Sorozatok, TV műsorok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Sorozatok, TV műsorok
Arrow-nők téma kb 2 hetente feljön
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A Sleepy Hollow c. sorozatot nézi valaki? Adok egy esélyt.
"And my heart will leave you never."
- realmadridfan
Arrow:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mai részben mi volt az értelme a családi flashbacknek? Semmi újat nem tudtunk meg, a karakterek se mélyültek. Vagy én nem figyeltem eléggé? Borzasztó volt. Sara miért néz ilyen ostobán folyamatosan? Plusz ki se tudja nyitni a száját rendesen beszéd közben, Theával egyetemben. Laurel meg döntse már el, hogy örül, hogy él a húga vagy nem, egy részen belül képes változtatni Ezeket majdnem mind el tudnám nézni, ha lenne heti izgalmas akció vagy a baromijó szigetes szál(amik egyébként szerencsére többnyire vannak, plusz főszál is van viszonylag gyakran) de most nem volt, így számomra majdhogynem értékelhetetlen volt a rész, Barátok közt színvonalú drámával. 2/10, pörgetnem kellett
OFF: Nekem is Rochev tetszik a legjobban.
Megnéztem a Person of Interest eheti részét is, a filler heti ügyes részeket is meg tudják úgy oldani, hogy végig érdekes marad, hatalmas sorozat Az elmúlt főszálas részek 9/10 voltak legalább, ez a filler 7/10 körül van nálam, az előző heti John-központú repülős részhez azért nem ér fel, ami szintén egy filler volt, rengeteg jó dumával és feszült hangulattal. Röviden: nézzétek a PoI-t, mert jó
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A mai részben mi volt az értelme a családi flashbacknek? Semmi újat nem tudtunk meg, a karakterek se mélyültek. Vagy én nem figyeltem eléggé? Borzasztó volt. Sara miért néz ilyen ostobán folyamatosan? Plusz ki se tudja nyitni a száját rendesen beszéd közben, Theával egyetemben. Laurel meg döntse már el, hogy örül, hogy él a húga vagy nem, egy részen belül képes változtatni Ezeket majdnem mind el tudnám nézni, ha lenne heti izgalmas akció vagy a baromijó szigetes szál(amik egyébként szerencsére többnyire vannak, plusz főszál is van viszonylag gyakran) de most nem volt, így számomra majdhogynem értékelhetetlen volt a rész, Barátok közt színvonalú drámával. 2/10, pörgetnem kellett
OFF: Nekem is Rochev tetszik a legjobban.
Megnéztem a Person of Interest eheti részét is, a filler heti ügyes részeket is meg tudják úgy oldani, hogy végig érdekes marad, hatalmas sorozat Az elmúlt főszálas részek 9/10 voltak legalább, ez a filler 7/10 körül van nálam, az előző heti John-központú repülős részhez azért nem ér fel, ami szintén egy filler volt, rengeteg jó dumával és feszült hangulattal. Röviden: nézzétek a PoI-t, mert jó
Rochev nekem is adja, de Felicity szerintem nagyon nem jó nő. Mondjuk látom te/ti ezt a nő témát színészileg is nézitek, na engem úgy nem hat meg. Sara a best. faptimecsababarca írta:Kerlon írta:Felicityt én se bírom+olyan lábai vannak, mint Jesének. A Di Marias hasonlat nekem is adta, mondjuk a történet szempontjából nekem tetszett, mert jó, hogy kitudódott Moira titka. Olinak meg jó a dolga, tolja a jobbnál jobb muffokat, viszont teljesen érthetetlen, hogy minek Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hozták össze Saraval.. Laurel tényleg durván idegesítő és a fogsora vagy 3 méter széles, ami megint idegesítő, de legalábbSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!belevittek egy kis f sza családi bonyodalmat. Persze érdekes, hogy 6 év után jobban haragszik a húgára, mint Oliverre, akihez kb egy rossz szava sem volt.Azért Oliver szerelmi élete gyérnek tűnik, de ha végig nézzük kiket pakolt meg eddig... rohadék.
Hát ebből a 3ból messze Felicity a legjobb csaj, Sara mozgatja a száját mindig, csak akkor nem amikor beszélnie kéne. Laurel meg mint egy szamár úgy néz ki,pedig a sorozat elején jó kis muff volt,de totál leépült...
De akiről nem ejtettetek szót,az Isabel Rochev kisasszony, nah ő egymagában ér annyit,mint a többi nő a sorozatban együtt,igazi dög
Nem volt rossz néz, remélem köv. részben Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kapunk egy kis Slade-darát.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
A CW kvázi országos csatorna, közel sem hasonlítható egy AMC-hez, FX-hez, Showtime-hoz. A CBS, NBC, FOX, ABC mellett az ötödik. Valamint a célcsoportja tényleg a 18-34 éves nők. Az Arrowval alá is támasztják ezt.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kerlon írta:Felicityt én se bírom+olyan lábai vannak, mint Jesének. A Di Marias hasonlat nekem is adta, mondjuk a történet szempontjából nekem tetszett, mert jó, hogy kitudódott Moira titka. Olinak meg jó a dolga, tolja a jobbnál jobb muffokat, viszont teljesen érthetetlen, hogy minek Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hozták össze Saraval.. Laurel tényleg durván idegesítő és a fogsora vagy 3 méter széles, ami megint idegesítő, de legalábbSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!belevittek egy kis f sza családi bonyodalmat. Persze érdekes, hogy 6 év után jobban haragszik a húgára, mint Oliverre, akihez kb egy rossz szava sem volt.Azért Oliver szerelmi élete gyérnek tűnik, de ha végig nézzük kiket pakolt meg eddig... rohadék.
Hát ebből a 3ból messze Felicity a legjobb csaj, Sara mozgatja a száját mindig, csak akkor nem amikor beszélnie kéne. Laurel meg mint egy szamár úgy néz ki,pedig a sorozat elején jó kis muff volt,de totál leépült...
De akiről nem ejtettetek szót,az Isabel Rochev kisasszony, nah ő egymagában ér annyit,mint a többi nő a sorozatban együtt,igazi dög
Nem volt rossz néz, remélem köv. részben Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kapunk egy kis Slade-darát.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
felhoztad a legnézettebb műsort kábelen, remek példa volt, akkor rákontrázok:P. Krisz írta:azért Amerikában a kábeltévéket sem pár millió ember nézi , az AMC is kábeltévé mégis a TWD 12-14 millió nézőt vonzezt az állítást országoson menne nem 3Ms nézettsége lenne...
Super Bowl XLVIII (18:33) – 111,5M (18-49: ???)
felesleges összevetni a kettőt. minden nézettebb lenne országoson.
- P. Krisz
azért Amerikában a kábeltévéket sem pár millió ember nézi , az AMC is kábeltévé mégis a TWD 12-14 millió nézőt vonzezt az állítást országoson menne nem 3Ms nézettsége lenne...
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Felicityt én se bírom+olyan lábai vannak, mint Jesének. A Di Marias hasonlat nekem is adta, mondjuk a történet szempontjából nekem tetszett, mert jó, hogy kitudódott Moira titka. Olinak meg jó a dolga, tolja a jobbnál jobb muffokat, viszont teljesen érthetetlen, hogy minek Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hozták össze Saraval.. Laurel tényleg durván idegesítő és a fogsora vagy 3 méter széles, ami megint idegesítő, de legalábbSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!belevittek egy kis f sza családi bonyodalmat. Persze érdekes, hogy 6 év után jobban haragszik a húgára, mint Oliverre, akihez kb egy rossz szava sem volt.Azért Oliver szerelmi élete gyérnek tűnik, de ha végig nézzük kiket pakolt meg eddig... rohadék.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Boky
1) felicity a legjobb csaj a sorozatban, abszolút pozitív karakter, nem túl játssza, hanem ő ilyen awkward, azért is vicces az egész.P. Krisz írta:számomra rohadtul irritáló és baromira túljátssza , Laurel mellett a másik fekete bárányamúgy felicity csak szerintem aranyos? :Đ idegesítő néha, de én valamiért csípem..
de az is valószínű hogy 3 milliós nézettség mellett egyik országos adó se vetítenéA fo problema, hogy a CW adja, amit leginkabb nok neznek.
örüljünk hogy ez is van
2) ezt az állítást országoson menne nem 3Ms nézettsége lenne...
- P. Krisz
számomra rohadtul irritáló és baromira túljátssza , Laurel mellett a másik fekete bárányamúgy felicity csak szerintem aranyos? :Đ idegesítő néha, de én valamiért csípem..
de az is valószínű hogy 3 milliós nézettség mellett egyik országos adó se vetítenéA fo problema, hogy a CW adja, amit leginkabb nok neznek.
örüljünk hogy ez is van
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A fo problema, hogy a CW adja, amit leginkabb nok neznek. Szerintem nem is kell tovabb magyarazni.tubatibi írta:Igazad van, csak sajnos muszáj ezekkel megtölteni és ilyen sablon részeket is belerakni, a mai világban nincs, vagy nagyon kevés sorozat alapul olyanra, mint amilyenre mindenki szeretné...aki szereti az arrow-ot, az úgyis megnézi, mégha egy béna rész is, így bevételt generál...nmate írta:Pont a drámával van a baj, kb olyan szinten van néha, mint egy péntek délután Maricsuj. Az akciók rohadt jók és a képregényhősök/villains szálakkal sincs baj. Csak az a picsogós dráma... pfej. Laurel, Moira, Sara you failed this show.
nmate írta:Pont a drámával van a baj, kb olyan szinten van néha, mint egy péntek délután Maricsuj. Az akciók rohadt jók és a képregényhősök/villains szálakkal sincs baj. Csak az a picsogós dráma... pfej. Laurel, Moira, Sara you failed this show.tubatibi írta:szerintem volt olyan rossz rész ez....
Igazad van, csak sajnos muszáj ezekkel megtölteni és ilyen sablon részeket is belerakni, a mai világban nincs, vagy nagyon kevés sorozat alapul olyanra, mint amilyenre mindenki szeretné...aki szereti az arrow-ot, az úgyis megnézi, mégha egy béna rész is, így bevételt generál...
még valami:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!remélem a R'as al Ghul-os szálat is jól megfogják oldani, bár nem ismerem a képregényt, de remélem Sara kilépésével nem marad annyiba...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- nmate
Pont a drámával van a baj, kb olyan szinten van néha, mint egy péntek délután Maricsuj. Az akciók rohadt jók és a képregényhősök/villains szálakkal sincs baj. Csak az a picsogós dráma... pfej. Laurel, Moira, Sara you failed this show.tubatibi írta:szerintem volt olyan rossz rész ez....
Kuroko no Basuke
már nagyon várom a következő részt, remélem nem lesz szünet benne....nagyon bejövős kis anime lett. tetszenek a karakterek is, főleg a csodageneráció.
kise, aomine daiki....plusz kagami meg kuroko..
S02E17:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyébként nagyon kíváncsi vagyok, mert ugye elvileg aomine a legjobb, de őt túlhamar megmutatták, a következő részek nagyon jóklesznek, befejeződik a mérkőzés, aomine és kagami teljes erőbedobással, 100%-on fognak egymás ellen játszani, ottvan a mindig meglepetés kuroko, bár így is túl sok új dolgot mutatott meg..
nem a részhez kapcsolódik:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nagyon kíváncsi vagyok a maradék kettőre, aomine a legjobb, de valahogy akashi, a csodageneráció kapitánya tűnik a legveszélyesebbnek, ő mindent tud....ő fedezte fel kurokot is, szóval kíváncsian várom már, hogy ki nyeri meg a téli kupát....
Arrow S02E13
szerintem volt olyan rossz rész ez....
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!volt benne pár "drámai párbeszéd" oliver és az anyja, sara és laurel.....viszont a következő részekben slaide újra színrelép, akkor lesz remélem nagy puffogtatás...
amúgy felicity csak szerintem aranyos? :Đ idegesítő néha, de én valamiért csípem..
már nagyon várom a következő részt, remélem nem lesz szünet benne....nagyon bejövős kis anime lett. tetszenek a karakterek is, főleg a csodageneráció.
kise, aomine daiki....plusz kagami meg kuroko..
S02E17:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!egyébként nagyon kíváncsi vagyok, mert ugye elvileg aomine a legjobb, de őt túlhamar megmutatták, a következő részek nagyon jóklesznek, befejeződik a mérkőzés, aomine és kagami teljes erőbedobással, 100%-on fognak egymás ellen játszani, ottvan a mindig meglepetés kuroko, bár így is túl sok új dolgot mutatott meg..
nem a részhez kapcsolódik:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nagyon kíváncsi vagyok a maradék kettőre, aomine a legjobb, de valahogy akashi, a csodageneráció kapitánya tűnik a legveszélyesebbnek, ő mindent tud....ő fedezte fel kurokot is, szóval kíváncsian várom már, hogy ki nyeri meg a téli kupát....
Arrow S02E13
szerintem volt olyan rossz rész ez....
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!volt benne pár "drámai párbeszéd" oliver és az anyja, sara és laurel.....viszont a következő részekben slaide újra színrelép, akkor lesz remélem nagy puffogtatás...
amúgy felicity csak szerintem aranyos? :Đ idegesítő néha, de én valamiért csípem..
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- nmate
Di Maria hasonlat nagyon igazBoky írta:arrow
Nem tudom mi értelme megnézni egy filmet úgy, hogy a szöveg egy részét nem értem... Hogy lehet valaki ennyire türelmetlen? Mathers már megcsinálta amúgy a feliratot, ahogy lordgabi is írta lehet csapatni neki.
K
K
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kint a felirat, tegyél félre mindent, és újrázd. :ĐRemy írta:Viszont este újrázom magyar felirattal, mert itt elég sok dolog volt, amit nem értettem.
Nekem tetszeni fog ez is, úgy érzem.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Boky
a zenék tényleg kiemelhetőek a bansheeben, nekem azóta a black tar a csengőhangom, asszem a 6. rész stáblistája alatt mentToti írta:na, gyors ledaráltam a banshee első évadát.
teljes energiabomba.
annyira kibaszott hatalmas az egész, h hihetetlen és milyen sok van még benne. a karakterek is ütnek rendesen.
az a milliő, az a közeg ahol és amiben az egész játszódik, óriási hangulata van.
és az első évad fináléba a zene a végén és a jelenetek..
na, gyors ledaráltam a banshee első évadát.
teljes energiabomba.
annyira kibaszott hatalmas az egész, h hihetetlen és milyen sok van még benne. a karakterek is ütnek rendesen.
az a milliő, az a közeg ahol és amiben az egész játszódik, óriási hangulata van.
teljes energiabomba.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91