Premier League
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Re: Premier League
Kötve hiszem, hogy sok gólos meccs lenne. És nem hiszem, hogy sok gól lenne közte. Vagy döntetlenre tippelek, vagypedig mindössze 1 gól lesz közte valamelyik irányba. de kettőt nagyon kétlem mint difi. előző meccsükön is csak 3 gól volt, 2-1.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mikel-mesterhármas, easy Chelsea win.TéOeM írta:Tippek az esti meccsre? Szerintem 1:1 vagy 2:1 lesz a vége.
Amúgy szerintem José beküldi a buszt a pályára, találnak egy gólt kontrából, aztán bedarálja őket a City, 2-1 vagy 3-1 lesz a vége.
-
Szerintem kevés gólos meccs lesz, Mourinho gondolom nem támadó szellemben küldi pályára a játékosait majd, az lesz a cél, hogy megöljék a City támadójátékát. Én kinézek egy 0-0-t is a meccsből, de a tippem 1-0 hazai győzelem.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nekem van egy olyan érzésem hogy 3vagy4:1-el küldik haza a chelseat
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tippek az esti meccsre? Szerintem 1:1 vagy 2:1 lesz a vége.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Gólpassz az aranycipőnél nem játszik. Aranylasztinál meg csak Cé és Messi játszikAnis írta:CR 21 bajnokit játszott, Suarez meg 19 bajnokit. CR 130 perccel többet játszott.Csabi írta:erősen kétlem hogy felveheti a versenyt cével. így is 3 meccsel többet játszott és csak 1 góllal lőtt többet mint cé. messi lemaradva, costa meg kifulladóban az elmúlt meccsek alapján. cé, suarez, messi sorrendre tippelek.
Gólpasszokban meg majdnem a duplája van Suareznek.
- Anis
CR 21 bajnokit játszott, Suarez meg 19 bajnokit. CR 130 perccel többet játszott.Csabi írta:erősen kétlem hogy felveheti a versenyt cével. így is 3 meccsel többet játszott és csak 1 góllal lőtt többet mint cé. messi lemaradva, costa meg kifulladóban az elmúlt meccsek alapján. cé, suarez, messi sorrendre tippelek.
Gólpasszokban meg majdnem a duplája van Suareznek.
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- GT37
Ha elmegy az Arsenalból, soha többé nem fog megsérülni. Szerintem Diaby közelsége miatt van az, hogy a játékosaik fele hetente megsérül.morientes írta:Ebben az Oxlade-Chamberlain gyerekben lenne potencial,ha nem volna ilyen kvára sérülékeny...
Egyébként tényleg nem rossz a gyerek.
Azt néztem még, hogy egy holnapi Chelsea-győzelem még szorosabbá tenné a tabellát:
Arsenal 55
City 53
Chelsea 53
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ebben az Oxlade-Chamberlain gyerekben lenne potencial,ha nem volna ilyen kvára sérülékeny...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Gólpasszban is 2-3-al előtte lehet Suarez, ha jól emlékszek.Csabi írta:erősen kétlem hogy felveheti a versenyt cével. így is 3 meccsel többet játszott és csak 1 góllal lőtt többet mint cé. messi lemaradva, costa meg kifulladóban az elmúlt meccsek alapján. cé, suarez, messi sorrendre tippelek.Kíváncsi vagyok rá, hogy Suarez végig fogja-e így tolni a PL-t, mert akár még egy aranycipő is kinézhet neki ha így halad.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
erősen kétlem hogy felveheti a versenyt cével. így is 3 meccsel többet játszott és csak 1 góllal lőtt többet mint cé. messi lemaradva, costa meg kifulladóban az elmúlt meccsek alapján. cé, suarez, messi sorrendre tippelek.Kíváncsi vagyok rá, hogy Suarez végig fogja-e így tolni a PL-t, mert akár még egy aranycipő is kinézhet neki ha így halad.
- Anis
A Pool edzőjének lehet valami baja Victor Mosessel? most is amikor sz*rban vannak és kell a gól, kell a friss ember előre, becserél egy kkp-t és egy védőt-védőre. amikor ott van a kispadon a nigériai válogatott támadója... plusz Aspas és Laberto is a padon ülnek. de úgy látszik neki jó az X is. más oka nem lehet hogy mind3 támadója a padon ülte végig a meccset...
Suarez meg tavaly majdnem 3000 perc alatt "csinált" 23 gólt és 10 gólpasszt. Ez idén már 1700 perc alatt meg is van, sőőt több is (darabra): 22 gól és 15 gólpassz. ez utóbbi 19 meccsen nem is rossz.
Suarez meg tavaly majdnem 3000 perc alatt "csinált" 23 gólt és 10 gólpasszt. Ez idén már 1700 perc alatt meg is van, sőőt több is (darabra): 22 gól és 15 gólpassz. ez utóbbi 19 meccsen nem is rossz.
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- GT37
Ott az iksz. Szépen hullajtják a pontokat a nagyok ebben a fordulóban.
Remélem, az Arsenal is beáll a sorba.
Arsenal team to play Palace: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Ozil, Podolski, Giroud.
Jó kis támadó szellemű kezdő. 4-3-3?
Palace XI: Speroni, Ward, Gabbidon, Delaney, Parr, Bolasie, Dikgacoi, Jedinak, Puncheon, Chamakh, Jerome.
Chamakh-dupla, aztán Bendtner csereként beállva hat perc alatt mesterhármast rúg.
Remélem, az Arsenal is beáll a sorba.
Arsenal team to play Palace: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Ozil, Podolski, Giroud.
Jó kis támadó szellemű kezdő. 4-3-3?
Palace XI: Speroni, Ward, Gabbidon, Delaney, Parr, Bolasie, Dikgacoi, Jedinak, Puncheon, Chamakh, Jerome.
Chamakh-dupla, aztán Bendtner csereként beállva hat perc alatt mesterhármast rúg.
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Elképesztő ez a Kolo Touré...Ilyen vak ember mit keres a Premier League-ban? A mennyei bajnokságba se tenném be sok helyre...
Ma is kiosztott egy gólpasszt Sturridge-nek, de szerintem az aranycipőről lefog csúszni, mert Ronaldoék tavasszal szoktak belelendülni és szerintem most lesz a mi igazi felemelkedésünk, mikor majd jönnek a sok gólos meccsek is. Arról viszont már most nincs kétségem, hogy a PL legjobbja. Max Touré, Agüero és Hazard tudna ebbe beleszólni, de nem fognak szerintem.ikarus93 írta:Kíváncsi vagyok rá, hogy Suarez végig fogja-e így tolni a PL-t, mert akár még egy aranycipő is kinézhet neki ha így halad.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ikarus93
Kíváncsi vagyok rá, hogy Suarez végig fogja-e így tolni a PL-t, mert akár még egy aranycipő is kinézhet neki ha így halad.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A PL news szerint kettőre.En ugy tudom hogy harom meccsre tiltottak el.
LEGIO PATRIA NOSTRA