Haxball

További népszerű játékok helye.
Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

Re: Haxball

HozzászólásSzerző: Norbii » 2014. február 3., hétfő 21:05

Most elővettél egy ezer éves szarságot, ráadásul meccsenként kb bocsánatotkérek hogy ez megtörtént..de még is felhozzátok..Akkor most ki is a gyerekes?:) Illetve ha negatív kritikával illetek vmit nem úgy rá reagálni hogy oké akkor takarodj el innen. Szerintem. Én örülök a madridom bajnokságnak, és élvezem a meccseket.

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. február 3., hétfő 20:20

Nem kell ide semmiféle tapasztalat. Egyébként meg a madridistán is szerveztünk már nem egy haxball ligát. :shifty:
Ha azt mondjuk, hogy nincs halasztás, akkor nincs halasztás. Kész, vége. Belehet fejezni a hisztit és szépen legközelebb megjelenni időben a szerveren. Ha valami nem tetszik, akkor nem kötelező jelentkezni, ki lehet lépni, meg lehet szervezni magatoknak. Mi itt ezeket a szabályokat hoztuk, ehhez tartjátok magatokat szépen vagy köszönjünk szépen az eddig színvonalas részvételt (10 alatt meg sem állunk, itt alázás lesz...) és viszontlátásra.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2014. február 3., hétfő 20:12

Ebből látszik hogy nincs semmilyen tapasztalatod haxbal ligákról. Még a legnagyobb ligákban is vannak halasztások. Viszont ott megvan szabva hogy 1 szezonban 6x halaszthatsz maximum, illetve a meccsről max 15 percet lehet késni. Sajnos ált mikor mi játszunk én x liga után rakom be ezt a meccset h ne "bemelegités" nélkül toljuk. Ilyenkor ált csúszások szoktak lenni. Picit később kezdjük el a meccsünket, v meccs közben picit áll a játék ezért néha becsúszik egy 10 perces késés. Igen, sokszor előfordult. De nem azért mert egy pöcs vagyok és leszarom. szimplán csúszások vannak, és csak 1x felejtettem el teljesen. Azért bocsánatot is kértem.:)

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. február 3., hétfő 19:43

Norbii írta:Én leginkább arra vagyok kiakadva hogy csak úgy megbeszélés nélkül a másik háta mögött rányomtok egy defwint. szerintem az lett volna a fair ha vártok és lejátszuk máskor. hiszen én pontban fél 9kor írtam. Mert pl ha ellenünk késnek, v nem jelennek meg megbeszélek egy másik időpontot.
Én nyomtam rá, nem ők. Teljesen jogosan, mivel 1 hete van mindenkinek egy darab szaros 7 perces meccs lejátszására. Akinek ennyi ideje sincs, az ne jelentkezzen inkább. Nektek ez már a sokadik alkalom amikor késtek vagy nem jelentek meg. Mocsok sajnos engedte egyszer, hogy legyen kis csúszás-halasztás, aztán utána rögtön mindenki szart is bele az egészbe, hisz majd úgyis bepótoljuk 1 vagy 2 hét múlva. Lófaszt! Itt többet nincs ilyen. Mindenki meg tud jelenni minden nap pubolni, de a szaros bajnoki mérkőzések lejátszása már nem megy 1 hét alatt. Szabályok mindenkire vonatkoznak, 1 hét 1 forduló, ehhez tartsa magát minden csapat, minden játékos. Nagyon indokolt esetben engedünk ezentúl halasztást, pl.: valakinek tönkre megy a gépe, síelni megy, valami fontos dolog közbe jön... Szóval kérem az összes csapatot, hogy szedje össze magát, és 1 hét alatt valahogy sikerüljön lejátszani azt az 1 kurva mérkőzést.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 3., hétfő 19:35

http://www.haxball.com/?roomid=~2e18ffc ... 2fe&pass=1

mocsok

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2014. február 3., hétfő 18:53

Ja hogy elvan tolva 1 órával. Azért láttam én fél 10et. Amúgy meg azt írtad hogy nem vagytok meg..én elkönyveltem hogy okéé. akkor majd jövőhéten valamikor lenyomjuk. Aztán kaptam egy mailt később ráfrisitettem és ugyan az volt felül hogy nem vagytok meg. Aztán mentem is aludni. furcsáltam is hogy miért az van felül, mikor mailon jelezte hogy új üzenet érkezett.

Én leginkább arra vagyok kiakadva hogy csak úgy megbeszélés nélkül a másik háta mögött rányomtok egy defwint. szerintem az lett volna a fair ha vártok és lejátszuk máskor. hiszen én pontban fél 9kor írtam. Mert pl ha ellenünk késnek, v nem jelennek meg megbeszélek egy másik időpontot.

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. február 3., hétfő 18:30

Norbii írta:Na erre inkább nem mondok semmit.;D Le volt dumálva a 8:30 mi voltunk, ők nem, majd mikor leléptem aludni fél 10kor linkelnek egy szobát hogy mehet a meccs.;d najó mindegy.
20:44 perc mióta 21:30?? :lol: Mikor válaszoltam a kérdésedre, hogy van-e szoba, írtam, még nincs. Kimentem 10 percre, de közbe már linkelte maestro a szobát -amint megírtam a pü-t jött a link- és ezt 20:44-kor elküldtem, te meg el is olvastad ezt pár percre rá.
#happyshitting

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 3., hétfő 17:12

Szeretnék elnézést kérni a tegnapi meccs elmaradása miatt. Jó lett volna a meccs csak jöttek haverjaim lan partyzni meg Super Bowlt nézni és neki álltam itthon terepet rendezni, amibe bemerültem, leégett egy adag pogácsa és kiment a fejemből a 8 órás kezdés is. Szóval sajnálom, hogy várnotok kellett és raboltam az időtök.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

El Maestro

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. február 3., hétfő 14:54

Nos ez igazán furcsa kedves Norbi. Mivelhogy a szobát én magam csináltam meg fél 9-re ami rögtön el is lett küldve neked. Ott vártunk rátok egészen 9ig. A képet mindenesetre elkérem Corltól, hogy akkor hogy is volt ez az egész. Csak sajnos nem ez az első eset, amikor rátok kell várni és miattatok kéne halasztani. Ahhoz képest mennyit sírtál egy hax bajnokságért, elég szépen szarsz bele az egészbe a kis barátaiddal. Örülj, hogy mocsok még nem penderített ki titeket meg még jó néhány csapatot akik miatt állandóan halasztani kell, mert ha csak rajtam múlna már vége lenne ennek az egész szarakodásnak, aztán mindenki csinálhatna amit akar.

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2014. február 3., hétfő 14:14

Na erre inkább nem mondok semmit.;D Le volt dumálva a 8:30 mi voltunk, ők nem, majd mikor leléptem aludni fél 10kor linkelnek egy szobát hogy mehet a meccs.;d najó mindegy.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. február 3., hétfő 12:02

Norbii írta:Meg rámírt Corleone is hogy meccset kéne tolni..de ő most melyik csapatban is van?:D
fgh-Corl-IkerCasillas
http://www.haxball.gr/league/view/120565
Itt már megkapták a 3-0-át... :hmmm:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2014. február 3., hétfő 8:39

Blancomark-wolf-Huni Mikor tudnánk letolni a meccset?
Meg rámírt Corleone is hogy meccset kéne tolni..de ő most melyik csapatban is van?:D

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. február 2., vasárnap 21:04

10 perce jöttem vissza. Lekötöttétek közben, tutira okés mindenkinek?

Elnézést az ellenfél csapattól.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 2., vasárnap 21:03

csabi* írta:a fioréék csapata vs mi meccset szerdára 19:30-as időpontra napoltuk el
oké. de ez az utolsó.
mivel kurvára nem toljátok le a meccseket, ezért jövőhéttől senkinek nem engedek.
mennek majd a 3-0ás eredmények, nem lesz több halasztás.

http://www.haxball.gr/league/view/120565

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. február 2., vasárnap 20:58

kedves mocsok :D
a fioréék csapata vs mi meccset szerdára 19:30-as időpontra napoltuk el :)
Kép

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2014. február 2., vasárnap 20:45

kerlonék csapata, lécci ide gyertek
http://www.haxball.com/?roomid=~24b7d71 ... a48&pass=1

liga
.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. február 2., vasárnap 19:26

csabi* írta:pub 5 perc alatt megtelik de bajnokságban meg várni kell mindig :smile:
jaja.
ilyenkor mindenki játszik, de a ligameccseket nem tudják lejátszani egy hét alatt... :)

(amúgy most van egy hely)

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. február 2., vasárnap 19:24

az állás :

Kód:

Madridom Haxball liga góllövőlista :

1.  Béla 12 (3)
                        2.  Fiore 9 (8)
                        3.  Isco 9 (3)
                        3.  Benzema 9 (3)
                        5.  Patrik 8 (4)
                        6.  Corleone 8 (2)
                        7.  realistahuni 7 (8)
                        8.  Zsombor 7 (7)
                        9.  IkerCasillas 6 (5)
                        10. El Mertko 6 (4)
                        11. Huni 6 (1)
                        12. Danner 5 (3)
                        13. mocsok 4 (2)
                        14. Maestro 4 (1)
                        15. Lordgabi 3
                        15. Matyi 3
                        17. Norbii 2 (3)
                        17. Wolf 2 (3)
                        19. fgh 1 (3)
                        20. huszon9 1 (1)
                        20. Realfan1 1 (1)
                        22. Blancomark 1
                        22. Kerlon 1
                            Sajti 0 (1)

ÖG : Kerlon (5) , sajti (3) , Huni (3), fgh (2) , Benzema (2), Ferni (2), lordgabi , Béla , Corleone , Danner  , El 

Mertko , Patrik , IC , Realfan1 , Wolf , Maestro
Kép

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. február 2., vasárnap 19:05

pub 5 perc alatt megtelik de bajnokságban meg várni kell mindig :smile:
Kép

El Maestro

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. február 2., vasárnap 18:38

http://www.haxball.com/?roomid=~2d96ef4 ... e2d&pass=1

pw: azvagyok

Vissza: