naaaa, Budakalászt ne keverjük bele! ott lakom :Đrealistahuni írta: mert lassan 0-24-be éjjel nappal budakalász meg vv megy.
OFF
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
Re: OFF
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
erről jut eszembe, hogy tőlem elvették a sport1-et és a sport2-őt, mert digitális csatornák, és külön csomag van azoknak pluszban, ami havonta egy ezressel több.
de mivel régi tévék vannak nálunk, ezért kell valami set top box, vagy micsoda, ami még pluszban havonta 1000 forint, és ha jól értettem, nem is elég egy, mert ha csak egy van, akkor az összes tévén ugyanazt tudjuk csak nézni a lakásban, tehát gondolom 3 kellene.
az meg 4000 forinttal több havonta a csomag díjával együtt, mint amit eddig fizettünk, sőt, valami modemet is meg kell venni, 5.000 forintos egyszeri díjért.
digi-t nem tudják bekötni, mert a pali szerint amerre néz az antenna, arra túl sok a fa, és nem lenne jó.
az invitelnél pedig ha jól tudom, digisport nincs, ráadásul a netük nem olyan kedvező, mint a mostani (ami a kábel tévével együtt van) szóval ugyanott tartok.
de azt bírom, hogy ilyen pax tv, paprika tv meg társai nyomatva vannak ezerrel, összesen negyed órát nem néztem ezeket a csatornákat az utóbbi években.
de mivel régi tévék vannak nálunk, ezért kell valami set top box, vagy micsoda, ami még pluszban havonta 1000 forint, és ha jól értettem, nem is elég egy, mert ha csak egy van, akkor az összes tévén ugyanazt tudjuk csak nézni a lakásban, tehát gondolom 3 kellene.
az meg 4000 forinttal több havonta a csomag díjával együtt, mint amit eddig fizettünk, sőt, valami modemet is meg kell venni, 5.000 forintos egyszeri díjért.
digi-t nem tudják bekötni, mert a pali szerint amerre néz az antenna, arra túl sok a fa, és nem lenne jó.
az invitelnél pedig ha jól tudom, digisport nincs, ráadásul a netük nem olyan kedvező, mint a mostani (ami a kábel tévével együtt van) szóval ugyanott tartok.
de azt bírom, hogy ilyen pax tv, paprika tv meg társai nyomatva vannak ezerrel, összesen negyed órát nem néztem ezeket a csatornákat az utóbbi években.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Elvették az Eurosporttól az idei téli olimpia és a Rioi 2016-os nyári olimpia közvetítési jogát.
Így tehát az MTV és a Duna fog közvetíteni, de legalább háromszor kevesebb közvetítés lesz mint eddig, és nem fogják közvetíteni a síugrást sem, pedig a hoki mellett ez érdekel a leginkább.
Ez történik, ha ilyen korrupt férgek mint ez a Putyin beleteszik a sportba a kezüket. Úgy irányítják az olimpiai bizottságot ahogy akarják. Lassan ki lehet köttetni a tv-t, mert lassan 0-24-be éjjel nappal budakalász meg vv megy.
Hát felbaszták agyamat na.
Így tehát az MTV és a Duna fog közvetíteni, de legalább háromszor kevesebb közvetítés lesz mint eddig, és nem fogják közvetíteni a síugrást sem, pedig a hoki mellett ez érdekel a leginkább.
Ez történik, ha ilyen korrupt férgek mint ez a Putyin beleteszik a sportba a kezüket. Úgy irányítják az olimpiai bizottságot ahogy akarják. Lassan ki lehet köttetni a tv-t, mert lassan 0-24-be éjjel nappal budakalász meg vv megy.
Hát felbaszták agyamat na.
-
Tud valaki abban segíteni, hogy youtube-on miért nem tudok minőséget váltani a videóknál? Alapból 360p-ben hoz be mindent, amit lehet, de ha mondjuk átraknám 720p-be, akkor megáll a videó, kis idő múlva lerakja 240p-be, de a videó ugyanúgy nem indul, frissítenem kell az oldalt, hogy jó legyen. Valamelyik nap jó volt, de amúgy már kb 1 hónapja fennáll ez a probléma.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
:ĐVictor írta:de jó kép lett, ki csinálta? ment a PÜ koma, valami kis elakadás van a realmadrid.com -os regisztrációmmal.
ha a 150.000 és a 200.000. hozzászólás is a Tied, akkor gyanakodhatok?
Nincs külön csoportunk.csak kérdezem, h fb-n nincs madridomos csoport? oldal tudom h van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
de jó kép lett, ki csinálta? ment a PÜ koma, valami kis elakadás van a realmadrid.com -os regisztrációmmal.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem véletlenVictor írta:de pont a Tied? a képecske fel lesz használva?
Már megy is fb-ra
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
100.000
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
csak kérdezem, h fb-n nincs madridomos csoport? oldal tudom h van.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Enyém.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Némelyik oldal megint lehozta Iturralde González nyilatkoztát, hogy a bírók többsége a Realnak szurkol, stb.
Nem ő volt aki hazugság vizsgálaton volt, és balul sült el a dolog? Kerestem azt a cikket de nem találtam, ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
Nem ő volt aki hazugság vizsgálaton volt, és balul sült el a dolog? Kerestem azt a cikket de nem találtam, ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kb. a 25. próbálkozásra összejött a 80!!! Ideje aludni.
Nézzétek meg a ranglistákat.
Nézzétek meg a ranglistákat.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- h3x0r
Ez tipikusan az a jatek, amit a telefon gyartok azert hoztak letre, hogy az emberek lecsereljek regi, osszetort telefonjaikat
De komolyan, percenkent legalabb 10-szer legszivesebben a falhoz vagtam volna a telefont.
5-6 perc alatt osszehoztam 6-ot, de inkabb pihentetem a jatekot, nincs penzem uj telefonra
De komolyan, percenkent legalabb 10-szer legszivesebben a falhoz vagtam volna a telefont.
5-6 perc alatt osszehoztam 6-ot, de inkabb pihentetem a jatekot, nincs penzem uj telefonra
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Elsőre 3 volt, 10. próbálkozásra összejött a 6, akkor offoltam, fog még idegesíteni, ha nincs mivel foglalkozni, az tuti. :ĐKerlon írta:próbáljátok ki a FLAPPY BIRD-ot androidon vagy apple, winen nem tudom, hogy van-e már.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.