Marky írta:lopezt nem fogjuk eladni, mert adán lelép. abban sem vagyok biztos, hogy a szezon végeztével másodikszámú kapus lesz.
Ilyenkor mindig eszembe jut az a nyilatkozat, amit a korábbi edzője adott (itt is lefordítottátok nagy hírbe), hogy nem tudja, mi van Lopezzel, mert alatta sosem védett így. Az is beszédes, hogy 31 éves korára "egy" Sevillából vettük vissza 3 millióért. Láttunk mi már Sneijdert, Lasst is első évben brillírozni. (Most mondjam azt, hogy Özilt is.
) Gondolom Ő is úgy írt alá, hogy Mourinho biztosította róla, hogy első számú lesz. Mourinho most (remélem) lelép... Ha jön egy megfelelő ajánlat (10+), én elengedném. De szerintem maradni fog még 1 évet.
Marky írta:valahogy nem bízok most annyira ikerben, ez a sérülés és a sok padozás lehet meglátszik a teljesítményén majd.
Én remélem is, hogy meglátszik majd. És jobb lesz, mint mostanában volt.
Érdekes, hogy abban egyetértünk (vagy nem olvastam ellene érvet), hogy a beívelésekre Lopez jobban jön (már csak a magassága miatt is), mégis az utóbbi időben rendre kapjuk a szokásos szöglet/szabadrúgás gólokat. Akkor abban egyetértünk-e, hogy az eddigiek nem feltétlenül csak(!) Casillas hibái, és a homok nem benne (
), hanem a gépezetben van?
Marky írta:modricot pedig ha eladják...
De nem adják el.