Szerencsejátékok
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Szerencsejátékok
Vágná le tőből a kezemet és gyújtana fel valaki, amikor rakok az MU-ra.
kösz city.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
chelsea
city
fiorentina
napoli
real madrid
valencia
marseille
burnley
kicsit sok meccs, de próba cseresznye.
city
fiorentina
napoli
real madrid
valencia
marseille
burnley
kicsit sok meccs, de próba cseresznye.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
világtalan,semmirevaló union berlin......
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én mára meg akartam tenni a Poolt, Napolit, meg, hogy kettővel nyer a Real, de pont bezárt a lottózó mire odaértem -.-'shutterisland írta:napoli - milan, hazai, nagyjából 2x-es odds.
elég jónak tűnik, a napoli 3 meccse nem nyert + a kupában is kikapott a rómától, szóval rohadtul ideje lenne nyerniük.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
napoli - milan, hazai, nagyjából 2x-es odds.
elég jónak tűnik, a napoli 3 meccse nem nyert + a kupában is kikapott a rómától, szóval rohadtul ideje lenne nyerniük.
- Realjoe
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo
Hát ha ez a semmirevaló vitesse nem nyer...az a világ szégyene lesz...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez is Bet365. Annyi, hogy 14e alatt nem tudsz kivenni pénzt. Igázból én még sokról nem hallottam rosszat, csak olyat, hogy inaktivitási díjat kért valamelyik oldal, de nem is emlékszem melyik, talán a bwin?real_funghi írta:Nem a nagy oddsok érdekelnek elsősorban, hanem hogy melyek azok, amik korrektül ki is fizetik a nyereményt és nem tagadják meg mindenféle mondvacsinált indokkal.
- real_funghi
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zamorano
Holnapra Larvik - Győr V 1.67-ért?
Internetes fogadóirodák közül melyek most az ajánlottak? Nem a nagy oddsok érdekelnek elsősorban, hanem hogy melyek azok, amik korrektül ki is fizetik a nyereményt és nem tagadják meg mindenféle mondvacsinált indokkal.
Internetes fogadóirodák közül melyek most az ajánlottak? Nem a nagy oddsok érdekelnek elsősorban, hanem hogy melyek azok, amik korrektül ki is fizetik a nyereményt és nem tagadják meg mindenféle mondvacsinált indokkal.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Barca-Sociedad mind 2 csapat gól nyilván elmaradt 11-es...majd piros a túloldalon. Hát így esélytelen a Sociedad gól. Ja, és nyilván már csak ez kéne
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Raktam egy nyerőt
Real Madrid - AtMa 2,5-nél kevesebb gól
Róma - Napoli döntetlen
Barca - Real Sociedad (0-1) D
500---->14500
Real Madrid - AtMa 2,5-nél kevesebb gól
Róma - Napoli döntetlen
Barca - Real Sociedad (0-1) D
500---->14500
- nmate
1,975-ös oddson van a goalline 2.5 under a mai kupameccsünkre, ami a jobban támadó szélsőhátvédeink nélkül (ugye elvileg Arbeloa - Coentrao kezd ma) valljuk be, elég kecsegtető. 6.5 fél feletti lapszám is elgondolkodtató talán, ugyebár az egyik kedvenc játékvezetőnk lesz ma, a mélyen tisztelt Clos Gomez
-----
nem ide akartam írni, törölje valaki pls
de a fulham akkor is kapja be
nem ide akartam írni, törölje valaki pls
de a fulham akkor is kapja be
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tényleg durva, a 90+ perces gólok is ölik az embert, de ez...szánalmas bakker... szánalmas... a 120. percben...
én tavaly buktam így pár ezret a basel-spurs meccsen, csak akkor egy lépcsővel tovább jutott el a meccsem, és a tizipárbajon ment el.
adebayor sorsdöntő tizenegyese... még az a nekifutás.
szerinted ?
- nmate
Irány a netes oldalak és olyan eseményeket válassz amik külön vannak. Jó, ezzel nincs olyan, hogy nyersz 200-ból 5-6 ezreket, de szép okosan statok, meccsek böngészésével lehet szépen gyarapítani a pénzt. Néha én is teszek a feeling kedvéért tippmixes szelvényeket, több meccsből, poén szinten, de hát ott nem is várom nagyon, hogy jöjjenek a dolgok
Amúgy, 1 hete 7000 pluszban voltam, úgy terveztem még 2 nap és veszek ki, aztán bumm -5000 a 2 nap alatt. NBA, foci, NCAA, NHL ami volt, vittét a meccsek a pénzt, mint a cukrot.
Amúgy, 1 hete 7000 pluszban voltam, úgy terveztem még 2 nap és veszek ki, aztán bumm -5000 a 2 nap alatt. NBA, foci, NCAA, NHL ami volt, vittét a meccsek a pénzt, mint a cukrot.
kész, sírok....
1,25ös hoki lazán jött 6-0lal
az Olasz Horvát futsal meccsen az utolsó pillanatokig izgulhattam, mert az olaszok nem tudták befejezni a meccset, ez is 1.25ös meccs volt...
az 1,18as PSG továbbjutásnál Ibra a 92. percben fejelte a győztes gólt,
erre a Fulham meccsen 120. percben emiatt a gyökér Dejagah miatt szopok bakker, aki baszik lépni a labda felé egy hosszú passznál, ami a saját 16ostól jött felé és 10 méterről hátulról a labdáért becsúszva labdát szerzett a Sheffield és ebből lett a szöglet.... ha 1et láő előre már nincs ez az egész, értem én, hogy 120. perc, de nem hiszem el ,hogy nem lehet ilyenkor már egy passz felé lépni és várni kell még odaér hozzá.... remélem lesz egy kis lelkiismeret-furdalása, hogy amiatt esett ki a csapatba, mert nem bírt 1et lépni a labda felé....
szánalmas bakker... szánalmas... a 120. percben...
1,25
1,25
1,18
1,22...
komédia bakker.... én írtam nektek, hogy tegyétek meg valamelyiket, bármit teszek beszopom...
1,25ös hoki lazán jött 6-0lal
az Olasz Horvát futsal meccsen az utolsó pillanatokig izgulhattam, mert az olaszok nem tudták befejezni a meccset, ez is 1.25ös meccs volt...
az 1,18as PSG továbbjutásnál Ibra a 92. percben fejelte a győztes gólt,
erre a Fulham meccsen 120. percben emiatt a gyökér Dejagah miatt szopok bakker, aki baszik lépni a labda felé egy hosszú passznál, ami a saját 16ostól jött felé és 10 méterről hátulról a labdáért becsúszva labdát szerzett a Sheffield és ebből lett a szöglet.... ha 1et láő előre már nincs ez az egész, értem én, hogy 120. perc, de nem hiszem el ,hogy nem lehet ilyenkor már egy passz felé lépni és várni kell még odaér hozzá.... remélem lesz egy kis lelkiismeret-furdalása, hogy amiatt esett ki a csapatba, mert nem bírt 1et lépni a labda felé....
szánalmas bakker... szánalmas... a 120. percben...
1,25
1,25
1,18
1,22...
komédia bakker.... én írtam nektek, hogy tegyétek meg valamelyiket, bármit teszek beszopom...
- nmate
Hoppá
attól még reménykedtem, hogy megoldják valahogy a rendes játékidőben, hát nem igen jött össze meg a Sheffield United se áll túl jól a harmadosztályban.nmate írta:Sima.nmate írta:Udine továbbjutás 3-as oddsért ma megjátszható szerintem.
Az egy rémes odds volt, egy olyan csapatra aki a bentmaradásért küzd. Kupába nem sok energiát raknak, ez várható.ferni írta:az 1.22es Fulham továbbjutásért meg itt szoríthatok, meg persze, hogy még 0:0 és jön a hosszabbítás
persze, ettől még jöhet.
Ibra meg szerencsére a 93. percben elintézte a Nantes, most itt kuksolom a Sport 1et, remélem jó kis 11es párbaj lesz ebből a Fulham meccsből
- nmate
Sima.nmate írta:Udine továbbjutás 3-as oddsért ma megjátszható szerintem.
Az egy rémes odds volt, egy olyan csapatra aki a bentmaradásért küzd. Kupába nem sok energiát raknak, ez várható.ferni írta:az 1.22es Fulham továbbjutásért meg itt szoríthatok, meg persze, hogy még 0:0 és jön a hosszabbítás
persze, ettől még jöhet.
de ez már valami nagyon nagy poén, hogy régebben elég jó százalékban jöttek be a dolgok, most meg ha fejre állok is csak az opóág van.... szó szerint bármit teszek az elmegy.... bármit...nmate írta:Ez ilyen játék nyomni kell. Egyszer majd csak jön. Nem szabad picsogni, hogy nem jött be a bdsrstnt Attól nem jön vissza.realistahuni írta: Nálam is ez van most. Most azért kellett abbahagynom, mert egymásután 8 azaz nyolc kombim ment el zsinórba, az átlag szorzó kb. 3-4 között lehet, kevés meccsel, és mégsem jött egy sem.
Utálom az ilyent.
4 meccset tettem mára, biztosabbakat, mert az első neccesebb bukta lett volna egyből, 2 db 1.25ös meccs jött, a PSG is jól tűnik eddig 1,18ért a továbbjutásért, de az 1.22es Fulham továbbjutásért meg itt szoríthatok, meg persze, hogy még 0:0 és jön a hosszabbítás
annyira éreztem, hogy továbbjutásra kell raknom és nem győzelemre, mert akkor már most full ideg lennék
és mire leírom egyenlít a Nantes.... nevetséges komolyan mondom..... ott is jöhet majd egy jó kis hosszabbítás egyszerűen tragédia, ami itt van