Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 1., szombat 16:38

Én arra a nyáron már sokat emlegetett polgári szerződésre gondoltam a Barca és Neymarék közt, amelyben a 40 milla is említve volt. Csak lehet rosszul fejeztem ki magam :)
Világos, no problem; csak ez tényleg elég félreérthető volt. :Đ -->
Ezt erősíti meg az előszerződés is, amit a Santos és a Barca azon a nyáron kötöttek, hogy tárgyalhatnak a játékossal és a képviselőivel, amennyiben 2014-ig a braziloknál marad a fiú.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 1., szombat 16:23

madridronie írta:Tudtommal semmiféle előszerződés nem történt a Santos és a Barca között
Én arra a nyáron már sokat emlegetett polgári szerződésre gondoltam a Barca és Neymarék közt, amelyben a 40 milla is említve volt. Csak lehet rosszul fejeztem ki magam :)
Merci Zizou!

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. február 1., szombat 16:22

wZoLee7 írta:én írtam a sport tv-nek egy emailt...persze szépen emberhez méltó módon leírtam a lényeget, és tudom nulla válasz lesz de jól esett :lol:
a magyar foci sehol nincs, a szakértelem nulla, de ők okoskodnak a spanyol fociról, hát az már a világ szégyene
amugy én is írtam :) és szépen meg is fogalmaztam. Ha meg nem válaszolnak rá az csak és kizárólag őket minősíti, bár nagyon kívácsi vagyok a véleményükre.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 1., szombat 16:19

sander írta:Sikerült megtalálnom a videot :

https://www.youtube.com/watch?v=zqd5fTcp64I

Egy valamit azért kiemelnék:
Amikor mondják hogy "ne mert elveszítjük a Real szurkolókat" akkor zoli a következőt mondja: "dögöljenek meg" :angry:

És akkor az ember ne legyen ideges amikor már alapból is a hülyeséget mondják erre ez még rátesz egy lappáttal!
Jogod van idegesnek lenni, de egy valamit sokaknak meg kell érteni...és ez nem csak a futballban van így hanem úgymond a való életben is...egy magát civilizált embernek tartó egyénnek 2 féle reakciója lehet:

Az egyik ,hogy nem foglalkozik az ilyen emberekkel ezzel teret nyitva a további támadásoknak, felbátorítva az ilyen parazitákat...Ebben az esetben magadban te eldöntöd ,hogy neked nem ér ennyit egy ilyen ember, a te erkölcsi "szinted" ennél jóval magasabb még csak időt se pazarolsz rá, de számolni kell azzal ,hogy az ilyen REakció további támadásoknak ad teret.

A másik verzió az amit szerintem néha kényszerűen meg kell tenni, akár mennyire is fejlettebb egyednek tartod magad ennél a csótánynál, le kell alacsonyodni a szintjére,azon a szinten az ő értelmi képességeihez mérten megoldani a dolgot az ő eszközeivel, ettől te még nem leszel egyenlő vele, csak hát a háziállatoddal (isten ments ,hogy ezt a patkányt bárkinek a kis kedvencéhez hasonlítsam) sem a napkitörésekről vagy a valószínűség számításról beszélgetsz, hanem az ő szintjén próbálod vele megértetni,hogy mit vársz el tőle, milyen viselkedési formát...Ezt a verziót csak azoknak ajánlom akiket már tényleg annyira zavarnak az ilyen dolgok,hogy úgy érzik meg kell védjék magukat, vagy a saját nézeteiket, ez emberfüggő, van aki csak elsiklik fölötte de van akinek jól esik megvédeni magát , még ha belül tudja is ,hogy ezzel lealacsonyodik a támadó féreg szintjére...

Volt egy hozzászólásom EB-n ami nagy zűrzavart okozott odaát(ami szerintem egy jól összerakott tényeken megalapozott érvelés volt[ez visszaigazolást is nyert privát üzenetekben],a hangnem viszont egy alacsony "ganxtazoli" stílust képviselt, amire nem vagyok büszke de nem is szégyellem), már elnézést kértem érte de csakis a GT37 féle korrekt szurkolóktól kérek azért bocsánatot,mert az a hangnem egyáltalán nem nekik szólt,hanem pont az ilyen döglégy(tökéletes megnevezést talált magának)[és Harsányi] féléknek, mert vannak odaát bőven ilyenek és az ilyen emberekkel csak is így lehet vitatkozni(amennyiben vitatkozni akarsz !!!).Ettől én egyáltalán nem érzem magam ugyanolyannak mint ők egyszerűen az ilyeneket nem lehet másképpen lereagálni, mert a kultúrált vitatkozásra képtelenek, vagy az ő eszközeikkel vagy inkább sehogy...a való életben is így van ez, ha valaki megüt, annak aztán magyarázhatod szép szóval, csak abból fog érteni ha visszaütsz...az meg már mindenkinek a saját döntése,hogy védekezik avagy nem, de egyiktől sem lesz az ember kevesebb szerintem...

A sport TV aki teret nyit az ilyeneknek, semmibe nézve a nézőközönségének majdnem 50%-át(mert ezt a csatornát a Barca és Real szurkolók tartják életben) , minősítve ezzel saját magát ezekkel a dolgokkal csak a Digi-nek kedvez, előbb utóbb meg szerzi a Digisport a La Liga jogokat és onnantól lehúzhatják a rolót az MB1-el meg a heti 1 BL meccsel...Na mind1... Szopdki Döglégyzoli !! :)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 1., szombat 16:09

Asszem ennyi volt :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 1., szombat 16:08

mi volt ez kérem :lol: :lol:
Nem illik.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 1., szombat 16:01

Gondolod... Most kapták szét a csapatot. Meglepne, ha nem lenn közte minimum 3... :x
Dehogy lesz...ma megmutatja a valencia hogy kell felállni a búvárbéka p :cens: ája alól... :rock: :taps: :zoldsalas: :lilasalas:
:mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 1., szombat 15:59

Sima lesz,ez nem is lehet kérdés. Ez a valencia,nem lesz komoly ellenállás.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 1., szombat 15:54

Sierra írta:Bízzunk a pontvesztésben, de nekem az az érzésem, hogy ez a Valencia teljesen esélytelen. Csak nehogy megint 6-0 legyen a vége. :D
Gondolod... Most kapták szét a csapatot. Meglepne, ha nem lenn közte minimum 3... :x

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 1., szombat 15:53

ebben a dologban sok a sunyiság, de én nem sajnálom, hogy így alakult...a posztján CR a király, és ha Neymar jött volna akkor nagy valószínűséggel Jesé tehetségét elszórták volna Perezék

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 1., szombat 15:48

Szerintem pedig nem volt túl sok esélyünk Neymarra, úgy látszik, neki a Barca szimpatikusabb

Ezen semmi meglepő nincsen,ami folyt a csapból az elmúlt években,azok a durva túlzások,a történelem legjobb csapata,meg a történelem legjobb játékosa,meg a szépfoci kitalálói,meg a bla bla bla...sok hazugság. Ha a fele igaz lett volna,már akkor is eléggé nagy fényben pompáztak volna.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. február 1., szombat 15:34

Bízzunk a pontvesztésben, de nekem az az érzésem, hogy ez a Valencia teljesen esélytelen. Csak nehogy megint 6-0 legyen a vége. :D

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 1., szombat 15:31

2011-ben sem Agüero maitt buktuk el őt, simán lehet a két dolgot párhuzamosan intézni. Csaj jött Rosell, Neymar pedig egyből azt mondta, hogy még marad a Santosban a VB-ig, mivel a számára sajnos szimpatikusabb csapat bejelentkezett érte. Ezt erősíti meg az előszerződés is, amit a Santos és a Barca azon a nyáron kötöttek, hogy tárgyalhatnak a játékossal és a képviselőivel, amennyiben 2014-ig a braziloknál marad a fiú.
Tudtommal semmiféle előszerződés nem történt a Santos és a Barca között (még csak gentleman's agreement-ről sem beszélhetünk, hisz akkor nem fogadták volna el a Barca mellett a Real ajánlatát is a nyáron --> FIFA regisztráció sem történt, továbbá mint kiderült az a 10 milla sem a Santos számlájára vándorolt); csupán engedélyt adtak bizonyos feltételek mellett (2014-ig nem történik semmi) tárgyalni, informálódni (hozzáteszem más klubok számára is ugyanúgy az engedély tartalma szerint), de megállapodásra (főleg ilyen klubot megkerülő és "megkárosító" egyben korlátozó szerződés) és csúszópénzek elfogadására senki semmiféle engedélyt nem adott a Santos részéről! Itt apuci és Barca között született megállapodás, amiért első körben 10 millát kapott zsebbe az idősebb Neymar!
Szerintem pedig nem volt túl sok esélyünk Neymarra, úgy látszik, neki a Barca szimpatikusabb, kenőpénz ide vagy oda.
Ez is benne van, ahogy írtam már korábban;
Rosell .... meglovagolta a Barca utolsó sikeres időszakát és apuci pénzéhségét
, de tény és abszolút igazad van, ha valaki igazán a Realba akar igazolni, akkor oda is fog........
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 1., szombat 15:17

Barcelona line-up: Valdes - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Alexis Messi Pedro

Pedig örültem volna egy Cesc-Busquets-Iniesta középpályának.
BBarni írta:(Egyéb kérésre tetszőleges hangvételű üzeneteket is átadhatok neki, a fórumozók nevében :mrgreen: )
:cens: :cens: :vivo: :'( :shutup: :(

Így jó lesz? :mrgreen:

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 1., szombat 15:15

wZoLee7 írta:én írtam a sport tv-nek egy emailt...persze szépen emberhez méltó módon leírtam a lényeget, és tudom nulla válasz lesz de jól esett :lol:
a magyar foci sehol nincs, a szakértelem nulla, de ők okoskodnak a spanyol fociról, hát az már a világ szégyene
Ha nem lenne rá igény, nem hívnának ilyen majmokat a stúdióba. A nagy átlag erre vevő, a Való Világra, az X-Factorra, stb. Sajnos.
Merci Zizou!

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 1., szombat 15:14

Zoli egyébként rendes gyerek, ismerem itt lakik a közelben nincsen vele egyébként semmi probléma!Nyilván sose az eszéért szerették, illetve a viselkedésével is okozott néhány kellemetlen pillanatot, mert így mondjak lehet hülyülni a haverokkal,de nem a TV-ben, az meg már a sport tv szégyene is, hogy ilyenek után meghívják, de ez sem véletlen...
ágai kiss andrástól meg mit várjunk egy igazi köcsög!

Ettől függetlenül szánalmas volt amit csinált! :shutup:
(Egyéb kérésre tetszőleges hangvételű üzeneteket is átadhatok neki, a fórumozók nevében :mrgreen: )
OFF vége

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 1., szombat 15:10

én írtam a sport tv-nek egy emailt...persze szépen emberhez méltó módon leírtam a lényeget, és tudom nulla válasz lesz de jól esett :lol:

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. február 1., szombat 15:03

L.Miki írta:Ez lehet nektek vicc, de egyáltalán nem az! Hatalmas nagy szégyen, ezen sírni kellene, nem nevetni, hogy egy országos nézettségű televízióban ilyen obszcén jeleneteket engednek meg. Hatalmas nagy szégyen! Most utáltam meg az egész csatornát egy életre.
Értsd már az iróniát... úgy értette a viccet.

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 1., szombat 15:02

Szerintem pedig nem volt túl sok esélyünk Neymarra, úgy látszik, neki a Barca szimpatikusabb, kenőpénz ide vagy oda. A Barca csak spórolni szeretett volna az adón, így az átigazolási összeg hivatalosan 17 millió volt, a maradék 40 pedig ment apuka zsebébe (fantomcégébe).
2011-ben sem Agüero maitt buktuk el őt, simán lehet a két dolgot párhuzamosan intézni. Csaj jött Rosell, Neymar pedig egyből azt mondta, hogy még marad a Santosban a VB-ig, mivel a számára sajnos szimpatikusabb csapat bejelentkezett érte. Ezt erősíti meg az előszerződés is, amit a Santos és a Barca azon a nyáron kötöttek, hogy tárgyalhatnak a játékossal és a képviselőivel, amennyiben 2014-ig a braziloknál marad a fiú. Na ezt a dolgot lehet támadni, mivel hamarabb igazolt a Barcába, így tk. a Santos engedélye nélkül tárgyaltak. A FIFA pedig ezért nagyon berághat.
A DIS pedig mindenkit perelni fog az ügyben (Barcat, Santost, Neymarékat), jól is teszik, kb 20 milliótól estek így el. Birtokolták a játékos 40%-t, és ehhez képest kaptak pár milliócskát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2014. február 1., szombat 15:03-kor.
Merci Zizou!

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. február 1., szombat 15:00

GT37 írta:
Banán írta:És rendszeresen hívják őket a sport tv-be... :)
Ez a legnagyobb vicc egyébként. Az egy dolog, hogy Zolee ilyen ember, oké, elfogadom, vannak ilyenek is (bár a linkelt videón szánalmas, amit csinál), de az, hogy több hasonló gyökérkedés után is behívják ebbe a műsorba... Nevetséges.
Ez lehet nektek vicc, de egyáltalán nem az! Hatalmas nagy szégyen, ezen sírni kellene, nem nevetni, hogy egy országos nézettségű televízióban ilyen obszcén jeleneteket engednek meg. Hatalmas nagy szégyen! Most utáltam meg az egész csatornát egy életre.

Vissza: