Megy a meccs!
-
Re: Megy a meccs!
Ja én most elsősorban a facebook kommentekre gondoltam, nem az itteniekre Benzemával kapcsolatban.
Szerintem senki nem mondta. De ez egy vicc, hogy egy 35 milliós csatár nem tud egyetlen párbajt megnyerni sem a levegőben sem a földön egy noname védő ellen.Reaper's Scythe írta:Azért nem semmi, hogy most is Benzema a fő bűnös, mert a középpályán nem tudunk 2 passzt megcsinálni egymás után
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Egyik támadónk sem.Zidane írta:Egyébként CR-t nem bántanám, szinte labdát se kap.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
na remek, ez a farkas norbi is csinálja a hangulatot, majd 40 millió eurós Illaramendiről beszél. legyen az 30, te faszfej.
-
Azért nem semmi, hogy most is Benzema a fő bűnös, mert a középpályán nem tudunk 2 passzt megcsinálni egymás után Oké, hogy volt egy fail sarkazása meg kb egy jó döntése nem volt, de nehogymár az ő hibája legyen, hogy végigcidáztuk az első félidőt
Di Maria vagy Jesé helyett hoznám Isco-t, később meg Xabi helyett Illara-t, nem hiányzik, hogy 10 emberrel fejezzük be a meccset.
Di Maria vagy Jesé helyett hoznám Isco-t, később meg Xabi helyett Illara-t, nem hiányzik, hogy 10 emberrel fejezzük be a meccset.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
B.meg ki se kaptunk de már nyafogtok...várjatok már addig legalább amíg lefújják...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
az egyetlen pozitívum, hogy nem kaptunk gólt.
így benne van, hogy a második félidőre elfáradnak a hazaiak és akkor mi jövünk..
Na de hát ez a félidő borzalmas előjel a szerdai Atletico meccs előtt..
így benne van, hogy a második félidőre elfáradnak a hazaiak és akkor mi jövünk..
Na de hát ez a félidő borzalmas előjel a szerdai Atletico meccs előtt..
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Egyébként CR-t nem bántanám, szinte labdát se kap.
Benzema és Jesé viszont kuka ma...de annyira nem szedném szét a csapatot hihetetlen mit tol a Bilbao, azért nem kis nyomás van a csapaton...ilyet ritkán látni.
Egyébként egy döntetlen esetén se leszek elégedetlen. Ilyen meccsre számítottam (jó kicsit jobb játékkal ), de röhögtem is a meccs előtti "0-3 meg 1-3 lesz" -eken, ilyenkor rendre szenvedünk és szopunk.
LÁssuk mit talál ki Ancelotti, mert kapott gól nélküli január ide, több hónapos veretlenségi sorozat oda, a csapat játékban megtorpant.
Benzema és Jesé viszont kuka ma...de annyira nem szedném szét a csapatot hihetetlen mit tol a Bilbao, azért nem kis nyomás van a csapaton...ilyet ritkán látni.
Egyébként egy döntetlen esetén se leszek elégedetlen. Ilyen meccsre számítottam (jó kicsit jobb játékkal ), de röhögtem is a meccs előtti "0-3 meg 1-3 lesz" -eken, ilyenkor rendre szenvedünk és szopunk.
LÁssuk mit talál ki Ancelotti, mert kapott gól nélküli január ide, több hónapos veretlenségi sorozat oda, a csapat játékban megtorpant.
Azért 11-12-ben sikerült. Legalább is a 2-3 gólos különbségek, a szép játék ott is sokszor elmaradt. Emlékezetes szezon marad az számomra, kár azért a Bayern elleni elődöntőért.zolus írta:Néhány ember nem tudom mit vár. Minden meccset szép játékkal, és 2-3 gólos különbségekkel fogunk megnyerni? SOHA nem lesz ilyen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
http://www.youtube.com/watch?v=oUeOWxh_dB8wZoLee7 írta:akkor passzold át mert én is lemaradtamRealista24 írta:Megvan a videó
Sírok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nemtudom egyesek min lepődnek meg ennyire... egész évben ez van, most így hirtelen EGYETLEN meccs se jut eszembe amikor jól játszottunk ellenféltől és eredménytől függetlenül. Mert lehet h volt pár szép győzelmünk, de a játék azoknál is elmaradt. Páran meg azt írták 1 hete h örülnek h az eredmények és a stabil védelem mellé végre szép játék is társul. HOL?
Real Madrid szurkolói pályafutásom legunalmasabb meccseit idén láttam...
Real Madrid szurkolói pályafutásom legunalmasabb meccseit idén láttam...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
én is így gondolom, mondjuk szerintem ez tipikusan egy gólos meccs. de felőlem kenhetünk többet is.csabi* írta:benzema
amúgy meg mindenki nyugodjon le a picsába ! 2. félidőben már nem fog így nyomni a bilbao .. verünk majd nekik vagy 2-t azt csá
But he is a good boy...
-
- Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten
Az biztos nem,de láttad pl. Benzemát?Na attól azért többet. Néhány ember nem tudom mit vár. Minden meccset szép játékkal, és 2-3 gólos különbségekkel fogunk megnyerni? SOHA nem lesz ilyen.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ez eddig elég nagy szerencse, hatalmas az iram, nagyon kell egy Bilbao hiba...
Jesé mekkorát rohant a szélen, de mindig ott van valaki középen, aki belepiszkál. A félidõ végén is tuti elment volna, de a bíró ismét nem figyelt.
Jesé mekkorát rohant a szélen, de mindig ott van valaki középen, aki belepiszkál. A félidõ végén is tuti elment volna, de a bíró ismét nem figyelt.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ez nagyon közhely, már bocs. Ha most a bayern focizott volna le, nem a bilbao akkor azt mondom oké, jobb csapat, nekünk meg nincs csapatjáték, ez van. De egy Bilbao ezt csinálja a sok milliós Real Madriddal? Ne már...Az a vicces, ha nyerünk, akkor jönnek az értékelések, hogy mekkora tanár volt ez meg az, de ha nem megy, akkor olyan oltásokat kapnak a játékosok, hogy az valami hihetetlen.
Amúgy idén a fontos meccsek közül, egy 30 perc volt elfogadható a barca ellen, a többi úgy ahogy van kuka.
Érdekes lesz így a BL na.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy hiányzik néha a kontrajáték... van olyan meccs, amikor fontos lenne azt a játékot tolni. Legalábbis váltani arra, ha nem megy a másik.Tádám írta:José ezen a meccsen hármat rúgatott volna három kontrából...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ateeemadrid
a barca ellen is bírták 90 percig, ellenünk is fogják. sajnos.csak 45 volt eddig.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
akkor passzold át mert én is lemaradtamRealista24 írta:Megvan a videó
Ez tényleg elég foscsi. Igaz nagyon masszív és szervezett a bilbao, mennek mint a mérgezett egerek, csípnek, rúgnak, ahogy nálunk van a labda már támadnak le, zárják le a passzsávokat, nincs idő dajkálgatni a labdát sajnos, így nagyon nehéz. Mindenki halovány, sajnos ez a fajta játék nagyon nem tetszik a srácoknak, amit meg is értek.
Benzema sarkazása óriási volt. Egyébként vicc, eddig akárhányszor íveltek felé, az összes párbajt elvesztette, és bele is törődött ezekbe, sajnos lassan azt kell mondani, hogy tök átlagos a fickó, ide több kell, ha a Real Madrid csatáráról van szó szerintem. És ezt most nem basztatásból mondom, csak én ezt érzem, semmiben nem kiemelkedő a játékos, átlagos focista.
Benzema sarkazása óriási volt. Egyébként vicc, eddig akárhányszor íveltek felé, az összes párbajt elvesztette, és bele is törődött ezekbe, sajnos lassan azt kell mondani, hogy tök átlagos a fickó, ide több kell, ha a Real Madrid csatáráról van szó szerintem. És ezt most nem basztatásból mondom, csak én ezt érzem, semmiben nem kiemelkedő a játékos, átlagos focista.
- ___Samy___
xabi akkor óriási tanár, ha uralni tudjuk a játékot, de ez most egészen egyszerűen nem megy a csapatnakezek amúgy nagyon jó előjelek a BL-re. Majd kiváncsi leszek, h mit fog csinálni Robbenék ellen, ha úgy alakul. De mindenki szerint szükséges volt vele hosszabbítani, hisz ő megváltoztatja a játék képét. Hát... ez nagyon jól minősíti a csapatot, ha ez a mostani Alonso az egyik legjobb a csapatban.
gyors labdajáratások kellenének, ahhoz meg ő már úgy néz ki, hogy túl lassú
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"