Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 2., vasárnap 13:31

Csabi írta:
Az a 66K nagyjából az átlagnézőszám. Semmi meglepő nincs ebben. A Real meccsekre átlagban valamivel még kevesebben járnak ki.
a bernabeuban az átlag nézőszám 73 ezer
http://www.slideshare.net/slideshow/embed_code/30308955#
Real Madrid 65.268
FC Barcelona 71.235 (és idén már csökkent ez a szám pár ezerrel az eddigi meccsek alapján)
Hat azert egy Valencia elleni meccsen joval az atlagnezoszam felett kene lenni a telitettsegnek szerintem. :hmmm:
Volt egy cikk, hogy szinte csak a BL meccseken (persze, ha van még tétje) és a Real ellenieken van fullon a stadion.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 2., vasárnap 13:30

Realista24 írta:
El Sie7e írta:tegnap egyébként 66 ezren voltak kint, pedig délután 4 órakor volt a meccs, szombaton... :)

ez is elég vérszegény a körülményeket nézve, főleg hogy a vendégcsapat nem 1 celta vigo volt, hanem a valencia, ami igen is rangadónak számít- még így is!

de azért kell a 105 ezer férőhely :mrgreen:
Az a 66K nagyjából az átlagnézőszám. Semmi meglepő nincs ebben. A Real meccsekre átlagban valamivel még kevesebben járnak ki.

Hat azert egy Valencia elleni meccsen joval az atlagnezoszam felett kene lenni a telitettsegnek szerintem. :hmmm:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 2., vasárnap 13:24

a bernabeuban az átlag nézőszám 73 ezer

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 2., vasárnap 13:18

Mi lehet az oka, hogy alig járnak ki a meccsekre?
ez nem túl bonyolult dolog...cityt,psgt néznek..... :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2014. február 2., vasárnap 13:18

El Sie7e írta:tegnap egyébként 66 ezren voltak kint, pedig délután 4 órakor volt a meccs, szombaton... :)

ez is elég vérszegény a körülményeket nézve, főleg hogy a vendégcsapat nem 1 celta vigo volt, hanem a valencia, ami igen is rangadónak számít- még így is!

Azért fura, hogy a vereség után a közönséggel foglalkozik a buta Alves, lazán beszól nekik. :lol:
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 2., vasárnap 13:16

csababarca írta:ami bajnak érzek,hogy én szívesen átállnék egy 4-2-3-1re. De ebben a rendszerben se Cesc, se Iniesta helye nem lenne meg. védők adottak, 2 szűrő nálam Busquets, és egy Gündogan típusú emberke, aki fut,brusztol,de közben tud irányítani is, mint Modric is pl. Előttük Messi, két szél Neymar-Alexis, elől meg egy 9es. Esetleg úgy lehetne berakni Iniestat,hogy jobbra Neymar,ővé meg a balszél, Alexis meg a 9es.
Nem tudom,nehéz ügy,de változtatni kell. Nem alapjaiban,mert ahhoz minden játékosunkat el kéne adni jóformán,de valamit ki kell okoskodni.
Ja, ez mondjuk tényleg nem lenne rossz ötlet (bár nem tudom, mennyire lenne értelme Busquets mellé még egy vékápét rakni, még ha olyan támadó szellemű is, mint a török-német), azt a Sánchez-Messi-Neymar hármast előttük egy középcsatival nagyon adnám. :salute:

Thiagót (az elvesztegetését) pedig én is rettenetesen sajnálom.
Puding írta:Elnézést, ha volt már.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... nk-2312315

Mi lehet az oka, hogy alig járnak ki a meccsekre? Kiégtek a divatdrukkerek, vagy Rosell, vagy egyéb, valamit tudtok erről? :hmmm:
Jó kérdés, igazából fogalmam sincs. :D De jó lenne valamit kezdeni ezzel, mert elszomorító látni néha, hogy alig vannak a stadionban nagyjából...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 2., vasárnap 13:16

És Messi pazarlás lenne szélen? Messi,Cesc,Neymar-Csatar.
Messi megmondta hogy középen akar játszani.Tata fejen állhatna a technikai zónában,Messi akkor is középen játszana.
Másfelől fele olyan gyors sincs mint Neymar vagy akár Tello.Arról nem beszélve,hogy kvára lát a pályán,ezért kár is lenne kivenni középről.Csak kicsit talán visszább...ahogy írtam is...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 2., vasárnap 13:15

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 2., vasárnap 13:14

ahol általános védekezés,hogy VV a második gólnál nem hibázott,és mindent jól csinált. :roll: )
Hát ott senki sem hibás soha :lol: :lol:

Persze miért ne jönnél.....akiben van tisztelet,a másik elismerése,aki ember és nem egy sz*rcsimbók az jöjjön csak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 2., vasárnap 13:14

Marci77 írta:És Messi pazarlás lenne szélen? Messi,Cesc,Neymar-Csatar.
a csapatnak jót tenne, messinek nem.

amúgy szerintem egy ideig a fent említett hármas lesz elöl meg alexis, melléjük max kiegészítőket vesznek. és én úgy gondolom, neymar nem lesz ott végig, majd akkor lehetnek változások, messi idősebben hátrébb lép, osztogat, aztán akkor egy cenyó.
Nem illik.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. február 2., vasárnap 13:13

tegnap egyébként 66 ezren voltak kint, pedig délután 4 órakor volt a meccs, szombaton... :)

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2014. február 2., vasárnap 13:11

Elnézést, ha volt már.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... nk-2312315

Mi lehet az oka, hogy alig járnak ki a meccsekre? Kiégtek a divatdrukkerek, vagy Rosell, vagy egyéb, valamit tudtok erről? :hmmm:
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 2., vasárnap 13:09

Thiagot jól elherdáltuk,pedig ő tudna Busi mellett játszani szerintem,ha kis komolydágot magára vesz, és benne a lendület is megvan.
Marci!
azt is meg lehetne próbálni,lenne benne ráció. Csak akkor Messinek el kéne magyarázni,hogy ennek a dupláját knée lemelóznia meccsenként,mint amit most csinál.

(Nah mindegy, lehet amúgy sűrűbb vendég leszek itt,ha nem zavarok,kicsit elegem van a túloldalból, ahol általános védekezés,hogy VV a második gólnál nem hibázott,és mindent jól csinált. :roll: )
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. február 2., vasárnap 13:07

És Messi pazarlás lenne szélen? Messi,Cesc,Neymar-Csatar.
Viszont Messivel kozepen Fabregas tenyleg kiszorulna.Busquets melle annyira hatra szerintem nem lenne jo.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 2., vasárnap 13:05

morientes írta: Na,lényegében egyet értünk,Tellot csak azért emeltem ki,mert nem jó lenne ha elkallódna...:)Igazi dinamikus szélső,aki nem abba a tiszetosza stílushoz való...mire Xavi észbekap hogy el kellene indítani,a gyerek addig átszalad franciaországba... :lol:
Azért ha most Xavi helyett Thiago lenne nekik...Tegnap is, xavi apó kontrát akar vezetni, cipeli a labdát, közbe még a féllábú csatára is visszaér a valenciának, aztán meg odapasszolja pedro mögé :lol:
Nem illik.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 2., vasárnap 13:03

csababarca....
Na,lényegében egyet értünk,Tellot csak azért emeltem ki,mert nem jó lenne ha elkallódna...:)Igazi dinamikus szélső,aki nem abba a tiszetosza stílushoz való...mire Xavi észbekap hogy el kellene indítani,a gyerek addig átszalad franciaországba... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 2., vasárnap 12:52

morientes írta: Mondjuk még egy gyors szélső kellene még,mondjuk én Tellot kipróbálnám jobb oldalt,aztán igen,egy klasszik 9-es,aki ha kell megtartja a labdát,amit a gyors szélsők be tudnak vinni,vagy mondjuk a kp be tud játszani egyből a védők mögé,mindenféle tologatás nélkül.Messit visszábbvonnám egyel,mert látszik hogy nem csak befejez,de szeme van a labdáinak,Xavit meg elfelejteném.Örökre.Ja meg igazolnék egy belsővédőt.Na de nem akarok tippeket adni :D
Tello-n kívül egyet értek, de oda Alexis megfelelő,ha normálisan játszik.
Messit én is visszahúznám, vagyis maradna fals 9es mondjuk,de úgy,hogy előtte van valaki. Villa amikor itt volt, abban volt zseniális szerintem,ahogy a mozgásával elvitte az embereket Messi elől. Ez nagyon hiányzik. Mondjuk meg lehetne próbálni Sánchezt is ott középen,és akkor Tello jobbszél.
Xavit pedig elfelejteném én is, ehhez a mai focihoz már bántóan lassan mozog,és cselekszik.
Középső védő is kell, minimum egy, mert jelenleg bohócok vannak csak hátul.

ami bajnak érzek,hogy én szívesen átállnék egy 4-2-3-1re. De ebben a rendszerben se Cesc, se Iniesta helye nem lenne meg. védők adottak, 2 szűrő nálam Busquets, és egy Gündogan típusú emberke, aki fut,brusztol,de közben tud irányítani is, mint Modric is pl. Előttük Messi, két szél Neymar-Alexis, elől meg egy 9es. Esetleg úgy lehetne berakni Iniestat,hogy jobbra Neymar,ővé meg a balszél, Alexis meg a 9es.
Nem tudom,nehéz ügy,de változtatni kell. Nem alapjaiban,mert ahhoz minden játékosunkat el kéne adni jóformán,de valamit ki kell okoskodni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 2., vasárnap 12:43

És mi legyen az új taktika? Álljunk be védekezni? Játszunk kontrákra? Ívelgessünk 170 alacsony emberekre? Igazoljunk egy klasszikus 9-
Mondjuk még egy gyors szélső kellene még,mondjuk én Tellot kipróbálnám jobb oldalt,aztán igen,egy klasszik 9-es,aki ha kell megtartja a labdát,amit a gyors szélsők be tudnak vinni,vagy mondjuk a kp be tud játszani egyből a védők mögé,mindenféle tologatás nélkül.Messit visszábbvonnám egyel,mert látszik hogy nem csak befejez,de szeme van a labdáinak,Xavit meg elfelejteném.Örökre.Ja meg igazolnék egy belsővédőt.Na de nem akarok tippeket adni :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

kiki.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 2., vasárnap 0:49

petiamadridista írta:Szerintem akkor lesz majd váltás amikor visszaadjuk a 2-6ot vagy az 5-0át..
Hogy ezt miért mondom?
Hát mert általában így szokott lenni :)
Igen, de mi azzal a 2-6al az egy évvel elötti sorfalat adtuk vissza, azelött meg mi nyertünk R10 duplájával 0-3-ra. Ez a világ rendje. Egyszer fent, egyszer lent. Csak sok szurkoló ezt nem érti meg, és már hurkolja a kötelet ha nem jön zsinórba a 68. győzelem.

Egyébként szerintem valahogy tovább vergődünk a City ellen. Jós nem vagyok, de nagyon érzem. Persze majd márciusba meglátjuk.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 2., vasárnap 0:39

Amig jonnek az eredmenyek, addig nem fognak valtoztatni se a Barcanal, se a spanyol valogatottnal.
2008-ban kitalaltak egy rendszert (teljesen lenyegtelen honnan meritettek az elemeket), amivel kvazi vegig vertek Europat es a vilagot. Mint ahogy a vilagon semmi se tokeletes, ugy erre a rendszerre is megvan a tokeletes ellenszer, amit Mourinho jo par elbukott kiserlet utan meg is talalt. Eleinte csak par csapat kerete volt kepes azt jatszani amivel meg lehet oket allitani, kesobb viszont mar egyre tobb kozep csapat is megprobalkozott par esetben sikerrel. Amig a Barca ezzel a jatekkal is ott lesz a bajnoksagban a gyozelem kozeleben, mint ahogy a BL-ben is a donto kapujaban, addig nem fognak rajta valtoztatni. Mint ahogy petiamadridista is mondta, amikor jon 1-2 igazan gyenge ev, mi (vagy az Atletico) elhuzunk toluk, akkor fogjak azt mondani, hogy itt az ideje a valtoztatasnak.

Ugyan ez a helyzet a spanyol valogatottal is. Minek valtoztassanak a rendszeren, amikor latjak, hogy a jelenlegivel is szarra nyerik magukat.

Vissza: