Ha a tottenham játszana akkor biztos lenne 5-6 gól,így nemtudom...Na hajrá, jó lenne egy fordulatos, gólgazdag meccset látni.
Premier League
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Premier League
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Remélem nem állnak be sündisznóba, megtettem, hogy mind2 csapat mind2 félidőben gólt rúg, úgyhogy hajrááá, egy jó meccset akarok látni !!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Confirmed Liverpool team v Arsenal: Mignolet, Flanagan, Cissokho, Touré, Skrtel, Gerrard, Henderson, Sterling, Coutinho, Suárez, Sturridge.
Arsenal team to face Liverpool: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Wilshere, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Özil, Giroud.
Na hajrá, jó lenne egy fordulatos, gólgazdag meccset látni.
Arsenal team to face Liverpool: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Wilshere, Arteta, Oxlade-Chamberlain, Cazorla, Özil, Giroud.
Na hajrá, jó lenne egy fordulatos, gólgazdag meccset látni.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Zombori úr, ön az?messideco írta: A Pool szerintem lemondhat a bajnoki címről, a dobogó vagy a BL-hely lehet a prioritás számukra érzésem szerint.
Ja, valahogy így Mindenesetre én egy rohadt hajtós, jó meccset várok, egy remek szombati délutáni szórakozást.morientes írta:Nekem az az érzésem hogy behúzza a pool.Suarez,Sturridge,Coutinho ha jó napot fog ki,akkor,megspékelve az 50ezer fanatikus vörös fan-al,akkor nem lesz baj...különben is muszály nyerniük mert fogadtam rájuk...azt adja a jóisten ha nem nyernek...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem az az érzésem hogy behúzza a pool.Suarez,Sturridge,Coutinho ha jó napot fog ki,akkor,megspékelve az 50ezer fanatikus vörös fan-al,akkor nem lesz baj...különben is muszály nyerniük mert fogadtam rájuk...azt adja a jóisten ha nem nyernek...nmate írta:Azért hazai pályán még egy nagycsapattal sem játszott a Pool, ezt is számoljuk bele. Szerintem minimum egy X-re jók lesznek ma. Mindezek ellenére, kevés a csapat Suarezt leszámítva, de tudják ők is, hogy sok múlik ma és egy meccsen bármi lehet.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- GT37
Semmi baj, már megszoktam. :öngyilkossmiley:Géci írta:Hát eddig a nagy csapatok ellen nem tudott betalálni...
Bocs GT
Én a negyedik helyre várom őket, a City, a Chelsea és az Arsenal mögé.messideco írta: A Pool szerintem lemondhat a bajnoki címről, a dobogó vagy a BL-hely lehet a prioritás számukra érzésem szerint.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A Pool szerintem lemondhat a bajnoki címről, a dobogó vagy a BL-hely lehet a prioritás számukra érzésem szerint.
Kemény meccs lesz, nagyon várom már, pokoli hangulat van kilátásban. Remélem találok értelmes streamet majd Go Gunners! (holvanalilasalasmiley?)
Kemény meccs lesz, nagyon várom már, pokoli hangulat van kilátásban. Remélem találok értelmes streamet majd Go Gunners! (holvanalilasalasmiley?)
"And my heart will leave you never."
- nmate
Azért hazai pályán még egy nagycsapattal sem játszott a Pool, ezt is számoljuk bele. Szerintem minimum egy X-re jók lesznek ma. Mindezek ellenére, kevés a csapat Suarezt leszámítva, de tudják ők is, hogy sok múlik ma és egy meccsen bármi lehet.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát eddig a nagy csapatok ellen nem tudott betalálni...
Bocs GT
Bocs GT
- nmate
Majd meglátjuk. Én Suarez parádéra számítok, bár lehet a szívem húz csak oda.alexoxladjackoxi írta:Az Arsenal és a Chelsea védelme a legjobb az egész PL-ben. A Koscielny-Merte páros együtt két éve nem kapott ki. Ha valamelyik csapat védelme képes megállítani a Poolt, akkor az az Arsenalé.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Közben biztató hírek vannak Agueroval kapcsolatban, mert tegnap már a csapattal edzet, és könnyen lehet, hogy a barca ellen már játszani tud!
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Az Arsenal és a Chelsea védelme a legjobb az egész PL-ben. A Koscielny-Merte páros együtt két éve nem kapott ki. Ha valamelyik csapat védelme képes megállítani a Poolt, akkor az az Arsenalé.nmate írta:Szerintem meg küzdelmes meccsen, de Pool. Felszívják magukat, Arsenalnak ez a védelme nem fogja meg jelenlegi legjobb csatárt, az biztos. Középpálya se nagy humbuk, sok passer, de fognak annyira pörögni a Pool játékosok, hogy kompenzálják ezt. 3-2 esetleg 2-2 amit úgy most érzek.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Kutyafüle. Hol van ő a Lordhoz? Ne nevettess már.GT37 írta:Csak hát a statisztikákra nem lehet mindig támaszkodni... Aki nézi is a Pool meccseit, az megállapíthatja, hogy Suárez baromira túl van értékelve. Nem rossz, de Cavaninak, Zlatannak, Agüerónak, Rooneynak, Giroud-nak a közelébe sem ér...nmate írta:Suarez mindenhol ott van
Amugy Ozil lehet hogy hozza az assistokat meg sok key passt mint a Realban,de amugy a jateka es amit altalaban csinal az nem sok. Oktober ota en ugy erzem hogy megint csak elvan mint a befott. Nem hiszem el hogy egy bajnokira se lehet kikuldeni a csapatot ugy hogy a nemetettorok padozik es Cazorla van kozepen. Eszbe kapna talan,es pl. most Gnabry,Ox es Poldi is megerdemli hogy kezdhessen. En bedobnam a ket fiatalt.(Igaz,nem pont a Pool ellen,de nem ereznem nagy hianyat.)
Tobb agyus,chelseas haverom is van,veluk beszelgettem,es kezdik kapisgalni hogy miert mondtam hogy tulhypeolt,es hogy miert nem fog hianyozni Madridbol (fuggetlenul attol hogy 4-3-3ra allt at a Real)
Aztan vigyazzak mer meglincselnek...
Az Arsenal beindulasat is ha mar Ozilre irjuk,azt se a jateka miatt tennem.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Menj mááááár...GT.....olvastam a névsort,és oké,van aki nem,de a legtöbb fütyiegér hozzá....és csak néztem,és nem értettem. Azt hittem szedsz valamit,valami jó motyót,vagy csak antibiotikumra ittál töményet,de aztán mentem lefelé,valahogy húzott le a tudat,hogy ez nem "áll össze".....és lent a vigyoreszk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- GT37
Csak hát a statisztikákra nem lehet mindig támaszkodni... Aki nézi is a Pool meccseit, az megállapíthatja, hogy Suárez baromira túl van értékelve. Nem rossz, de Cavaninak, Zlatannak, Agüerónak, Rooneynak, Giroud-nak a közelébe sem ér...nmate írta:Suarez mindenhol ott van
- nmate
Suarez mindenhol ott van
- GT37
Key passes per game'shutterisland írta:valamelyik meccs alatt mondták, hogy az egész pl mezőnyben övé a legtöbb key pass.
vagy valami ilyesmit, aki konkrétan értette is, az kijavíthatna.
1. Silva 3,8
2. Özil 2,9
3. Suárez 2,8
4. Snodgrass 2,8
5. Hazard 2,6
6. Willian 2,3
7. Mata 2,3
8. Sissoko 2,3
9. Nasri 2,2
10. Rooney 2,2
Total key passes
1. Hazard 62
2. Silva 57
3. Özil 55
4. Sissoko, Suárez 54
6. Nasri, Mirallas, Snodgrass 47
9. Navas 46
10. Gerrard, Henderson 44
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
valamelyik meccs alatt mondták, hogy az egész pl mezőnyben övé a legtöbb key pass.Özillel mi a csuda van elég régóta megy a csend..nem jönnek az 50 misis assistok?
vagy valami ilyesmit, aki konkrétan értette is, az kijavíthatna.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mikor mentek? 90 percből 4 perc szintiszta kiválóság....a többi puding.ziro4vr írta:
((((Özillel mi a csuda van elég régóta megy a csend..nem jönnek az 50 misis assistok?))))
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Jaj nem kell etetni...Sokan várják a Liverpool-Arsenalt, de lehet nagyon sima meccs lesz.. az Arsenalnak.
Azért az őszi meccsen elég jól sikerült!Arsenalnak ez a védelme nem fogja meg jelenlegi legjobb csatárt,
Egyébként szerintem x lesz, ha Ramsey és Walcott is játszana nem lenne kérdés, de így szoros lesz!Egy Pool győzelem is simán benne van pakliban!