Real Madrid vs. Barcelona
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Real Madrid vs. Barcelona
A kommentátor azt mondta, hogy majd a félidei értékelésben beszélnek róla, de azt nem várom meg, mert ez a meccs így már kivégzés. Alakulhatott volna másképp is. Egyszerűen a barca gól után mentek vissza a kezdőkörbe majd hirtelen Martinez piros. Semmit nem láttam.
Na de már lesz két klasszikus tavasszal, és még ki tudja mi lesz BL-ben.
4 darab real-barca odabaszna azért tavaszra + nyáron 2 szuperkupa.
már csak az lenne a hab a tortán ha kihúznák első fordulónak a következő bajnoki szezonra.
Na de már lesz két klasszikus tavasszal, és még ki tudja mi lesz BL-ben.
4 darab real-barca odabaszna azért tavaszra + nyáron 2 szuperkupa.
már csak az lenne a hab a tortán ha kihúznák első fordulónak a következő bajnoki szezonra.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hogy annak a pár szotyizónak legyen már egy kis sikerélménye
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miért? Miért?realistahuni írta:Csak a szokásos, Mascherano piros és 11-es elmaradt, de túloldalt, Martinez egyből pirosat kapott, de még most sem lehet tudni miért...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
Csak a szokásos, Mascherano piros és 11-es elmaradt, de túloldalt, Martinez egyből pirosat kapott, de még most sem lehet tudni miért...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Megint mi ez a nézőszám srácok!? Vagy otthon nézték a mi meccsünket, inkább?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Elvi kérdésekről....mondjuk csak annyiról,hogy nem kell gúnyosan,magaslóról kioktatni azt,akinek más a véleménye,ráadásul vendégként,az előbb említett emberek csapatának szurkolöi oldalán...Mondjuk most nem tudom, hogy min megy a vita,
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Lényegében senki se tud teljesen elfogulatlanul írni a másikról vagy a sajátjáról. Ez komoly rivalizálás esetén felerősödik a másik szemében. Mondjuk most nem tudom, hogy min megy a vita, mert engem rendkívül hidegen tud hagyni, hogy összehasonlítsam a két csapat, nem is akarom. Engem csak akkor érdekel a Barca, ha rólunk pofáznak, akikhez semmi közük, aztán osztják az észt és közben bagoly mondja verébnek... Néha megnézem egy-egy meccsüket és kb. ennyi. Én már megtaláltam a lelki békém és inkább csak a saját csapatomra koncentrálok.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Egyszer érdekelne , de tényleg komolyan hogy mitől vagyok elfogult realos? Tisztában vannak-e pl a szó jelentésével? Tudják-e miket szoktam írni? Azoknak a tartalmát valóban ismerik-e? ha negativan írok az elfogultság-e? Ha számukra nem pozitivan írok, az elfogultság-e vagy csak mindössze nem a megszokott agymosás ?
Pl az elfogultság -e hogy a barca 3-asa páratlan a labdarúgás történelmében szerintem......esetleg az-e az elfogultság hogy a kedvencem zidane mellett rivaldo volt már realosként.........vagy az hogy a barca a bírók segítsége mellett is 2006-2011 legjobb csapata volt.
Mi lenne az elfogultság? Szeretném tudni végre.
Félek megkérdezni:
nem lehet hogy mindössze arról van szó, hogy nem a megszokott agymosást képviselem,és ez nem egyenlő a megszokottal(nso,sporttv,hülyedrukkerek)...ergo hülyeségnek tűnik?
Pl az elfogultság -e hogy a barca 3-asa páratlan a labdarúgás történelmében szerintem......esetleg az-e az elfogultság hogy a kedvencem zidane mellett rivaldo volt már realosként.........vagy az hogy a barca a bírók segítsége mellett is 2006-2011 legjobb csapata volt.
Mi lenne az elfogultság? Szeretném tudni végre.
Félek megkérdezni:
nem lehet hogy mindössze arról van szó, hogy nem a megszokott agymosást képviselem,és ez nem egyenlő a megszokottal(nso,sporttv,hülyedrukkerek)...ergo hülyeségnek tűnik?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jó lenne ha leszállnál a magaslóról öcsi,mert nekem pont az jön le a kommentjeidből,hogy te aztán megmondod a frankót,aki meg nem úgy látja ahogy te,az meg mind hülye meg elfogult...na most akkor hogy is akarunk itt érdemben,normálisan,logika alapján vitatkozni???Fiam? Amúgy pont, hogy az elöző válaszod is full bicskanyitogató volt. Simán jó lenne ez a topic csak van néhány ember (te, Csabi, Savant, Remy, RMCF), akik az elfogultságukkal meg a kislányos stílusokkal megölik az egészet, és lehetetlen normálisan vitatkozni.
Simán vágom,hogy Te máshogy látod...nem is láthatjuk egyformán,mert a fórum azonnal okafogyottá válna....de elfogultsággal vádolni olyan embereket,akik a véleményüket prezentálják,(ami nem egyezik a tieddel),az nonszensz...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Eddig a Barcásokkal nem volt semmi gond, akik ide jártak, de te...R24 elfogult?kiki. írta:Fiam? Amúgy pont, hogy az elöző válaszod is full bicskanyitogató volt. Simán jó lenne ez a topic csak van néhány ember (te, Csabi, Savant, Remy, RMCF), akik az elfogultságukkal meg a kislányos stílusokkal megölik az egészet, és lehetetlen normálisan vitatkozni.Realista24 írta:Kiki fiam, okosan a jelzőkkel es a gúnyos megjegyzésekkel.
Egyrészt továbbra sem fogtad fel, amit írtam.
Másrészt en EDDIG normálisan írtam neked.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
a neymar üggyel mi lett? nagyon ellaposodott.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ebben mi volt a bicskanyitogató? Ha neked ez az, akkor javaslom, hagyd el a fórumot.Pep az edzőtök most? Vagy Vilanova? Vagy Aragones? Értsd már, hogy miről beszélek, a jelenről.
Arról meg nem tehetek, hogy az agyi kapacitásod meggátol abban, hogy megértsd amit írok.
Aztán állj be azon barca fanok sorába, akik felháborodnak egy madridista fórumon az esetleges elfogultságért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Fiam? Amúgy pont, hogy az elöző válaszod is full bicskanyitogató volt. Simán jó lenne ez a topic csak van néhány ember (te, Csabi, Savant, Remy, RMCF), akik az elfogultságukkal meg a kislányos stílusokkal megölik az egészet, és lehetetlen normálisan vitatkozni.Realista24 írta:Kiki fiam, okosan a jelzőkkel es a gúnyos megjegyzésekkel.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kiki fiam, okosan a jelzőkkel es a gúnyos megjegyzésekkel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Ez hasonlo mint az Aranylabda szavazas. Igaz, hogy en nem tudnek meg egy sima edzest se levezetni, de sok szovetsegi kapitanynal jobban meg tudnam itelni hogy adott evben kik voltak a legjobbak. Nem ertek jobban a futballhoz, viszont vannak olyan dolgok, amiket lehetseges hogy jobban latok mint ok.kiki. írta:Kvázi te jobban értesz a futballhoz, mint Tata Martino. D ha jól tudom del Bosquenel is okosabb vagy ezek szerint.
Meg regebben olvastam egy cikket a barcarol es azon belul is Xavi szerepenek valtozasarol. A cikkben konkret peldakkal volt alatamasztva az egesz, en csak a lenyeget irom le. Pep idejeben Xavi volt a csapat talan legfontosabb eleme, a tarsak mindig ot kerestek, o diktalta a tempot, o szabalyozta hogy mikor kell altatni es mikor induljanak meg, remek inditasai voltak. Idovel viszont ez a szerep megvaltozott, nem arrol szolt a taktika hogy odaadjuk Xavinak o meg majd kiadja valamelyik szelre, ahonnan mehet a bepassz kozepra akar azonnal, akar egy haromszogezes vagy valamilyen osszjatek utan esetleg a spanyol azonnal a csatart inditja, hanem odaadjuk Xavinak, o odapasszolja Messinek, Messi pedig majd kezd vele valamit, ami a kis csapatok ellen mukodik is, a nagyobbak ellen viszont jo parszor ez volt a kulcs. Xavi jateka ezert tunik az utobbi masfel - ket evben alibinak, mert mar egyaltalan nem iranyit ugy, mint regen, joval kevesebb a kiugratas, vedelem moge belott passz, amikor meg kene huzni a varatlant (amit regebben meg is huzott), most inkabb a biztosra megy es hatra fele passzolja. Es ez nem csak ra, hanem a csapat tobbi tagjara is jellemzo. En legalabbis igy latom, mint ahogy par barca szurkolo baratom is, es talan Tata Martino vagy del Bosque is hasonlo keppen latjak, de valamiert nem mernek vagy csak nem akarnak valtoztatni rajta.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én is ahhoz csatlakozom,aki szerint nem kell hasra esni attól, aki esetleg egy nagy csapatot edz....egyáltalán nem biztos, hogy jobb szeme van bizonyos játékhelyzetek megítéléséhez,mint egy szimpla drukkernek akár....persze ez ritka,hiszen a kommersz drukker azért nagy részben nem a hozzáértés szinonimája.
Azt akarom ebből kihozni,hogy lehet hogy több maradona is született akkora tehetséggel,de nem fedezték fel vagy nem is akart labdarúgó lenni,vagy a szülők eleve más irányt adtak a kezébe,más volt az életvitele stb.....itt is lehet olyan aki nagyon jó érzékkel van megáldva,aki észreveszi azt amit egy profinak tartott esetleg nem, vagy kiszúr olyan elemeket amit amaz nem......
Az meg megint egy más dolog,hogy akik pl a madrid edzői lettek,100% hogy sokkal kevesebbet tudtak a keret adottságiról,képéről mint azon drukkerek akik minden meccset láttak,amilyen infót csak be lehet szerezni megszerezték....stb. Igy itt is már lehet különbség.
Persze a legkönnyebb nekünk drukkereknek azt orditani: ez vak...nem ért hozzá és vagyok a nagy szakértő. Ez azért biztos nem igy van,de lehet olyan aki igencsak nagy tehetséggel van megáldva,de valamilyen oknál fogva nem hivatásos edző...
Azt is vegyünk figyelembe,hogy az edzést nem látjuk...és az eléggé fontos tényező. Ott lehet pl a felhozott khedira talányra is a kulcs. Valószinű az ember olyan,aki mindig mindent betart,nagyon fegyelmezett,alázatos,szorgalmas...olyan ami minden edző álma:). Lehet khedira olyan melót tol le,amitől lebukik a legtöbb edző,és torokra veszi...ezt nem tudhatjuk. Azt igen,hogy a pályán sok haszna nálunk nincsen,és ezt nem csak szubjektiv véleménnyel lehet előadni,hanem szimpla statisztikával is....ezt is többször láttuk,elemeztük,és mindenben eléggé alulmarad a komoly kvalitású ilyen posztú focistáktól.
na,elkanyarodtam....szóval,szerintem lehet köztetek is néhánynak nagyobb szakmaiság a fejében(nyilván csiszolatlanban,mert iszonyat sokat kell tanulni ha valaki ezt a szakmát komolyan akarja csinálni)mint elismertebb edzőkben....
Lásd zene,amikor azok a felfedezettek elkezdtek énekelni,mint pl paul potts.....hát eddig mit csinált?? Hol volt?
Azt akarom ebből kihozni,hogy lehet hogy több maradona is született akkora tehetséggel,de nem fedezték fel vagy nem is akart labdarúgó lenni,vagy a szülők eleve más irányt adtak a kezébe,más volt az életvitele stb.....itt is lehet olyan aki nagyon jó érzékkel van megáldva,aki észreveszi azt amit egy profinak tartott esetleg nem, vagy kiszúr olyan elemeket amit amaz nem......
Az meg megint egy más dolog,hogy akik pl a madrid edzői lettek,100% hogy sokkal kevesebbet tudtak a keret adottságiról,képéről mint azon drukkerek akik minden meccset láttak,amilyen infót csak be lehet szerezni megszerezték....stb. Igy itt is már lehet különbség.
Persze a legkönnyebb nekünk drukkereknek azt orditani: ez vak...nem ért hozzá és vagyok a nagy szakértő. Ez azért biztos nem igy van,de lehet olyan aki igencsak nagy tehetséggel van megáldva,de valamilyen oknál fogva nem hivatásos edző...
Azt is vegyünk figyelembe,hogy az edzést nem látjuk...és az eléggé fontos tényező. Ott lehet pl a felhozott khedira talányra is a kulcs. Valószinű az ember olyan,aki mindig mindent betart,nagyon fegyelmezett,alázatos,szorgalmas...olyan ami minden edző álma:). Lehet khedira olyan melót tol le,amitől lebukik a legtöbb edző,és torokra veszi...ezt nem tudhatjuk. Azt igen,hogy a pályán sok haszna nálunk nincsen,és ezt nem csak szubjektiv véleménnyel lehet előadni,hanem szimpla statisztikával is....ezt is többször láttuk,elemeztük,és mindenben eléggé alulmarad a komoly kvalitású ilyen posztú focistáktól.
na,elkanyarodtam....szóval,szerintem lehet köztetek is néhánynak nagyobb szakmaiság a fejében(nyilván csiszolatlanban,mert iszonyat sokat kell tanulni ha valaki ezt a szakmát komolyan akarja csinálni)mint elismertebb edzőkben....
Lásd zene,amikor azok a felfedezettek elkezdtek énekelni,mint pl paul potts.....hát eddig mit csinált?? Hol volt?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realistahuni
Senki se gondolja azt, hogy a legtöbb edző objektív módon állítja össze a csapatot. Akarva-akaratlanul, de minden játékossal kialakul egy kapcsolat, ami sokat nyomhat a latba. Ha most azt látják, hogy Khedira komolyan veszi az edzéseket miközben Casemiro, Lass, vagy XY bohóckodik az sokat számít. Aztán lehetnek apróságok is, ki tudja lehet, Khedira minden edzés előtt lefőz egy adag kávét, küld karácsonyra ajándékokat, segít tüzifát elrakni meg miegymás.
És én ha az edző helyébe képzelném magam, lehet ugyanezt csinálnám, nincs kizárva.
Eleve, ha kicsit többen összegyűltök focizni, te is inkább a haverodat hívod választásnál, nem a suli, vagy a falu koronázatlan tehetségét, mert lehet hogy neked ő nem szimpatikus emberileg.
És én ha az edző helyébe képzelném magam, lehet ugyanezt csinálnám, nincs kizárva.
Eleve, ha kicsit többen összegyűltök focizni, te is inkább a haverodat hívod választásnál, nem a suli, vagy a falu koronázatlan tehetségét, mert lehet hogy neked ő nem szimpatikus emberileg.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
hát pedig nem a teljesítménye alapjánkiki. írta:ha Xavi kezdő lesz akkor annak oka van, nem azért mert "kihagyhatatlan" a csapatból.
mi is ugyanazt látjuk a meccseken, mint az edzők, legfeljebb őket befolyásolja az adott játékosok edzésmunkája vagy hozzáállása (meg a nevük), ettől függetlenül hidd el, ha szerintük Di Maria vagy Khedira vagy Xavi olyan szinten teljesít jelenleg, ami elég lenne ebbe a 2 csapatba, akkor ott nagyon is gondok vannak a fejekben, és bőven megkérdőjelezhető a kompetenciájuk
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Szerintem pedig pont, hogy nem olyan egyszerű a futball, mint ahogy a FIFA-ba a manager módba, hogy ha "Benzema szar akkor eladom és igazolok helyette egy Cavanit" (bár pont én mondtam egy ilyet nem olyan rég), vagy ha egy játékos sz.ar akkor lehet hogy csak nekünk tünik annak, de közbe óriási mezőnymunkát végez. Lásd. Khedira vagy Di maria.
Nem tudom megkérdőjelezni az edzők döntéseinek a 90%-át. Szerintem már most 4-5 szakember elemezgeti a City játékát, és ha Xavi kezdő lesz akkor annak oka van, nem azért mert "kihagyhatatlan" a csapatból.
Nem tudom megkérdőjelezni az edzők döntéseinek a 90%-át. Szerintem már most 4-5 szakember elemezgeti a City játékát, és ha Xavi kezdő lesz akkor annak oka van, nem azért mert "kihagyhatatlan" a csapatból.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez hülyeség, igen is meg lehet kérdőjelezni edzők döntését attól függetlenül, hogy természetesen jobban értenek hozzá.
lásd khedira esete.
a fórum szerintem 90%-a simán kirakná a kezdőből, nagy részük szerintem még a keretben sem tartana rá igényt.
ellenben ancelotti, mourinho és löw is alapemberként számítanak rá, holott nyilván mindegyik ötvenszer nagyobb szaktekintély, mint innen bárki.
na jó, R.M.C.F. még határeset.
lásd khedira esete.
a fórum szerintem 90%-a simán kirakná a kezdőből, nagy részük szerintem még a keretben sem tartana rá igényt.
ellenben ancelotti, mourinho és löw is alapemberként számítanak rá, holott nyilván mindegyik ötvenszer nagyobb szaktekintély, mint innen bárki.
na jó, R.M.C.F. még határeset.