szurkolókat" akkor zoli a következőt mondja: "dögöljenek meg"
És akkor az ember ne legyen ideges amikor már alapból is a hülyeséget mondják erre ez még rátesz egy lappáttal!
Jogod van idegesnek lenni, de egy valamit sokaknak meg kell érteni...és ez nem csak a futballban van így hanem úgymond a való életben is...egy magát civilizált embernek tartó egyénnek 2 féle reakciója lehet:
Az egyik ,hogy nem foglalkozik az ilyen emberekkel ezzel teret nyitva a további támadásoknak, felbátorítva az ilyen parazitákat...Ebben az esetben magadban te eldöntöd ,hogy neked nem ér ennyit egy ilyen ember, a te erkölcsi "szinted" ennél jóval magasabb még csak időt se pazarolsz rá, de számolni kell azzal ,hogy az ilyen REakció további támadásoknak ad teret.
A másik verzió az amit szerintem néha kényszerűen meg kell tenni, akár mennyire is fejlettebb egyednek tartod magad ennél a csótánynál, le kell alacsonyodni a szintjére,azon a szinten az ő értelmi képességeihez mérten megoldani a dolgot az ő eszközeivel, ettől te még nem leszel egyenlő vele, csak hát a háziállatoddal (isten ments ,hogy ezt a patkányt bárkinek a kis kedvencéhez hasonlítsam) sem a napkitörésekről vagy a valószínűség számításról beszélgetsz, hanem az ő szintjén próbálod vele megértetni,hogy mit vársz el tőle, milyen viselkedési formát...Ezt a verziót csak azoknak ajánlom akiket már tényleg annyira zavarnak az ilyen dolgok,hogy úgy érzik meg kell védjék magukat, vagy a saját nézeteiket, ez emberfüggő, van aki csak elsiklik fölötte de van akinek jól esik megvédeni magát , még ha belül tudja is ,hogy ezzel lealacsonyodik a támadó féreg szintjére...
Volt egy hozzászólásom EB-n ami nagy zűrzavart okozott odaát(ami szerintem egy jól összerakott tényeken megalapozott érvelés volt[ez visszaigazolást is nyert privát üzenetekben],a hangnem viszont egy alacsony "ganxtazoli" stílust képviselt, amire nem vagyok büszke de nem is szégyellem), már elnézést kértem érte de csakis a GT37 féle korrekt szurkolóktól kérek azért bocsánatot,mert az a hangnem egyáltalán nem nekik szólt,hanem pont az ilyen döglégy(tökéletes megnevezést talált magának)[és Harsányi] féléknek, mert vannak odaát bőven ilyenek és az ilyen emberekkel csak is így lehet vitatkozni(amennyiben vitatkozni akarsz !!!).Ettől én egyáltalán nem érzem magam ugyanolyannak mint ők egyszerűen az ilyeneket nem lehet másképpen lereagálni, mert a kultúrált vitatkozásra képtelenek, vagy az ő eszközeikkel vagy inkább sehogy...a való életben is így van ez, ha valaki megüt, annak aztán magyarázhatod szép szóval, csak abból fog érteni ha visszaütsz...az meg már mindenkinek a saját döntése,hogy védekezik avagy nem, de egyiktől sem lesz az ember kevesebb szerintem...
A sport TV aki teret nyit az ilyeneknek, semmibe nézve a nézőközönségének majdnem 50%-át(mert ezt a csatornát a Barca és Real szurkolók tartják életben) , minősítve ezzel saját magát ezekkel a dolgokkal csak a Digi-nek kedvez, előbb utóbb meg szerzi a Digisport a La Liga jogokat és onnantól lehúzhatják a rolót az MB1-el meg a heti 1 BL meccsel...Na mind1... Szopdki Döglégyzoli !!
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams