Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 4., kedd 9:23

A Real Madrid az "éles" meccseken esik szét és hullik darabokra a játéka. A védekezéssel még nincs is olyan nagy probléma, de a középpálya és a támadósor szinte (és itt ezen van a hangsúly) mindig alul teljesít.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
úgy gondolom, hogy ez egy nagyon jellemző, logikus és jól látható gond a Reallal, ...
Nem ez a baj. Hanem az, amire Lesliejr is utalt, mégpedig az, hogy nekünk a támadójáték látványosan nem megy a nagyok ellen.
Erről pont ma jelent meg egy cikk a Marcan is -->
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 3., hétfő 20:56

Alapból kezdjük ott, hogy Thiago eladása az évtized baklövése volt a Barcának, az az ember labdával a lábán született. De hát Xavi azért még is csak Xavi :mrgreen:
Egyetértek, ugyanakkor pl. Gündogan szerintem nekik is perfect igazolás lenne. Persze kérdés, hogy lesz-e ennek a Neymar bulinak valamiféle negatív kicsengése, következménye a jövőbeli terveikre, piaci tevékenységükre --> mert ha ne adj' Isten igen, akkor az jelentősen befolyásolhatja a későbbi dolgokat és én személy szerint kíváncsian várom a következő hónapok történéseit Messivel kapcsolatban is; a képességei továbbra is vitathatatlanok, de nekem úgy tűnik ő sem ugyanaz már mint másfél éve; persze egyelőre korai, nagyon merész egyben óriási hiba lenne előreírni inni a medve bőrére és leírni az argentin világklasszist, de egy komolyabb visszaesés (elsősorban fizikális tényezők miatt) ugyanúgy benne lehet nála is a pakliban, meglátjuk ... :hmmm:

RealMadrid

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 3., hétfő 20:40

A Real Madrid az "éles" meccseken esik szét és hullik darabokra a játéka. A védekezéssel még nincs is olyan nagy probléma, de a középpálya és a támadósor szinte (és itt ezen van a hangsúly) mindig alul teljesít. A kicsik ellen megy a játék vagy ha nem is, jönnek a győzelmek. A komolyabb csapatok ellen van probléma. Ha elveritek otthon az Atlético-t és idegenben minket (ahogy tavaly is tettétek), akkor most ti vezetnétek a bajnokságot. Akármennyire is stabil a Simeone alakulat.
Lehet egy ilyen csapattal bajnokságot nyerni? Persze. Pont, hogy arra van a legnagyobb esélyetek. Tavaly Tito megmutatta milyen az, mikor hozzuk a kicsik elleni meccseket, de rangadót csak a Milan ellen tudtunk nyerni odahaza. Bajnoki cím kényelmesen, BL pofon ott és akkor, amikor kellett.
Lehet egy ilyen Real-lal BL-t v kupát nyerni? Aligha. Az egyenes kieséses szakaszt nem ezeknek a csapatoknak találták ki.
Ott menni kell, darálni ezerrel, ami a jelenlegi keretnek nem kenyere.
Lesliejr grat a hsz-hez, adom minden szavát. De ezt az egy valamit kiemeltem, mert úgy gondolom, hogy ez egy nagyon jellemző, logikus és jól látható gond a Reallal, és én ezt szajkózom hetek óta, ezért vagyok pesszimistának bélyegezve, csak én ezt sokkal bonyolultabban, más szemszögből fogalmaztam meg, de az én véleményem rövid, tömör összegzése ez.

A tegnapi meccsünkről annyit, hogy nem az x a gond. A San Mamesben, ha nem is örömteli, de elfogadható az x. Így meg, hogy a Barca hazain botlott a Valencia ellen és pontszámban egálban vagyunk, így meg még jobb is, mert ti egy sokkal könnyebben megszerezhető 3 pontot hullajtottatok el.

A probléma 2 dologgal van. Az egyik CR kiállítása. Ha kap 3 meccs eltiltást (sztem nem fog, de ez nem 100%, de ha egyet kap az is baj a Villareal előtt), akkor könnyen elszórhatunk a kövi meccseken értékes pontokat, amik nagyon fognak hiányozni a végelszámolásnál. A következő 2 hónapban, én várok 2 botlást mindhárom élcsapattól, utána még 1-et, és aki ennél többet hibázik, az kiszállt a versenyből. Ha mi ezt elvesztett pontokban meghaladjuk, akkor agyő bajnokság, és a bekalkulált pontvesztéseket, én inkább a BL-Barca-Atma meccsek környékén várom akár a rangadókon, akár egy kisebb meccsen, ahol a csapat mentálisan leereszt majd. Ha most elszórunk plusz pontokat, akkor hiába nekünk találták ki a bajnoki rendszert, akkor sem nyerjük meg.

A másik problémám maga a játék. Lehet egy meccsen rosszul játszani. Lehet egy meccsen pechesnek lenni, és orbitálisan sok ziccert kihagyni, és ezért pontot veszíteni. Lehet egy nagy BL meccs után fizikálisan és mentálisan leeresztve pontot bukni. Nem ez a baj. Hanem az, amire Lesliejr is utalt, mégpedig az, hogy nekünk a támadójáték látványosan nem megy a nagyok ellen. Tegnap 1 szem értelmes támadásunk volt, abból gól lett. A többi helyzetecskék csak egy jó egyéni megmozdulásból, vagy komoly ellenfél hibából fakadtak. De tulajdonképpen a góljaink nagy részét ordító ellenfél hibákból lőjük. Amikből a rangadókon értelemszerűen kevesebb van. Az pedig, hogy nem tudunk helyzetet kialakítani az komoly gond. Ha tegnap 8 ziccerből csak 1 ment volna, és itt dühöngenénk Benzemát meg CR-t szidva, hogy milyen ótvar a helyzetkihasználásuk, akkor nyugodtabb lennék. De nem ez velük a gond. Mert nem volt 8 ziccerünk, mindössze 1 vagy inkább fél. Nem tudjuk hibára kényszeríteni az ellent, ellenben a mi védelmünket az utóbbi 5 évben most a legkönnyebb hibára kényszeríteni, még a Pelle-féle Raúl Albiolos borzalom is stabilabb volt (ez nyilván szubjektív, de az őszi védelmünk egy horror volt), mint az idei. Az más kérdés, hogy ez változott az utóbbi hetekben, de december elejéig ez igaz volt. Az ellenfél védelmének a feltörésére azonban még mindig nincs receptünk. És most már látszik, hogy ezt nem oldotta meg Khedira eltűnése. Itt alapvető hiányosságokat érzek, nem egyénileg, hanem összhangban, elmozgásokban, kreativitásban. Talán maga az alapkoncepció rossz. Az oké, hogy a BBC baromi jól hangzik a neveket tekintve, meg Xabi és Modric tanár, DM meg jobb, mint Khedira, de attól még nem funkcionál jól.

Folyamatosan azt érzem, hogy nincs elől valaki, aki karmester lenne, aki összefogná a csapatot. Nincs elől egy meghatározó teljesítmény, mert CR (ezért megint mit fogok kapni, de így gondolom) önző, gólhajhász felfogása, és egyénieskedő játékstílusa nem az. Még akkor sem, ha fosik 70 gólt 60 meccsen. CR ritkán játszik jól, ritkán vagyok megelégedve azzal, amit a gólokon kívül nyújt, amit hozzátesz a csapathoz. Persze kihúz bennünket irgalmatlan sokszor a szarból, de sokszor abba a szarba, a fentebb említett hiányosságok kergetik a csapatot. A jó játék, a vezérbikától elvárt játék nincs meg CR-ben (ez az oka annak, hogy én az aranylabdáján is vitáztam sokakkal), mert a stílusa nem teszi lehetővé. Nem tudom, hogy mikor láttam tőle egy jó beadást (talán már évet óta nem), de ziccerbe sem hozza a társakat, a Bilbao elleni gólpasszából kellene sokkal-sokkal több, ha nem is lehet mind gólpassz, de hasonló helyzetek, lehetőségek kidolgozását én elvárom tőle. Sajnos erre nem képes. Ez pedig gond. Amit tetéz Bale gyenge játéka, és hasonlóan egyénieskedő stílusa. Én nem tudom elképzelni azt, hogy a jelenlegi rendszer úgy működjön, ahogy azt itt sokan elvárják. Egyszerűen lehetetlennek érzem. Ettől függetlenül még nyerhetünk BL-t, akármit, mert igazából csak 4-5 csapat van, amelyik ránk veszélyes, és egy szerencsés sorsolással, egy jól kijövő lépéssel az elődöntőben könnyen döntőzhetünk, ahol szintén bármi lehet. De ez nem annak lesz az érdeme, hogy miénk a legjobb/legerősebb csapat.

Jelenleg pedig úgy látom, hogy nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel, hogy valami nagyon nem stimmel a Reallal, és egy jó, domináns csapat nem úgy néz ki, nem úgy játszik, ahogy jelenleg azt a Real teszi.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. február 3., hétfő 20:14

Alapból kezdjük ott, hogy Thiago eladása az évtized baklövése volt a Barcának, az az ember labdával a lábán született. De hát Xavi azért még is csak Xavi :mrgreen:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. február 3., hétfő 19:59

Ez így van, csak amíg a Real elindult egy hosszú úton, addig a Barca már onnan tart visszafele...
Madridban 1 valamire van szükség de arra nagyon,türelemre...Barcelonában meg komoly változásokra van szükség,
Adom (lesliejr kolléga én is); de szerintem nem sokkal komolyabbra, mint Madridban! :hmmm: Tény és való, hogy kapus, illetve khv. poszton most sokkal jobban állunk, de egyébként elég egálnak tűnik nekem a dolog --> (ezeken túl) itt is, ott is egy kkp. (nálunk abszolút hiánycikk, míg a szomszédban Xavi lába már nagyon kilóg) és egy csatár érkezését rebesgetik (itt Morata, akinek a teljesítménye egyébként a 0 konvergál, ott abszolút hiánycikk jelenleg), vagy la. is a hírek, pletykák erről szólnak; ami valljuk be mind2 csapat számára égető is lenne most! Amiből viszont szerintem előnyt kovácsolhatunk az a fiatalabb, a sikerre szerintem mindig is éhesebb keretünk és Carlo, mint biztos pont, szemben a katalánok korosodó, picit megfáradt közösségével és Tata bizonytalan jövőjével! Ami viszont fix, hogy a korábbi évek nyomasztó Barca fölénye szertefoszlott és az erőviszonyok úgy mond visszaálltak egy normális szintre, ahol a 2 gigász fej-fej mellett halad és nincs igazán nagy különbség kb. 1,5-2 éve a csapatok között!
szóval akkor biztos minden rendben van csak nem pörögnek 100%on a fiúk... :mrgreen:
Óriási, imádom ezt a dumát :lol: :lol: :lol:
Nem dőlök a kardomba ha idén se nyerünk semmit (Bár kétlem), de én kurva erősnek tartom ezt a Madridot, most így ebben a formában is
Az is, de azért bőven sebezhető; viszont mindent egybevéve számomra kellemes csalódás a nyáron igazoltak eddigi teljesítménye; nem mondom, hogy nem lehetne ennél sokkal jobb is a helyzet; de Nacho, Illarra, Jesé, Isco, Bale nekem jó "befektetésnek" tűnik egytől-egyig (abszolút nem találtatnak kevésnek ehhez a szinthez) és szerintem bőven bizakodásra adhatnak okot a jövőre nézve.

RealMadrid

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 19:02

Neymar megvételével kb szembe köpte magát a Barca, fogták a filozófiájukat és kitörölték vele, aztán meg úgy adták elő, hogy ők micsoda jó dolgot tettek...Perez helyében elhoznám tőlük Deulofeut (bocs ha nem jól írtam), Jesével úgy is jó párost alkotnak, ha meg DM távozna kell a szélre még egy csere ember :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 3., hétfő 18:58

lesliejr írta: Barcelonában és Madridban is vannak gondok. De különbözőek...
Ez így van, csak amíg a Real elindult egy hosszú úton, addig a Barca már onnan tart visszafele...
Madridban 1 valamire van szükség de arra nagyon,türelemre...Barcelonában meg komoly változásokra van szükség, de ahogy észrevettem ezt csak én látom így, szóval akkor biztos minden rendben van csak nem pörögnek 100%on a fiúk... :mrgreen:

Nem dőlök a kardomba ha idén se nyerünk semmit (Bár kétlem), de én kurva erősnek tartom ezt a Madridot, most így ebben a formában is, csak formaidőzítés kérdése ez egész, ha sikerül áprilisra elérni legalább 4-5 embernek a csúcs formáját (Ramos,Modric,Bale,Cé) akkor nem lehet gond senki ellen...addig meg az a lényeg ,hogy hozzuk a kötelező meccseket (a tegnapi kurvára nem volt az...)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

kiki.
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 3., hétfő 18:27

Érthetetlen, hogy Cuenca hova el nem kallódott. Anno Pepnél már gyakorlatilag alapember volt (Chelsea elleni elödöntőn kezdő), most meg a keretbe se fér be. Pedig szerintem nagyon illett a csapatba.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 3., hétfő 17:29

AS Roma megvette a Barca (B) egyik nagy tehetségét, Antonio Sanabriat. 4,5 millióért és egyből kölcsön is adta a kiesőjelölt Sassuolonak. 18 éves lesz egy hónap múlva, de már 3x-os Paraguayi válogatott. Azért kíváncsi leszek mi lesz a nagy barca tehetségekből. Itt van ő és az Evertonban kölcsön lévő srác, Rafinha a Celtában, Dos Santos tesója (aki igaz most sérült) + sztem Cuencat is nyugodtan kölcsön lehetett volna adni, úgy sem fog játszani...
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. február 3., hétfő 15:03

realistahuni írta:Mondjuk a gyengébb játék az nem egy, szerintem. Mostanában egyedül a tökutolsó Betist tömtük ki, ahol már edzőbuktatás is ment talán, aztán a többi meccset eldöntötték az egyéni villanások, de a játékunk amúgy eléggé nézhetetlen és siralmas.
R.M.C.F írta:Röhej megint ez a temetés....akkora vicc,amekkora nincs is...csak nézik ki a fejemből. Elég volt egy X vagy egy gyengébb játék,és egy mindent,de mindent beleadó bilbao,akik akkorát hajtottak a 15-40 perc között amire alig volt példa az én focinéző múltamban. Egyszer láttam ilyet egy sevilla realos egy félidő erejéig.....iszonyat mit mentek....
Barcelonában és Madridban is vannak gondok. De különbözőek...
A Real Madrid az "éles" meccseken esik szét és hullik darabokra a játéka. A védekezéssel még nincs is olyan nagy probléma, de a középpálya és a támadósor szinte (és itt ezen van a hangsúly) mindig alul teljesít. A kicsik ellen megy a játék vagy ha nem is, jönnek a győzelmek. A komolyabb csapatok ellen van probléma. Ha elveritek otthon az Atlético-t és idegenben minket (ahogy tavaly is tettétek), akkor most ti vezetnétek a bajnokságot. Akármennyire is stabil a Simeone alakulat.
Lehet egy ilyen csapattal bajnokságot nyerni? Persze. Pont, hogy arra van a legnagyobb esélyetek. Tavaly Tito megmutatta milyen az, mikor hozzuk a kicsik elleni meccseket, de rangadót csak a Milan ellen tudtunk nyerni odahaza. Bajnoki cím kényelmesen, BL pofon ott és akkor, amikor kellett.
Lehet egy ilyen Real-lal BL-t v kupát nyerni? Aligha. Az egyenes kieséses szakaszt nem ezeknek a csapatoknak találták ki.
Ott menni kell, darálni ezerrel, ami a jelenlegi keretnek nem kenyere.

Nálunk más gondok vannak. A tavalyi csapathoz képest annyit javult a helyzet, hogy amikor nagyon kell akkor odateszik magukat (eddig). A BL-ben odahaza a Celtic és a Milan ellen mikor nagyon kellett a megnyugtató győzelem vagy az Atlético elleni meccsek...hiába nem nyertünk egyszer sem, ha csak fele annyira pörögtünk volna egy Valencia vagy Levante ellen, akkor még mindig elsők lennénk. Érdekes módon a védelem ezeken a meccseken volt a legjobb. Aztán az Ajax ellen idegenben v Bilbao-ban, Levante ellen és most otthon a Valencia ellen szétestünk. Mostanában már a középpálya és egy hulladék. Xavi (bár hétvégén pont jól tolta) öregszik és lassan kiég, Iniesta mióta sztrájátékos ilyen rossz idényt még nem futott, Busquets feltűnően sok labdát szór el, Fabregas-t pedig kinyírjuk Xavi mellett (nem férnek meg egyszerre a pályán) és ezzel a "hol játszol, hol nem játszol, most középpályás vagy aztán csatár" hozzáállással.
A pörgős meccseken nem alszunk, odatesszük magunkat, még ha nem is nyerünk mindig. Viszont a kicsik ellen megy az alibizés, a könnyelműség. Persze én ezt főleg annak tudom be, hogy ez a keret agyonnyerte magát és ők így együtt már nem tudnak egymásért küzdeni. Valencia ellen vereség után is ment a szokásos sablon nyilatkozat..."majd kijavítjuk a hibákat, bla bla bla...." A meccsen hátrányban is nevetgéltek egy elszúrt támadás után.
Ebből látszik, túlságosan magabiztosak.
Lehet egy ilyen csapattal bajnokságot nyerni? Aligha. Több pontot fogunk veszíteni, mint riválisaink.
A BL-t és a kupát viszont ebben a formában nekünk találták ki. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mi vagyunk az esélyesek a BL-re, de szerintem ott több keresnivalónk lehet, mint a La Liga-ban.
Persze ezek a dolgok a jelenlegi formákra, alakzatokra érvényesek. Még változhatok a dolog, bár február van már, ritka, hogy vmelyik csapat az utolsó 2-3 hónapra teljesen kicserélődik.

...más kérdés, hogy míg Barcelonában "érthető" valamelyest, ha lébecolnak és alibiznek, addig Madridban nem tudom mire vélni, ha nem teszik oda magukat és nem csúsznak-másznak minden meccsen...

Ez az én véleményem, persze nem kötelező vele egyetérteni. :)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 3., hétfő 14:45

Ha beismered végre ami a napnál is világosabb,legyél úriember és vedd a fáradtságot és köszönj el mindenkitől odaát mert ezt így illik. (bár tudom neked ezt nem kell mondani)
Várjál már,az EB-n ő lett az év fórumozója... :lol:
Ja és GT,ha igazi gólörömöt akarsz hallani,szedj le egy brazil streamet :D PortugalX10 :D

Na hogy ne legyen off teljesen...Ronaldo megmozdulása nálam nem volt piros.Viszot a fejelő mozdulat az nálam egyértelműen az+3meccs...nem beszélve a kézilabdáról,ami az esetet megelőzte,amiért is a portugál reklamálni kezdett...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 3., hétfő 14:36

Amúgy tudtommal Farkas a Bilbaonak szurkol (pontosabban szimpatizáns :D )... Engem annyira nem lepett meg a dolog. :roll:

farkas barca drukker.....egyszer volt is vele email váltásom,mert évekkel ezelőtt geci volt nagyon velünk, ezt megjegyeztem a sport tv felé, mire visszaírt. :D kicsit adtam is neki....eleinte tagadott,hogy ő nem...meg öcsi bácsi bla..bla bla...hogy ő nem is utálja a madridot...mert sok anyagot készitett meg ilyen baromságot,hát persze, hiszen ez a munkája mondtam neki.
Aztán lassan engedett.... :D :D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 13:01

én tegnap találtam egyet aminek szép volt a képe, nem akadt, de nem lehetett hangot levenni, kinagyítani csak a kis ablakos módot lehetett nézni :D P2plive-on vagy LSHunter-en mindig találok valami nézhetőt...a koleszos net sokkal gyorsabb mint az otthoni, mégis van hogy ott akad otthon meg nem :hmmm:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 3., hétfő 12:58

Géci írta: Valahogy így... :mrgreen: Csak vágod falun olyan a net, hogy csak szarabb streamet tudok akadás mentesen nézni, de az meg olyan mint a régi japán focis mese amibe egy passznál is csíkot húz a labda maga után :lol: :lol:
Megvan a bája, mikor a pélónövelő reklámok kitakarják a fél adást, ami 7 percenként, különös gyakorisággal gólok előtt elmegy :lol: De a kommentátorok leegalább nem csak barca góloknál sikítanak. :lol:
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 12:53

wZoLee7 írta:nagy tv nagy hülyeség, kis stream kis idegesség :lol:
Valahogy így... :mrgreen: Csak vágod falun olyan a net, hogy csak szarabb streamet tudok akadás mentesen nézni, de az meg olyan mint a régi japán focis mese amibe egy passznál is csíkot húz a labda maga után :lol: :lol:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 3., hétfő 12:51

nagy tv nagy hülyeség, kis stream kis idegesség :lol:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 3., hétfő 12:48

Amúgy tudtommal Farkas a Bilbaonak szurkol (pontosabban szimpatizáns :D )... Engem annyira nem lepett meg a dolog. :roll:
GT37 írta:Átlagban két percig üvöltik egy levegővétellel, hogy "golgolgolgolgolgolgol", vagy "golaaaazoooooo".
Ezt én is bírom ezekbe a streamekb, de inkább maradok a nagy tv-nél :Đ

Balii
Kedvenc játékosaid: CR7,R9,Roberto Carlos,Zidane

HozzászólásSzerző: Balii » 2014. február 3., hétfő 12:21

Nah hát szerintem az első félidő Bilbao nagyot küzdött ide vagy oda nagyon szar volt.Engem az lepett meg hogy az eddigi meccseken látott csapatos letámadás és az utána való gyors megindulások gyakorlatilag kihaltak..Nem túlzás ha azt mondom hogy 2 értelmes passzt nem tudtak csinálni a srácok DM meg Benzema meg annyi Epic failt csinált ezen a meccsen amennyit egész évben nem (Főleg Benzema sarkazása biztos mém lesz)A piros szerintem sem volt piros és nem azért mert elfogult vagyok de a csávó provokálta és lökte meg CR majd belemászott az arcába...Persze hogy kicsit alrébb tette a fejét szerintem abban a szituban ez nagyon max sárgát ér de annak is aki kezdte a provokálást majd összeesett mint egy zsák krumpli a semmire...

Sport tv-re visszatérve az vicces volt amikor Jesé berúgta a gólt majd Farkas barátunk mély és unott hangon konstatálta hogy hát vezet a Madrid...Majd jött az egyenlítő gól és akkorát ordított meg őrjöngött hogy kajak lejjebb kellet vennem a hangerőt a TV-n :D. Szóval kicsit gusztustalan :coffee:

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 3., hétfő 11:56

Ezt privátba akartam de mindegy.

Ha beismered végre ami a napnál is világosabb,legyél úriember és vedd a fáradtságot és köszönj el mindenkitől odaát mert ezt így illik. (bár tudom neked ezt nem kell mondani)

És várj legalább 5 percet mielőtt szétsavaznád őket.... :mrgreen:

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. február 3., hétfő 11:44

Most kezd szembesülni vele.....

Ami nem gond....

Ne harcolj ellene GT37!!!!

Ha bármikor szükséged van valamire mi itt vagyunk!!!

Na számoljunk ki segít neki:+1

Vissza: