Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 6., csütörtök 18:34

Arrow-nők téma kb 2 hetente feljön :lol:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. február 6., csütörtök 18:31

A Sleepy Hollow c. sorozatot nézi valaki? Adok egy esélyt. :hmmm:
"And my heart will leave you never."

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. február 6., csütörtök 18:27

Arrow:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mai részben mi volt az értelme a családi flashbacknek? Semmi újat nem tudtunk meg, a karakterek se mélyültek. Vagy én nem figyeltem eléggé? Borzasztó volt. Sara miért néz ilyen ostobán folyamatosan? Plusz ki se tudja nyitni a száját rendesen beszéd közben, Theával egyetemben. Laurel meg döntse már el, hogy örül, hogy él a húga vagy nem, egy részen belül képes változtatni Ezeket majdnem mind el tudnám nézni, ha lenne heti izgalmas akció vagy a baromijó szigetes szál(amik egyébként szerencsére többnyire vannak, plusz főszál is van viszonylag gyakran) de most nem volt, így számomra majdhogynem értékelhetetlen volt a rész, Barátok közt színvonalú drámával. 2/10, pörgetnem kellett

OFF: Nekem is Rochev tetszik a legjobban.

Megnéztem a Person of Interest eheti részét is, a filler heti ügyes részeket is meg tudják úgy oldani, hogy végig érdekes marad, hatalmas sorozat :salute: Az elmúlt főszálas részek 9/10 voltak legalább, ez a filler 7/10 körül van nálam, az előző heti John-központú repülős részhez azért nem ér fel, ami szintén egy filler volt, rengeteg jó dumával és feszült hangulattal. Röviden: nézzétek a PoI-t, mert jó

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 6., csütörtök 18:17

csababarca írta:
Kerlon írta:Felicityt én se bírom+olyan lábai vannak, mint Jesének. :mrgreen: A Di Marias hasonlat nekem is adta, mondjuk a történet szempontjából nekem tetszett, mert jó, hogy kitudódott Moira titka. Olinak meg jó a dolga, tolja a jobbnál jobb muffokat, viszont teljesen érthetetlen, hogy minek Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hozták össze Saraval.. Laurel tényleg durván idegesítő és a fogsora vagy 3 méter széles, ami megint idegesítő, de legalábbSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!belevittek egy kis f :cens: sza családi bonyodalmat. Persze érdekes, hogy 6 év után jobban haragszik a húgára, mint Oliverre, akihez kb egy rossz szava sem volt.Azért Oliver szerelmi élete gyérnek tűnik, de ha végig nézzük kiket pakolt meg eddig... rohadék. :mrgreen:

Hát ebből a 3ból messze Felicity a legjobb csaj, Sara mozgatja a száját mindig, csak akkor nem amikor beszélnie kéne. Laurel meg mint egy szamár úgy néz ki,pedig a sorozat elején jó kis muff volt,de totál leépült...
De akiről nem ejtettetek szót,az Isabel Rochev kisasszony, nah ő egymagában ér annyit,mint a többi nő a sorozatban együtt,igazi dög :mrgreen:

Nem volt rossz néz, remélem köv. részben Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kapunk egy kis Slade-darát. B-)
Rochev nekem is adja, de Felicity szerintem nagyon nem jó nő. Mondjuk látom te/ti ezt a nő témát színészileg is nézitek, na engem úgy nem hat meg. Sara a best. :D faptime :shifty:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. február 6., csütörtök 18:10

A CW kvázi országos csatorna, közel sem hasonlítható egy AMC-hez, FX-hez, Showtime-hoz. A CBS, NBC, FOX, ABC mellett az ötödik. Valamint a célcsoportja tényleg a 18-34 éves nők. Az Arrowval alá is támasztják ezt.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. február 6., csütörtök 18:07

Kerlon írta:Felicityt én se bírom+olyan lábai vannak, mint Jesének. :mrgreen: A Di Marias hasonlat nekem is adta, mondjuk a történet szempontjából nekem tetszett, mert jó, hogy kitudódott Moira titka. Olinak meg jó a dolga, tolja a jobbnál jobb muffokat, viszont teljesen érthetetlen, hogy minek Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hozták össze Saraval.. Laurel tényleg durván idegesítő és a fogsora vagy 3 méter széles, ami megint idegesítő, de legalábbSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!belevittek egy kis f :cens: sza családi bonyodalmat. Persze érdekes, hogy 6 év után jobban haragszik a húgára, mint Oliverre, akihez kb egy rossz szava sem volt.Azért Oliver szerelmi élete gyérnek tűnik, de ha végig nézzük kiket pakolt meg eddig... rohadék. :mrgreen:

Hát ebből a 3ból messze Felicity a legjobb csaj, Sara mozgatja a száját mindig, csak akkor nem amikor beszélnie kéne. Laurel meg mint egy szamár úgy néz ki,pedig a sorozat elején jó kis muff volt,de totál leépült...
De akiről nem ejtettetek szót,az Isabel Rochev kisasszony, nah ő egymagában ér annyit,mint a többi nő a sorozatban együtt,igazi dög :mrgreen:

Nem volt rossz néz, remélem köv. részben Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kapunk egy kis Slade-darát. B-)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 6., csütörtök 18:07

P. Krisz írta:
ezt az állítást :lol: országoson menne nem 3Ms nézettsége lenne...
azért Amerikában a kábeltévéket sem pár millió ember nézi , az AMC is kábeltévé mégis a TWD 12-14 millió nézőt vonz :agree:
felhoztad a legnézettebb műsort kábelen, remek példa volt, akkor rákontrázok:

Super Bowl XLVIII (18:33) – 111,5M (18-49: ???)

felesleges összevetni a kettőt. minden nézettebb lenne országoson.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. február 6., csütörtök 17:56

ezt az állítást :lol: országoson menne nem 3Ms nézettsége lenne...
azért Amerikában a kábeltévéket sem pár millió ember nézi , az AMC is kábeltévé mégis a TWD 12-14 millió nézőt vonz :agree:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 6., csütörtök 17:44

Felicityt én se bírom+olyan lábai vannak, mint Jesének. :mrgreen: A Di Marias hasonlat nekem is adta, mondjuk a történet szempontjából nekem tetszett, mert jó, hogy kitudódott Moira titka. Olinak meg jó a dolga, tolja a jobbnál jobb muffokat, viszont teljesen érthetetlen, hogy minek Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hozták össze Saraval.. Laurel tényleg durván idegesítő és a fogsora vagy 3 méter széles, ami megint idegesítő, de legalábbSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!belevittek egy kis f :cens: sza családi bonyodalmat. Persze érdekes, hogy 6 év után jobban haragszik a húgára, mint Oliverre, akihez kb egy rossz szava sem volt.Azért Oliver szerelmi élete gyérnek tűnik, de ha végig nézzük kiket pakolt meg eddig... rohadék. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Boky

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 6., csütörtök 17:35

P. Krisz írta:
amúgy felicity csak szerintem aranyos? :Đ idegesítő néha, de én valamiért csípem..
számomra rohadtul irritáló és baromira túljátssza , Laurel mellett a másik fekete bárány
A fo problema, hogy a CW adja, amit leginkabb nok neznek.
de az is valószínű hogy 3 milliós nézettség mellett egyik országos adó se vetítené :coffee:
örüljünk hogy ez is van :/
1) felicity a legjobb csaj a sorozatban, abszolút pozitív karakter, nem túl játssza, hanem ő ilyen awkward, azért is vicces az egész.

2) ezt az állítást :lol: országoson menne nem 3Ms nézettsége lenne...

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. február 6., csütörtök 17:27

amúgy felicity csak szerintem aranyos? :Đ idegesítő néha, de én valamiért csípem..
számomra rohadtul irritáló és baromira túljátssza , Laurel mellett a másik fekete bárány
A fo problema, hogy a CW adja, amit leginkabb nok neznek.
de az is valószínű hogy 3 milliós nézettség mellett egyik országos adó se vetítené :coffee:
örüljünk hogy ez is van :/
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 6., csütörtök 17:02

tubatibi írta:
nmate írta:Pont a drámával van a baj, kb olyan szinten van néha, mint egy péntek délután Maricsuj. Az akciók rohadt jók és a képregényhősök/villains szálakkal sincs baj. Csak az a picsogós dráma... pfej. Laurel, Moira, Sara you failed this show.
Igazad van, csak sajnos muszáj ezekkel megtölteni és ilyen sablon részeket is belerakni, a mai világban nincs, vagy nagyon kevés sorozat alapul olyanra, mint amilyenre mindenki szeretné...aki szereti az arrow-ot, az úgyis megnézi, mégha egy béna rész is, így bevételt generál...
A fo problema, hogy a CW adja, amit leginkabb nok neznek. Szerintem nem is kell tovabb magyarazni.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 6., csütörtök 15:56

nmate írta:
tubatibi írta:szerintem volt olyan rossz rész ez....
Pont a drámával van a baj, kb olyan szinten van néha, mint egy péntek délután Maricsuj. Az akciók rohadt jók és a képregényhősök/villains szálakkal sincs baj. Csak az a picsogós dráma... pfej. Laurel, Moira, Sara you failed this show.

Igazad van, csak sajnos muszáj ezekkel megtölteni és ilyen sablon részeket is belerakni, a mai világban nincs, vagy nagyon kevés sorozat alapul olyanra, mint amilyenre mindenki szeretné...aki szereti az arrow-ot, az úgyis megnézi, mégha egy béna rész is, így bevételt generál...

még valami:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!remélem a R'as al Ghul-os szálat is jól megfogják oldani, bár nem ismerem a képregényt, de remélem Sara kilépésével nem marad annyiba... :hmmm:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 6., csütörtök 15:53

tubatibi írta:szerintem volt olyan rossz rész ez....
Pont a drámával van a baj, kb olyan szinten van néha, mint egy péntek délután Maricsuj. Az akciók rohadt jók és a képregényhősök/villains szálakkal sincs baj. Csak az a picsogós dráma... pfej. Laurel, Moira, Sara you failed this show.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 6., csütörtök 15:47

Kuroko no Basuke

már nagyon várom a következő részt, remélem nem lesz szünet benne....nagyon bejövős kis anime lett. :salute: tetszenek a karakterek is, főleg a csodageneráció. :mrgreen:

kise, aomine daiki....plusz kagami meg kuroko..
S02E17:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyébként nagyon kíváncsi vagyok, mert ugye elvileg aomine a legjobb, de őt túlhamar megmutatták, a következő részek nagyon jóklesznek, befejeződik a mérkőzés, aomine és kagami teljes erőbedobással, 100%-on fognak egymás ellen játszani, ottvan a mindig meglepetés kuroko, bár így is túl sok új dolgot mutatott meg..

nem a részhez kapcsolódik:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nagyon kíváncsi vagyok a maradék kettőre, aomine a legjobb, de valahogy akashi, a csodageneráció kapitánya tűnik a legveszélyesebbnek, ő mindent tud....ő fedezte fel kurokot is, szóval kíváncsian várom már, hogy ki nyeri meg a téli kupát.... :coffee:

Arrow S02E13

szerintem volt olyan rossz rész ez.... :)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!volt benne pár "drámai párbeszéd" oliver és az anyja, sara és laurel.....viszont a következő részekben slaide újra színrelép, akkor lesz remélem nagy puffogtatás... :shifty:

"If you don't like your destiny, don't accept it."

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 6., csütörtök 15:03

Boky írta:arrow
Di Maria hasonlat nagyon igaz :lol:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 6., csütörtök 15:00

Nem tudom mi értelme megnézni egy filmet úgy, hogy a szöveg egy részét nem értem... :D Hogy lehet valaki ennyire türelmetlen? Mathers már megcsinálta amúgy a feliratot, ahogy lordgabi is írta lehet csapatni neki.
K

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. február 6., csütörtök 14:25

Remy írta:Viszont este újrázom magyar felirattal, mert itt elég sok dolog volt, amit nem értettem.
Kint a felirat, tegyél félre mindent, és újrázd. :Đ

Nekem tetszeni fog ez is, úgy érzem. :smile:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Boky

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. február 6., csütörtök 14:22

Toti írta:na, gyors ledaráltam a banshee első évadát.
teljes energiabomba. :salute:
annyira kibaszott hatalmas az egész, h hihetetlen és milyen sok van még benne. a karakterek is ütnek rendesen.

az a milliő, az a közeg ahol és amiben az egész játszódik, óriási hangulata van.

és az első évad fináléba a zene a végén és a jelenetek.. :agree: :agree:
a zenék tényleg kiemelhetőek a bansheeben, nekem azóta a black tar a csengőhangom, asszem a 6. rész stáblistája alatt ment :agree:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. február 6., csütörtök 14:18

na, gyors ledaráltam a banshee első évadát.
teljes energiabomba. :salute:
annyira kibaszott hatalmas az egész, h hihetetlen és milyen sok van még benne. a karakterek is ütnek rendesen.

az a milliő, az a közeg ahol és amiben az egész játszódik, óriási hangulata van.

és az első évad fináléba a zene a végén és a jelenetek.. :agree: :agree:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: