Marci77 írta:Mondjuk az is erdekes hogy a focival kapcsolatos temakban,es azon belul is a spanyol focis temakban van ekkora baj a csatornaval.
Amikor nemet kupat adtak,nem volt nagy bajom veluk,a studioban Hegyi se volt hulye.
Es az amerikai sportok kozvetitesevel sincs semmi bajom(+Trash Talk).(Vagyis az NFLlel es az NBAvel,az NHLrol nem tudok nyilatkozni)
Aztan lehet hogy csak egyeni velemeny,kinek mi.
Ha jól tudom akkor az amerikai sportok közvetítése közben vannak a kommentátor mellett olyanok is akik segítenek neki és sokszor ki is javítják. Én mondjuk csak Amerikai focit szoktam még nézni és ott van egy srác (a nevét nem tudom) de ő szokott sokszor az sms-ekre is válaszolni.
torjack írta:Ha meg még egyszer szerepelhet döglégy úr ebben a műsorban, akkor súlyos gondok vannak a csatornánál, és azzal kinyilvánítja a csatorna, hogy inkább az udvari bolondok körébe tartozik semmint az értelmes embere közé.
Pedig fog még szerepelni elég sokszor. Manapság a hülyeség a trend. Ott van a két nagy országos ker. csatorna, azokon is főműsoridőben Győzike, Berki, ÉNB, kamureality megy. Ez kell a népnek. A Sport TV nem csinál mást, mint hogy ezt lovagolja meg. Érdekes módon a szűkebb rétegeket érdeklő műsorokba tudnak értelmes arcokat hívni. De ha fociról van szó, jön a sok dilettáns. Celebek meg médiakurvák korát éljük, ahol a tehetségtelenség, a hozzá nem értés meg a butaság kifejezetten erény...szégyen, de ez van. Meg meggyleves.
Valószínűleg még elég sokszor fogjuk látni Zolee-t. Sajnos mi nem a tudást szeretnénk látni a tv-ben hanem a jó nagy hülyéket, és amíg ez nem változik addig Zolee nagy király marad.
R.M.C.F írta:hegyi amúgy mitől szakértő? Mert régóta csinálja? Hány és hány takaritónő van,aki évtizedek óta sikálja a nyilvános wc-ket,de béna mint a toszottmalac.
Ne vicceljél XD Írt két három könyvet és újságíró. Ennyi nekünk elég. Igaz egyik könyvnek sincs sok köze a magas szintű írásokhoz (sokszor egy blogban jobb dolgokat lehet olvasni) illetve valami újságnál ír, gondolom az is valami nagyon magas szintű újság lehet (Blikk;Nők lapja;Bors). A baj szerintem inkább ott kezdődik hogy aki "szakmabeli" az sem tud többet a fociról. Ha megnéznénk egy Hegyi-Bognár Gyuri vonulatot akkor nehéz lenne eldönteni hogy melyik az újságíró és melyik a "szakmabeli"