Januári igen, mert előző szezonról szól.Ha jól olvasom, ez csak a liga meccsek átlag nézőszáma. (Tudom, hogy a Valencia elleni is az volt, nem azért írom. ) Összesített a BL-lel és kupával (utóbbin ugye kevesebben szoktak lenni a hétköznap este miatt) nincs esetleg?
Meg ha jól látom a dátumot, ez januári slide. Szóval nem lehet, hogy ezek az adatok a tavalyi szezonra vonatkoznak csak? (Ha jól tudom, van hozzá egy hosszabb cikk, de azt én nem olvastam. Ha Te igen, akkor írta, hogy mikori adatokat dolgoztak fel itt?)
Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha jól olvasom, ez csak a liga meccsek átlag nézőszáma. (Tudom, hogy a Valencia elleni is az volt, nem azért írom. ) Összesített a BL-lel és kupával (utóbbin ugye kevesebben szoktak lenni a hétköznap este miatt) nincs esetleg?Realista24 írta:http://www.slideshare.net/slideshow/embed_code/30308955#
Real Madrid 65.268
FC Barcelona 71.235 (és idén már csökkent ez a szám pár ezerrel az eddigi meccsek alapján)
Volt egy cikk, hogy szinte csak a BL meccseken (persze, ha van még tétje) és a Real ellenieken van fullon a stadion.
Meg ha jól látom a dátumot, ez januári slide. Szóval nem lehet, hogy ezek az adatok a tavalyi szezonra vonatkoznak csak? (Ha jól tudom, van hozzá egy hosszabb cikk, de azt én nem olvastam. Ha Te igen, akkor írta, hogy mikori adatokat dolgoztak fel itt?)
És ha Barca topic, előjött, hogy kell-e új taktika. (A szerintemeket képzeljétek oda a mondatokba. )
Messi nem megy ki középről, mert ott nem lenne annyira gól termékeny. Tudja, hogy ez kell az aranylabdához. Elé tenni még valakit ugyanezért nem lehet, és azért sem, mert akkor a középpályán nem lenne meg a létszám és a kellő stabilitás. Lehet oda tenni egy "Gündoganos" középpályást, de Messi nem védekezik annyit, hogy ott elég legyen. ("Özil szindróma".) Ha meg két melós középpályás van ott, akkor az lesz, mint nálunk a Mourinho időszakban, hogy kettészakad a pálya. Ennek a Barcának Messi az egyik legnagyobb erőssége, és az egyik legnagyobb hátráltatója. Amíg Messi van, ezt vagy ehhez hasonlót fognak továbbra is játszani. Ebbe kell megtalálni az új embereket a kiégettek helyére. Anno ezt Guardiola meg merte húzni, most megint kéne valaki. Elől szerintem jók, középen és hátul (beleértve a kapus posztot) kell rendbe tenni a csapatot.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vagy éppenséggel nincs senki olyan, akit érdemes lenne felhozni. Egyedül Deu az, akit meg kellett volna tartani, de ő is csak kölcsönben van, még simán tagja lehet a nagycsapatnak. Volt egy jó generációja a barcának, de azért ne higgye senki, hogy ezentúl az összes ifijátékos megfordul majd a nagyoknál. Azért mégis csak egy barcáról beszélünk, ahol azért a padon is minőségnek kell lennie.Anyaka írta: A fiatalokat meg felhozni, mert nagyon megálltak ennél a jelenlegi keretnél, Pep óta nem igazán épült be senki az utánpótlásból, mert az edzők nem merik meghúzni.
Túl volt hypeolva a barca utánpótlás is...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én azért írtam azokat az átlagokat, mert az egy teljes szezon alapján került már kimutatásra. A Deloitte nem hiszem, hogy nagyon mellélőne a számaival. Mégiscsak Bigfour.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
A Barcánál se 66 az átlag. Az idei adatok szerint. (ESPN)
Barcelona 74,775
Real Madrid 74,490
Mögöttük a többi csapat 50 ezer alatt.
Nem rossz, de emlékeim szerint volt ennél jobb év mind a két csapatnál már.
Ebben a Barcában sok változtatásra lesz szükség, Rosell halogatta, de talán most elindítják. Vagy nem.
Nyáron költeniük kell, ha versenyben akarnak maradni.
Akiknek menni kéne, vagy mennek is, legalábbis padra:
Valdes, Alves, Xavi, Puyol,
Akikre szükségük lenne:
Kapus, Védő(k), Irányító, illetve, ha nagyon ívelgetni szeretnének a jövőben is, mint mostanában, akkor egy magasabb csatár. A fiatalokat meg felhozni, mert nagyon megálltak ennél a jelenlegi keretnél, Pep óta nem igazán épült be senki az utánpótlásból, mert az edzők nem merik meghúzni.
Barcelona 74,775
Real Madrid 74,490
Mögöttük a többi csapat 50 ezer alatt.
Nem rossz, de emlékeim szerint volt ennél jobb év mind a két csapatnál már.
Ebben a Barcában sok változtatásra lesz szükség, Rosell halogatta, de talán most elindítják. Vagy nem.
Nyáron költeniük kell, ha versenyben akarnak maradni.
Akiknek menni kéne, vagy mennek is, legalábbis padra:
Valdes, Alves, Xavi, Puyol,
Akikre szükségük lenne:
Kapus, Védő(k), Irányító, illetve, ha nagyon ívelgetni szeretnének a jövőben is, mint mostanában, akkor egy magasabb csatár. A fiatalokat meg felhozni, mert nagyon megálltak ennél a jelenlegi keretnél, Pep óta nem igazán épült be senki az utánpótlásból, mert az edzők nem merik meghúzni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
DE EZEK HAZUDNAK!!!44!!!NÉGYNÉGY!!Csabi írta:itt mást írnak: http://imagerz.com/QBZHDEtvAwMCAl1IFwVQ
Ez gondolom az ideit írja, nem?
Tavaly elhiszem, hogy kevesebben voltak kíváncsiak Mou Madridjára.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
csak nemet mondtak a biszem-baszomraPuding írta:Elnézést, ha volt már.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... nk-2312315
Mi lehet az oka, hogy alig járnak ki a meccsekre? Kiégtek a divatdrukkerek, vagy Rosell, vagy egyéb, valamit tudtok erről?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
http://www.slideshare.net/slideshow/embed_code/30308955#Csabi írta:a bernabeuban az átlag nézőszám 73 ezerAz a 66K nagyjából az átlagnézőszám. Semmi meglepő nincs ebben. A Real meccsekre átlagban valamivel még kevesebben járnak ki.
Real Madrid 65.268
FC Barcelona 71.235 (és idén már csökkent ez a szám pár ezerrel az eddigi meccsek alapján)
Volt egy cikk, hogy szinte csak a BL meccseken (persze, ha van még tétje) és a Real ellenieken van fullon a stadion.Hat azert egy Valencia elleni meccsen joval az atlagnezoszam felett kene lenni a telitettsegnek szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Realista24 írta:Az a 66K nagyjából az átlagnézőszám. Semmi meglepő nincs ebben. A Real meccsekre átlagban valamivel még kevesebben járnak ki.El Sie7e írta:tegnap egyébként 66 ezren voltak kint, pedig délután 4 órakor volt a meccs, szombaton...
ez is elég vérszegény a körülményeket nézve, főleg hogy a vendégcsapat nem 1 celta vigo volt, hanem a valencia, ami igen is rangadónak számít- még így is!
de azért kell a 105 ezer férőhely
Hat azert egy Valencia elleni meccsen joval az atlagnezoszam felett kene lenni a telitettsegnek szerintem.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a bernabeuban az átlag nézőszám 73 ezerAz a 66K nagyjából az átlagnézőszám. Semmi meglepő nincs ebben. A Real meccsekre átlagban valamivel még kevesebben járnak ki.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ez nem túl bonyolult dolog...cityt,psgt néznek.....Mi lehet az oka, hogy alig járnak ki a meccsekre?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Azért fura, hogy a vereség után a közönséggel foglalkozik a buta Alves, lazán beszól nekik.El Sie7e írta:tegnap egyébként 66 ezren voltak kint, pedig délután 4 órakor volt a meccs, szombaton...
ez is elég vérszegény a körülményeket nézve, főleg hogy a vendégcsapat nem 1 celta vigo volt, hanem a valencia, ami igen is rangadónak számít- még így is!
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ja, ez mondjuk tényleg nem lenne rossz ötlet (bár nem tudom, mennyire lenne értelme Busquets mellé még egy vékápét rakni, még ha olyan támadó szellemű is, mint a török-német), azt a Sánchez-Messi-Neymar hármast előttük egy középcsatival nagyon adnám.csababarca írta:ami bajnak érzek,hogy én szívesen átállnék egy 4-2-3-1re. De ebben a rendszerben se Cesc, se Iniesta helye nem lenne meg. védők adottak, 2 szűrő nálam Busquets, és egy Gündogan típusú emberke, aki fut,brusztol,de közben tud irányítani is, mint Modric is pl. Előttük Messi, két szél Neymar-Alexis, elől meg egy 9es. Esetleg úgy lehetne berakni Iniestat,hogy jobbra Neymar,ővé meg a balszél, Alexis meg a 9es.
Nem tudom,nehéz ügy,de változtatni kell. Nem alapjaiban,mert ahhoz minden játékosunkat el kéne adni jóformán,de valamit ki kell okoskodni.
Thiagót (az elvesztegetését) pedig én is rettenetesen sajnálom.
Jó kérdés, igazából fogalmam sincs. De jó lenne valamit kezdeni ezzel, mert elszomorító látni néha, hogy alig vannak a stadionban nagyjából...Puding írta:Elnézést, ha volt már.
Mi lehet az oka, hogy alig járnak ki a meccsekre? Kiégtek a divatdrukkerek, vagy Rosell, vagy egyéb, valamit tudtok erről?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Messi megmondta hogy középen akar játszani.Tata fejen állhatna a technikai zónában,Messi akkor is középen játszana.És Messi pazarlás lenne szélen? Messi,Cesc,Neymar-Csatar.
Másfelől fele olyan gyors sincs mint Neymar vagy akár Tello.Arról nem beszélve,hogy kvára lát a pályán,ezért kár is lenne kivenni középről.Csak kicsit talán visszább...ahogy írtam is...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a 66K nagyjából az átlagnézőszám. Semmi meglepő nincs ebben. A Real meccsekre átlagban valamivel még kevesebben járnak ki.El Sie7e írta:tegnap egyébként 66 ezren voltak kint, pedig délután 4 órakor volt a meccs, szombaton...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Hát ott senki sem hibás sohaahol általános védekezés,hogy VV a második gólnál nem hibázott,és mindent jól csinált. )
Persze miért ne jönnél.....akiben van tisztelet,a másik elismerése,aki ember és nem egy sz*rcsimbók az jöjjön csak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
a csapatnak jót tenne, messinek nem.Marci77 írta:És Messi pazarlás lenne szélen? Messi,Cesc,Neymar-Csatar.
amúgy szerintem egy ideig a fent említett hármas lesz elöl meg alexis, melléjük max kiegészítőket vesznek. és én úgy gondolom, neymar nem lesz ott végig, majd akkor lehetnek változások, messi idősebben hátrébb lép, osztogat, aztán akkor egy cenyó.
Nem illik.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
tegnap egyébként 66 ezren voltak kint, pedig délután 4 órakor volt a meccs, szombaton...
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Elnézést, ha volt már.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady