Kommentáld a híreket
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Kommentáld a híreket
én alapból azt nem értettem ronaldo esetével kapcsolatban, hogy miért szólt arról a fáma, hogy a két atletico elleni, és villarreal elleni meccset hagyja ki, ha 3 meccs lesz.
nem úgy van, hogy a kupában IS LETÖLTHETŐ a több meccses eltiltásból a maradék ?
tehát opcionális a dolog, azt meg nyilván senki nem gondolja, hogy majd az atma ellen nézi a lelátóról a meccseket, az elche meg getafe elleni, ehhez képest sörmeccseken meg játszana.
nem úgy van, hogy a kupában IS LETÖLTHETŐ a több meccses eltiltásból a maradék ?
tehát opcionális a dolog, azt meg nyilván senki nem gondolja, hogy majd az atma ellen nézi a lelátóról a meccseket, az elche meg getafe elleni, ehhez képest sörmeccseken meg játszana.
A színészkedések beindulása (nagy barca korszak ) óta kellene már eltiltani, bírságolni az olyanokat, akikhez hozzá se ér az ellenfél és összeesnek és ez most nem az ilyen kakaskodásra értem, mert ezzel saját magát égeti le és nem a focit teszi tönkre, mert megsimogatják és úgy esik össze, mint egy nő, de talán még az se. A műesőket kellene díjazni így, ha a pályán benyeli a bíró és nem ad érte sárgát. ...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
De csak a ligában nem?heccsat írta:már van eredmény: 3 meccset kapott... szánalom az egész
http://www.marca.com/2014/02/05/futbol/ ... 99862.html
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
már van eredmény: 3 meccset kapott... szánalom az egész
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
Megvan az ítélet.
Cr a Villareal, a Getafe és az Elche ellen nem játszhat, ha jól vettem ki, nem tudok annyira jól spanyolul, hogy teljesen megértsem.
Cr a Villareal, a Getafe és az Elche ellen nem játszhat, ha jól vettem ki, nem tudok annyira jól spanyolul, hogy teljesen megértsem.
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Sentry! Most is megy hasonló pontrendszer és elemzés. De Te magad meg is adtad a választ, miért nincs szankció!
Egyébként a vasárnapi meccsen azt is el tudom képzelni, hogy mindenki fütyült! A baszkok utálják a madridi embereket. A madridisták pedig Aragonést...(mondjuk nem véletlenül, de ez már más kérdés)
Egyébként a vasárnapi meccsen azt is el tudom képzelni, hogy mindenki fütyült! A baszkok utálják a madridi embereket. A madridisták pedig Aragonést...(mondjuk nem véletlenül, de ez már más kérdés)
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
Amúgy az miért nem lehet, hogy utólag a videók alapján kielemezve szépen mindenki megkapja a büntetését?
Bíró is ember, tévedhet alapon. Ráadásul ez már 1013104214. alkalom...
Én a bírókat meccs után elemeztetném, és a hibái alapján valami pontrendszer alapján minősíteném.
Bár e szerint a spanyol bírói állomány csúnyán leégne, mert valami eszméletlen miket hibáznak.
Hihetetlen az is, hogy egy nemzet sem képes bevezetni legalább a saját ligájában vagy kupájában teszt jelleggel valami olyan rendszert, ami valahogy segítené a bírók helyzetét.
Bíró is ember, tévedhet alapon. Ráadásul ez már 1013104214. alkalom...
Én a bírókat meccs után elemeztetném, és a hibái alapján valami pontrendszer alapján minősíteném.
Bár e szerint a spanyol bírói állomány csúnyán leégne, mert valami eszméletlen miket hibáznak.
Hihetetlen az is, hogy egy nemzet sem képes bevezetni legalább a saját ligájában vagy kupájában teszt jelleggel valami olyan rendszert, ami valahogy segítené a bírók helyzetét.
Pont akartam írni, hogy így már teljesen érthetetlen, mert ott Itturraspe odafejelt, Ronaldo meg meglökte két kézzel... Nevetséges. Tudom, hogy a legrosszabb azzal mentegetőzni, hogy a másik is ezt csinálta, de itt ezt kellene felhoznia a klubnak, hogy miért nem egyenlően volt elbírálva az eset.Csabi írta:ez aztán a bíró így aztán végképp érthető, hogy miért kapott az egyik pirosat a másik meg sárgát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Szerintem inkább a hazaiak fütyültek, ezek a baszkok nagyon utálják a királyi Spanyolországot és az "igazi" spanyolokat. Nem véletlenül áll a bál egyfeszt Spanyolban, katalónia és baszkföld különálló államot akarnak létrehozni, és ezért kb bármire hajlandók...gkovi írta:A Real Madridot 100.000 eurós büntetéssel sújtották, mivel a Bilbao elleni bajnokin végig fütyülte a szurkolótábor az egy perces gyásszünetet.
Ez igaz?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez aztán a bíró így aztán végképp érthető, hogy miért kapott az egyik pirosat a másik meg sárgát.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Tudja valaki, hogy Ma mikor derül ki a végső döntés?
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Iturraspe sárgáját eltörlik, CR meg kap 3 meccset. Velünk már csak így szokott lenni...Így vagy mindkettő piros, vagy mindkettő sárga.. Legyen a pirosból sárga és mindenki elégedett.
-
Hát sztem módosítani kellene sárgára, de 2-3 meccses eltiltás az nem lenne észszerű.
+ A bírót pároslábbal kellene kirúgni.
Érdekes, hogy a Marca Ronaldo posztját középcsatárnak ítéli meg, és Benzema a bal.
+ A bírót pároslábbal kellene kirúgni.
Érdekes, hogy a Marca Ronaldo posztját középcsatárnak ítéli meg, és Benzema a bal.
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amúgy nekünk nem ez a kedvezőbb "gondolat"?
Mert a kakaskodás - hiába állt a játék - messze nem volt olyan súlyú, mint mondjuk az "ütés".. Mivel a másik fél is eleve csak sárgát kapott, holott akkor már ő is fejelő mozdulatot tett Ronaldo irányába..
Így vagy mindkettő piros, vagy mindkettő sárga.. Legyen a pirosból sárga és mindenki elégedett..
Mert a kakaskodás - hiába állt a játék - messze nem volt olyan súlyú, mint mondjuk az "ütés".. Mivel a másik fél is eleve csak sárgát kapott, holott akkor már ő is fejelő mozdulatot tett Ronaldo irányába..
Így vagy mindkettő piros, vagy mindkettő sárga.. Legyen a pirosból sárga és mindenki elégedett..
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mi az hogy a jatekvezeto masra gondolt mint amit leirt a jegyzokonyvbe? Ilyen nincs meg a megye 1-ben sem. Es mi az hogy a meccs utan meg megvaltoztathatja a jegyzokonyvbe irtakat? Erdekes...
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Hol olvastad?gkovi írta:A Real Madridot 100.000 eurós büntetéssel sújtották, mivel a Bilbao elleni bajnokin végig fütyülte a szurkolótábor az egy perces gyásszünetet.
Ez igaz?
Bemásoltam a Google keresőbe, és nem dobott ki semmi hasonlót magyarul.
Egyébként baromi erős volt a füttykoncert végig az 1 perc alatt, Megy a meccs topikban a hazaiak voltak szidva.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
A Real Madridot 100.000 eurós büntetéssel sújtották, mivel a Bilbao elleni bajnokin végig fütyülte a szurkolótábor az egy perces gyásszünetet.
Ez igaz?
Ez igaz?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem is tök jó lenne ha év végén leváltanák Ancelotti-t, végre építkezhetnénk megint, aztán az azutáni nyáron azt az edzőt is leválthatnánk és értetlenkedhetnénk, hogy miért nem játszunk focit és miért tudott címet védeni az Atletico( )...
"Az EA a szűkülő piac és a felfrissítés költségességére hivatkozva megszünteti a FIFAManager-sorozatát. Az idén kiadott FIFA Manager 14 az utolsó játék..."
If You Know What I Mean...
"Az EA a szűkülő piac és a felfrissítés költségességére hivatkozva megszünteti a FIFAManager-sorozatát. Az idén kiadott FIFA Manager 14 az utolsó játék..."
If You Know What I Mean...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Azt Carlo nem tette hozzá, hogy időhúzó cserék lesznek.wZoLee7 írta:"Holnap Coentrao és Arbeloa is kezdeni fog”.
ójaj
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
"Holnap Coentrao és Arbeloa is kezdeni fog”.
ójaj
ójaj