Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Javaslataitok
Én személy szerint ezt a kettőt nagyon hiányolom
és
Ezeket légyszi rakjátok be mindenféleképpen :-)
ami nagyon adná:
és ez se ártana sztem:
ezt meg csak úgy poénból rakom be ide:
és
Ezeket légyszi rakjátok be mindenféleképpen :-)
ami nagyon adná:
és ez se ártana sztem:
ezt meg csak úgy poénból rakom be ide:
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kód:
:arrow:
- 'shutterisland
két szmájlit én is kérnék, ha szabad.
és (mr green párja, mrs green)
és (mr green párja, mrs green)
-
Apró észrevétel a haragosok listája csak a felhasználó beírása után működik, hozzáadás "kintről" nem. Mondjuk ez csak részletkérdés.
- Galacticos
- ___Samy___
olvass még visszább, ott lesz az :-)Kercsó írta:visszaolvastam pár oldalt de nem láttam a kérdést.
szóval remélem még nem volt...
lájk/dislájk lehetőség lesz? tervbe van?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Üdv!
Először is gratulálok az oldalhoz srácok, részemről nagy igény volt már arra, ahogy most csináljátok, a sok (de legalább több...)hírre, és ezt se a madridista, se a pmh nem tudta túlzottan kielégíteni az utóbbi időben. Mindemellett a kinézet is príma, letisztult, de ugyanakkor ott van minden ami kell.
Egy dolog viszont zavar, mégpedig az, hogy oké, hogy a rövidhírek a főoldalon nem férnek ki, de ha megnyitom a még több rövidhírt, akkor ott legyen kint teljes egészében a hír, ne kelljen még az 'olvass tovább'-ra kattintani...
Amúgy csak így tovább!
Először is gratulálok az oldalhoz srácok, részemről nagy igény volt már arra, ahogy most csináljátok, a sok (de legalább több...)hírre, és ezt se a madridista, se a pmh nem tudta túlzottan kielégíteni az utóbbi időben. Mindemellett a kinézet is príma, letisztult, de ugyanakkor ott van minden ami kell.
Egy dolog viszont zavar, mégpedig az, hogy oké, hogy a rövidhírek a főoldalon nem férnek ki, de ha megnyitom a még több rövidhírt, akkor ott legyen kint teljes egészében a hír, ne kelljen még az 'olvass tovább'-ra kattintani...
Amúgy csak így tovább!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
visszaolvastam pár oldalt de nem láttam a kérdést.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
én viszonylag sokat fórumozok telóról (akkor scak olvasgatok) és van, hogy az egyik hsz ekkora betűmérettel van, a másik meg ekkorával.
nem nagy gond, csak már régóta fent áll. majd vmikor várható rá valamiféle fix?
nem nagy gond, csak már régóta fent áll. majd vmikor várható rá valamiféle fix?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nekem telón a legnagyobb gond, hogy a felső menü (rólunk,fórum, hírek stb) elcsúszik, és nem lehet rákattintani. Bár nem szoktam sokat telón netezni, de gondoltam azért leírom, hátha másnak is probléma.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Galacticos
telón nekem még az szokott lenni hogy a főoldalon lévő hírek amik mozognak nem az "állók" azoknál nincs cím.
például ott van most hogy cr200 én itt telefonon csak a képet láttam. :-)
például ott van most hogy cr200 én itt telefonon csak a képet láttam. :-)
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
mikor telefonon vagyok fent a fórumon akkor van egy olyan baki, h egy-egy hsz elmegy jobbra, tehát az avák és a hsz kezdete előtt van egy fehér üres rész. mindegyik hsznél nincs ez, csupán néhánynál. ez miért van?
amugy dolphin browser galaxy acel.
amugy dolphin browser galaxy acel.
carvajal.bale.vidal.jesé
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
ad1Ekker Róbert írta:mert máig nem tudná senki közületek bebizonyítani egy bíróságon, hogy regisztráltam e ÉN újra vagy sem.
Ha az Ekker Róbert vol. 2 nick fenyegető privát üzenetet ir több stafftagnak, hogy milyen jogon is tiltottuk ki Ekker Róbert vol. 1-et, akkor biztos nem azonos a két személy. Minket sem kell hülyének nézni.
ad2
A moderátorokat azért tartjuk, hogy bizonyos keretek között önbiráskodjanak.
ad3
A kitiltásod jogos volt.
ad4
Téma lezárva.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, SS Lazio, (L)egia.
Mi az, hogy "SZINTÉN" nulla fordítással???? Az volt az első amit nem fordítottam, miközben már volt egy jogtalan figyelmeztetésem és így jogtalan végleges kitiltásom. Jogtalan mert a figyelmeztetéseim közül voltak téves figyelmeztetések és jogtalan mert máig nem tudná senki közületek bebizonyítani egy bíróságon, hogy regisztráltam e ÉN újra vagy sem. Magyarán többszörös önbíráskodás történt.
"Vázolom a szituációt: bemész a boltba, és az eladó megvádol azzal, hogy loptál valamit. A rendőrség vizsgálat nélkül 2 hét börtönre ítél. Nem adnak szót neked a bíróságon, ezért engedély nélkül felszólalsz - ezért cserébe életfogytiglant kapsz. Mindezt rendes, tisztességes állampolgárként. "
Én azt is kérdeztem utána FB-n, hogy hol lehet veletek személyesen találkozni és beszélni, de vagy kifogások jöttek, vagy szövegek, hogy 300 km-re lakom, vagy (és ez igaz a többségre) lapítás...
Ti legalább annyira felelősek vagytok a madridista.hu tönkretételéért mint a tulaj, mivel a végén már annyi szabály volt, hogy több minden volt tilos mint ami szabad rugalmasságotok (ami egy közösségi fórumon elengedhetetlen lenne) annyi mint egy betondarabnak.
A gőg, a fellengzés pedig még mindig erényetek, nézzétek csak végig a mai hozzászólásaitok hangnemeit és szavait.
Ti elfeledkeztek valamiről: a madridista.hu és a madridom.hu egy termék. A fogyasztói/ügyfelei a regisztráltak. A javak akkor eladhatóak, ha jó a termék és jó a szolgáltatás. Szolgáltatás alatt gyakran az eladókat értjük. Az eladók ti vagytok akik a kapcsolatot tartjátok a vevővel. A komoly hozzáállású cégeknél külön reklamációkezelési osztályok működnek. Az ECR vagy CRM rendszerek és filozófia minden modern cég, mely terméket állít elő és szeretne a fogyasztókkal megkedveli alapvető része. "Custumer is the King" - szól a fáma minden kapitalista országban és általában mindenhol ahol nincs diktatúra.
* http://en.wikipedia.org/wiki/Efficient_ ... anisation) tartalma: hatékony reagálás a fogyasztói igényere a megtartásuk érdekében
** https://en.wikipedia.org/wiki/Customer_ ... management magyarul: http://hu.wikipedia.org/wiki/CRM
Ahol az eladók és a cég udvariatlanak, rugalmatlanak, egyoldalúak onnan a fogyasztók távoznak és átmennek egy versenytárshoz vásárolni, a cég pedig szépen lassan tönkremegy. Ez történt a madridista.hu-val, és őszintén kívánom, hogy a madridom.hu ne jusson erre a sorsra, hanem legyen sikeres, hiszen a REAL MADRID CF mindenek felett áll.
Ciao.
"Vázolom a szituációt: bemész a boltba, és az eladó megvádol azzal, hogy loptál valamit. A rendőrség vizsgálat nélkül 2 hét börtönre ítél. Nem adnak szót neked a bíróságon, ezért engedély nélkül felszólalsz - ezért cserébe életfogytiglant kapsz. Mindezt rendes, tisztességes állampolgárként. "
Én azt is kérdeztem utána FB-n, hogy hol lehet veletek személyesen találkozni és beszélni, de vagy kifogások jöttek, vagy szövegek, hogy 300 km-re lakom, vagy (és ez igaz a többségre) lapítás...
Ti legalább annyira felelősek vagytok a madridista.hu tönkretételéért mint a tulaj, mivel a végén már annyi szabály volt, hogy több minden volt tilos mint ami szabad rugalmasságotok (ami egy közösségi fórumon elengedhetetlen lenne) annyi mint egy betondarabnak.
A gőg, a fellengzés pedig még mindig erényetek, nézzétek csak végig a mai hozzászólásaitok hangnemeit és szavait.
Ti elfeledkeztek valamiről: a madridista.hu és a madridom.hu egy termék. A fogyasztói/ügyfelei a regisztráltak. A javak akkor eladhatóak, ha jó a termék és jó a szolgáltatás. Szolgáltatás alatt gyakran az eladókat értjük. Az eladók ti vagytok akik a kapcsolatot tartjátok a vevővel. A komoly hozzáállású cégeknél külön reklamációkezelési osztályok működnek. Az ECR vagy CRM rendszerek és filozófia minden modern cég, mely terméket állít elő és szeretne a fogyasztókkal megkedveli alapvető része. "Custumer is the King" - szól a fáma minden kapitalista országban és általában mindenhol ahol nincs diktatúra.
* http://en.wikipedia.org/wiki/Efficient_ ... anisation) tartalma: hatékony reagálás a fogyasztói igényere a megtartásuk érdekében
** https://en.wikipedia.org/wiki/Customer_ ... management magyarul: http://hu.wikipedia.org/wiki/CRM
Ahol az eladók és a cég udvariatlanak, rugalmatlanak, egyoldalúak onnan a fogyasztók távoznak és átmennek egy versenytárshoz vásárolni, a cég pedig szépen lassan tönkremegy. Ez történt a madridista.hu-val, és őszintén kívánom, hogy a madridom.hu ne jusson erre a sorsra, hanem legyen sikeres, hiszen a REAL MADRID CF mindenek felett áll.
Ciao.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Facebook: Nem biztos, hogy aki a fb-ot szerkeszti, érdemben válaszolni tudott volna."Később írtam tiltakozó mailt és a facebook-on is, de sehol nem kaptam választ, kénytelen voltam újra regisztrálni" ?
Mail: mennyi idő telt el az email és az újrareg között? 1 nap?
Valamint egy kiegészítés az emlékek felfrissítéséhez:
Kaptál egy figyelmeztetést, majd valamivel később írtál egy új hsz-t. A hozzászólásban idéztél egy angol bekezdést, nulla fordítással, majd odaírtad ezt
De nemhogy 100%-ban nem fordítottad le, egy betűjét sem./most fogom kapni a 2. figyelmeztetésem, mert ezt sem fogom 100%-osan lefordítani, ahhoz már késő van/
A hozzászólásban következett két magyar cikk linkelése, amiből kiemeltél 1-1 bekezdést. Majd a végére betettél még egy Daily Mailes cikket, szintén nulla fordítással.
OFF vége.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
az én kitiltásom is megszavaztátok ?Ennek elkerülése miatt vagyunk többen, és a dolgokat szavazásra bocsájtjuk.
csak azért kérdem, mert olyanért kaptam 2 hetet instantba, amiről igazából nem tehettem, vagyis az volt a bűnöm, hogy a többi topicban nem néztem körül.
volt egy téma a kérdések topicban, hozzászóltam, de mivel a tisztázó cikk óta más topicot a fórumon nem olvastam el akkor, így nem tudtam, hogy tabu a "nemíromleanevétakkor" szerkesztő témája.
de mivel ott voltak a hsz-ek a témában a topicban, én is írtam hozzá, és egyből ki lettem vágva.
isti hozzád küldött, ha nem tartom igazságosnak, neked írtam, nem válaszoltál.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, SS Lazio, (L)egia.
Egyik fő bőn, szerintetek az ignorálás. Miért ignorálod ezt a sorom, Csabi: "Később írtam tiltakozó mailt és a facebook-on is, de sehol nem kaptam választ, kénytelen voltam újra regisztrálni" ?