Gondolom sokszor jártál Fradi meccseken!
Ezen sajnos nincs mit mosolyogni tipikus trutkó duma, aki szerint a tavalyi derbin rettegtek az emberek...
Megsúgom neked kb 30-50 ember van aki balhézni megy ki, annak kb a felét most tiltottuk ki ősszel!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 5., szerda 20:45
Gondolom sokszor jártál Fradi meccseken!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 5., szerda 20:37
BBarni írta:Aha szóval 5 ezer ember balhézni jár a Fradi meccsekre...akik balhézni járnak
Jó tudni... Ekkora baromságot
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 5., szerda 20:32
Aha szóval 5 ezer ember balhézni jár a Fradi meccsekre...akik balhézni járnak
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 5., szerda 20:29
akik balhézni járnakBBarni írta:Ezt kifejtenéd?(abból nagyjából 5ezer vandál fővárosi parasztot - ők az igazi parasztok)
Ez olyan tv2 trutkó híradóból tájékozódó véleménynek tűnik...
HozzászólásSzerző: real_funghi » 2014. február 5., szerda 20:26
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 5., szerda 20:19
BBarni írta:Ezt kifejtenéd?(abból nagyjából 5ezer vandál fővárosi parasztot - ők az igazi parasztok)
Ez olyan tv2 trutkó híradóból tájékozódó véleménynek tűnik...
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 5., szerda 20:17
Ezt kifejtenéd?(abból nagyjából 5ezer vandál fővárosi parasztot - ők az igazi parasztok)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 5., szerda 20:12
HozzászólásSzerző: real_funghi » 2014. február 5., szerda 20:01
Ha te az értékes adóforintjaidat ennyire félted, akkor nem lehetsz valami boldog ember...Kerlon írta:írd már le, hogyha nem az értékes adó forintjainkból épül, akkor szerinted miből.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 5., szerda 16:55
Szerintem nagy erősítés lesz!Az NK Zagrebtől sajtóhírek szerint 1,2 millió euróért vette meg a brémai klub, a bekk azonnal megkapta a korábbi húzóember és közönségkedvenc Naldo mezszámát, akinek az utódjául szánták. Nem sokkal később be is mutatkozhatott a Bundesligában, csereként egy félidőt kapott a Bayern München elleni 1-6 alkalmával.
A rá következő héten már kezdő volt a Mönchengladbach ellen, Thomas Schaaf vezetőedző pedig meg is dicsérte teljesítménye, főleg egy komoly mentése miatt. Még két találkozó jutott neki a tavalyi idényben kezdőként, aztán jött az edzőváltás, ami ártott a helyzetének.
A hírek szerint elég gyenge állapotban tért vissza Brémába a nyári szabadságról, egy edzőmeccsen pedig alaposan leszerepelt jobbhátvédként, Robin Dutt, az új szakvezető pedig nem sokat vacakolt, azonnal leküldte a második csapathoz, és ott is játszott egész ősszel, a negyedik vonalban.
– Hatalmas csalódás volt számomra az edző döntése. Felért egy sokkal. Azt mondta, nem vagyok száz százalékos állapotban, ezt el kell fogadnom. Néhány hete még a válogatottnál együtt készültem Olic, Modric és Mandzukic társaságában, most pedig nagyon nehéz helyzetbe kerültem – mondta Pavlovic, aki korosztályos szinten előbb Boszniát, majd Horvátországot képviselte.
Ez sajnos egyedül nem nagy összeg!Mondjatok még egy szponzort aki kb ennyivel vagy többel támogatja a Fradit, nem nagyon fogtok tudni!(A Groupama adja a jelenlegi szponzorok közül a legtöbbet, de meg sem közelíti ezt az összeget)A Szerencsejáték 250 milliós szponzori szerződése szerinted honnan jött?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 5., szerda 15:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 5., szerda 15:08
Hát jó, én örülök neki, ha beválik. Kéne egy fasza csatár a csapatba, aztán jöhetne is a bajnoki cím.BBarni írta:
Besic a Hamburg 2-ből jött és az mb1 legjobb védője(játékosa)!
Meg azért ne már, hogy így látatlanban kijelentsük, hogy tucatjátékos...előtte 70 horvát elsőosztályú meccse volt, már volt horvát felnőtt válogatott kerettag is!Gondolom nem a két szeméért!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 5., szerda 15:03
Fél év kölcsön, ha jól tudom opcióval szereztük meg!Mateo Pavlovic a Dinamo Zagreb csapatában nevelkedett, de profi pályafutását az NK Zagrebben kezdte meg. Jó teljesítményének köszönhetően 2013-ban a Werder Bremen szerződtette – igaz, a Bayern München, a Stuttgart, valamint a Zenit is figyelte játékát -, aminek köszönhetően a Bundesligában is be tudott mutatkozni.
A 196 cm magas Pavlovic az U17-es korosztályban még a bosnyák, de azt követően az U19-es, az U20-as, valamint az U21-esek között már a horvát színeket képviselte a válogatottban.
Besic a Hamburg 2-ből jött és az mb1 legjobb védője(játékosa)!És ez tényleg előrelépés? Ez megoldás? Értem én, hogy az MB1 annyit ér, mint egy használt rágó, de azért na... ezek a tuatjátékosok (magyar szinten) egyáltalán nem jók semmire. Vagy csak szerintem?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 5., szerda 15:02
És ez tényleg előrelépés? Ez megoldás? Értem én, hogy az MB1 annyit ér, mint egy használt rágó, de azért na... ezek a tuatjátékosok (magyar szinten) egyáltalán nem jók semmire. Vagy csak szerintem?'shutterisland írta:a regionalligás csapatban tolja, ami azt hiszem, német negyedosztály, viszont tavaly sokszor ott volt a padon a bundesligában.
23 éves, középhátvéd, gondolom doll kérésére jött.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. február 5., szerda 14:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 5., szerda 14:50
Valaki tud valamit a gyerekről?FTC: Mateo Pavlovicot fél évre kölcsönvette klubunk a Werder Brementől.
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. február 5., szerda 14:42
A Szerencsejáték 250 milliós szponzori szerződése szerinted honnan jött?BBarni írta:Ezt mindenki úgy írja mintha valami hatalmas pénzek jönnének, közben meg...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 5., szerda 12:40
és kibeszélt most a rég múltról? Én a jelenről és a Kubatov korszakról beszélek. Hihetetlen bmeg... Még a végén kiderül, hogy a Fradi az államkincstárba termel.El Sie7e írta:a többség szerint a fradi mindig is állami csapat volt. de ez nem változtat azon a tényen, hogy teljesen értelmetlen felvetés, hogy akár a másodosztályban is játszhatna a fardi. soha nem estek ki a pályán elért eredmény alapján. sohaennyire ismered a csapatod múltját? hol volt Kubatov mikor a Fradit kizárták sehol... Kubatov 2011 óta elnök, azóta szépen csurognak befelé az állami pénzek
Kíváncsi lennék, hogy miből tudná a Fradi finanszírozni a nyugati edzőjüket, meg a "nagy" sztárokat. Amikor előtte meg az angoloktól kukáztak évekig.Ezt mindenki úgy írja mintha valami hatalmas pénzek jönnének, közben meg...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 5., szerda 12:22
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. február 4., kedd 23:05
a többség szerint a fradi mindig is állami csapat volt. de ez nem változtat azon a tényen, hogy teljesen értelmetlen felvetés, hogy akár a másodosztályban is játszhatna a fardi. soha nem estek ki a pályán elért eredmény alapján. sohaennyire ismered a csapatod múltját? hol volt Kubatov mikor a Fradit kizárták sehol... Kubatov 2011 óta elnök, azóta szépen csurognak befelé az állami pénzek
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem