Realista24 írta:Amíg itt van CR, addig legyen akárki a csatár, nem a góllövés lesz az elsődleges.
Ez oké, de neki nemhogy a góllövés nem megy, sem a másodlagos, sem a harmadlagos ... sem a "századlagos" dolog sem.
zalkrisszel értek egyet, ő itt már nem fog tudni semmit sem alkotni, nála több tutujgatást még senki nem kapott, de egyébként ha nektek zalkrisz véleménye nem mérvadó, mert írt egy olyat, hogy sosem fogja szeretni, annyi ennyi erővel a tied sem az Kerlon, R24, legalábbis amikor elfogultak vagytok vele szemben.
A top 5 meg egyenesen felháborító, ha ő top 5 ... top 50 jó esetben, de amiket mostanában csinál, azt legalább 1000 ember lehozza és nem, hogy nem túloztam még keveset mondtam ezzel.
Jelenleg ő a legnagyobb fék a csapatban így ezt sajnos ki lehet jelenteni. És ezzel nem azt mondom, hogy Moratat kéne játszatni, Isten ments, még padon is zavar a srác, egyszerűen nem tudom elviselni az ennyire tehetetlen focistákat a kedvenc csapatomban.
Abban igazad van, hogy nem csak ő szar, Isco és Ronaldo is kalap f*s; Ronaldonak nincs mentsége (maximum az, hogy neki nagyon sokat köszönhetünk, de még ezt sem mondanám, mert ne a real legyen az, ahol a múltból meg lehet élni) , Isconak azért van, még első éve és neki teljesen szar rendszerben toljuk. Benzemának relatíve nem változott a feladata, neki nem mondanám a rendszerbeli változás. Én felhozom a góllövést is, el sem jut kapura lövésig sem, mert oda sem akar érni. Nem is akar gólt lőni jelenleg, szóval ez alól ne legyen már felmentve, hogy de ő szerez elég gólt. A góljai minőségét és fontosságát most nem is hozom fel, pedig annak is lehetne szentelni pár sort.