Szerencsére igyekszem elhatárolódni mindenféle médiától, tv-t egyáltalán nem nézek, csak a meccs erejéig, de az is annyi, hogy mikor kezdődik odaülök, szünetben csinálom a dolgomat és második félidőre visszamegyek. Nekem ami "bulvár" és média az kb az NSO-ból jött át (plusz facebook-on enyhén), de ott is elég durván nyomatják. A szerdai meccs után is képesek csak a mi alattomosságunkat videókban kitenni, az Atletico-ról egy szó sem... Costa azt kapta amit megérdemelt. Mindegy, elég volt az NSO-ból is, törlés könyvjezők közül, plusz ment egy üzenet, hogy a ku..va anyjukat. Röhej ami facebookon is megy, az a Real és Ronaldo ellenségeskedés, próbálok ettől is szabadulni, elég sok ember, oldal tiltásra került már, így hírfolyamba nem látom ezeket, de még így is elképesztő kép az ami kialakulhat egy fiatalban a Madriddal kapcsolatban, hát még úgy, hogy tényleg körülveszi a média.. Olyanok ítélkeznek, akik látnak egy egy videót egy hírportálon és elkönyvelik, hogy ezek gusztustalan férgek, mikor tudjuk, hogy mindennek két oldala van.. A magyar "szakértők" nagy része szintén elfogult, nem látják át a helyzetet, mert nem látnak annyi meccset mint mi, nem szűrik ki a kamuhírek közül azt, ami hivatalos, ami tényleg igaz. Ronaldo-t nem látják rendezvényeken, adományozni, gyereknek segíteni, mert ezekre senki nem kíváncsi sajnos. Csak mi, madridisták. Ők annyit látnak, hogy Ronaldo üt, csapkod, hisztizik, meg 10 kiló zselét a hajára ken. Mondjuk mondják ezt azok, akik ugyanúgy órákat töltenek a tükör előtt....
Géci írta:10 évesen szerintem TE a focit néznéd, és nem azt, hogy mit hebeg, habog róla ilyen olyan csatorna. Pontositok, a mi időnkbe azzal foglalkoztunk. Én is leültem a tv elé nézni a vb-t amikor felcsillant egy Zidane. Aztán rohantam ki az utcára focizni és nyomtam a Zizu igy Zizu úgy wááá... Amikor meg kapus voltam akkor meg vagy Canizares vagy Buffon, meg volt egy kapus még akit iszonyat birtam Chilavert. A léyneg, hogy akkor nem foglalkozol azzal, hogy ki mit mond hanem azt nézed, hogy ki mekkora ász
Hú basszus, ez azért részben mekkora igazság.. már nem is emlékeztem, de én is ugyanezt csináltam geci
Zidane lő, góól
Beckham szabadrúgáshoz készül... nekifut és góóóól
Ha meg nem, akkor kussoltam
Viszont ha egy társaságban a fiatalok elnyomják egymást, gúnyolják a másikat, nem biztos, hogy a Real-t fogja szeretett klubjának választani. Mert ugye őket azért még jobban befolyásolja a média, tizenegy-két évesen nem fog tudni minden meccset megnézni. Igazából én sem tudom, hogy lettem Real drukker. Nagybátyámtól Bayernes mezeket kaptam (Elber), öcsém Bayernes lett, akikkel fociztam szintén Bayernesek inkább, apu nagy zte-s volt. osztályban senki nem volt Realos. Én viszont vettem ilyen hülye újságokat, matricákat gyűjtöttem és láttam, hogy Figo, Zidane, aranylabdások a madridban... stb.. valahogy ők lettek a szimpik. Pedig volt pár kedvenc játékosom még, Henry, Del Piero, Nedved, Davids, Beckham (bár utóbbi jött is szerencsére 1-2 év múlva). De Zidane BL döntőben lőtt góljára a mai napig emlékszek, szerintem az volt a végső pillanat. Utána még az Arsenalt is kedvenc csapatomnak tartottam, aztán egyszer összesorsolták őket a BL-ben a Madriddal, mondom legalább az egyik kedvencem továbbjut.. de aztán meccs közben rájöttem, hogy itt bizony én a Madridnak szurkolok és miután kiestünk nem is néztem többet Arsenal meccset. 12-13 éve még nem volt sportcsatornánk, internet, csak BL-t tudtam nézni, minden vasárnap a teletexten lógtam és néztem mit játszik a Real.