Én meg hazai győzelmet a Pool-SenalonGT37 írta:Egyébként döntetlent várok a Senal-Poolon.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. február 7., péntek 17:43
Én meg hazai győzelmet a Pool-SenalonGT37 írta:Egyébként döntetlent várok a Senal-Poolon.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 7., péntek 17:25
egy gólon múlt a maradásod te csak ne fenyegessGT37 írta: Te provokátor, teee...![]()
![]()
![]()
Egyébként döntetlent várok a Senal-Poolon.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 7., péntek 17:21
Te provokátor, teee...ziro4vr írta:((((Özillel mi a csuda van elég régóta megy a csend..nem jönnek az 50 misis assistok?))))
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. február 7., péntek 17:18
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 7., péntek 17:17
Iskolában még nem ezt mondtad te féreg.sucre írta:Sokan várják a Liverpool-Arsenalt, de lehet nagyon sima meccs lesz.. az Arsenalnak. Sokkal jobbak a kp-n mint mi, nekünk maradt a kontra (amit azért az Everton ellen is elég jól használtunk.. 4-0), de azért ez nemegy Everton lesz. Bízok az SaS-ben, és a birodalmi lépegetőt meglehet verni 1v1-be középen...
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. február 7., péntek 17:14
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 7., péntek 17:05
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2014. február 7., péntek 15:45
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. február 7., péntek 15:30
Sérült játékosok a holnap meccs előtt:
Arsenal: Vermaelen, Flamini, Källström, Ramsey, Diaby, Walcott
Liverpool: Johnson, Agger, Enrique, Lucas, Sakho
Várható kezdők és kispadok:
Szczesny - Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs - Wilshere, Arteta - Cazorla, Özil, Rosicky - Giroud
Kispad: Fabianski, Jenkinson, Monreal, Zelalem/Gnabry, Chamberlain, Podolski, Bendtner.
Mignolet - Flanagan, Skrtel, Touré, Cissokho - Gerrard, Henderson - Sterling, Suarez, Coutinho - Sturridge
Kispad: Jones, Kelly, Allen, Alberto, Aspas, Ibe, Moses.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 7., péntek 13:39
Ebben mondjuk nem értek egyet veled, szerintem jóval több elképzelés van a játékunkban, mint volt AVB alatt. Akkor sokszor úgy éreztem, hogy csak úgy random megy a játék, ahogy éppen érzik a srácok, taktika meg nem igazán van.Kerlon írta:LÉnyegében van esélyük, de úgy sem érik majd el a BL helyet és szerintem jól is járnak majd ezzel így. Normális edző kell, mert ez Sherwood is csak felpakol egy csapatot aztán majd valaki megoldja, de nincs taktika, hanem szimpla dara volt eddig. A jó keretnek hála működik is a gyengébbek ellen.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 7., péntek 13:32
Ráadásul egyre inkább valószinű hogy Nani is koccol,hogy aztán tényleg a valenciaba,vagy máshová,azt nem tudni még...olasz csapatok is szóba jöhetnek a hírek szerint,de rebesgetik még a benficat is...Kerlon írta:Vidic távozik év végén a Unitedből, oficial. Az úgy kemény, de nem baj, mert már évek óta tré a tag és szerintem alapból kell a vérfrissítés Moyesknak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 7., péntek 13:27
LÉnyegében van esélyük, de úgy sem érik majd el a BL helyet és szerintem jól is járnak majd ezzel így. Normális edző kell, mert ez Sherwood is csak felpakol egy csapatot aztán majd valaki megoldja, de nincs taktika, hanem szimpla dara volt eddig. A jó keretnek hála működik is a gyengébbek ellen.Egyébként vasárnap Spurs-Everton... Remélem, TS összekapja a csapatot, jól jönne egy győzelem, mentálisan rengeteget jelentene a srácoknak.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 7., péntek 13:17
Barcások tudtommal nagyon szeretnék, mert ingyé vanKerlon írta:Vidic távozik év végén a Unitedből, oficial. Az úgy kemény, de nem baj, mert már évek óta tré a tag és szerintem alapból kell a vérfrissítés Moyesknak.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. február 7., péntek 13:16
Jöhetne is a Barçába amolyan kiegészítő embernek, már ha Puyol szögre akasztja a stoplist szezon végén.Kerlon írta:Vidic távozik év végén a Unitedből, oficial. Az úgy kemény, de nem baj, mert már évek óta tré a tag és szerintem alapból kell a vérfrissítés Moyesknak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 7., péntek 12:57
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. február 5., szerda 0:16
Ezek szar peldak. Mindegyik szetnyerte magat. Olyat mondjal aki szepen jatszott, de folyamatosan szopoagon volt, es baromi emlekezetes volt. Nem sok ilyen van.kiki. írta: időt a Nou Campba. A Pep-féle Barça, a galaktikus Real, az aranycsapat, a Cruyff vezette Ajax
Semmilyen stilussal nem lehet hosszutavon jonak lenni, mert a foci valtozik. Minden csapat valtozik, a Real se csak csodafocival nyert cimeket. A fostos jatekkal megnyert cimek ugyanugy hozzaadodnak a klub imidzsehez, mint az 50-es 60-as evek dominanciaja.kiki. írta:De ilyen játékkal csak egy-egy tornát lehet nyerni, hosszútávra nem lehet tervezni bunkerfocival.
En kedvelem Wengert es jo edzonek tartom. Az egyik legjobbnak a mostani mezonybol. Nem neki jart le az ideje, inkabb annak a "csapatepito" strategianak amit az Arsenal az utobbi evekben folytatott. Egy top klub nem engedheti meg maganak hogy minden evben eladja a legjobb jatekosat, ha nyerni akar. Ez valtozni fog a jovoben az Arsenalnal, es ettol fuggetlenul meg lehet helye tovabbra is Wengernek. Pont most nem szabad elengedni a francia mestert.MorataMartin írta:Szerintetek is lejárt már az ideje az Arsenalnál?
HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. február 4., kedd 23:02
De ilyen játékkal csak egy-egy tornát lehet nyerni, hosszútávra nem lehet tervezni bunkerfocival. Hol van most az Inter, az olaszok, nem beszélve a görög válogatottról? Vagy a Chelsea 2013-ba. Arról nem is beszélve, hogy óriási szerencse is kell ahhoz, hogy valaki így nyerjen bármit is. Szerintem sokkal kifizetődöbb hosszútávon egy normális csapatszerkezetet és taktikát kitalálni, minthogy leparkolni a buszt és imádkozni, hogy hátha leesik majd valami.2010es Interre, a 2006os olaszválogatottra, a 2004es görög válogatottra,a 2012es Chelsea-re...c
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 4., kedd 22:46
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 4., kedd 21:42
Nem értetted mire gondoltam...mindegy."Zizu visszavonulásával az a stílus vele halt"- mint 10es ő volt a Real Madrid irányítója ő szabott fazont
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 4., kedd 21:30
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem