Real Madrid vs. Barcelona
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Real Madrid vs. Barcelona
szóval ha a Madrid veretlenül nyerne bajnokságot, kupár és bl-t akkor a végére már annyira unnánk, hogy nem néznénk? hát én nem unnám ha a csapat olyan játékot tolna amivel mindenkit megvernének...
Madridban több a turista, mert, hogy a helyiek egyre nehezebben csengetik ki a jegyárakat az biztos. Lehet, hogy kopik a divat, de a divat általában még a stadion szomszédságában is a tv-n keresztül nézné a meccset, mert ott a kommentátor mondja, hogy kinél van a labda ...Biztos vannak olyan hithű barcások, akiket kicsit mélyebben érintett a presidente lemondása és meghurcolása, plussz a klub hazugságai...majd visszatérnek
Madridban több a turista, mert, hogy a helyiek egyre nehezebben csengetik ki a jegyárakat az biztos. Lehet, hogy kopik a divat, de a divat általában még a stadion szomszédságában is a tv-n keresztül nézné a meccset, mert ott a kommentátor mondja, hogy kinél van a labda ...Biztos vannak olyan hithű barcások, akiket kicsit mélyebben érintett a presidente lemondása és meghurcolása, plussz a klub hazugságai...majd visszatérnek
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem meg már egy kicsit unják a félpályánál való passzolgatást.És lehet hogy inkább egy nyílt játékot játszó kétcsapatos mérkőzést néznének meg. Persze tök jó az ha minden meccsen a kedvenc csapatunk nyer de ha mindig nyerne akkor egy idő után már minek néznénk meg ha úgy is tudnánk mi lesz az eredmény. Én is személy szerint jobban szeretem azokat a meccseket amikor azon is kell izgulni hogy ne kapjunk gólt de azért rúgjunk is. Mondjuk azért nálunk annyival másabb ez a helyzet hogy mi folyamatosan nem tudjuk hozni nagyon magas színvonalon a mérkőzéseket és sokszor ki is engedünk ezért lehet az az érzésünk egy olyan meccs után hogy mint az Atma ellen hogy mennyire jó is az amikor még a félpályánál sem tudnak átjönni. Ami persze jó is csak egy idő után már nagyon unalmas lenne ezt nézni. Példának okáért Mou utolsó fél évében nem sok Real meccset néztem mert tudtam hogy kontra focit játsszunk. Ami az én szívemhez nem áll túl közel. És akkor vissza a Barcához. Még annyit hozzátennék hogy ezek a mérkőzéseket nem túl nívós ellenfelek ellen játszották. Lehet hogy ez is közrejátszik a dologban...
Messi pedig... hát nem tudom. Az utóbbi 1-1,5 évben nagyon leengedett. Szerintem most kellene azon gondolkodni hogy elengeditek mert most még jó pénzt lehetne érte kapni. Ha ezt nem teszitek meg akkor akár az is előfordulhat vele mint anno Dinho-val.
Messi pedig... hát nem tudom. Az utóbbi 1-1,5 évben nagyon leengedett. Szerintem most kellene azon gondolkodni hogy elengeditek mert most még jó pénzt lehetne érte kapni. Ha ezt nem teszitek meg akkor akár az is előfordulhat vele mint anno Dinho-val.
- h3x0r
A 6 orai kezdessel az a gond, hogy meg ennel is kevesebben mennenek el. Gondolom ott is legalabb 8 orat dolgoznak, egy vagy fel oras ebedszunettel szamolva is kevesen szabadulnanak 5 elott. A 8 orai kezdes rendben van, csak hat itt is az a gond, hogy 2 meccs van, ha egyszerre jatszanak, akkor azoknak a TV nezoknek, akik mindket meccset megneznek, valasztaniuk kell hogy melyiket nezzek. A 7 es 9 illetve a fel 8as es fel 10es kezdes viszont egesz jo lenne.ez részben a liga hülyesége. nem tudom miért nem lehet 6-tól játszani a meccset ilyenkor
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Arrafelé 4-5 körül ebédelnek,javában tart még a szieszta...ez részben a liga hülyesége. nem tudom miért nem lehet 6-tól játszani a meccset ilyenkor
Nem érdekli őket a kupa sztm sem...legalább is addig míg nem mi megyünk oda...szomorú de így van.
Ami meg Messit illeti...hát pont most a VB előtt kellene motiváltabbnak lennie,meccsről meccsre jobban teljesítenie,ha be akarja bizonyítani braziliába vagy az argentinoknak igen is sanszuk...nos Ronaldoba ezt szeretem,hogy mindig törekszik az átlagon felülire,mégha mostanság megint elkezdett is görcsölni...reméljük hogy hétvégén már ver egy duplát oszt megnyugszik a lelke...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mert akkor még mindenki dolgozik, nyáron éjfél-1 körül van takarodó a gyerekeknek.Csabi írta:nem vágom a barca jegyárazását, de azt tudom, hogy az osasuna ellen (vagy espanyol volt?) a mi hazai meccsünkre 15 eurótól kezdődtek a jegyek tekintetbe véve, hogy munkanap és későn volt.azért a kupa továbbra is a legérdektelenebb sorozat a három közül, és valószínűnek tartom, hogy az első kört kivéve drágábbak a jegyek, mint a bajnokikon. ráadásul ahogy élesedik a sorozat, úgy drágulnak is a meccsek. de azért valaki megerősíthet ebben, mert ez csak saját teória.
ez részben a liga hülyesége. nem tudom miért nem lehet 6-tól játszani a meccset ilyenkor
egyszerűen nem érdekli őket a meccs. ők csak a trófeaosztáskor nyújtják a markukat
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nem vágom a barca jegyárazását, de azt tudom, hogy az osasuna ellen (vagy espanyol volt?) a mi hazai meccsünkre 15 eurótól kezdődtek a jegyek tekintetbe véve, hogy munkanap és későn volt.azért a kupa továbbra is a legérdektelenebb sorozat a három közül, és valószínűnek tartom, hogy az első kört kivéve drágábbak a jegyek, mint a bajnokikon. ráadásul ahogy élesedik a sorozat, úgy drágulnak is a meccsek. de azért valaki megerősíthet ebben, mert ez csak saját teória.
ez részben a liga hülyesége. nem tudom miért nem lehet 6-tól játszani a meccset ilyenkor
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy újabb szervezet indít pert Rosell ellen
A Clean Hands szerint a Neymar saga az összes spanyol embert érinti. Kezdetben csak csatlakozni akartak az ügyhöz, de már nem tudtak, mivel folyamatban van, így külön pert indítanak.
Del Nidóval majd ellesznek
A Clean Hands szerint a Neymar saga az összes spanyol embert érinti. Kezdetben csak csatlakozni akartak az ügyhöz, de már nem tudtak, mivel folyamatban van, így külön pert indítanak.
Del Nidóval majd ellesznek
Hülyeséget írsz. Direkt egy sorozat nézőszámai vannak összeszedve, nem pedig össze-vissza, hogy ti gyertek ki rosszul. Kimondható, hogy a "kutyát" nem érdekli a spanyol kupa nálatok.szerintem ezt a nézőszám mizériát a szezon végén lehet rendesen kielemelezni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
azért elég szomorú, hogy egy ilyen meccsre se mennek ki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én sem vágom, nem hiszem, hogy lenne oka a közönségnek bojkottálni a meccseinket, harcban vagyunk a trófeákért.
szerintem ezt a nézőszám mizériát a szezon végén lehet rendesen kielemelezni, főleg a bajnokságban, lemegy a 38 kör, aztán egy átlagnézőszám, vagy valami.
nah, majd a bajnokavatóra megtöltjük.
szerintem ezt a nézőszám mizériát a szezon végén lehet rendesen kielemelezni, főleg a bajnokságban, lemegy a 38 kör, aztán egy átlagnézőszám, vagy valami.
nah, majd a bajnokavatóra megtöltjük.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
azért a kupa továbbra is a legérdektelenebb sorozat a három közül, és valószínűnek tartom, hogy az első kört kivéve drágábbak a jegyek, mint a bajnokikon. ráadásul ahogy élesedik a sorozat, úgy drágulnak is a meccsek. de azért valaki megerősíthet ebben, mert ez csak saját teória.
viszont a Barca nézőszáma ennek ellenére is nagyon kritikus.
viszont a Barca nézőszáma ennek ellenére is nagyon kritikus.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Belenéztem az Ajax meccsbe. Te Jó isten, hogy ez a Bojan gyerek milyen gyenge még itt is...
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Mind a két csapattól előbb-utóbb eltűnnek a nézők egyre jobban. Semmi köze a focihoz. A politika miatt van. Brazíliában is ez volt, és ez lesz nyáron is. Amíg ekkora szegénység van az országon belül, addig a százmilliós semmirevaló költekezések nem fognak jó benyomást kelteni sehol se.
Gazdag országba kell tenni a rendezvényeket, mint Katar, vagy hülyébe. Aztán ott se lesz gond.
Gazdag országba kell tenni a rendezvényeket, mint Katar, vagy hülyébe. Aztán ott se lesz gond.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
torjack írta:Realista24 írta:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 8421_n.jpg
Kezdenek lekopni a divatdrukkerek
Jah,mert pont a divatdrukkerekre jellemző,hogy kimennek meccsre...azok inkább az internetben élnek,és onnan szájalnak, van hogy a meccset sem nézik a tv-n.
Egyébként vicces,hogy a leggyengébb ellenfél ellen voltak nálunk is meg nálatok is a legtöbben. Nálunk nem tudom miért nem mennek meccsre az emberek,azért erre nem magyarázat a szerda 10 óra, mert régen kiment ilyenkor mondjuk 60-75ezer ember, nem a fele...Lehet hogy a vezetőség ellen,vagy a gyengébb játék ellen tiltakoznak,de ennyire szervezetten,hogy nem mennek ki? régen ezt is a stadionon belül intézték,zsebkendőlengetés,meg hasonlók, érdekes.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
szerintem meg 2008 óta sok víz lefolyt a Dunán és a Barva magja kiégett. Sőt Iniesta meg Xavi, mit főmozgató rúgok már régebb óta... Mondjuk a 4 év is sok. Most meg kiüt Messin is, hogy már nem olyan tökéletes a mögöttes gépezet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Az azért szerintem erős túlzás, hogy Messi beleunt a futballba, de abban egyetértek Cappával, hogy már nem olyan motivált ő sem, és a csapat sem, mint a Guardiola-érában. Halomra nyerték magukat, így ez nem meglepő, de azért jó lenne változtatni ezen.Banán írta:Ángel Cappa, a Barcelona volt másodedzője:
„Messi csodálatos, kivételes képességű játékos, aki bármikor képes teljesen váratlant és gyönyörűt húzni, de olyan, mintha tizenöt év házasság után beleunt volna a futballba. A mindent elsöprő szenvedély hiányzik. Most Messiről beszélek, de ugyanez igaz a Barcelonára is. A labda még mindig náluk van, és elő is tudnak húzni remek dolgokat, de nincs meg bennük az a lelkesedés, mint korábban."
Forrás: nso.hu
Mondjuk ezért is bízom nagyon Neymarban, ő az, aki mindig baromi motivált volt, amikor játszott, négy nullánál is látszott rajta, hogy akar még egy gólt, és ment is előre, ahogy kell, küzdött az utolsó pillanatig. A visszatérése szvsz (mentálisan is) jó hatással lesz a csapatra, a játékunkra és Messire. Remélem.
Ángel Cappa, a Barcelona volt másodedzője:
„Messi csodálatos, kivételes képességű játékos, aki bármikor képes teljesen váratlant és gyönyörűt húzni, de olyan, mintha tizenöt év házasság után beleunt volna a futballba. A mindent elsöprő szenvedély hiányzik. Most Messiről beszélek, de ugyanez igaz a Barcelonára is. A labda még mindig náluk van, és elő is tudnak húzni remek dolgokat, de nincs meg bennük az a lelkesedés, mint korábban."
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
a bizonyítékRealista24 írta:Régen volt már Neymar
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Na az a nem gyenge... Elég szar lehet az időjárás arra feléRealista24 írta:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 8421_n.jpg
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Realista24 írta:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 8421_n.jpg
Kezdenek lekopni a divatdrukkerek
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema