OFF
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Ilyet meg nem lattam: roman eurosporton elkezdik adni a City - Chelsea meccet, madj 15 perc utan atvaltanak futsal meccsre. a masik eurosporton meg snooker megy. ezert aztan megerte megvenni a PL jogokat...
- ___Samy___
srácok, van köztetek olyan, aki szoba antennával tudja fogni a mindig tv adásokat?
kéne egy kis segítség, ismerősömnél nem nagyon akar összejönni a dolog
bár olvastam róla, hogy elvileg tetőantennához van tervezve a sugárzás, de hátha vkinek sikerült ezzel is összehozni a dolgot
kéne egy kis segítség, ismerősömnél nem nagyon akar összejönni a dolog
bár olvastam róla, hogy elvileg tetőantennához van tervezve a sugárzás, de hátha vkinek sikerült ezzel is összehozni a dolgot
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
hogyan kell kilépni messengerből?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- ___Samy___
akkor igyál abból is tejet
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Próbáld ki, nagy baj nem lehet, legfeljebb fosni fogsz, mint az üregi nyúl.Géci írta:4-kor megittam 1 liter tejet. Szerintetek, ha a meccsen iszok sört szarban leszek??
Köszönjük Emese.GT37 írta:Te nem, de a Real úgyis abban lesz.
végre betettem a gyúrós példaképem avatarnak. Régóta terveztem..
Gyurival toljuk a fegyencedzést keményen.
You will die madafaka!
Gyurival toljuk a fegyencedzést keményen.
You will die madafaka!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pont egyik nap kérdeztem a topikban, nekem is ugyanezt csinálja. Szétesik az oldal egy pillanatra, mintha tárolt változatban nyitnám meg és semmire nem tudok menni, aztán frissítem és nekem is csak tölt. Pár perc múlva tér csak magához. Gondoltam arra, hogy azért, mert telón meg tableten is be vagyok jelentkezve rá és meghülyül, de sokaknak szarakszik.___Samy___ írta:fészbuk csak nálam szarakodik mostanában?
most sem tudok belépni, mert csak tölt, tölt és tölt, de semmi más...
- ___Samy___
fészbuk csak nálam szarakodik mostanában?
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Zseniális alkotás: Nightvision – Európa építészeti remekművei éjszakai pompájukban
Luke Shepard 90 napos európai körútja során 21 ország, 36 városát látogatta meg azzal a céllal, hogy az öreg kontinens építészeti remekműveit egyedi módon, éjszakai fényeiben mutassa be. A Nightvision projekthez szükséges 19 000 dollárt, a közösségi finanszírozási platform, a Kickstarter segítségével sikerült összegyűjteni.
Pár hely már megvolt, de asszem pár helyre még muszáj lesz eljutnom!
Luke Shepard 90 napos európai körútja során 21 ország, 36 városát látogatta meg azzal a céllal, hogy az öreg kontinens építészeti remekműveit egyedi módon, éjszakai fényeiben mutassa be. A Nightvision projekthez szükséges 19 000 dollárt, a közösségi finanszírozási platform, a Kickstarter segítségével sikerült összegyűjteni.
Pár hely már megvolt, de asszem pár helyre még muszáj lesz eljutnom!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
kosarat vettem fel. de az az időpont nekem már nem jó.Toky írta:Csütörtökön 12:30-as tesit vettem fel. Bár én kosarazom, és gondolom Te nem arra voltál kíváncsi.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Nálunk Szegeden is így van, hogy most van rangsoros felvétel, aztán indul majd a versenyjelentkezés. Lineáris algebra gyakorlatnál brutális túljelentkezés van 1-2 órára, remélem én bent maradok az előadónálcart írta:Csak annak van előbb, aki valami kedvezményt kap tanulmányi eredmény alapján.
Ennek az a lényege, hogy egy algoritmus alapján kidobja a pontodat, aztán akinek a legmagasabb, az marad bent. Ha pontegyenlőség van, akkor az előző féléves átlagod számít, aztán meg remeghet a lábad.
Ja és ráadásul kurvára örülnék, ha végre felkerülne az uccsó vizsgám eredménye, mert már kész stresszben vagyok
Nekem az a kedvencem, amikor regisztrációs héten átvariálják a páros-páratlan hetes gyakorlatokat, és egymásba csúsznak