Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 8., szombat 12:23

Én meg a belgáknak fogok. Persze szeretem Spanyolországot, és akkor is szerettem amikor szarul ment nekik....de most kicsit durcás is vagyok mert sokkal többre hivatottak játékkép szempontjából mint amit láthatunk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: sander » 2014. február 8., szombat 12:07

morientes írta:
Ne forgasd ki a szavaimat teljesen. Én a folytonosságról akartam írni. Ha 10 éven keresztül nyernék az általad említett kupákat és ugyanazzal a játékkal és semmi nem változna még a játékosok sem akkor lehet hogy te is nyögvenyelősebben ülnél le meccset nézni.
Ebben van valami.Vegyük csak a spanyolokat...nekik szurkolok,még most is,talán a sok barát,közös emlék,spanyolország szeretete miatt de...hiába a sok cím,EB-VB...sajnos eljutott oda a csapat hogy VdB válogatottja egy nézhetetlen szar...
Így van ez a barcaval,Tata hiába próbálta megreformálni a csapatot úgy ahogy,alapjaiban maradt Xabi,maradt a Messire való mindenáron játék,és maradt a tilitoli...
Ha már a spanyol csapatot felhoztad, idén inkább a portugálok szorítok aztán csak a spanyoloknak mert ahogy írtad a spanyol meccsek szinte nézhetetlenek.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 8., szombat 11:39

Ne forgasd ki a szavaimat teljesen. Én a folytonosságról akartam írni. Ha 10 éven keresztül nyernék az általad említett kupákat és ugyanazzal a játékkal és semmi nem változna még a játékosok sem akkor lehet hogy te is nyögvenyelősebben ülnél le meccset nézni.
Ebben van valami.Vegyük csak a spanyolokat...nekik szurkolok,még most is,talán a sok barát,közös emlék,spanyolország szeretete miatt de...hiába a sok cím,EB-VB...sajnos eljutott oda a csapat hogy VdB válogatottja egy nézhetetlen szar...
Így van ez a barcaval,Tata hiába próbálta megreformálni a csapatot úgy ahogy,alapjaiban maradt Xabi,maradt a Messire való mindenáron játék,és maradt a tilitoli...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 8., szombat 10:48

elég gyérre sikeredett az a bocsánatkérés

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 8., szombat 10:01

Megnyugtatlak, hogy nem magától jutott el erre a döntésre... Én jót nevettem ezen a bocsánat kérésen :)

sander

HozzászólásSzerző: sander » 2014. február 8., szombat 9:43

torjack írta:
TéOeM írta:A Heti Helyzetben bocsánatot kért Ganksxszta Zoltán?

https://www.youtube.com/watch?v=2VMFH6ct3ik

Elég sajátosan sikerült...
Úgy fogta azt a mezt az elején mintha valami járványt hordozna. Lehet hogy célba értek a levelek ? :hmmm:

sander

HozzászólásSzerző: sander » 2014. február 8., szombat 9:40

h3x0r írta: Pellegrini es Mourinho alatt is voltak olyan periodusok, amikor fel ora utan megnyertuk a meccseket, a masodik felidoben pedig semmi erdemleges nem tortent, rugtunk par golt es ennyi. Egy reszrol jo volt hogy konnyen behuztuk, masreszrol viszont a 90 perc helyett fel ora volt az, ami tetszett.
Neha kellenek a szoros ki-ki meccsek, amikor a 90. percben megforditjuk a meccset vagy az utolso pillanatig nyilt marad a gyoztes kilete.
Igen voltak ilyen meccsek mindkét edző alatt. Csak hogy nem volt mindig ez és hol így játszottunk hol úgy. Amikor kimentek a meccsre nem tudhatták hogy a Madrid épp melyik arcát mutatja. Viszont a Barcától már 5-6 éve szinte ugyanazt látom. Nem igazán volt változás.

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. február 8., szombat 9:32

Gyönyörű bocsánat kérés... Még jó, hogy egy hete felhoztam a témát.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. február 8., szombat 9:28

TéOeM írta:A Heti Helyzetben bocsánatot kért Ganksxszta Zoltán?

https://www.youtube.com/watch?v=2VMFH6ct3ik

Elég sajátosan sikerült...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 8., szombat 9:19

A csapatuk gyengébben, akaratgyengén játszik, és erre annyira nem kíváncsiak. Kétlem, hogy az időpontal van baj...
Amùgy igen, bocsánatot kért...

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. február 8., szombat 9:14

A Heti Helyzetben bocsánatot kért Ganksxszta Zoltán?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 8., szombat 9:04

sander írta:Szerintem meg már egy kicsit unják a félpályánál való passzolgatást.És lehet hogy inkább egy nyílt játékot játszó kétcsapatos mérkőzést néznének meg. Persze tök jó az ha minden meccsen a kedvenc csapatunk nyer de ha mindig nyerne akkor egy idő után már minek néznénk meg ha úgy is tudnánk mi lesz az eredmény. Én is személy szerint jobban szeretem azokat a meccseket amikor azon is kell izgulni hogy ne kapjunk gólt de azért rúgjunk is. Mondjuk azért nálunk annyival másabb ez a helyzet hogy mi folyamatosan nem tudjuk hozni nagyon magas színvonalon a mérkőzéseket és sokszor ki is engedünk ezért lehet az az érzésünk egy olyan meccs után hogy mint az Atma ellen hogy mennyire jó is az amikor még a félpályánál sem tudnak átjönni. Ami persze jó is csak egy idő után már nagyon unalmas lenne ezt nézni.
Pellegrini es Mourinho alatt is voltak olyan periodusok, amikor fel ora utan megnyertuk a meccseket, a masodik felidoben pedig semmi erdemleges nem tortent, rugtunk par golt es ennyi. Egy reszrol jo volt hogy konnyen behuztuk, masreszrol viszont a 90 perc helyett fel ora volt az, ami tetszett.
Neha kellenek a szoros ki-ki meccsek, amikor a 90. percben megforditjuk a meccset vagy az utolso pillanatig nyilt marad a gyoztes kilete.
wZoLee7 írta:szóval ha a Madrid veretlenül nyerne bajnokságot, kupár és bl-t akkor a végére már annyira unnánk, hogy nem néznénk? :hmmm: hát én nem unnám ha a csapat olyan játékot tolna amivel mindenkit megvernének...
Ez inkabb olyan, hogy hozzaszoksz a johoz es egy ido utan nem becsulod meg, hanem termeszetesse valik.
Ilyen peldaul az aram. Mindenkinek van es teljesen termeszetes, amikor viszont elveszik akar csak par orara, maris nem megy a huto, TV, laptop, nem tudsz rola se tanulni, se filmet nezni, raadasul meg a futes se megy.

Vagy amikor anyuddal elkezdessz veszekedni, hogy miert olyan hust csinalt amilyet te nem szeretsz es miert nem masikat (miert kontrakkal nyerjuk meg a meccseket es nem rovid passzos jatekkal), amikor pedig nincs penzed egyikre se, barmelyiket elfogadnad (teljesen mindegy hogy, de nyerjunk).

sander

HozzászólásSzerző: sander » 2014. február 8., szombat 8:42

wZoLee7 írta:szóval ha a Madrid veretlenül nyerne bajnokságot, kupár és bl-t akkor a végére már annyira unnánk, hogy nem néznénk? :hmmm:
hát én nem unnám ha a csapat olyan játékot tolna amivel mindenkit megvernének...
Ha életed végéig a kedvenc kajádat és kedvenc piádat adnák akkor szerintem azokat is megunnád :)
Madridban több a turista, mert, hogy a helyiek egyre nehezebben csengetik ki a jegyárakat az biztos. Lehet, hogy kopik a divat, de a divat általában még a stadion szomszédságában is a tv-n keresztül nézné a meccset, mert ott a kommentátor mondja, hogy kinél van a labda :lol: ...Biztos vannak olyan hithű barcások, akiket kicsit mélyebben érintett a presidente lemondása és meghurcolása, plussz a klub hazugságai...majd visszatérnek
Én azért nem a jegyárak felől közelíteném meg. Ettől függetlenül adom amit mondasz mert ebben egyet értek veled. De ha belegondolsz közel 3,5 millióan élnek Madridban . Ebből legyen mondjuk 500-600 ezer ember Real Madrid szurkoló(ha ehhez még hozzávehetjük a Madrid közelében lévő kisebb városokat, falukat akkor tovább nőhet a szimpatizánsok száma.). (ennyi szerintem van). És kicsivel több mint 85.000 ember fér a Bernabeuba. Ebből mondjuk nem tudom mennyi a bérletes de szerintem biztos hogy legalább a fele. (de szerintem inkább a háromnegyede). Akkor durván azt mondom hogy 40.000 férőhelyre jut 200-300 ezer ember akik felnőttek, dolgoznak és ha lehetőségük van rá akkor kimennek a meccsre. Illetve amit te is említettél a turisták ezekhez a számokhoz még ők is hozzájönnek. De ugye ők csak jegyet vesznek. Ezért nem szoktam sokszor érteni hogy miért vannak olyan nagyon kevesen kint. :hmmm: Persze ehhez azt is hozzá kell tenni hogy ez nekik nem nagy dolog hogy kimennek a meccsre :)

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. február 8., szombat 0:16

szóval ha a Madrid veretlenül nyerne bajnokságot, kupár és bl-t akkor a végére már annyira unnánk, hogy nem néznénk? :hmmm: hát én nem unnám ha a csapat olyan játékot tolna amivel mindenkit megvernének...
Madridban több a turista, mert, hogy a helyiek egyre nehezebben csengetik ki a jegyárakat az biztos. Lehet, hogy kopik a divat, de a divat általában még a stadion szomszédságában is a tv-n keresztül nézné a meccset, mert ott a kommentátor mondja, hogy kinél van a labda :lol: ...Biztos vannak olyan hithű barcások, akiket kicsit mélyebben érintett a presidente lemondása és meghurcolása, plussz a klub hazugságai...majd visszatérnek

sander

HozzászólásSzerző: sander » 2014. február 7., péntek 15:52

Szerintem meg már egy kicsit unják a félpályánál való passzolgatást.És lehet hogy inkább egy nyílt játékot játszó kétcsapatos mérkőzést néznének meg. Persze tök jó az ha minden meccsen a kedvenc csapatunk nyer de ha mindig nyerne akkor egy idő után már minek néznénk meg ha úgy is tudnánk mi lesz az eredmény. Én is személy szerint jobban szeretem azokat a meccseket amikor azon is kell izgulni hogy ne kapjunk gólt de azért rúgjunk is. Mondjuk azért nálunk annyival másabb ez a helyzet hogy mi folyamatosan nem tudjuk hozni nagyon magas színvonalon a mérkőzéseket és sokszor ki is engedünk ezért lehet az az érzésünk egy olyan meccs után hogy mint az Atma ellen hogy mennyire jó is az amikor még a félpályánál sem tudnak átjönni. Ami persze jó is csak egy idő után már nagyon unalmas lenne ezt nézni. Példának okáért Mou utolsó fél évében nem sok Real meccset néztem mert tudtam hogy kontra focit játsszunk. Ami az én szívemhez nem áll túl közel. És akkor vissza a Barcához. Még annyit hozzátennék hogy ezek a mérkőzéseket nem túl nívós ellenfelek ellen játszották. Lehet hogy ez is közrejátszik a dologban... :hmmm:

Messi pedig... hát nem tudom. Az utóbbi 1-1,5 évben nagyon leengedett. Szerintem most kellene azon gondolkodni hogy elengeditek mert most még jó pénzt lehetne érte kapni. Ha ezt nem teszitek meg akkor akár az is előfordulhat vele mint anno Dinho-val.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 7., péntek 12:58

ez részben a liga hülyesége. nem tudom miért nem lehet 6-tól játszani a meccset ilyenkor
A 6 orai kezdessel az a gond, hogy meg ennel is kevesebben mennenek el. Gondolom ott is legalabb 8 orat dolgoznak, egy vagy fel oras ebedszunettel szamolva is kevesen szabadulnanak 5 elott. A 8 orai kezdes rendben van, csak hat itt is az a gond, hogy 2 meccs van, ha egyszerre jatszanak, akkor azoknak a TV nezoknek, akik mindket meccset megneznek, valasztaniuk kell hogy melyiket nezzek. A 7 es 9 illetve a fel 8as es fel 10es kezdes viszont egesz jo lenne.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 7., péntek 12:39

ez részben a liga hülyesége. nem tudom miért nem lehet 6-tól játszani a meccset ilyenkor
Arrafelé 4-5 körül ebédelnek,javában tart még a szieszta...:D
Nem érdekli őket a kupa sztm sem...legalább is addig míg nem mi megyünk oda...szomorú de így van.

Ami meg Messit illeti...hát pont most a VB előtt kellene motiváltabbnak lennie,meccsről meccsre jobban teljesítenie,ha be akarja bizonyítani braziliába vagy az argentinoknak igen is sanszuk...nos Ronaldoba ezt szeretem,hogy mindig törekszik az átlagon felülire,mégha mostanság megint elkezdett is görcsölni...reméljük hogy hétvégén már ver egy duplát oszt megnyugszik a lelke...:)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. február 7., péntek 8:32

Csabi írta:
azért a kupa továbbra is a legérdektelenebb sorozat a három közül, és valószínűnek tartom, hogy az első kört kivéve drágábbak a jegyek, mint a bajnokikon. ráadásul ahogy élesedik a sorozat, úgy drágulnak is a meccsek. de azért valaki megerősíthet ebben, mert ez csak saját teória.
nem vágom a barca jegyárazását, de azt tudom, hogy az osasuna ellen (vagy espanyol volt?) a mi hazai meccsünkre 15 eurótól kezdődtek a jegyek tekintetbe véve, hogy munkanap és későn volt.

mert akkor még mindenki dolgozik, nyáron éjfél-1 körül van takarodó a gyerekeknek.
egyszerűen nem érdekli őket a meccs. ők csak a trófeaosztáskor nyújtják a markukat :lol:
Kép
Kép
Kép

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 7., péntek 8:23

azért a kupa továbbra is a legérdektelenebb sorozat a három közül, és valószínűnek tartom, hogy az első kört kivéve drágábbak a jegyek, mint a bajnokikon. ráadásul ahogy élesedik a sorozat, úgy drágulnak is a meccsek. de azért valaki megerősíthet ebben, mert ez csak saját teória.
nem vágom a barca jegyárazását, de azt tudom, hogy az osasuna ellen (vagy espanyol volt?) a mi hazai meccsünkre 15 eurótól kezdődtek a jegyek tekintetbe véve, hogy munkanap és későn volt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 7., péntek 8:12

Egy újabb szervezet indít pert Rosell ellen :lol: :lol:
A Clean Hands szerint a Neymar saga az összes spanyol embert érinti. Kezdetben csak csatlakozni akartak az ügyhöz, de már nem tudtak, mivel folyamatban van, így külön pert indítanak.
Del Nidóval majd ellesznek :shutup: :shifty:
szerintem ezt a nézőszám mizériát a szezon végén lehet rendesen kielemelezni
Hülyeséget írsz. Direkt egy sorozat nézőszámai vannak összeszedve, nem pedig össze-vissza, hogy ti gyertek ki rosszul. Kimondható, hogy a "kutyát" nem érdekli a spanyol kupa nálatok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: