FIFA
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: FIFA
PS2re szerintem mar penzkidobas megvenni. Mar bocs.
Osztalytarsam tavaly kolcsonkapta ra a 13at,az olyan volt mint a 12 csak atraktak az igazolasokat. De aztan,ahogy erzed.
Jese tenyleg jo,en is szeretem a Hannoverembe is leigazoltam meg ugye Realba is ott van.
Akit ajanlani tudok,csere TKPnak az Bittencourt. Nekem nagyon bejott. Foleg hogy fejlodott. Gyors,jol vezet labdat.Most mar nem is mindig van szivem kihagyni. Amugy Huszti is adja nekem rendesen,csak lassu kicsit szelsonek.
pheco,latod,meg kellett volna szerezni ingyen Matuidit elso telen. En megszereztem,es nagy tanar.
Amugy GT,es akik meg toljak a menedzsert,ha van kicsit tobb penzetek,es van lehetosegezek Courtoist venni akkor vegyetek. Bar kisebb csapathoz csak nagyobb fizetesert megy. De talan nem tulzok ha azt mondom,hogy a jatek legjobb kapusa,foleg ha fejlodik.
Osztalytarsam tavaly kolcsonkapta ra a 13at,az olyan volt mint a 12 csak atraktak az igazolasokat. De aztan,ahogy erzed.
Jese tenyleg jo,en is szeretem a Hannoverembe is leigazoltam meg ugye Realba is ott van.
Akit ajanlani tudok,csere TKPnak az Bittencourt. Nekem nagyon bejott. Foleg hogy fejlodott. Gyors,jol vezet labdat.Most mar nem is mindig van szivem kihagyni. Amugy Huszti is adja nekem rendesen,csak lassu kicsit szelsonek.
pheco,latod,meg kellett volna szerezni ingyen Matuidit elso telen. En megszereztem,es nagy tanar.
Amugy GT,es akik meg toljak a menedzsert,ha van kicsit tobb penzetek,es van lehetosegezek Courtoist venni akkor vegyetek. Bar kisebb csapathoz csak nagyobb fizetesert megy. De talan nem tulzok ha azt mondom,hogy a jatek legjobb kapusa,foleg ha fejlodik.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Chippelt PS2-vel játszom. Még nem vettem meg a Fifa14-et, de szeretném megkérdezni, hogy ugyanaz-e a játék PS2-n, mint PS3-an vagy XBOX-on? A PS2-nél is vannak olyanok, hogy elakar menni egy játékos, meg ilyenek? Lehet hülyén hangzik a kérdésem, de a haverom azt mondta, hogy nem ugyanolyan a PS2-s és mondjuk a PS3-as Fifa.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Akkor majd én is kipróbálom ott, amúgy is akartam már kezdeni egy karriert a Spurs-szel.pheco írta:Áá Dembélé nagyon bejött azon a poszton, nagy gólokat rúgok vele meg sok gólpasszt is ad. Ramires lett belőle kb 10-ért jött.
Viszont Jesét mindenkinek ajánlom, játék elején 72-es volt legutóbbi frissítésnél 76-os. Igaz, hogy nem ment feljebb egy szezon után, de ő lett a csapatom gólkirálya 16 góllal(ez mondjuk inkább Higu szegénységi bizonyítványa ) Na majd mostani szezonban Cavanival 30 alatt meg sem állok
Jesé nálam is bevált anno a Wolfsburgban, 4-2-3-1-ben a Deulofeu-Bernard-Jesé-Lukaku négyes rohamozott elöl... Aláztam mindenkit. És nálam gyorsabban is fejlődött, mint Deu.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Áá Dembélé nagyon bejött azon a poszton, nagy gólokat rúgok vele meg sok gólpasszt is ad. Ramires lett belőle kb 10-ért jött.GT37 írta:Vagy tedd hátra Dembélét Behrami mellé, és vedd meg Bernardot, én imádom.
Köszi neked is Marci Amúgy elnéztem, mert Cech nem is jött el Sirigu lett belőle. Uruguayal meg vb bronzéremig jutottam, elég pacek a Suarez-Cavani páros elől
Viszont Jesét mindenkinek ajánlom, játék elején 72-es volt legutóbbi frissítésnél 76-os. Igaz, hogy nem ment feljebb egy szezon után, de ő lett a csapatom gólkirálya 16 góllal(ez mondjuk inkább Higu szegénységi bizonyítványa ) Na majd mostani szezonban Cavanival 30 alatt meg sem állok
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kovacic, nekem nagyon bejött.pheco írta:Mondjatok légyszi pár kk-t, aki védekezésben fain, de azért támadásnál sem vak és ami a legfontosabb, hogy olcsó legyen kb 10-15millió.(karrier mód, nem ut)
Vagy tedd hátra Dembélét Behrami mellé, és vedd meg Bernardot, én imádom.
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Baszd el
Hatha szerzel egy CDM Oxlade-Chamberlaint
Amugy az utobbi idokben nem olyan jok a Totw-k
Hatha szerzel egy CDM Oxlade-Chamberlaint
Amugy az utobbi idokben nem olyan jok a Totw-k
- Marci77
Bocs hogy most írok csak elaludtam délután
Kicsit több fizetéssel se,mint jó esetbe adnál?
ITT vannak a 23 éven aluli tehetséges fiatal középső kp-k (CM,CDM,CAM). Potencial alapján rakd sorrendbe őket,és válogass. 68ast nagy potenciállal nem nagyon érdemes már neked,mert nem biztos hogy fog eleget játszani.
Ezt más posztokra is használhatod majd a tehetségekért ha akarod. De nem feltétlenül igaz minden,Zouma pl senkinek se fejlődik. (Vagy legalábbis anno nem fejlődött többek között nekem se,és sokan írták,talán frissítések alkalmával már megjavították. )
Kicsit több fizetéssel se,mint jó esetbe adnál?
ITT vannak a 23 éven aluli tehetséges fiatal középső kp-k (CM,CDM,CAM). Potencial alapján rakd sorrendbe őket,és válogass. 68ast nagy potenciállal nem nagyon érdemes már neked,mert nem biztos hogy fog eleget játszani.
Ezt más posztokra is használhatod majd a tehetségekért ha akarod. De nem feltétlenül igaz minden,Zouma pl senkinek se fejlődik. (Vagy legalábbis anno nem fejlődött többek között nekem se,és sokan írták,talán frissítések alkalmával már megjavították. )
- pheco
Guarint próbáltam, elengedte volna az Inter 10 körül, de ő nem akar jönni..Marci77 írta:Guarinr ha tudod vedd meg. En 20 millat is aldoznek ra. szerintem nagyon jo. Esetleg Imbula? Bar fejbol nrm emlrkszem a statjaura,de nem rossz a Realba.(megvettem)
De tobbit majd 4 korul irom
- Marci77
Guarinr ha tudod vedd meg. En 20 millat is aldoznek ra. szerintem nagyon jo. Esetleg Imbula? Bar fejbol nrm emlrkszem a statjaura,de nem rossz a Realba.(megvettem)
- pheco
-----------------Cech---------------
Maggio---Britos---Albiol---Armero
-----------???-----------Behrami-----
---------------Dembélé--------------
Lucas----------------------------Jesé
----------------Cavani----------------
Előző szezonban Inler volt az alapember, jó is volt, erre nyáron jött üzi, hogy honvágya van, el akar igazolni.. erre elment a Dortmundba két forintért.. Szóval az ő helyére kell egy jó állóképességű mindenes.
Maggio---Britos---Albiol---Armero
-----------???-----------Behrami-----
---------------Dembélé--------------
Lucas----------------------------Jesé
----------------Cavani----------------
Előző szezonban Inler volt az alapember, jó is volt, erre nyáron jött üzi, hogy honvágya van, el akar igazolni.. erre elment a Dortmundba két forintért.. Szóval az ő helyére kell egy jó állóképességű mindenes.
- Marci77
Otthon linkelek majd oldalt a tehetsegekrol.pheco írta:Mondjatok légyszi pár kk-t, aki védekezésben fain, de azért támadásnál sem vak és ami a legfontosabb, hogy olcsó legyen kb 10-15millió.(karrier mód, nem ut)
- pheco
Mondjatok légyszi pár kk-t, aki védekezésben fain, de azért támadásnál sem vak és ami a legfontosabb, hogy olcsó legyen kb 10-15millió.(karrier mód, nem ut)
- Marci77
Én nem tradelgetek nagyon. Mert azt igazán a drága játékosokkal éri meg.
Free pack? Gondolom ez csak PSen van. Vagy van PCn is?
Free pack? Gondolom ez csak PSen van. Vagy van PCn is?
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
pénzt nem költök rá nincs az az isten csak trdadelek, meg ugye ott a free pack minden héten ami jár, abba csak egy Suarez volt még régen. meg néha nyitogatok. meg érzi az ember na
halálomig madridista leszek
- Marci77
Nee nee. Ne Majd akkor írj ha CR. Mer nem hiszem el h ennyire makkod vanBLaZE írta:Nah most meg egy SuArez mi van itt
(Bár lehet h tőbb pénzt ölsz bele. Bár kétlem)
Én nekem kevés a zsém. Majd Májusra lesz pénzem mikor szezon csapatai lesznek
- Marci77
Igen,kihez ki illik.
En pl Balotellive semmire se mentek,adtam is el 4 meccs utan.De pl nekem Guarin jobban bejott mint Vidal. Mindent tud
Alaba se adta annyira. Legalabbis annyival jobban nem mint Schmelzer hogy tobb mint 20k legyen kozottuk.
Meg Reussal se adta elegge nekem.
Bar utobbi ket eset lehet hogy az en benasagomra irhato
Husztit viszont nagyon birom. Nem gyorsa,dr driblizesbol mindig szeeencsesen jovok ki vele,es bitang jokat szoktam vele loni
Angoloknal pl a ket legjobb balszelso aki nem olyan draga,Schurle nem tetszett,Young meg neha ugy figalmatlankodott mimt valo eletben
Luis Gustavot szeretem nagyon,utobbi idoben Diegot,Sokratist aki tanar (bar utobbi idoben Santanat tolom,mert Med/Med mint Biateng es ez lesek miatz jo mert altalaban egy vonalban vannak)
Spanyol csapatom meg nem volt,arra meg gyujtok.
A nemet az alap mindig.
En pl Balotellive semmire se mentek,adtam is el 4 meccs utan.De pl nekem Guarin jobban bejott mint Vidal. Mindent tud
Alaba se adta annyira. Legalabbis annyival jobban nem mint Schmelzer hogy tobb mint 20k legyen kozottuk.
Meg Reussal se adta elegge nekem.
Bar utobbi ket eset lehet hogy az en benasagomra irhato
Husztit viszont nagyon birom. Nem gyorsa,dr driblizesbol mindig szeeencsesen jovok ki vele,es bitang jokat szoktam vele loni
Angoloknal pl a ket legjobb balszelso aki nem olyan draga,Schurle nem tetszett,Young meg neha ugy figalmatlankodott mimt valo eletben
Luis Gustavot szeretem nagyon,utobbi idoben Diegot,Sokratist aki tanar (bar utobbi idoben Santanat tolom,mert Med/Med mint Biateng es ez lesek miatz jo mert altalaban egy vonalban vannak)
Spanyol csapatom meg nem volt,arra meg gyujtok.
A nemet az alap mindig.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
mind a három már letudva. villa lassú volt és összességében nem vált be, guardado nálam borzalmas, giovanni dos santos nem volt rossz, de valahogy nem illett hozzám.
igazából rohadtul függnek a játékosok attól, hogy ki, hogy játszik, attól, hogy milyen formációba vagy, attól, hogy kik vannak körülötte...
igazából rohadtul függnek a játékosok attól, hogy ki, hogy játszik, attól, hogy milyen formációba vagy, attól, hogy kik vannak körülötte...