Bár ritkán,de ebben tévedsz....bolt 30on nem gyors,az alkata sem megfelelő erre(ha elemzed a mozgását akkor látod hogy 30 méteren lesz a mozgása összeszedett,addigra jön ki az oldalazó mozgásból).....nem tud robbanni,viszont amit 30-ról elindít,azt a NASA is koppinthatná,mert az ........na az.......az az ami....az az ami.Azt senki sem tudja.Realista24 írta:Ez itt elég off, de ha azt mondod Boltnak, hogy 30 méter a táv, akkor azon ver el, ha azt mondod, hogy 100, akkor azon. Máshogy osztja el.Hát amikor szoktam látni Boltot futni,akkor első 30 méteren szerintem első ötbe nem szokott benne lenni
Európa Liga
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Európa Liga
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem véletlen h pl 60-on sose fut. a magassága a rajtnál is hátrány, illetve kell egy kis idő mire eléri a maxot, aztán 30-70 között lealáz mindenkit, 90-ig tartja utána meg pacsi mutogatás táncÚszómester írta:Hát amikor szoktam látni Boltot futni,akkor első 30 méteren szerintem első ötbe nem szokott benne lenni
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez itt elég off, de ha azt mondod Boltnak, hogy 30 méter a táv, akkor azon ver el, ha azt mondod, hogy 100, akkor azon. Máshogy osztja el.Hát amikor szoktam látni Boltot futni,akkor első 30 méteren szerintem első ötbe nem szokott benne lenni
Ha már Bolt:
http://www.youtube.com/watch?v=-6NI3eyQZTk
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
Hát amikor szoktam látni Boltot futni,akkor első 30 méteren szerintem első ötbe nem szokott benne lenni
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
olcsó válaszok:
szóval azt akarom mondani, hogy boltot motorral se futná le walcott, nemhogy búvárszemcsiben.
kicsire nem adunk, szarjál rámég egy : összekeverted a két kupasorozatot.
a fickó egy közepes futó, 10:13 a legjobbja 100-on; sportágat váltott, beállt rögbizni egyet a válogatottba: http://www.liveleak.com/view?i=0bd_1377028563Theo Walcott,búvárszemüvegben is lefutja usain boltot 30 méteren.
szóval azt akarom mondani, hogy boltot motorral se futná le walcott, nemhogy búvárszemcsiben.
mennyien rezegtek itt anno, hogy dehátjobbmintbenzemaőtkellettvolnahozniO. giroud akkor sem kellene ha az arsenal fizetne az eladásáért 20 milliót,a labda sír ha nála van.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ja,van olyan topic?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
még egy : összekeverted a két kupasorozatot.Olcsó megállapítások:
-
Olcsó megállapítások:
Aaron ramsey remek kis játékos,a gólja ellenére is,mert nem azért mondom,hanem a mezőnymunkájáért és a passzaiért.
Theo Walcott,búvárszemüvegben is lefutja usain boltot 30 méteren.
O. giroud akkor sem kellene ha az arsenal fizetne az eladásáért 20 milliót,a labda sír ha nála van.
J.Wilshereből kitűnő kis focista lehet ha marad ennél a szerepnél és nem akar maradona lenni,jobb az összes többi angolnál.
T Rosicky aki a kicsiben kitűnő,de a nagyban kevés.
R Meireles hajáért én kérek elnézést,ez nem a mindenkibohócavagyok.com
B Alves sikeresebb lett volna egy madonna klipben ahogy a tengerből épp kiemelkedik, mint labdarúgó.
Aaron ramsey remek kis játékos,a gólja ellenére is,mert nem azért mondom,hanem a mezőnymunkájáért és a passzaiért.
Theo Walcott,búvárszemüvegben is lefutja usain boltot 30 méteren.
O. giroud akkor sem kellene ha az arsenal fizetne az eladásáért 20 milliót,a labda sír ha nála van.
J.Wilshereből kitűnő kis focista lehet ha marad ennél a szerepnél és nem akar maradona lenni,jobb az összes többi angolnál.
T Rosicky aki a kicsiben kitűnő,de a nagyban kevés.
R Meireles hajáért én kérek elnézést,ez nem a mindenkibohócavagyok.com
B Alves sikeresebb lett volna egy madonna klipben ahogy a tengerből épp kiemelkedik, mint labdarúgó.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Gondolom sokakat nem érdekel, de azért kicsit jobban áll a román foci a magyarhoz képest.
Három csapat EL playoffban, a Steaua pedig kiemeltként BL playoffban, ahol egy Austria Wien lehet a legerősebb ellenfél legrosszabb esetben is...
Három csapat EL playoffban, a Steaua pedig kiemeltként BL playoffban, ahol egy Austria Wien lehet a legerősebb ellenfél legrosszabb esetben is...
Ahogy Valdesen. Csak ő jobban meg is érdemli. :-)'shutterisland írta: vb,eb,bl,el, közben a fél világ rajta röhög(ött). [/color]
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Össze.Pedig hogy utálták a chelsea fanok mikor odament.De nem hagyta magát.Nem akadt ki hogy b atták,hanem végezte a dolgát.Azért Benítez csak összehozott még egy európai kupagyőzelmet. :D
Nyert egy EL-t,bevitte a chelseat a BL-be...na most nem azt mondom hogy jöjjön madridba,nem...
De láttam idén pár chelsea meccset,koránt sem azt a deffenzíf focit játszották,ami Benitezt jellemezte.Élvezhető meccsek voltak,kis kivétellel.Bár új csapatot nem kellett neki építeni,hisz az alapok adottak voltak már,de azért elég jó munkát végzett...
Ha tegnap neki vagyok,azt mondom a másod edzőmnek,vidd fel a fiukat a díjkiosztóra,és Hasta'la vista,a viszont látásra...beültem volna egy amsterdami sörözőbe,és tam volna bele az egészbe...
A mór megtette kötelességét,a MÓR mehet...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- 'shutterisland
hát enyhe túlzással biztos jobb, mint a gépgyárban szalagnál állni 12 órában.
csak képzeld el a szitut, hogy mész bl döntő után a riportalanyhoz, aki mondjuk casillas vagy hasonló kaliber.
biztos könnyű lehet megszólalni, és értelmesen kommunikálni.
még tavaly nézelődtem, és akkor olvastam egy cikkben, hogy novotny zoltán kb fél millát keres pótlékokkal együtt, és hogy ő ezzel még viszonylag alulfizetett.
hogy ne legyen off : sajnálom én is a benficát, 7 döntőt bukni az azért komoly.
torres meg hihetetlen.
vb,eb,bl,el, közben a fél világ rajta röhög(ött).
csak képzeld el a szitut, hogy mész bl döntő után a riportalanyhoz, aki mondjuk casillas vagy hasonló kaliber.
biztos könnyű lehet megszólalni, és értelmesen kommunikálni.
megnézném, mennyit kap egy horváth feri vagy farkas norbi.és mellé zsebre rak pár száz ezret
még tavaly nézelődtem, és akkor olvastam egy cikkben, hogy novotny zoltán kb fél millát keres pótlékokkal együtt, és hogy ő ezzel még viszonylag alulfizetett.
hogy ne legyen off : sajnálom én is a benficát, 7 döntőt bukni az azért komoly.
torres meg hihetetlen.
vb,eb,bl,el, közben a fél világ rajta röhög(ött).
- Galacticos
és mellé zsebre rak pár száz ezret, miért cserébe? híreket olvas, felkészül a meccsekre, felismeri a játékosokat, tud angolul és tud értelmesen beszélni, és a dolog jó oldala, világhírű stadionokban akár a legnagyobb meccseket is közvetítheti a helyszínről, találkozhat a játékosokkal. stb.'shutterisland írta:picit off, de innen jutott eszembe, hogy mekkora feeling lehet a digis riporternek.
az egy dolog, hogy cech vagy ivanovic féle világhírű focisták mellett állsz, még beszélgetni is kell velük angolul, úgy, hogy közben ugye vesznek kamerával, meg minden.
azért biztos nem egy stresszmentes szituáció.
a világ egyik legjobb melója szerintem.
régen ez akartam lenni csak rájöttem hogy sokat kellene hozzá tanulni, meg arra hogy kurvára nem tudnék elfogultság nélkül pofázni.
- 'shutterisland
picit off, de innen jutott eszembe, hogy mekkora feeling lehet a digis riporternek.
az egy dolog, hogy cech vagy ivanovic féle világhírű focisták mellett állsz, még beszélgetni is kell velük angolul, úgy, hogy közben ugye vesznek kamerával, meg minden.
Bakker nem is tudtam, hogy ma van a döntő... Azt hittem ez is szombaton van, mint a BL döntő.
Azért Benítez csak összehozott még egy európai kupagyőzelmet.
Azért Benítez csak összehozott még egy európai kupagyőzelmet.
Hát nagyon remélem soha nem kell a Real Madridot látnom európa kupáért küzdeni...nem értem a fanyalgást. szeretnénk mi most a chelsea szurkolók helyében lenni, akármennyire is másodrangú kupa
(Főleg egy BL győzelem után ugyebár...)
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
nem értem a fanyalgást. szeretnénk mi most a chelsea szurkolók helyében lenni, akármennyire is másodrangú kupa :-)
amúgy a chelsea tényleg jól tette, ha már ennyire elbalfaszkodták a csoportmeccseket, legalább a végére valamit így kozmetikáztak. 20 év múlva pedig - az ifjú vándor megpihen - és senki se emlékszik rá, hogy a chelsea hogy bénázott a csoportkörben.
amúgy a chelsea tényleg jól tette, ha már ennyire elbalfaszkodták a csoportmeccseket, legalább a végére valamit így kozmetikáztak. 20 év múlva pedig - az ifjú vándor megpihen - és senki se emlékszik rá, hogy a chelsea hogy bénázott a csoportkörben.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
A Benfica szimpatikusabb volt, talán többet is tettek a sikerért, de a helyzeteket be kell rúgni...
A kékek meg majd jövőre megvédhetik az EL címüket, Joséval.
A kékek meg majd jövőre megvédhetik az EL címüket, Joséval.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy igen. A 80. percben 1-1-es állásnál kidobtam a szelvényemet (nem téptem össze ) mert a megszokott óvatoskodást vártam, szinte helyzetek nélkül. Ennek ellenére támadott mind a két csapat, és bármelyik megnyerhette volna a végén a meccset. Jó volt.realistahuni írta:ahhoz képest, hogy döntő volt, nem ment annyira az óvatoskodás, végre volt egy kis futball.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots