heccsat írta:megőrülök ezen Carlon, holnap Arbeloa és Coentrao kezd, miért ilyen fontos meccseken kell rotálni és berakni a sokkal gyengébb játékosokat, nagyon nem érzi Carlo a cseréket, de, hogy már ilyenkor is így álljon fel, nekem eléggé zavaró
kacsa az a Carlos hír, de azért egy edzőváltásnak tudnék örülni, nekem nagyon nem tetszik amit csinál.
honnan veszed, hogy ők kezdenek? egyébként ahogy Marcelo az utóbbi időben játszik, egyáltalán nem lennék szomorú, ha a portugál kezdene. Arbeloa és az alattomossága meg nem árt 1 ilyen senkiházi csapat ellen, mint az Atletico. De azért én is Carvajalnak örülnék jobban. Ennek ellenére abszolút érthető lenne mind2 csere szerintem, de azért még mindig kiváncsi lennék a forrásra.
egyébként sokan oltják Carlot, de én eddig nagyjából megvagyok vele elégedve, fél szezon telt még csak el, ahhoz képest jól láthatóan fejlődtünk. főleg ez a január volt nagyszerű, sorban 4 idegenbeli meccset hoztunk, góltalansági rekord, visszajöttünk a bajnokságban, elődöntő a kupában, BL csoportkörbe magabiztos továbbjutás, egy viszonylag nehezebb csoportban, stb...
csak hát madridban mindenki türelmetlen, ha esetleg csak 1 kupát fog nyerni, már küldik is el szerencsétlent, év végén veszünk megint 4 játékost, és csodálkozunk, ha jövőre sem lesz meg a 10... szép.
szal na, én jövőre még mindenképpen hagynám dolgozni a Carlo - Zidane duót, még akkor is, ha esetleg semmit nem nyerünk.
szerk.: közben látom, hogy a meccs előtti interjúban közölte, hogy hogy fog kinézni a védelem.