Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
14
21%
Xabi Alonso
51
76%
Zidane
2
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 67

Gerr90
Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 16., csütörtök 22:31

Kercsó írta:nem mondtátok, csak utaltatok rá, hogy jobb a brazil, mint Khedira :D
tényleg meredek a dolog.

amúgy meg...kár, hogy Mou már nem gondol a jövő évi Madridra.
jó lenne ezt a Casemiro gyerek a maradék bajnoki meccseken játszatni...
kár, hogy 0 játék percet fog kapni :x :x
Ezt írtam:
"Megmondom őszintén, nem hiszek nagyon a gyerekben. A Khedira szintet megüti, sőt szerintem túl is fogja szárnyalni, de nálam az még mindig kevés lenne a kezdőbe...stb." És a többiek is óvatosan fogalmaztak.
Mourinho szerintem brutálisan lekakkantja már a meccseket, persze a holnapi kivételével. Én is örülnék neki, ha ifiket hozna fel, de nem hiszem, hogy meghúzza. Feltolja a gálakezdő egészséges részét, Maria helyett Modriccal, aztán annyi.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 16., csütörtök 22:27

nem mondtátok, csak utaltatok rá, hogy jobb a brazil, mint Khedira :D
tényleg meredek a dolog.

amúgy meg...kár, hogy Mou már nem gondol a jövő évi Madridra.
jó lenne ezt a Casemiro gyerek a maradék bajnoki meccseken játszatni...
kár, hogy 0 játék percet fog kapni :x :x
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 16., csütörtök 22:25

numberone1 írta:
Kerlon írta: Casemiroról meg még mindig nem értem, hogy minek kap ekkora bizalmat, amikor egy buli meccsen játszott, amiből kb. semmit sem érdemes levonni, és ha annyira tényleg jó lett volna, akkor szerintem még láttuk volna játszani azóta a nagyoknál.
Az a baj, h Khedira meg buli meccseken is balfasz. A brazilnak legalabb nem okozott gondott levenni a labdat.
Kerlon írta:Azért az erős, hogy féléve még Verratti nevét se tudtuk a legtöbben most meg jobbnak tartjuk Gündogannal, illetve Pogbat is, aki megint csak most robbant a tavasszal. Gündogannak meg már van 1,5-2 jó éve.
Nem tudom, h mikortol kellett vona figyelni egy 20 eves jatekost...... talan meg Pescara juniortol? :roll:
1 eve van a PSG-ben, de biztos te figyelted a Nurnbergben is a torokot. Nekem mindegy melyik jon, csak igazoljuk le az egyiket.
Gündogan simán pótolta Sahint és most már a német válogatottban is stabil kerettag és már egyszer leírtam tavaly is, hogy simán betömte Sahin helyét. Verrattiról meg annyit tudni, hogy a Barca ellen volt két vállalható meccse...

A németeket meg már pofátlanul alul értékelitek. Nem megbántásból írom, de amit itt össze Fabinhoztatok meg Casemiroztatok az már kicsit röhejes. Az egy dolog, hogy bejön nektek a stílusa vagy szimpatikus egy játékos, de a helyén kéne kezelni a dolgokat. Akkor már hozzuk Monizt edzőnek a Fradiból vagy Coulibalynak lejár a szerződése... Stb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Gerr90

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 16., csütörtök 22:19

Remy írta:Azért ez a Khedira - Casemiro összehasonlítás már nagyon eltúlzott :lol: szinte semmit nem láttunk a gyerekből, mert a komolytalan idei bajnoki meccseink nem szint. 2-3 meccsből meg nem lehet megmondani, hogy milyen. Castillában se brillírozott, rengeteget hibázott.

Khedira meg egy német válogatott alapembere (és igen, jól is tolja ott). Oké, hogy vicces, de hogy ez a Casemiro már most jobb meg ilyen hsz-ek :lol: ne, már :-)
Egy szóval sem mondtuk, hogy már most jobb. Csak, hogy valszeg elérheti azt a szintet, sőt valamelyest túl is lépheti. (Nincs olyan baromira magasan az a léc :mrgreen: ) Illetve, hogy gazdaságos lenne a csere.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 16., csütörtök 22:13

Azért ez a Khedira - Casemiro összehasonlítás már nagyon eltúlzott :lol: szinte semmit nem láttunk a gyerekből, mert a komolytalan idei bajnoki meccseink nem szint. 2-3 meccsből meg nem lehet megmondani, hogy milyen. Castillában se brillírozott, rengeteget hibázott.

Khedira meg egy német válogatott alapembere (és igen, jól is tolja ott). Oké, hogy vicces, de hogy ez a Casemiro már most jobb meg ilyen hsz-ek :lol: ne, már :-)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Gerr90

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 16., csütörtök 22:13

numberone1 írta:
nem csak azt szerttem volna ebbol kihozni, h inkabb csak nyerhetunk ezzel az uzlettel. A bukta olyan csekely benne, mint egy Castillasssal, senki nem fogja felkapni a fejet..... ha nyerunk rajta mindenki boldog es mekkora tehetseget sikerult szerezni poton penzert.
Ez így van, én is csak a pozitívumait látom egy ilyen cserének. :D
Mondjuk fogalmam sincs, mennyiért vehetnénk meg a gyereket. Erről tudtommal semmit nem hoztak napvilágra. Vagy tévedek?

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 16., csütörtök 22:03

Gerr90 írta:
Megmondom őszintén, nem hiszek nagyon a gyerekben. A Khedira szintet megüti, sőt szerintem túl is fogja szárnyalni, de nálam az még mindig kevés lenne a kezdőbe. Ha végre lecseréljük Khedirat, nem szeretném ha megelégednénk a kicsit jobb szinttel. Én már megelégednék azzal, ha egy jó csere válna belőle.
Persze az is lehet, hogy neked lesz igazod és bejön. Nem bánnám, ha tévednék. :D
nem csak azt szerttem volna ebbol kihozni, h inkabb csak nyerhetunk ezzel az uzlettel. A bukta olyan csekely benne, mint egy Castillasssal, senki nem fogja felkapni a fejet..... ha nyerunk rajta mindenki boldog es mekkora tehetseget sikerult szerezni poton penzert.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 16., csütörtök 21:57

a Vidal/Pogba kettőst egyszerre elhozni lehetetlen.
a kettőből egyet meg szinte lehetetlen
főleg úgy, hogy a hírek szerint Conte úgy hosszabbította meg a szerződését, hogy ha ez a két játékos marad a csapatnál...

szerintem aki mozdítható és már bizonyított is, az Gündogan.
viszont, ha Khedirát valamilyen úton módon eltudjuk postázni a Chelseanek -joséval együtt- akkor mindenképp kell még valaki a kp-ra...olyan, aki adott esetben bírja a padot.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Gerr90

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 16., csütörtök 21:53

numberone1 írta: azt meg hozza teheted, ha esetleg bevallna. Mekkorat szakitanank mint szakmailag es anyagilag is. A bukta resze sokkal kisebb lenne, nincs benne riziko.
Megmondom őszintén, nem hiszek nagyon a gyerekben. A Khedira szintet megüti, sőt szerintem túl is fogja szárnyalni, de nálam az még mindig kevés lenne a kezdőbe. Ha végre lecseréljük Khedirat, nem szeretném ha megelégednénk a kicsit jobb szinttel. Én már megelégednék azzal, ha egy jó csere válna belőle.
Persze az is lehet, hogy neked lesz igazod és bejön. Nem bánnám, ha tévednék. :D

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 16., csütörtök 21:41

Kerlon írta: Casemiroról meg még mindig nem értem, hogy minek kap ekkora bizalmat, amikor egy buli meccsen játszott, amiből kb. semmit sem érdemes levonni, és ha annyira tényleg jó lett volna, akkor szerintem még láttuk volna játszani azóta a nagyoknál.
Az a baj, h Khedira meg buli meccseken is balfasz. A brazilnak legalabb nem okozott gondott levenni a labdat.
Kerlon írta:Azért az erős, hogy féléve még Verratti nevét se tudtuk a legtöbben most meg jobbnak tartjuk Gündogannal, illetve Pogbat is, aki megint csak most robbant a tavasszal. Gündogannak meg már van 1,5-2 jó éve.
Nem tudom, h mikortol kellett vona figyelni egy 20 eves jatekost...... talan meg Pescara juniortol? :roll:
1 eve van a PSG-ben, de biztos te figyelted a Nurnbergben is a torokot. Nekem mindegy melyik jon, csak igazoljuk le az egyiket.
Gerr90 írta: - gazdaságilag jobban megérné, Khedirát elpasszolhatjuk egy 20+-os összegért (nem, nem forintban:P) és a fizetése is kisebb lenne;
- nagyjából hozta azt a szintet, mint Rambó, még akkor is, ha lazább meccs volt.
- Nem Khedira a neve.

azt meg hozza teheted, ha esetleg bevallna. Mekkorat szakitanank mint szakmailag es anyagilag is. A bukta resze sokkal kisebb lenne, nincs benne riziko.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 16., csütörtök 21:06

Anthony írta:Tényleg nem érted, pedig egyszerű: Casemiro tudott két egyeneset rugni a labdába, ezzel máris jobb, mint Khedira valaha volt. Simple as :cens:
Az nekem is megy. Ingyen is odamegyek havi 10ezer euróért. A Real Madridban ne az legyen a szint, hogy valaki tud két egyenes rúgni a labdába egy Betis elleni buli meccsen. Még iram se volt azon a meccsen, igazán élesbe még nem is láttuk a gyereket... Hagyjuk már. Kapjon lehetőséget aztán bizonyítson utána elhiszem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Gerr90

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 16., csütörtök 20:54

Kerlon írta:Casemiroról meg még mindig nem értem, hogy minek kap ekkora bizalmat, amikor egy buli meccsen játszott, amiből kb. semmit sem érdemes levonni, és ha annyira tényleg jó lett volna, akkor szerintem még láttuk volna játszani azóta a nagyoknál.
Én sem látok annyit benne, hogy kezdő legyen, de a padra tényleg elfér. Ha a herceg helyett lesz a keret tagja, az külön öröm. 3 pro indokom van:
- gazdaságilag jobban megérné, Khedirát elpasszolhatjuk egy 20+-os összegért (nem, nem forintban:P) és a fizetése is kisebb lenne;
- nagyjából hozta azt a szintet, mint Rambó, még akkor is, ha lazább meccs volt.
- Nem Khedira a neve.
Mondom mindezt úgy, hogy én sem szeretném, ha Casemiro kezdő lenne a jövő Madridjában.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 16., csütörtök 20:53

Tényleg nem érted, pedig egyszerű: Casemiro tudott két egyeneset rugni a labdába, ezzel máris jobb, mint Khedira valaha volt. Simple as :cens:

beckham96
Kedvenc játékosaid: David Beckham, Cristiano Ronaldo, Gera Zoltán, Kaká
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. május 16., csütörtök 20:53

A francia L'Equipe című lap szerint a Paris Saint-Germain hajlandó lenne 100 millió eurót is áldozni a Real Madrid sztárjáért, Cristiano Ronaldóért, akit a jelenlegi 10.5 millió eurós éves fizetése helyett 18 millióval csábítanának Párizsba.
:/

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 16., csütörtök 20:49

Azért az erős, hogy féléve még Verratti nevét se tudtuk a legtöbben most meg jobbnak tartjuk Gündogannal, illetve Pogbat is, aki megint csak most robbant a tavasszal. Gündogannak meg már van 1,5-2 jó éve.

Casemiroról meg még mindig nem értem, hogy minek kap ekkora bizalmat, amikor egy buli meccsen játszott, amiből kb. semmit sem érdemes levonni, és ha annyira tényleg jó lett volna, akkor szerintem még láttuk volna játszani azóta a nagyoknál.
K

Gerr90

HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 16., csütörtök 20:21

numberone1 írta:Azt lathattuk, h Casemiro mar feludulest jelentett Khedira utan, pedig nem nagy szam a brazil. Ha csak Gundogant, Casemirot es Kondogbiat hozzzuk, akkor sem leszek annyira elegedetlen. Nem egy Vidal-Pogba-Veratti vonal, de meg be is valhat.... Kondogbia-Modric-Gundogan harmas messze nem lenne elveszett, a padon meg Alonso-Casemiro kettos.
Már többször is leírtam, hogy szerintem a középpályára a Modric-Vidal/Pogba-Verratti hármas lenne a lehető legjobb végkifejlete a nyári átigazolási szezonnak. De akkor sem akadnék ki, ha az általad vázolt trió kötne ki nálunk.
Modric ugye adott, Gündogan játéka pedig egyre jobban tetszik nekem. Robosztus és ügyes az emberünk, tetszetős párosítás. Kondogbia viszont nem tudom, hogy megüti-e a mércét. Kétszer láttam eddig játszani, nem volt elveszett, de ha esetleg valaki többet látta, írhatna róla egy objektív véleményt. Pogbához viszonyítva milyen? Hozzá jóval többet volt szerencsém, akkor lenne viszonyítási alapom.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 16., csütörtök 19:20

Matt009 írta: Kb. én is így vagyok ezzel. Nem hiszek se Verratti, se Vidal leigazolásában. Pogba még talán összejöhetne, de így ő is necces lesz. És akkor még eladjuk Khedirát a Chelseanek, és itt állunk 2 db kkp-val, akik közül az egyik már kiöregedő félben van, a másik pedig védekezni nem igazán tud, és legoptimálisabban 4-3-3ban érzi magát...

Marad Kondogbia és Gündogán, akikről nekem az a véleményem, hogy jelenleg mi náluk jobb játékost keresünk a kezdőbe. Szerintem például anno Sahin sokkal jobb játékosnak tűnt, mint jelenleg Gündogán, és láttuk mi lett Sahinnal is... Szép lesz ez a nyár is...
Azt lathattuk, h Casemiro mar feludulest jelentett Khedira utan, pedig nem nagy szam a brazil. Ha csak Gundogant, Casemirot es Kondogbiat hozzzuk, akkor sem leszek annyira elegedetlen. Nem egy Vidal-Pogba-Veratti vonal, de meg be is valhat.... Kondogbia-Modric-Gundogan harmas messze nem lenne elveszett, a padon meg Alonso-Casemiro kettos.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 16., csütörtök 17:48

Mondjuk sok szempontból szerintem Gündogán jobb, már csak sebességét nézve példának, illetve jobban használja mindkét lábát. Továbbá Sahinról is egy kicsit könnyen mondtunk le...
Igen+nekem nem tűnik sérülékenynek sem a fazon,olyan Hakan Sükür feelengje van(tudom más poszt)de ez is olyan mintha szét tudná rúgni a világot... :D
Boszporusz bikája 2.0 :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 16., csütörtök 17:43

Marad Kondogbia és Gündogán, akikről nekem az a véleményem, hogy jelenleg mi náluk jobb játékost keresünk a kezdőbe. Szerintem például anno Sahin sokkal jobb játékosnak tűnt, mint jelenleg Gündogán, és láttuk mi lett Sahinnal is... Szép lesz ez a nyár is...
Sahin nagyon is jó játékos lenne, csak sajnos sérülten jött és Mourinho nem tudta vagy nem akarta beépíteni. Fogadni mernék rá, hogy a következő szezonra a BVBnél újra formába fogják hozni

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 16., csütörtök 17:09

Mondjuk sok szempontból szerintem Gündogán jobb, már csak sebességét nézve példának, illetve jobban használja mindkét lábát. Továbbá Sahinról is egy kicsit könnyen mondtunk le...

Ilettve mindkettő szóba jövő játékos azért kellően fiatal még, fejlődőképesek. És nálam(meg talán a vezetőségnél is) ez azért átmeneti évnek fog számítani, nem akkora nagy gond, ha lassan pörögnek fel.

Vissza: