Ha jól olvasom, ez csak a liga meccsek átlag nézőszáma. (Tudom, hogy a Valencia elleni is az volt, nem azért írom. ) Összesített a BL-lel és kupával (utóbbin ugye kevesebben szoktak lenni a hétköznap este miatt) nincs esetleg?Realista24 írta:http://www.slideshare.net/slideshow/embed_code/30308955#
Real Madrid 65.268
FC Barcelona 71.235 (és idén már csökkent ez a szám pár ezerrel az eddigi meccsek alapján)
Volt egy cikk, hogy szinte csak a BL meccseken (persze, ha van még tétje) és a Real ellenieken van fullon a stadion.
Meg ha jól látom a dátumot, ez januári slide. Szóval nem lehet, hogy ezek az adatok a tavalyi szezonra vonatkoznak csak? (Ha jól tudom, van hozzá egy hosszabb cikk, de azt én nem olvastam. Ha Te igen, akkor írta, hogy mikori adatokat dolgoztak fel itt?)
És ha Barca topic, előjött, hogy kell-e új taktika. (A szerintemeket képzeljétek oda a mondatokba. )
Messi nem megy ki középről, mert ott nem lenne annyira gól termékeny. Tudja, hogy ez kell az aranylabdához. Elé tenni még valakit ugyanezért nem lehet, és azért sem, mert akkor a középpályán nem lenne meg a létszám és a kellő stabilitás. Lehet oda tenni egy "Gündoganos" középpályást, de Messi nem védekezik annyit, hogy ott elég legyen. ("Özil szindróma".) Ha meg két melós középpályás van ott, akkor az lesz, mint nálunk a Mourinho időszakban, hogy kettészakad a pálya. Ennek a Barcának Messi az egyik legnagyobb erőssége, és az egyik legnagyobb hátráltatója. Amíg Messi van, ezt vagy ehhez hasonlót fognak továbbra is játszani. Ebbe kell megtalálni az új embereket a kiégettek helyére. Anno ezt Guardiola meg merte húzni, most megint kéne valaki. Elől szerintem jók, középen és hátul (beleértve a kapus posztot) kell rendbe tenni a csapatot.