morientes írta:
Mondjuk még egy gyors szélső kellene még,mondjuk én Tellot kipróbálnám jobb oldalt,aztán igen,egy klasszik 9-es,aki ha kell megtartja a labdát,amit a gyors szélsők be tudnak vinni,vagy mondjuk a kp be tud játszani egyből a védők mögé,mindenféle tologatás nélkül.Messit visszábbvonnám egyel,mert látszik hogy nem csak befejez,de szeme van a labdáinak,Xavit meg elfelejteném.Örökre.Ja meg igazolnék egy belsővédőt.Na de nem akarok tippeket adni
Tello-n kívül egyet értek, de oda Alexis megfelelő,ha normálisan játszik.
Messit én is visszahúznám, vagyis maradna fals 9es mondjuk,de úgy,hogy előtte van valaki. Villa amikor itt volt, abban volt zseniális szerintem,ahogy a mozgásával elvitte az embereket Messi elől. Ez nagyon hiányzik. Mondjuk meg lehetne próbálni Sánchezt is ott középen,és akkor Tello jobbszél.
Xavit pedig elfelejteném én is, ehhez a mai focihoz már bántóan lassan mozog,és cselekszik.
Középső védő is kell, minimum egy, mert jelenleg bohócok vannak csak hátul.
ami bajnak érzek,hogy én szívesen átállnék egy 4-2-3-1re. De ebben a rendszerben se Cesc, se Iniesta helye nem lenne meg. védők adottak, 2 szűrő nálam Busquets, és egy Gündogan típusú emberke, aki fut,brusztol,de közben tud irányítani is, mint Modric is pl. Előttük Messi, két szél Neymar-Alexis, elől meg egy 9es. Esetleg úgy lehetne berakni Iniestat,hogy jobbra Neymar,ővé meg a balszél, Alexis meg a 9es.
Nem tudom,nehéz ügy,de változtatni kell. Nem alapjaiban,mert ahhoz minden játékosunkat el kéne adni jóformán,de valamit ki kell okoskodni.