Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 11:40

ő már madridista :lol:

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 3., hétfő 11:35

Gt37 nem akarlak bántani :(

De van egy olyan érzésem ha odaát megtudják milyen normális vagy ip bann lesz....

Legalább írd ki,hogy nincs isten csak Messi vagy valami mert ebből baj lesz... :D

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 3., hétfő 11:27

wZoLee7 írta:erre csak annyit tudok írni...aki sport tv-n nézi a meccseket az vállalja ezt, ha utálod csináld azt amit én...egy spanyol stream és kész...nem értek belőle kb semmit, és a spanyolok mindenki minden góljánál elélveznek a kommentátor állásban :lol:
Én portugált szoktam nézni... Azok még a játékosok neveit sem tudják kiejteni rendesen. :lol: Aztán ha unom, átmegyek én is egy spanyolra, ott meg be nem áll a szájuk, végigpofázzák a 90 percet, ha egy támadás átér az ellenfél térfelére, felemelik a hangjukat és elkezdenek gyorsabban beszélni, gólnál meg... :lol: Átlagban két percig üvöltik egy levegővétellel, hogy "golgolgolgolgolgolgol", vagy "golaaaazoooooo". :D

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 11:13

erre csak annyit tudok írni...aki sport tv-n nézi a meccseket az vállalja ezt, ha utálod csináld azt amit én...egy spanyol stream és kész...nem értek belőle kb semmit, és a spanyolok mindenki minden góljánál elélveznek a kommentátor állásban :lol:

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 3., hétfő 11:09

Sziasztok!

Pár gondolat,kérdés.

CR mikor nem rúgta rá és lepasszolta :sziv: azt mondtam,hogy áááááááááááááááááááá +1

Első kérdésem mikor a Barcelona 6 pontocskával ment elénk raktak volna egy papírt,hogy most ez lesz az eredmény ki az aki nem írta volna alá???? :hmmm:

A másik kérdésem az a gránátvörös barátaimhoz intézném.

Szoktam nézni pár Barcelona meccset csinálnak egy sima passzt vagy háromszöget amit (talán) a magyar focisták is megcsinálnak és rendesen röpködnek a csodálatosnál csodálatosabb jelzők úúúúúú ááááá világlegszebbfocijasenkimás stb stb kicsit gusztustalan nem??? És mi vagy bárki más legyen az bárki csinál egy olyan mozdulatot, amire így nézek :ozil: meg se szólalnak....Na ez ami fáj, itt kezdődik amit RMFC már próbált kifejteni,hogy ez a népbutítás....

És ehhez hozzátartozik az is mikor a Barcelona mutat szép focit én elismerem. (fáj de ami szép az szép akárkiről legyen szó)

A piros hááááááát mit mondja semmit....bár az eltiltás az :(

Mikor ment a Neymar story megmondom őszintén nem mondtam semmit. Nem tudom nem láttam nem érdekel...

Minket se kell félteni de az biztos,hogy ha nálunk bukik ki egy ilyen még a kisbegyed magazin is lehozta volna...

Köszönöm a türelmet.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 3., hétfő 10:39

h3x0r írta:A barcas kollegaktol kerdem: Szerintetek igazsagos volt CR kiallitasa?
Szerintem nem. Inkább sárgát ért az eset, mint pirosat.

(Mondjuk ez tipikusan olyan helyzet volt, ahol a legmegfelelőbb ítélet a narancssárga lap lett volna. :mrgreen: )

Viszont meg lennék lepve, ha három meccsre elmeszelnék Ronaldót.

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2014. február 3., hétfő 9:49

öhej megint ez a temetés....akkora vicc,amekkora nincs is...csak nézik ki a fejemből. Elég volt egy X vagy egy gyengébb játék,és egy mindent,de mindent beleadó bilbao,akik akkorát hajtottak a 15-40 perc között amire alig volt példa az én focinéző múltamban. Egyszer láttam ilyet egy sevilla realos egy félidő erejéig.....iszonyat mit mentek....
pontosan. és azon a 25 percen kívül nem is nagyon volt gólveszély alatt a kapu. sikeresen átvészeltünk egy olyat amire senki sem számított ( mert nekem ne mondja senki, hogy tudta ez fog történni, a nyomás várható volt de nem ez) utána pedig visszább vettek az iramból és rögtön kiegyenlítődött az egész meccs, a második félidőt pedig mi irányítottuk. sajnos ez van, élete gólját lőtte a gyerek, ez rendre a madrid ellen történik meg, onnan pedig a bíró rossz ítélete megpecsételte az X-et.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 3., hétfő 9:06

Röhej megint ez a temetés....akkora vicc,amekkora nincs is...csak nézik ki a fejemből. Elég volt egy X vagy egy gyengébb játék

Mondjuk a gyengébb játék az nem egy, szerintem. Mostanában egyedül a tökutolsó Betist tömtük ki, ahol már edzőbuktatás is ment talán, aztán a többi meccset eldöntötték az egyéni villanások, de a játékunk amúgy eléggé nézhetetlen és siralmas.
Ezután a meccs után nem is a pontok meg az Atma előnye miatt akadtam ki, hanem a mutatott játék miatt. Mi az hogy megengedjük egy Bilbaonak, hogy zavartalanul felhozza a labdát a felezővonalig? senki nem támadta le őket, onnatól meg nem volt nehéz dolguk helyzeteket kialakítani, mert egy védekezésben gyenge Xabi-Modric kp-t simán átjátszottak. Lőhettek volna vagy két gólt is az első félidőben, de megúsztuk. Kb. azt tolta a Bilbao amit nekünk kellett volna, mert nekünk lett volna nagyobb szükségünk itt a győzelemre. Ez egyszerűen szar taktika amit csináltunk tegnap, nem csinálhatod meg, hogy teljesen hagyod játszadozni az ellenfelet 45-50 percig, azt remélve, hogy majd kifáradnak, és aztán bedarálod őket. Egy jobb és tapasztaltabb csapat simán kihasználta volna a Bilbao első félidei lehetőségeit. El kellene felejteni ezt a hülyeséget és felvenni a kesztyűt végre...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 3., hétfő 7:00

dannen írta:
R.M.C.F írta: úgy gondolod hogy az AB mindig így játszik? kétlem.
úgy gondolom, hogy az első 45 percben nekünk momentumunk nem volt és nem azért mert az AB élete meccsét játszotta, hanem azért mert mi kritikán alulian teljesítettünk és erre persze, hogy felbátorodik az ellenfél. semmi különöset nem csináltak, csak tartották a labdát a helyzetek meg jöttek nekik automatikusan, mi meg nem tudtunk semmit csinálni csak bohóckodtunk. de hogy a nagy meccseken ebben a szezonban nem tudtunk jó játékot mutatni az is elmond valamit.

amúgy meg ha ez a bilbao ennyi gondot okozott nekünk most ( mert életük meccsén sem olyan jók mint egy bayern pl.), akkor előre félek a BLtől. nagyon rosszak voltunk ma is.

Teljesen másként látom,de ez van.

Más:

Hogy Cr kiállitása jogos volt-e? Miért, ez a lényeg? Ha igen,akkor két bilbaosnak is mennie kellett volna azért nézzünk már meg újra ha valaki előtt nem világos,még jó hogy nem majd beetetitek hogy még nekünk fújt.
Minden egyes esésükre fújt,kurva idegesitő volt a hozzáállása.....féltem hogy pepe el fog durranni,de ez csak ramosra és alonsora tért most ki. Szemét kis pö*ts volt,2x mentünk volna támadásban és a semmire visszafújta....az csak hab a tortán hogy 5mp-el a vége előtt képes lefújni,amikor még egy utolsó beivelésünk jött volna.
Röhej volt a biró maradjunk annyiban.

Más:
Röhej megint ez a temetés....akkora vicc,amekkora nincs is...csak nézik ki a fejemből. Elég volt egy X vagy egy gyengébb játék,és egy mindent,de mindent beleadó bilbao,akik akkorát hajtottak a 15-40 perc között amire alig volt példa az én focinéző múltamban. Egyszer láttam ilyet egy sevilla realos egy félidő erejéig.....iszonyat mit mentek....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. február 3., hétfő 0:10

Meg hogy a Real ellen mindenki az utolsó véréig küzd, nekünk meg lefekszik az egész világ.
Ez egyébként nálatok is megy...persze ettől még hülyeség.
Egyébként a Bilbao ellenetek meg ellenünk is mindent kiadott magából, meg is lett az eredménye.
És akkor mi a piros, ha elájul az ellenfél, vagy eltörik az állkapcsa?
Ja..mert a meglököm az arcát meg az eltöröm az állkapcsát között nincs is több lehetőség... :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 3., hétfő 0:03

A barcas kollegaktol kerdem: Szerintetek igazsagos volt CR kiallitasa?
a meccset nem láttam, visszanéztem az esetet, hát szerintem az őt provokáló bilbaoi arc és a ronaldo cselekedete között nem volt egy "lapnyi" különbség, de azért azt súlyosnak éreztem volna, ha páros kiállítás lett volna.
nem volt olyan vészes szituáció, szóval egy-egy sárgával le lehetett volna rendezni.

egyébként a továbbiakra nem hiszem, hogy kihatással lesz, szerintem eltörlik.

úgy gondolod hogy az AB mindig így játszik? kétlem.
11 meccsen 9 győzelem, 2 döntetlen, 0 vereség volt a mai meccs előtt a hazai mérlegük.
legyőztek minket is, a villarrealt is, most a kupában pedig aki látta az atletico elleni otthoni meccsüket (2-1-es vereség) az láthatta, hogy ott sem voltak rosszabbak, harcoltak, küzdöttek, sőt, vezettek is, és csak a hajrában kapták be a vesztest gólt.

nyilván nem játszanak mindig így, még otthon sem, mert egy rayo vagy betis ellen nem is kell ennyi, de iszonyatosan fel tudnak pörögni, és mocskosul oda tudják tenni magukat a hazai derbiken.

engem nem lepett meg, szerintem a fórum is pont ezért félt a meccstől, mert a baszkok igen is képesek bárkit megcibálni.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. február 3., hétfő 0:01

realistahuni írta: Így van, nem értem mit kell ennyit bírózni, fészbuk is már tele van a vakbírós mémekkel, gyerekek ne már...
A szándékot is büntetik, Ronaldo meg szimplán bunkó volt. A piros megadható volt ahogy Anyaka is leírta már.
Ha ezért eltiltatja magát az Atma ellen akkor csinált igazából hatalmas butaságot.
Azt már kétlem, hogy többet kapna. A fejelgetés még feszítette utána a húrt, de nem esett túlzásba. Ha plusz meccset kapna, akkor az lenne az igazságtalan. Egyébként, ha a lökésnél lefekszik, akkor a Bilbao fejezi be 10 emberrel. Sajnos ilyen szégyen a mai futball, aki előbb dobja be magát az megy. Ezért is kezdem egyre kevesebbet nézni... :)
---

"Kalapács ütéssel meglökte, mert nem találta telibe a feje tetejét, vagy az orrát", akkor így kiegészítem, hogy véletlenül se kezdődjön a mondat egyes szavainak a kielemzése külön-külön. De legyen sárga lap. Írj nekik levelet, ha úgy jobb. Nekem teljesen mindegy mi lett volna, nem foglalkoztat a dolog, szép futball nem volt egyik fél részéről sem, innentől kezdve a többi nem érdekel.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. február 2., vasárnap 23:57

És akkor mi a piros, ha elájul az ellenfél, vagy eltörik az állkapcsa?

kiki.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 2., vasárnap 23:57

h3x0r írta:A barcas kollegaktol kerdem: Szerintetek igazsagos volt CR kiallitasa?
Megadható volt, mondjuk a Bilbao játékost is lezavartam volna. Tudom, hogy most nem úgy kérdezted, de általánosságba kicsit unalmas, hogy amikor a Madrid kárára tévednek, akkor mindig szóba kerül a Barça... Meg hogy a Real ellen mindenki az utolsó véréig küzd, nekünk meg lefekszik az egész világ.

Zidane

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. február 2., vasárnap 23:55

Meglökte az arcát ökölbe szorított kézzel, teljesen mindegy innentől minek szánta, ha így akarta megsimogatni, vagy bármi más, vagy mi lett belőle
Még mindig nem volt ütés. Sárga lap volt.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. február 2., vasárnap 23:49

Nem nekem kell visszanézni akkor. :)
Meglökte az arcát ökölbe szorított kézzel, teljesen mindegy innentől minek szánta, ha így akarta megsimogatni, vagy bármi más, vagy mi lett belőle. Jobb horgokat mégse osztogathatnak.

Így van, nem értem mit kell ennyit bírózni, fészbuk is már tele van a vakbírós mémekkel, gyerekek ne már...
A szándékot is büntetik, Ronaldo meg szimplán bunkó volt. A piros megadható volt ahogy Anyaka is leírta már.
Ha ezért eltiltatja magát az Atma ellen akkor csinált igazából hatalmas butaságot.

Anyaka

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. február 2., vasárnap 23:45

Zidane írta:
Igazságosnak semmi se az, de megadható. Ütésnél a szándék a lényeg, nem az, hogy állon találja e tökéletesen vagy sem. Lökte volna vissza, annyit tehet sárgáért.
Csakh ez nem volt ütés, inkább megsimogatta, még csak ütő mozdulat se volt. Ezt nyugodtan vissza lehet nézni. Sárga itt, sárga ott az lett volna az igazságos, a helyes döntés. A bíró pirosat akart adni Cének ennyi a történet.
Nem nekem kell visszanézni akkor. :)
Meglökte az arcát ökölbe szorított kézzel, teljesen mindegy innentől minek szánta, ha így akarta megsimogatni, vagy bármi más, vagy mi lett belőle. Jobb horgokat mégse osztogathatnak.

Zidane

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. február 2., vasárnap 23:35

Igazságosnak semmi se az, de megadható. Ütésnél a szándék a lényeg, nem az, hogy állon találja e tökéletesen vagy sem. Lökte volna vissza, annyit tehet sárgáért.
Csakh ez nem volt ütés, inkább megsimogatta, még csak ütő mozdulat se volt. Ezt nyugodtan vissza lehet nézni. Sárga itt, sárga ott az lett volna az igazságos, a helyes döntés. A bíró pirosat akart adni Cének ennyi a történet.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 2., vasárnap 23:31

bírom, hogyha szarok vagyunk mindig ez jön valakitől ezen a fórumon :lol:
szerinted minden meccsen így játszanak, vagy mi?
ha így lenne, nem az atletico madrid lenne az élen, hanem ők.

Anyaka

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. február 2., vasárnap 23:30

h3x0r írta:Szerintetek igazsagos volt CR kiallitasa?

Igazságosnak semmi se az, de megadható. Ütésnél a szándék a lényeg, nem az, hogy állon találja e tökéletesen vagy sem. Lökte volna vissza, annyit tehet sárgáért. Viszont a piros itt, piros ott felállás elfogadhatóbb lett volna. De nem hiszem, hogy ez a lap bármit is befolyásolt volna. A gólok már előtte megvoltak.

Vissza: