Mivel így a természetes. Férfiak vagyunk, ők meg nők. Inkább róluk mint Oliverékrőlnmate írta:Arrow-nők téma kb 2 hetente feljön
Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Sorozatok, TV műsorok
"And my heart will leave you never."
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Katrina Law.heccsat írta:Arrow eyecandy (csak akkor olvasd ha láttad a mai részt)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát nekem Ra's al Ghul lánya adja eddig a legjobban
valaki vágja, mi a valódi neve a csajnak?
http://www.imdb.com/name/nm0492345/?ref_=tt_cl_t14
Nag igen,ő se semmi
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
ezen annyira nem szeksziKerlon írta:Tudom, hogy mindenkinek megvan a saját eset meg vannak különleges esetek, ahol nem tudod megmagyarázni, miért vonzódsz egy csajhoz, mert tudod, hogy nem illetek össze meg stb, de Felicity enyhén turcsi orrú, enyhén bandzsa és elég balfi karakter, szóval nem értem az ízlésed Remy. Nekem szeplős Sara a tuti.
Shado meg természetes, de nincs vonzó kisugárzása szerintem.
amúgy tényleg baromi jó ez a képsorozat róla, de engem kurvára zavar a seggálla, bocsánat
felicity all the way, ma megkérném a kezét
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Arrow eyecandy (csak akkor olvasd ha láttad a mai részt)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hát nekem Ra's al Ghul lánya adja eddig a legjobban
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára heccsat 2014. február 6., csütörtök 22:56-kor.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Tudom, hogy mindenkinek megvan a saját eset meg vannak különleges esetek, ahol nem tudod megmagyarázni, miért vonzódsz egy csajhoz, mert tudod, hogy nem illetek össze meg stb, de Felicity enyhén turcsi orrú, enyhén bandzsa és elég balfi karakter, szóval nem értem az ízlésed Remy. Nekem szeplős Sara a tuti.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na ez faxa lesz
Meg ugye jövőre jön a Daredevil is elvileg ... paradicsom lesz lassan a képregényrajongóknak sorozatok terén .
Meg ugye jövőre jön a Daredevil is elvileg ... paradicsom lesz lassan a képregényrajongóknak sorozatok terén .
Pitik vagytok.....Janina Gavankar(Mckenna Hall) volt a legjobb eddig.
Kertvárosi Gettó
pár részt lenyomtam belőle, nagyon nagy alpáriság, de tetszik.
valaki?
Kertvárosi Gettó
pár részt lenyomtam belőle, nagyon nagy alpáriság, de tetszik.
valaki?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
...és még mindig ShadoRemy írta:És még mindig Felicity a legjobb
- P. Krisz
5 rész után azt mondom hogy jó lesz a Helix , még az a folyamat játszódik hogy jönnek az újabb szálak és kérdések magyarázat még nincs de érdekes lesz nézni mit hoznak ki belőle , és ami pozitívum Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy nem félnek kinyírni embereket már az elején
viszont a jelenetek vágása az valami botrányosan gyenge
viszont a jelenetek vágása az valami botrányosan gyenge
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az az értelme, ha nem tudsz jól angolul, akkor megtanuld. Sokat lehet tanulni az angol feliratos műsorokból.Kerlon írta:Nem tudom mi értelme megnézni egy filmet úgy, hogy a szöveg egy részét nem értem... Hogy lehet valaki ennyire türelmetlen? Mathers már megcsinálta amúgy a feliratot, ahogy lordgabi is írta lehet csapatni neki.
És még mindig Felicity a legjobbnmate írta:Arrow-nők téma kb 2 hetente feljön
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Hát, erősen jó a felhozatal azért na. De még mindig Sarah a kedvenc, nem tudom miért.
Le vagyok maradva két résszel
Le vagyok maradva két résszel
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Arrow-nők téma kb 2 hetente feljön
-
A Sleepy Hollow c. sorozatot nézi valaki? Adok egy esélyt.
- realmadridfan
Arrow:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mai részben mi volt az értelme a családi flashbacknek? Semmi újat nem tudtunk meg, a karakterek se mélyültek. Vagy én nem figyeltem eléggé? Borzasztó volt. Sara miért néz ilyen ostobán folyamatosan? Plusz ki se tudja nyitni a száját rendesen beszéd közben, Theával egyetemben. Laurel meg döntse már el, hogy örül, hogy él a húga vagy nem, egy részen belül képes változtatni Ezeket majdnem mind el tudnám nézni, ha lenne heti izgalmas akció vagy a baromijó szigetes szál(amik egyébként szerencsére többnyire vannak, plusz főszál is van viszonylag gyakran) de most nem volt, így számomra majdhogynem értékelhetetlen volt a rész, Barátok közt színvonalú drámával. 2/10, pörgetnem kellett
OFF: Nekem is Rochev tetszik a legjobban.
Megnéztem a Person of Interest eheti részét is, a filler heti ügyes részeket is meg tudják úgy oldani, hogy végig érdekes marad, hatalmas sorozat Az elmúlt főszálas részek 9/10 voltak legalább, ez a filler 7/10 körül van nálam, az előző heti John-központú repülős részhez azért nem ér fel, ami szintén egy filler volt, rengeteg jó dumával és feszült hangulattal. Röviden: nézzétek a PoI-t, mert jó
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mai részben mi volt az értelme a családi flashbacknek? Semmi újat nem tudtunk meg, a karakterek se mélyültek. Vagy én nem figyeltem eléggé? Borzasztó volt. Sara miért néz ilyen ostobán folyamatosan? Plusz ki se tudja nyitni a száját rendesen beszéd közben, Theával egyetemben. Laurel meg döntse már el, hogy örül, hogy él a húga vagy nem, egy részen belül képes változtatni Ezeket majdnem mind el tudnám nézni, ha lenne heti izgalmas akció vagy a baromijó szigetes szál(amik egyébként szerencsére többnyire vannak, plusz főszál is van viszonylag gyakran) de most nem volt, így számomra majdhogynem értékelhetetlen volt a rész, Barátok közt színvonalú drámával. 2/10, pörgetnem kellett
OFF: Nekem is Rochev tetszik a legjobban.
Megnéztem a Person of Interest eheti részét is, a filler heti ügyes részeket is meg tudják úgy oldani, hogy végig érdekes marad, hatalmas sorozat Az elmúlt főszálas részek 9/10 voltak legalább, ez a filler 7/10 körül van nálam, az előző heti John-központú repülős részhez azért nem ér fel, ami szintén egy filler volt, rengeteg jó dumával és feszült hangulattal. Röviden: nézzétek a PoI-t, mert jó
Rochev nekem is adja, de Felicity szerintem nagyon nem jó nő. Mondjuk látom te/ti ezt a nő témát színészileg is nézitek, na engem úgy nem hat meg. Sara a best. faptimecsababarca írta:Kerlon írta:Felicityt én se bírom+olyan lábai vannak, mint Jesének. A Di Marias hasonlat nekem is adta, mondjuk a történet szempontjából nekem tetszett, mert jó, hogy kitudódott Moira titka. Olinak meg jó a dolga, tolja a jobbnál jobb muffokat, viszont teljesen érthetetlen, hogy minek Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hozták össze Saraval.. Laurel tényleg durván idegesítő és a fogsora vagy 3 méter széles, ami megint idegesítő, de legalábbSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!belevittek egy kis f sza családi bonyodalmat. Persze érdekes, hogy 6 év után jobban haragszik a húgára, mint Oliverre, akihez kb egy rossz szava sem volt.Azért Oliver szerelmi élete gyérnek tűnik, de ha végig nézzük kiket pakolt meg eddig... rohadék.
Hát ebből a 3ból messze Felicity a legjobb csaj, Sara mozgatja a száját mindig, csak akkor nem amikor beszélnie kéne. Laurel meg mint egy szamár úgy néz ki,pedig a sorozat elején jó kis muff volt,de totál leépült...
De akiről nem ejtettetek szót,az Isabel Rochev kisasszony, nah ő egymagában ér annyit,mint a többi nő a sorozatban együtt,igazi dög
Nem volt rossz néz, remélem köv. részben Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kapunk egy kis Slade-darát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
A CW kvázi országos csatorna, közel sem hasonlítható egy AMC-hez, FX-hez, Showtime-hoz. A CBS, NBC, FOX, ABC mellett az ötödik. Valamint a célcsoportja tényleg a 18-34 éves nők. Az Arrowval alá is támasztják ezt.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kerlon írta:Felicityt én se bírom+olyan lábai vannak, mint Jesének. A Di Marias hasonlat nekem is adta, mondjuk a történet szempontjából nekem tetszett, mert jó, hogy kitudódott Moira titka. Olinak meg jó a dolga, tolja a jobbnál jobb muffokat, viszont teljesen érthetetlen, hogy minek Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hozták össze Saraval.. Laurel tényleg durván idegesítő és a fogsora vagy 3 méter széles, ami megint idegesítő, de legalábbSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!belevittek egy kis f sza családi bonyodalmat. Persze érdekes, hogy 6 év után jobban haragszik a húgára, mint Oliverre, akihez kb egy rossz szava sem volt.Azért Oliver szerelmi élete gyérnek tűnik, de ha végig nézzük kiket pakolt meg eddig... rohadék.
Hát ebből a 3ból messze Felicity a legjobb csaj, Sara mozgatja a száját mindig, csak akkor nem amikor beszélnie kéne. Laurel meg mint egy szamár úgy néz ki,pedig a sorozat elején jó kis muff volt,de totál leépült...
De akiről nem ejtettetek szót,az Isabel Rochev kisasszony, nah ő egymagában ér annyit,mint a többi nő a sorozatban együtt,igazi dög
Nem volt rossz néz, remélem köv. részben Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kapunk egy kis Slade-darát.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
felhoztad a legnézettebb műsort kábelen, remek példa volt, akkor rákontrázok:P. Krisz írta:azért Amerikában a kábeltévéket sem pár millió ember nézi , az AMC is kábeltévé mégis a TWD 12-14 millió nézőt vonzezt az állítást országoson menne nem 3Ms nézettsége lenne...
Super Bowl XLVIII (18:33) – 111,5M (18-49: ???)
felesleges összevetni a kettőt. minden nézettebb lenne országoson.
- P. Krisz
azért Amerikában a kábeltévéket sem pár millió ember nézi , az AMC is kábeltévé mégis a TWD 12-14 millió nézőt vonzezt az állítást országoson menne nem 3Ms nézettsége lenne...
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Felicityt én se bírom+olyan lábai vannak, mint Jesének. A Di Marias hasonlat nekem is adta, mondjuk a történet szempontjából nekem tetszett, mert jó, hogy kitudódott Moira titka. Olinak meg jó a dolga, tolja a jobbnál jobb muffokat, viszont teljesen érthetetlen, hogy minek Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hozták össze Saraval.. Laurel tényleg durván idegesítő és a fogsora vagy 3 méter széles, ami megint idegesítő, de legalábbSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!belevittek egy kis f sza családi bonyodalmat. Persze érdekes, hogy 6 év után jobban haragszik a húgára, mint Oliverre, akihez kb egy rossz szava sem volt.Azért Oliver szerelmi élete gyérnek tűnik, de ha végig nézzük kiket pakolt meg eddig... rohadék.
K
K