Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás Tegnap, 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

ferni

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. február 7., péntek 18:55

BBeno írta:olyan szinten semmibe veszem a sportTV-t hogy nem tudom - > mit tett a ganxsta ami miatt bocsánatot kell kérjen?
https://www.youtube.com/watch?v=zqd5fTcp64I
meztaposás, majd egy dögöljenek meg-et is elsütött....
nekem ez jutott valamiért eszembe :mrgreen:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. február 7., péntek 18:44

olyan szinten semmibe veszem a sportTV-t hogy nem tudom - > mit tett a ganxsta ami miatt bocsánatot kell kérjen?
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. február 7., péntek 17:51

valami ehhez hasonlóra számítok
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. február 7., péntek 17:39

"A maga módján" :lol:

nacsa gyerek hegyivé maszkolva kérjen, azt már értékeljük :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 7., péntek 17:37

Kyller írta:SportTV facebook post:
Ganxsta Zolee ismét a Heti Helyzetben! A rapper a Sport1-en a ma este 21 órakor kezdődő műsorban a maga módján bocsánatot kér a Real Madrid szurkolóitól. A hétközi 0-3 fényében különösen értékeljük a gesztust, reméljük, a királyi gárda szurkolói is így tesznek.
Kíváncsi vagyok:)
Nem szoktam nézni de ma fogom
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2014. február 7., péntek 17:28

nézzük a jó oldalát:
legalább rápihen Ronaldo a tavaszi bl hadjáratra
ezeket a meccseket hozza nekünk Jesé is :D

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 7., péntek 17:24

Kerlon írta:
Matt009 írta:
Engem meglepett. Méghozzá azért, mert ritka érett döntést hozott a szövetség. Ilyet ritkán látni, hogy valakit eltiltanak egy adott csapat meccseitől, de azt hiszem ez kellett már. Sajnos nem egy bíró van, aki ellenünk fúj szándékosan, remélem ezek után visszavesznek az elfogultságból.
Szerintem meg arcon köpte saját magát. Eltiltja a játékosunk, mert kiállította az a bíró, akit hibás ítélet(ek) miatt szintén eltilt. Persze örülök neki, de akkor ez most mi, ha jól döntöttek volna, akkor 2 meccsre tiltják el Ronaldot a mutogatásért, de a pirosért nem tiltják el és ezzel igazolva magukat.
Amikor a hsz-t írtam, akkor még nem tudtam, hogy marad CR 3 meccses eltiltása. Egyszerűen felháborító, hogy megtartották az eltiltást.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. február 7., péntek 17:06

Délután írtam a sport tv-nek.... :shifty:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Kyller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba

HozzászólásSzerző: Kyller » 2014. február 7., péntek 17:05

SportTV facebook post:
Ganxsta Zolee ismét a Heti Helyzetben! A rapper a Sport1-en a ma este 21 órakor kezdődő műsorban a maga módján bocsánatot kér a Real Madrid szurkolóitól. A hétközi 0-3 fényében különösen értékeljük a gesztust, reméljük, a királyi gárda szurkolói is így tesznek.
Kíváncsi vagyok:)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 7., péntek 12:44

Ez csak egy gumocsont...kellett egy bűnbak,mert már kirívónak kezdett tűnni,amit csinálnak...de nem fog változni semmit.A fejétől bűzlik a hal... :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. február 7., péntek 12:31

Matt009 írta:
R.M.C.F írta:Nem lep meg hogy eltiltás lett a bíró sorsa. Az sem hogy nekünk már nem fujhat. igencsak odafújt.
Engem meglepett. Méghozzá azért, mert ritka érett döntést hozott a szövetség. Ilyet ritkán látni, hogy valakit eltiltanak egy adott csapat meccseitől, de azt hiszem ez kellett már. Sajnos nem egy bíró van, aki ellenünk fúj szándékosan, remélem ezek után visszavesznek az elfogultságból.
Olvastam valahol egyébként, hogy Pérez elkezdett az Atma elleni meccsen szervezkedni a páholyban. Bírókkal kapcsolatos rendszer átalakítás, pontosan nem értettem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. február 7., péntek 12:30

Matt009 írta:
R.M.C.F írta:Nem lep meg hogy eltiltás lett a bíró sorsa. Az sem hogy nekünk már nem fujhat. igencsak odafújt.
Szerintem meg arcon köpte saját magát. Eltiltja a játékosunk, mert kiállította az a bíró, akit hibás ítélet(ek) miatt szintén eltilt. Persze örülök neki, de akkor ez most mi, ha jól döntöttek volna, akkor 2 meccsre tiltják el Ronaldot a mutogatásért, de a pirosért nem tiltják el és ezzel igazolva magukat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. február 7., péntek 12:25

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 7., péntek 12:20

Amikor en lettem Realos....az apám levitt fehérvárra az uefa kupa döntőre...akkor megigézett az a könnyedség ahogy Buitre meg Sanchiz meg a többiek teszik veszik a lasztit...a keselyű Disztl Pétert bekötőzte,nem rúgta el a francba...megjátszottak minden zsugát...azon a meccsen,nem a vidinek szurkoltam...megfogott az érzés...hogy így is lehet...lazán...élvezve a focit...le lehet persze utólag köpni,de nem érdekel....utánna hozattam apámnal kintről a videokat,a kinti ujságokat..mindent a realról...aztán 88 környékén jött az eurosport,a kábel tv..alig vártam az eurogoalst...mert ott mindig volt összefoglaló...hát így...és azóta is...mindig...örökre...na de itt ez off már...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 7., péntek 12:15

R.M.C.F írta:Látjátok....az öreg ezekről duruzsolt már sok évvel ezelőtt....és akkor még én az elvakult realos voltam, aki ferdít...holott ez így volt akkor is,most is így is marad amig a real a legsikeresebb klub.
OKÉ! De ezt nem kell minden nap elmondani :D
zalkrisz írta:Viszont ha egy társaságban a fiatalok elnyomják egymást, gúnyolják a másikat, nem biztos, hogy a Real-t fogja szeretett klubjának választani. Mert ugye őket azért még jobban befolyásolja a média, tizenegy-két évesen nem fog tudni minden meccset megnézni. Igazából én sem tudom, hogy lettem Real drukker. Nagybátyámtól Bayernes mezeket kaptam (Elber), öcsém Bayernes lett, akikkel fociztam szintén Bayernesek inkább, apu nagy zte-s volt. osztályban senki nem volt Realos. Én viszont vettem ilyen hülye újságokat, matricákat gyűjtöttem és láttam, hogy Figo, Zidane, aranylabdások a madridban... stb.. valahogy ők lettek a szimpik. Pedig volt pár kedvenc játékosom még, Henry, Del Piero, Nedved, Davids, Beckham (bár utóbbi jött is szerencsére 1-2 év múlva). De Zidane BL döntőben lőtt góljára a mai napig emlékszek, szerintem az volt a végső pillanat. Utána még az Arsenalt is kedvenc csapatomnak tartottam, aztán egyszer összesorsolták őket a BL-ben a Madriddal, mondom legalább az egyik kedvencem továbbjut.. de aztán meccs közben rájöttem, hogy itt bizony én a Madridnak szurkolok és miután kiestünk nem is néztem többet Arsenal meccset. 12-13 éve még nem volt sportcsatornánk, internet, csak BL-t tudtam nézni, minden vasárnap a teletexten lógtam és néztem mit játszik a Real. :D
Azt ne hidd. Most ez a "menő", hogy mindenki vagy barcás vagy reálos táska, füzet, toll, tolltartó, füzet bevonó stb... Kis iskolásoknál most ez a divat konkrétan. Csináltuk, most a házat, aztán a csempésnek van egy fia. Ő speciel Messi és CR fan. Na azt rakd össze :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 7., péntek 11:23

Látjátok....az öreg ezekről duruzsolt már sok évvel ezelőtt....és akkor még én az elvakult realos voltam, aki ferdít...holott ez így volt akkor is,most is így is marad amig a real a legsikeresebb klub.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. február 7., péntek 10:24

Szerencsére igyekszem elhatárolódni mindenféle médiától, tv-t egyáltalán nem nézek, csak a meccs erejéig, de az is annyi, hogy mikor kezdődik odaülök, szünetben csinálom a dolgomat és második félidőre visszamegyek. Nekem ami "bulvár" és média az kb az NSO-ból jött át (plusz facebook-on enyhén), de ott is elég durván nyomatják. A szerdai meccs után is képesek csak a mi alattomosságunkat videókban kitenni, az Atletico-ról egy szó sem... Costa azt kapta amit megérdemelt. Mindegy, elég volt az NSO-ból is, törlés könyvjezők közül, plusz ment egy üzenet, hogy a ku..va anyjukat. Röhej ami facebookon is megy, az a Real és Ronaldo ellenségeskedés, próbálok ettől is szabadulni, elég sok ember, oldal tiltásra került már, így hírfolyamba nem látom ezeket, de még így is elképesztő kép az ami kialakulhat egy fiatalban a Madriddal kapcsolatban, hát még úgy, hogy tényleg körülveszi a média.. Olyanok ítélkeznek, akik látnak egy egy videót egy hírportálon és elkönyvelik, hogy ezek gusztustalan férgek, mikor tudjuk, hogy mindennek két oldala van.. A magyar "szakértők" nagy része szintén elfogult, nem látják át a helyzetet, mert nem látnak annyi meccset mint mi, nem szűrik ki a kamuhírek közül azt, ami hivatalos, ami tényleg igaz. Ronaldo-t nem látják rendezvényeken, adományozni, gyereknek segíteni, mert ezekre senki nem kíváncsi sajnos. Csak mi, madridisták. Ők annyit látnak, hogy Ronaldo üt, csapkod, hisztizik, meg 10 kiló zselét a hajára ken. Mondjuk mondják ezt azok, akik ugyanúgy órákat töltenek a tükör előtt....
Géci írta:10 évesen szerintem TE a focit néznéd, és nem azt, hogy mit hebeg, habog róla ilyen olyan csatorna. Pontositok, a mi időnkbe azzal foglalkoztunk. Én is leültem a tv elé nézni a vb-t amikor felcsillant egy Zidane. Aztán rohantam ki az utcára focizni és nyomtam a Zizu igy Zizu úgy wááá... Amikor meg kapus voltam akkor meg vagy Canizares vagy Buffon, meg volt egy kapus még akit iszonyat birtam Chilavert. A léyneg, hogy akkor nem foglalkozol azzal, hogy ki mit mond hanem azt nézed, hogy ki mekkora ász
Hú basszus, ez azért részben mekkora igazság.. már nem is emlékeztem, de én is ugyanezt csináltam geci :lol: :lol: Zidane lő, góól :lol: Beckham szabadrúgáshoz készül... nekifut és góóóól :lol: Ha meg nem, akkor kussoltam :D

Viszont ha egy társaságban a fiatalok elnyomják egymást, gúnyolják a másikat, nem biztos, hogy a Real-t fogja szeretett klubjának választani. Mert ugye őket azért még jobban befolyásolja a média, tizenegy-két évesen nem fog tudni minden meccset megnézni. Igazából én sem tudom, hogy lettem Real drukker. Nagybátyámtól Bayernes mezeket kaptam (Elber), öcsém Bayernes lett, akikkel fociztam szintén Bayernesek inkább, apu nagy zte-s volt. osztályban senki nem volt Realos. Én viszont vettem ilyen hülye újságokat, matricákat gyűjtöttem és láttam, hogy Figo, Zidane, aranylabdások a madridban... stb.. valahogy ők lettek a szimpik. Pedig volt pár kedvenc játékosom még, Henry, Del Piero, Nedved, Davids, Beckham (bár utóbbi jött is szerencsére 1-2 év múlva). De Zidane BL döntőben lőtt góljára a mai napig emlékszek, szerintem az volt a végső pillanat. Utána még az Arsenalt is kedvenc csapatomnak tartottam, aztán egyszer összesorsolták őket a BL-ben a Madriddal, mondom legalább az egyik kedvencem továbbjut.. de aztán meccs közben rájöttem, hogy itt bizony én a Madridnak szurkolok és miután kiestünk nem is néztem többet Arsenal meccset. 12-13 éve még nem volt sportcsatornánk, internet, csak BL-t tudtam nézni, minden vasárnap a teletexten lógtam és néztem mit játszik a Real. :D

Kyller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba

HozzászólásSzerző: Kyller » 2014. február 7., péntek 10:06

Pepe és Ramos is veszélyes helyzetben vannak a kupában, hiszen amennyiben lapot kapnak az Atlético elleni visszavágón ki kellene hagyniuk a döntőt.
Szerintem az egyiknek ott kell lennie a visszavágón. Varane most épül fel, nem 100%os, Nacho-t bírom, de nem biztos hogy elbír ekkora feladattal még. Szóval vagy Ramos vagy Pepe kell, sárga ide vagy oda...

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. február 7., péntek 9:56

Az a helyzet, hogy a mai szaros világban azt nyomatják amit a birka nép nyakal. Mint ahogy az a hír, hogy x sztárocska összerúgta a port y ribanccal, úgy a sportba is begyűrűzött a bulvár. Mi vagyunk a sztárcsapat, ha a nagyközönség számára semmit nem mondó matracosok görények, az nem hír, de minket nagyítóval néznek, mert ha CR egy büdösebbet fingik, fenn van a főoldalon.

Amilyen a kereslet, olyan a kínálat.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. február 7., péntek 8:35

Pepe és Ramos is veszélyes helyzetben vannak a kupában, hiszen amennyiben lapot kapnak az Atlético elleni visszavágón ki kellene hagyniuk a döntőt.
Könnyen lehet, hogy azon a meccsen más lesz a védelem. Ugyebár már ott van Varane is és Nacho is vállalható formát mutat. :hmmm:

Vissza: