beckham96 írta:HIVATALOS!
David Beckham visszavonul...
Isten veled David, hiányozni fogsz!
más: Gündogant azért eltudom képzelni Khedira helyett.Szóval egy Verratti,Gündogan csomag sem hangzik nekem olyan rosszul.
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 16., csütörtök 16:55
beckham96 írta:HIVATALOS!
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 16., csütörtök 16:51
Én birom a tagot,a hosszú indításai,szabadrúgásai élményszámba mentek.A 99-es BL menetelésben is megtette a magáét,mégha a döntőbe nem is játszott jól.Tetszik hogy a világhírnév ellenére is meg tudott maradni annak a londoni srácnak aki volt.Nyilván lesznek olyanok akik ebben nem értenek velem egyet,de ez a véleményem....beckham96 írta:HIVATALOS!
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 16., csütörtök 16:49
Kb. én is így vagyok ezzel. Nem hiszek se Verratti, se Vidal leigazolásában. Pogba még talán összejöhetne, de így ő is necces lesz. És akkor még eladjuk Khedirát a Chelseanek, és itt állunk 2 db kkp-val, akik közül az egyik már kiöregedő félben van, a másik pedig védekezni nem igazán tud, és legoptimálisabban 4-3-3ban érzi magát...CS0ki írta:Conte marad a Juventusnál és a La Gazzetta dello Sport szerint ehhez az kellett, hogy Vidal-t és Pogbát nem adhajták el. Eddig sem láttam túl sok esélyt a leigazolásukra, a pletykák is elhalkultak róluk, szóval lassan lehet az alternatívákban gondolkodni.
Verratti, Kondogbia és Gündogán maradt talán (van még valaki, akiről szó volt?). Őszintén szólva én Verrattira sem látok sok esélyt, de majd kiderül.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 16., csütörtök 16:32
Nem volt egy labdazsonglőr nem is volt a kedvencem, de sokat tett a fociért és nagyon nagy alázattal játszott mindig!Respect!beckham96 írta:HIVATALOS!
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 16., csütörtök 16:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 16., csütörtök 15:24
Banegarol volt még szörmentén asszem,de őt se gondolnám hogy hozzuk...Verratti, Kondogbia és Gündogán maradt talán (van még valaki, akiről szó volt?). Őszintén szólva én Verrattira sem látok sok esélyt, de majd kiderül.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 16., csütörtök 15:14
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 16., csütörtök 14:53
Videók alapján nem ítélek, sosem láttam játszani, nem is hallottam róla.RealMadridFanatic írta:Na egy kis frissítés a sok Neymar és Ancelotti hír mellé.
A defensacentral szerint több európai klub mellett a Real is figyelemmel kíséri Bobley Anderson-t. Valami teljesen ismeretlen arc, 21 éves, a WAC Casablanca, egy marokkói klub játékosa. Támadó középpályás, ha minden igaz. Állítólag 2 millió körül van az ára.
Bár eléggé kacsa szagú, vagy a Castillába jönne, itt van egy kis ízelítő a srácról.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 16., csütörtök 14:47
ohaduramA CalcioMercato szerint a Chelsea ajánlatot készül tenni Sami Khediráért. A német válogatott játékosért 23 millió eurót fizetne a londoni klub. Amennyiben maga a játékos szeretne csapatot váltani, úgy a Real Madrid hajlandó lenne elengedni egy általuk is elfogadhatónak vélt ajánlat esetén.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 16., csütörtök 14:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 16., csütörtök 14:12
HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2013. május 16., csütörtök 14:05
Sokat gyakorolhatták, elég zökkenőmentesen ment. Biztos edzésen a program része... :ĐKerlon írta:Marceloék kézfogásának kitalálása gondolom nem 2 percet vett igénybe. Ez lesz a titkos madridista kézfogásunk.Alexaszaszin írta:OFF :Đ :
http://www.youtube.com/watch?v=2swCwiezmBM
Hopp, a Mickey egeres esernyő...Elcsórták, biztos nem telik rá.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 16., csütörtök 13:58
Marceloék kézfogásának kitalálása gondolom nem 2 percet vett igénybe. Ez lesz a titkos madridista kézfogásunk.Alexaszaszin írta:OFF :Đ :
http://www.youtube.com/watch?v=2swCwiezmBM
Hopp, a Mickey egeres esernyő...Elcsórták, biztos nem telik rá.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 16., csütörtök 13:52
HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2013. május 16., csütörtök 13:47
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 16., csütörtök 13:38
Igen,sokan félreértették,ő maga nyilatkozta,hogy nem olyan már a regenerálódása mint régen,magyarán hogy öregszikA fizikai leépülését meg ő maga nyilatkozta.Fáj már mindene, reggel alig tud kikelni az ágyból, régen nem voltak ilyen gondjai, stb.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 16., csütörtök 12:42
Tény, hogy olyan játékosért, aki még saját maga szerint sem a régi, nem éri meg komolyabb összegeket kifizetni. Plusz a Real nem arról híres, hogy jó az orvosi- és az erônléti stáb... Pakolnának rá még pár kiló izmot és ott megállna a tudományuk.Victor írta:azért rendesen alábbhagyott a teljesítménye az elmúlt évekhez képest, bár szerintem ott valami más probléma is lehetett, nem csak fizikális.ja....akkor 01-kor be kellene fejezni a fifázást, a pályán ez nem jön le.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. május 16., csütörtök 12:34
azért rendesen alábbhagyott a teljesítménye az elmúlt évekhez képest, bár szerintem ott valami más probléma is lehetett, nem csak fizikális.ja....akkor 01-kor be kellene fejezni a fifázást, a pályán ez nem jön le.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 16., csütörtök 12:14
Nem haragszom; csak azt írtam le, amit olvastam! Egyébként nem tudom mi az, ami ebben a történetben annyira túlzó lenne? A Santos elnöke azután engedélyezte a katalán találkát Neymarral miután kiderült (+ miután biztossá vált a gyerekkel a szerződéshosszabbításuk), hogy Perez már szóban megegyezett Neymarral, sőt már orvosi vizsgálaton is túlesett, mindezt elvileg a Santos tudta nélkül, ehhez még anno hozzátette a pufi elnök, hogy a klubbal való tárgyalások alkalmával Perez túlzottan is arrogáns és magabiztos volt (kivásárlási árral való fenyegetés stb.), ami nem jött be nekik! Bezzeg a Santos elnöke szerint akkoriban Rosell minden tekintetben úriemberként viselkedett (igaz, hogy azóta kiderült nem gyenge csalási ügybe keveredett pont Brazil földön), így engedélyezték a személyes találkát --> erről akkoriban nem kevés hír látott napvilágot, szóval nem ma és főleg nem hasra ütésre született! A többit meg már ismerjük ............ Az is egyértelmű, hogy Neymar papa és nem a Santos kapott zsebbe 10 gurigát, akkor miről is beszélünk???Ez már magyar népmesék színvonal, de ne haragudj.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 16., csütörtök 12:11
ja....akkor 01-kor be kellene fejezni a fifázást, a pályán ez nem jön le.A fizikai leépülését meg ő maga nyilatkozta.Fáj már mindene, reggel alig tud kikelni az ágyból, régen nem voltak ilyen gondjai, stb.
Jelenlévő fórumozók: 51 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem