Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás Tegnap, 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 6., csütörtök 22:14

Hát igen. ott a páros piros lett volna a helyes döntés, ha már pirosat adott, viszont ezzel ezt elismerték, akkor tiltsák már el a bilbaoit is...... szarházi
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 6., csütörtök 21:56

Nem lep meg hogy eltiltás lett a bíró sorsa. Az sem hogy nekünk már nem fujhat. igencsak odafújt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

k!ll3rcsöcs
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. február 6., csütörtök 19:12

Géci írta:
k!ll3rcsöcs írta:Ha én 10 évesen ezt hallottam volna a madridról, amit manapság tolnak az emberek arcába, akkor a gyerek naivságával elkönyvelem hogy ez egy szemét gárda, és eszembe se jut nézni a meccseiket, így nem is lettem volna madrid szurkoló. Nem érzem, hogy csak divatdrukkereket bukunk a média antimadridista kampányával. Persze a többséget a dolog ezen része nem érdekli, de én szeretném, hogy minél többen legyünk.
10 évesen szerintem TE a focit néznéd, és nem azt, hogy mit hebeg, habog róla ilyen olyan csatorna. Pontositok, a mi időnkbe azzal foglalkoztunk. Én is leültem a tv elé nézni a vb-t amikor felcsillant egy Zidane. Aztán rohantam ki az utcára focizni és nyomtam a Zizu igy Zizu úgy wááá... :D Amikor meg kapus voltam akkor meg vagy Canizares vagy Buffon, meg volt egy kapus még akit iszonyat birtam Chilavert. A léyneg, hogy akkor nem foglalkozol azzal, hogy ki mit mond hanem azt nézed, hogy ki mekkora ász :)
Ez valóban így volt, amikor mi voltunk 10 évesek, de ne feledd hogy ez már nem az a világ. Ma már a net előtt nő fel szinte minden gyerek, rengeteg tv csatornáról özönlik a moslék, míg a mi időnkben m1+m2+duna tv-ben kimerült az információforrás. Szégyelld magad, hogy kapusként nem Casillas voltál :D, de remélem igazad van, és a mai gyerekek is így gondolkodnak, ahogy te leírtad. :)

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 6., csütörtök 18:19

k!ll3rcsöcs írta:Ha én 10 évesen ezt hallottam volna a madridról, amit manapság tolnak az emberek arcába, akkor a gyerek naivságával elkönyvelem hogy ez egy szemét gárda, és eszembe se jut nézni a meccseiket, így nem is lettem volna madrid szurkoló. Nem érzem, hogy csak divatdrukkereket bukunk a média antimadridista kampányával. Persze a többséget a dolog ezen része nem érdekli, de én szeretném, hogy minél többen legyünk.
10 évesen szerintem TE a focit néznéd, és nem azt, hogy mit hebeg, habog róla ilyen olyan csatorna. Pontositok, a mi időnkbe azzal foglalkoztunk. Én is leültem a tv elé nézni a vb-t amikor felcsillant egy Zidane. Aztán rohantam ki az utcára focizni és nyomtam a Zizu igy Zizu úgy wááá... :D Amikor meg kapus voltam akkor meg vagy Canizares vagy Buffon, meg volt egy kapus még akit iszonyat birtam Chilavert. A léyneg, hogy akkor nem foglalkozol azzal, hogy ki mit mond hanem azt nézed, hogy ki mekkora ász :)

k!ll3rcsöcs

HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. február 6., csütörtök 17:48

Ha én 10 évesen ezt hallottam volna a madridról, amit manapság tolnak az emberek arcába, akkor a gyerek naivságával elkönyvelem hogy ez egy szemét gárda, és eszembe se jut nézni a meccseiket, így nem is lettem volna madrid szurkoló. Nem érzem, hogy csak divatdrukkereket bukunk a média antimadridista kampányával. Persze a többséget a dolog ezen része nem érdekli, de én szeretném, hogy minél többen legyünk.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 6., csütörtök 17:25

k!ll3rcsöcs írta:Büszke is vagyok a teljes védősorra, így kell ezt csinálni, lapok nélkül. És én le is szarnám a dolgokat, csak egy átlag embernek ebből is az jön le, hogy csicska madrid. És akár leendő szurkolókat veszíthetünk. :)
aki a Madridot szereti az tisztában van a sajtó ferdítésével, és az ellenfelek játék stílusával...tök egyszerűen nem szabad ezekkel foglalkozni...kb ahogy Pepe tegnap telibe röhögte Costát

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 6., csütörtök 17:11

k!ll3rcsöcs írta:Büszke is vagyok a teljes védősorra, így kell ezt csinálni, lapok nélkül. És én le is szarnám a dolgokat, csak egy átlag embernek ebből is az jön le, hogy csicska madrid. És akár leendő szurkolókat veszíthetünk. :)
Divat nem is kell! Az mehet a másik oldalhoz, bár most az se annyira vonzó :mrgreen: :lol: :lol:

k!ll3rcsöcs

HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. február 6., csütörtök 17:09

Büszke is vagyok a teljes védősorra, így kell ezt csinálni, lapok nélkül. És én le is szarnám a dolgokat, csak egy átlag embernek ebből is az jön le, hogy csicska madrid. És akár leendő szurkolókat veszíthetünk. :)

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 6., csütörtök 17:04

wZoLee7 írta:nem állítottak valótlant a meccsről...
A baj ott kezdődik, hogy ez sem lenne felkapva, ha nem arra mentek volna Costáék, hogy majd kiszinészkedik a lapokat, mert ez ilyen azt ne hidd, hogy nem fordul elő más meccsen, mert ez nem igaz... Most itt gondolok a sunyi mezhúzásokra amikor úgy csinálod, hogy a biró ne lásson semmit. Vagy kezét fogod stb... Amúgy biztos vagyok benne, hogy ezt már az öltözőben lebeszélték a védőink, hogy majd adnak a szájának. :lol: :lol: Majd legközelebb meggondolj Costa is, hogy mit csinál, de nem fogja, mert ilyen... A lényeg, hogy ha nem esett volna össze minden kicsi kontakttól és nem lassitanak vissza minden ilyet a kutyánek nem tűnik fel... Nem kell ezt ennyire tragikusan felfogni. Majd figyeld meg, hogy a Villareal csatárába nem törlik bele a taknyukat, vagy a többibe. Costa ezt kiérdemelte. Ennyi :-*

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 6., csütörtök 17:03

Gondolom a 72:28%- os labdabirtoklást meg, hogy az Atletico egyszer volt veszélyes a kapura az szóba se jött. :shifty: vegyetek egy mély levegőt és szarjátok le.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

k!ll3rcsöcs

HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. február 6., csütörtök 17:01

wZoLee7 írta:
k!ll3rcsöcs írta:Fater nézte délben a híreket M1-en, és mikor meghallottam, hogy a tegnapi meccsünk a téma a sporthírekben, mondom kimegyek megnézem már a góljainkat. Hát ezek meg elkezdtek olyan bejátszásokat mutatni, mikor Arbeloa meg Pepe Costát lökdösték, és megjegyezték, hogy érdekes szituáció, milyen sok volt ilyen, és lap nélkül meguszták a Real játékosai. Na meg jól kiemelték, hogy fortuna mennyire velünk volt.

Már ezek is kezdik??? B...ák már meg :cens:
nem állítottak valótlant a meccsről... :roll:
Persze, ez mind így volt, csak épp szó nem esett róla, hogy az atletico játékosai kétszer akkora patkányok voltak, és minimum 2 pirosat kellett volna odaszórni nekik. Na meg fortuna ide vagy oda, de azt sem tudták elmondani, hogy egyébként végig uraltuk a meccset, és a 3-0 az öngólok ellenére sem túlzó.

Azon nem lepődöm meg, hogy a FFT azzal van elfoglalva, hogy Pepe lefikázta costát, és ki kellett volna szerintük állítani, de hogy a köztévé is tök egyoldalúan kezeli a dolgokat, és ferdít, na az már sok.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 6., csütörtök 16:41

k!ll3rcsöcs írta:Fater nézte délben a híreket M1-en, és mikor meghallottam, hogy a tegnapi meccsünk a téma a sporthírekben, mondom kimegyek megnézem már a góljainkat. Hát ezek meg elkezdtek olyan bejátszásokat mutatni, mikor Arbeloa meg Pepe Costát lökdösték, és megjegyezték, hogy érdekes szituáció, milyen sok volt ilyen, és lap nélkül meguszták a Real játékosai. Na meg jól kiemelték, hogy fortuna mennyire velünk volt.

nem állítottak valótlant a meccsről... :roll:

k!ll3rcsöcs

HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. február 6., csütörtök 16:18

Fater nézte délben a híreket M1-en, és mikor meghallottam, hogy a tegnapi meccsünk a téma a sporthírekben, mondom kimegyek megnézem már a góljainkat. Hát ezek meg elkezdtek olyan bejátszásokat mutatni, mikor Arbeloa meg Pepe Costát lökdösték, és megjegyezték, hogy érdekes szituáció, milyen sok volt ilyen, és lap nélkül meguszták a Real játékosai. Na meg jól kiemelték, hogy fortuna mennyire velünk volt.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. február 5., szerda 17:43

szerda, 17:20
A mai mérkőzés pikantériája, hogy a két leghosszabb ideje veretlen csapat találkozik. Az Atletico 23 meccs óta, a Real Madrid pedig 21 találkozó óta nem talált legyőzőre. Ancelotti csapata még José Mourinho rekordját döntötte meg, akkor 21 tétmérkőzésig tartott a sorozat.
Nem kötekedni akarok, de ez így nem jó. Most vagy a szám nem stimmel, vagy nem megdöntötte, hanem beállította a José rekordját Ancelotti.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. február 5., szerda 17:11

Szanalmas szovetseg. Hanyszor van ilyen merkozeseken,minden orszagban elofordulnak ilyen jelenetek... komolytalan szar az egesz,forduljon fel a szovetseg is,biro is... 1 meccs boven eleg lett volna.

Igazsagtalan dontes.
:goat:

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. február 5., szerda 14:46

Spanyoloknál is azt kéne csinálni mint az angol bajnokságban, ott is van utólagos eltiltás játékosnak is és a bírókat is szankcionálják. csak akkor összedőlne a szép vár, amit a spanyol labdarúgó-szövetség felállított.
Másfelől meg elég érdekesnek tartom, hogy vannak bírók akiket sokszor küldenek Real meccsekre, másokat meg alig. Idén pl Teixeira Vitienes már 4 meccset is vezetett a Realnak (3 win és egy X), míg sokan még egyet sem (vagy sokan 1et).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. február 5., szerda 14:38

nem a grundon játszik.
tét, feszültség és igazságtalanság.
ha versenyszinten űztél vmit (tegyük hozzá, h ő ráadásul nem is akárhogy és akárhol) akkor meglehet érteni.
Van még pár ezer első osztályú játékos, aki nem mutogat, nem pofázik, miután kiállították...Ha minden kiállítás után(jogos, jogtalan) ez lenne, megérteném.

ráadásul igazságtalan vagy vele te is, ugyanis semmi sértőt nem mutogatott, pláne nem a játékvezetőknek.
A baj az Csoki, hogy nem is mutogatott semmi sértőt! És azt sem a sporinak!
Spanyolországban ez a mutogatás jelent valamit, pont két meccset kapott egy másik ilyen figura, aki ugyanezt csinálta.
Az meg hogy nem a sporinak mutogatta...Ne vicceljünk már! A bírókról, és a döntésről fejezte ki a véleményét, nem kell ahhoz szemben állni velük. Ha ott állsz a bíró mellett, és odakiabálsz a csapattársnak, hogy ez a bíró mekkora egy f@sz, lehet azt is zokon veszi, pedig nem rá néztél, nem neki mondtad...

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 5., szerda 14:34

Szerintem meg nem Ancelottinak és a padnak mutogatott, mivel elég arrogánsan tette azt. Úgy nem mutogatok az edzőmnek. Egyszerűen egy ekkora sztárnak nem szabad így viselkednie, de nem baj az ember holtáig tanul.
pavel írta:Szerintem egyébként (ezt a vezetőségben is nagyon jól tudták) kedvező az ítélet a Realra nézve. Miért?
- a Villareal ellen úgysem játszhatott volna. A pirosat nem törölték volna el semmiképp, az már nagyon feltünő lett volna
- Getafe idegenben most azért verhető, CR nélkül is
- Elche otthon kötelező, CR nélkül is.
A faxomlék matracosok ellen meg játszhat. Ráadásul szülinapos, felbaxták az agyát mint az állat. Nem félek, s talán Bale vagy Isco is Balelendül! Meg talán a többiekre is jótékony 6ással lesz!
Persze ez az egész xart sem ér, ha a szövetség ezek után nem lesz következetes! Azaz mondjuk minden második meccsén elmeszeli diégokoszta janikát 4-5 meccsre!
Ezzel mg egyetértek. Legalább CR kicsit pihenhet fejben, a játékból sem fog kijönni, mert két fontos meccse lesz közben, de még se maxon terheljük.
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 5., szerda 14:33

R.M.C.F írta: ez az avatar.... de mintha most hátrébb hajolt volna
Mert ugye KSZ. Kondi meg szoli :mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 5., szerda 14:30

hehe írta:a büntetés jogos.
más kérdés, hogy a bírót és a túlreagáló baszkot is el kellett volna tiltani.

ez van, ideje felnőni, ideje a real madrid címerhez méltó módon viselkedni a pályán és jobban focizni, hogy ne ilyen dolgokon múljon egy bajnokság kimenetele.

:lol: ez az avatar.... :lol: :lol: de mintha most hátrébb hajolt volna :lol: :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: