kiki. írta: És mi legyen az új taktika? Álljunk be védekezni? Játszunk kontrákra? Ívelgessünk 170 alacsony emberekre? Igazoljunk egy klasszikus 9-est? Még mindig ez a lehető legjobb amit tudunk játszani. Ha visszanézem az utóbbi 8 évet egyáltalán nem lehet a Barca elégedetlen. Hol van most a MU, Milan, Juve? Hol volt az utóbbi 2 évet leszámítva a Bayern? 3 éven belül elbuktak 2 döntőt, az egyiket hazai pályán. Hol volt régen a Dortmund, City vagy a PSG? Semmi gáz nincsen. Nemfogunk minden évbe triplázni meg 6 kupával zárni, de összességébe boldog ember aki a Barcának szurkol.
1.Az új taktika legyen mondjuk az,hogy a csapat ne csak egy meccsszituációt tudjon megoldani(Labdabírtoklás) a sokból(széljáték,ütközések,pontrúgások,szögletek stb...).
2.Az semmilyen kőbe nincsen belevésve,hogy a barcelona kerete csak kerti törpékből állhat..
3.Igen egy klasszikus 9es kurvára nem ártana nektek...
4.Isten ments ,hogy barcelona-ba is eljusson a modern kor focija ahol egy csapat(Pl.:Bayern) képes a labdabírtoklásra és még sok más csodára is (mint a windows 95)...
5.Nem értem ,hogy jön ide a Milan vagy a Bayern vagy a Dortmund...
6.Persze ,hogy boldog ember összességében a barca szurkoló mivel minden egyes problémát elintéz a többség annyival,hogy nem pörögtek a fiúk 100%-on, a helyzet az ,hogy ezek a fiúk nem is fognak már úgy pörögni ahogy annó pörögtek, az új fiúk meg majd nem biztos ,hogy olyan minőséget képviselnek ebben a rendszerben...Viszont vannak barca szurkolók akik látják a problémákat és aggódnak helyettetek is.. :Đ
A Tiki-Taka 2009-2011-ig tarolt, azóta nagyon ki ismerték, még ha tudná is a barca olyan szinten(mert már nagyon rég nem tudja) játszani mint akkoriban a többi csapat akkor sem hagyná már...Na mindegy én meg mondtam mint Kálmán bá ,hogy váltani kéne, de ha szerinted nincs baj majd felpörögnek a srácok akkor jól van.
Szóval nem azt mondtam ,hogy a labdatartós játék mehet a picsába,de amíg a barca tili-tolizott évekig addig a labdarúgás(Értem ez alatt az Európai top csapatokat) elszaladt mellette szerintem...
"Még mindig ez a lehető legjobb amit tudunk játszani."-ez szerintem nem pozitívum...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams