Remy írta:Embere válogatja. Hiába néztem bele az ismertebb animékbe, egyszerűen nem tudott olyat nyújtani, mint a DB. Közel sem... de igazából meg is vagyok a többi anime nélkül, mert a számomra a DB a tökéletes, így nem is kell azon törnöm a fejem, hogy milyen új animébe kezdjek bele.
mik ezek az ismertebb animek? kíváncsi vagyok rá, miket néztél, mert én mondjuk a sorozatok-filmek mellett eléggé sok animet is nézek.
P. Krisz írta:gyerekként szerettem én is , de aztán elkezdtem nézni a Fullmetal Alchemist-et és a One Piece-t és rájöttem hogy ez egy másik dimenzió...
Alchemistet a húgom látta már több éve, és tetszett is neki, de a Brotherhood verziót tartják a pontszámok alapján a legjobb animenek ever. az One Piece meg egy elképesztően elnyújtott shounen anime 650 résszel.... de a pokemon is megy még, valahol 700 környékén járhat!
poronty írta:Nálam egy normális anime listában DB még csak top 20-ba se férne be, mert, mint anime egyáltalán nem kiemelkedő, de akkoriban egy új korszakot teremtett. Ahogy írtad OP, FMA sokkal minőségibb, de HxH is köröket ver rá, shounen kategóriában és ezek mellett van még jó néhány.
ezzel én is így vagyok, hogy nincsen benne egy "normálisabb top20amban" a DB, de semmi más amit adott a TV. viszont én nagyon ráálltam a drámai és fantasy animekre amik a kedvenceim lettek. ezekben olyan minőség van, hogy sokan megelégszenek azzal amit felhypeolnak (mint tavaly a Sword Art Online és most az Attack on Titan animet)