Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- Galacticos
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
ez így van de a memphis amúgy se nagyon dob 100pont felett ,viszont nem is sűrűn kapnak annyit vagy afelett, így több a viszonylag szoros meccs(értem ezt hogy 10ponton belül van a két csapat)Anthony írta:Ugye azt soha senki nem tudhatja mi lett volna ha, de azért kb. az összes meccset pár ponttal nyerték csak a Macik,
az alapszakaszban sem. szerintem ha lett volna westbrook akkor is kiesik az okc, de ezt sosem tudjuk meg ez csak az én véleményem.
memphis - miamit akarok. vagy gsw-t, mindegy csak semmiképp se spurs.
szóval ma hajrá oakland.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a ma esti két playoffról vélemény?
érdemes fogadni?
NY Knicks v Indiana
Golden State v San Antonio
érdemes fogadni?
NY Knicks v Indiana
Golden State v San Antonio
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Szerintem meg ha Perkinset amnesztálnák, Westbrookért pedig szereznének egy korrekt irányítót(pass-first) meg egy centert, hatékonyabbak lennének. Csak az a baj, hogy ilyen cserét nem nagyon fognak összehozni, így sanszosan marad minden ugyanígy, bár én Perkinst kivágnám, az tuti. Esetleg a nagyon sérülékeny Odent hozhatnák.hehe írta:lebron nem durant, úgyhogy nem aggódnék a heat helyében ilyen dolgokon.Aggodalomra ad okot Wade térde, ha teljesen kiesik akkor a Miami az OKC sorsára jut, de ha játszik sem mindegy hány %-os állapotban lesz.
durant 3/21 dobással fejezte be a memphis elleni szériát. nincs miről beszélni, teljesen összezuhant a gyerek.
eddig is úgy éreztem, hogy a hozzáállása és a motorja miatt westbrook ott az okc arca, de ez így már biztos.
Nagyon reménykedem benne, hogy a Memphis eljut a nagydöntőig megnézném Lebronék mire mennének ellenük.(bár valószínűleg ők megkapják a keleti döntőben az Indianat, akiknek szintén jó a védekezésük, remélem George valamennyire tudja lassítani Jamest)
Ugye ide, az oldalra is kikerült, hogy Hangáért érdeklődik a Real. A mostani csapata, a Manresa kiesett, a szerződése lejárt, és jó pár csapat érdeklődik Ádi iránt, aki számok alapján a liga 2. felében a 3. legjobb játékos volt. Szóba hozták a Bilbaoval, a Valenciával és Lóránt Peti csapatával, a Virtus Rómával. Hanga külföldi képviselője twitteren azt mondta, hogy Hanga másodjára is elutasította a Bilbaót. Én nagyon szurkolok neki, remélem a Realban köt ki. :-)
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Hát igen a kosárlabdába rengeteget számít egy kulcsember kiesése, lásd Westbrook, Kobe, Rose stb. pláne ahol még a pontjai is bele vannak kalkulálva az eredménybe. Ettől független egy dekát sem von le a Memphisiek érdemeiből hatalmasat játszottak végig (mondjuk a harmadik meccsig láttam csak élőbe, de gondolom a többit is uralták) Remélem sikerült rávilágítani az Oklahoma bolondok fejére, hogy értelmes lepattanózó playa nélkül nem lehet perimeterről lehozni a bajnokságot, mert mindig lesz egy ilyen csapat aki megesz a festékből. Ez van, jó Real szurkolóként megtanultuk "majd jövőre talán"Anthony írta:Memphis - OKC: 4 - 1, DURVA. Hihetetlen, mennyit számít egy ember kiesése. Ugye azt soha senki nem tudhatja mi lett volna ha, de azért kb. az összes meccset pár ponttal nyerték csak a Macik, és Westbrook pontjaival lehet a másik oldalára billent volna a mérleg.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
lebron nem durant, úgyhogy nem aggódnék a heat helyében ilyen dolgokon.Aggodalomra ad okot Wade térde, ha teljesen kiesik akkor a Miami az OKC sorsára jut, de ha játszik sem mindegy hány %-os állapotban lesz.
durant 3/21 dobással fejezte be a memphis elleni szériát. nincs miről beszélni, teljesen összezuhant a gyerek.
eddig is úgy éreztem, hogy a hozzáállása és a motorja miatt westbrook ott az okc arca, de ez így már biztos.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Memphis - OKC: 4 - 1, DURVA. Hihetetlen, mennyit számít egy ember kiesése. Ugye azt soha senki nem tudhatja mi lett volna ha, de azért kb. az összes meccset pár ponttal nyerték csak a Macik, és Westbrook pontjaival lehet a másik oldalára billent volna a mérleg.
A Macik nagyon kemény ellenfelek lesznek a Spursnak (most már ők az esélyesebbek szerintem), de akár a Miaminak is.
És akkor Miami: részemről irtó nagy RESPECT a Chicagonak, ezzel a kerettel is képesek voltak 2-3 meccsen is megszorongatni a Miamit. Mondjuk néhol talán túl durvák voltak, de az összefoglalók alapján a bírók is sokszor csököttek voltak, volt pár meccs ahol kiosztottak egy raklap technikait szerintem szinte a semmiért.
A Miami viszont több NBA szakíró szerint is megköszönheti a Bullsnak, hogy felspanolták őket, mert most jön a neheze: az Indiana is legalább olyan jól védekezik, mint a Bulls, de sokkal jobb keretük van, meg cserepadjuk is (talán tavaly is 7 meccs kelltt ellenük a Miaminak, de most nem nézek utána), és a nagydöntő, az ugye a nagydöntő, nincs mit magyarázni rajta.
Aggodalomra ad okot Wade térde, ha teljesen kiesik akkor a Miami az OKC sorsára jut, de ha játszik sem mindegy hány %-os állapotban lesz.
A Macik nagyon kemény ellenfelek lesznek a Spursnak (most már ők az esélyesebbek szerintem), de akár a Miaminak is.
És akkor Miami: részemről irtó nagy RESPECT a Chicagonak, ezzel a kerettel is képesek voltak 2-3 meccsen is megszorongatni a Miamit. Mondjuk néhol talán túl durvák voltak, de az összefoglalók alapján a bírók is sokszor csököttek voltak, volt pár meccs ahol kiosztottak egy raklap technikait szerintem szinte a semmiért.
A Miami viszont több NBA szakíró szerint is megköszönheti a Bullsnak, hogy felspanolták őket, mert most jön a neheze: az Indiana is legalább olyan jól védekezik, mint a Bulls, de sokkal jobb keretük van, meg cserepadjuk is (talán tavaly is 7 meccs kelltt ellenük a Miaminak, de most nem nézek utána), és a nagydöntő, az ugye a nagydöntő, nincs mit magyarázni rajta.
Aggodalomra ad okot Wade térde, ha teljesen kiesik akkor a Miami az OKC sorsára jut, de ha játszik sem mindegy hány %-os állapotban lesz.
- Adamo
- Kedvenc csapatod: realmadrid
iszonyat az az ember, de a mostani meccsen nagyon sok hibaval jatszott, szerintem elfaradt, ugy ahogy az egesz warriors. el fogja donteni a SAS a kovetkezo meccsen es 4-2vel varjak majd az ellenfeluket.Galacticos írta:kíváncsi lennék curryt mennyire tudnák megállítani amikor 3. negyedbe ér a meccs és elkezdi szórni az embertelen tripláit.
az indiananak viszont nem orulok, mert a miami szenvedni fog ellenuk, az komoly parharc lesz.
12
- Galacticos
hát kapásból az oklahomában nincs westbrook. és idén már nem is lesz.Remy írta:Sérültek vannak esetleg? Vagy szimplán ennyire erős a Memphis, Indiana kettős?
a knicksnél meg az előző meccsen betegen játszott kenyon martin is meg jr is. stoudemire is csak a 3. meccsen játszott először és még mindig limitálják a perceit.
az indiananal meg egész szezonban nem volt granger szóval..
az indiana amúgy is a memphis meg a liga két legjobban védekező csapata, szóval annyira nem nagy meglepetés szerintem.
kíváncsi lennék curryt mennyire tudnák megállítani amikor 3. negyedbe ér a meccs és elkezdi szórni az embertelen tripláit. :-)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
http://lmgtfy.com/?q=nba.comRemy írta:Memphis, Indiana kettősön meglepődtem. Azt gondoltam, hogy az OKC és New York tovább fognak majd menni, de erre nem sok esélyt látok.
Sérültek vannak esetleg? Vagy szimplán ennyire erős a Memphis, Indiana kettős?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Memphis, Indiana kettősön meglepődtem. Azt gondoltam, hogy az OKC és New York tovább fognak majd menni, de erre nem sok esélyt látok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Adamo
Chicago Bulls 65-88 Miami Heat
sima meccs, vegigvezetve, keves pontot kapva, bosh elsonegyedbe remekelt, aztan jott a kiraly. 2 nap mulva miamiban talalkoznak a felek. ahogy vartam forditott a heat. sima 4-1
Memphis Grizzlies 103-97 Oklahoma City Thunder
azert nem semmi ez a nyugati konferencia, minden meccs verre megy, itt is nyerhetett volna mindket csapat, bar azert a rendes jatekidoben inkabb a thundernek allt a zaszlo. aztan jott a come-back!
3-1, szerintem ezzel duranteknak annyi.
sima meccs, vegigvezetve, keves pontot kapva, bosh elsonegyedbe remekelt, aztan jott a kiraly. 2 nap mulva miamiban talalkoznak a felek. ahogy vartam forditott a heat. sima 4-1
Memphis Grizzlies 103-97 Oklahoma City Thunder
azert nem semmi ez a nyugati konferencia, minden meccs verre megy, itt is nyerhetett volna mindket csapat, bar azert a rendes jatekidoben inkabb a thundernek allt a zaszlo. aztan jott a come-back!
3-1, szerintem ezzel duranteknak annyi.
12
- Adamo
behuzta.Remy írta:Hát ez kellett... már mentem volna aludni, erre hosszabbítás Csak behúzza a GSW.
iszonyat meccs volt, de a OT-ban mar egyertelmu volt.
szurkolok nagyon a warriorsnak, hogy tovabbjussanak :-) szimpatikus csapat :-)
12
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát ez kellett... már mentem volna aludni, erre hosszabbítás Csak behúzza a GSW.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Galacticos
na eddig tartott.Remy írta:óó, ez jól jött, kösz :-) Na, akkor go GSW.Galacticos írta:bocs a tripláért de nesztek hd stream: http://popstreams.eu/stream3.html
ez a mike amúgy is egy nyomorék, psg meccsen ott sírtak egy csomóan hogy please nba please, aztán csak akkor volt hajlandó odanyomni mikor a fociknak vége lett.
- Remy
- Kapcsolat:
óó, ez jól jött, kösz :-) Na, akkor go GSW.Galacticos írta:bocs a tripláért de nesztek hd stream: http://popstreams.eu/stream3.html
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Galacticos
bocs a tripláért de nesztek hd stream: http://popstreams.eu/stream3.html
- Galacticos
bazzeg remélem curryék összeszedik magukat.
30%-kal dobnak mezőnyből..
+ 7to egy negyed alatt
majd a harmadik negyedben fordítanak... vesszen a spurs.
30%-kal dobnak mezőnyből..
+ 7to egy negyed alatt
majd a harmadik negyedben fordítanak... vesszen a spurs.