Nem könnyű kérdés ez. Mennyiért is hoztuk amúgy? Transfermarkt 3,5M-t ír. Ha 10 fölötti ajánlat érkezne, akkor érdemes lenne elgondolkodni a dolgon, viszont abban is lehet valamit, amit anno Mourinho mondott talán, hogy érdemi konkurencia nélkül hajlamos elkényelmesedni egy játékos. Ikernél is lehetett ilyen probléma. Nem mondom azt, hogy iszonyat gyenge volt, de önmagához képest rosszabbul teljesített, mint korábban. Ha megfelel Lópeznek a 2. számú (?) hely, és ez kell ahhoz, hogy Casillas folyamatosan pörögjön, akkor maradjon inkább.Szerintem 7 milliónál többet ér a biztonságérzet, hogy van még egy top kapus a keretben.
Amúgy kijöveteleknél is stabilabb López, ami egyértelműen Casillas Achilles-sarka. Ráadásul a bravúr Lópezben is benne van, bizonyította ezt mióta itt van.
Viszont az is igaz, hogy a szurkolók és sociók szemében a Kapitány érinthetetlen, kérdés, hogy az új edző mit lép majd. Én abban bízok (bármennyire is kedvelem Casillast), hogy a teljesítmény fog dönteni, nem a név.
Ez eddig is tudvalevő volt szerintem, kaptunk olyan gólokat is beívelésből, ahol a védelem szerencsétlenkedett. Ettől függetlenül nem kérdés melyik portás a határozottabb ilyen helyzetekben.az eddigiek nem feltétlenül csak(!) Casillas hibái